DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 ... Αρα, κλεισαμε! και αναμεινατε, εν καιρω, τις πρωτες φωτο εν δρασει! ;) Οοοοοοοόλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! ρε μακρια απο τα Ιταλικα ...παρε γιαπωνεζικο ....τα Ιταλικα δεν φτανουν για ολους :D :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 http://www.guiamotera.com/minimotos/orion_agb-29_140.php Kινεζικο μεν 1000 ευρω ομως βγαινει και σε 50 αν και το 140 εχει 12 αλογα μηχανη παπιου ολα καλα για πρωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 Καλα μεν, αλλα... 1.Τα εικονιζομενα δεν ειναι 50 cc, κατι αλλα που εχει, ειναι mini bikes 2.Ποιος τα αντιπροσωπευει Ελλαδα? 3.Βγαζουν αδεια κυκλοφοριας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sougias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 http://www.guiamotera.com/minimotos/orion_agb-29_140.php Kινεζικο μεν 1000 ευρω ομως βγαινει και σε 50 αν και το 140 εχει 12 αλογα μηχανη παπιου ολα καλα για πρωτο popo toumpano ine afto to motori!!!! 1000 euro kani to 50cc i to 140cc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 ωραιος ο μπαμπας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 Ρε συ εισαι μεγαλος :o (ναι , σε ηλικία εννοώ :lol: :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 Καλα μεν, αλλα... 1.Τα εικονιζομενα δεν ειναι 50 cc, κατι αλλα που εχει, ειναι mini bikes 2.Ποιος τα αντιπροσωπευει Ελλαδα? 3.Βγαζουν αδεια κυκλοφοριας? 1}Δεν ειναι 50 κυβικα αλλα ιδια αλογα 2}Κανενας 3}οχι Για να μαθει στην φυση ειναι οχι για τον δρομο και το κυριοτερο 1000 και 800 ευρω μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 Καλα μεν, αλλα... 1.Τα εικονιζομενα δεν ειναι 50 cc, κατι αλλα που εχει, ειναι mini bikes 2.Ποιος τα αντιπροσωπευει Ελλαδα? 3.Βγαζουν αδεια κυκλοφοριας? 1}Δεν ειναι 50 κυβικα αλλα ιδια αλογα 2}Κανενας 3}οχι Για να μαθει στην φυση ειναι οχι για τον δρομο και το κυριοτερο 1000 και 800 ευρω μονο Oπως καταλαβαινεις, εισαι OFF! σε ολα τα ζητουμενα! :D :P Το μηχανακι, προοριζεται για καθημερινη χρηση (σχολειο-φροντιστηριο κλπ) και (ΝΟΜΙΜΟ!) "παιγνιδι" εαν και εφ'οσον προκυψει! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2007 Συγνωμη αλλα ειπες 15,5 και νομιζα οτι δεν θα κυκλοφορει στον δρομο αλλα για να μαθει. Γιατι εγω για τα παιδια μου που θα παρω τα χριστουγενα ετσι το σκεφτηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2007 Καλα μεν, αλλα... 1.Τα εικονιζομενα δεν ειναι 50 cc, κατι αλλα που εχει, ειναι mini bikes 2.Ποιος τα αντιπροσωπευει Ελλαδα? 3.Βγαζουν αδεια κυκλοφοριας? Οχι τα mini bikes δεν βγαζουν πινακιδα, ειναι παρανομα,ειναι σαν να βγαλουμε ενα κάρτ αυτοκινητακι στον δρομο (ετσι τα αντιμετωπιζει ο νομος). Βεβαια αυτο που ειδα το κινεζικο μου θυμισε εξωτερικα CRM-50cc του 1995. Τα mini Bike δεν ειναι ενος κατασκευαστη μονο,υπαρχουν διαφορες μικρες μαρκες που κατασκευαζουν και πωλουνται κυριως μεσω internet,υπαρχουν μαγαζια στην Ελλαδα που φερνουν mini bike (ελαχιστα μαγαζια) αλλα εαν συγκρινεις τιμες θα παθεις εγκεφαλικο με εκεινες του ιντερνετ,μπορεις να βρεις ενα mini bike με 170 ευρω στο internet και στην Ελλαδα σε καταστημα μπορει να ακουσεις τιμες οπως 500-600-700 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2007 Αυτα που εδειξα δεν ειναι μινι το ενα εχει υψος σελας 93 εκατοστα οσα ενα χωματινο και 21αρι τροχο ενα αλλο που εχει και το θελω για την κορη μου εχει 73 εκ. σελα και 19 τροχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 υπάρχει στην αγορά on-off 50cc καινουργιο? αν σκεφτεσαι για μεταχ. κοιτα κανα DT-50 ποσο κανει περιπου ενα μεταχειρισμενο dt 50? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 τα ιδια προσπαθουσε να μου κανει και ο πατερας μου πριν δυο χρονακια ,και μολις με ειδε πανω στο RS 50αρι.....τρομαξε ,που πας ρε καραμητρο με το κουνουπι ολοκληρο βουνο εισαι...!(1,87 , 110κιλα, τοτε....).Μετα μου λεει για ανεβα στο innova....και το ψυχολογικο σοκ συνεχιζοταν.... σκευτοταν - σκευτοταν μου λεει για ανεβα στο GAS-GAS 125....καθιλοθικαν οι αναρτησεις ,και μου λεει "εσενα οτι και να σου παρω SS θα το κανεις...."χαχαχαχα και του λεω εγω μπαμπα να ανεβω και στο Varadero???? ,και μου λεει κατσε να ανεβω εγω....(τοτε ειχε παρη το KLE 250 anhelo) και μου λεει "αυτο θα παρουμε" -καλα μπαμπα θα μου παρεις για πρωτη μηχανη varadero???????????? -οχι ρε μπουφε για εμενα θα την παρω!!!!!!!!!!! -και εγω?????(ετιμος να βαλω τα κλαματα.....) -αντε ανεβα στο KLE να σε δω!!!!! -΅΅ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,πλακα κανεις........ -για το varadero δεν το μετανιονω ,αλλα για το kle μπορει.....τρεχα πηγαμε τελικα την αλλη μερα και πηρε το varadero...και ετσι ξεμινα εγω με το kle....ο πωλητης ειχε παθει την πλακα του...... Αχ ρε πατερα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) ..Τελικα, μιας και πλησιαζει ο καιρος, μαλλον καταληγουμε σε AYTO! To ιδιο μηχανακι, αλλα στα 2300 αντι 2680 ευρω! ;) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Tυχερος ο πιτσιρικας... Ελπιζω να μην τον ψαχνεις στα βουνα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) πολυ καλο ειναι προχωρα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2008 από τον astore Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Tυχερος ο πιτσιρικας... Ελπιζω να μην τον ψαχνεις στα βουνα :lol: :lol: :lol: Μα..γι'αυτο υπαρχει το ΧR! :D Τελος παντων, τα μαθηματα προχωρανε..Σημερα εκμεταλευτηκαμε τη μερα, για μαθημα..Aφου παει το XR, τι θα του ειναι το gilera? ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Oι αποφασεις, παρθηκαν!.. Περισσοτερα, ΕΔΩ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Oι αποφασεις, παρθηκαν!.. Περισσοτερα, ΕΔΩ! :D Δεν ανοίγει το λινκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δράτσε (το τσι με κάπα) πρέπει να σβησείς το 20% ανάμεσα στο m & το y. Πολύ καλή επιλογή... Ψήνω τον ξάδερφο μου να πάρει ένα μικρό εντουράκι 50άρι, αλλά αυτός θέλει supermoto ή ss... Το τσογλάνι... Ρε "μπαμπά" πως να τον πείσω??? Κι πατέρας του της ιδίας άποψης με την δική μας είναι, δηλαδή 50αράκι εντουρο. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2008 από τον panosxlv650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Δεν ανοίγει το λινκ ..Οντως..Για να δουμε ξανα.. http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...mp;#entry319418 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 [οφτόπικ] το λινκ διορθώθηκε ήδη! :P [/οφτόπικ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες