Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Και σε κιτρινάκι θα "φορεθεί" το 2009 το ΜΤ-άκι, από ό,τι βλέπω στο www.yamaha-motor-europe.com. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 kali mixani alla polla lefta se auta pou prosferei...giati den koitas gia pio oikonomikes lisis afou to thes perissotero gia astiki xrisi? opos kawasaki er6n 2009 i yamaha xj6 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Επειδή υπήρχαν ορισμένες άστοχες παρατηρήσεις στο thread επιτρέψτε μου να διατυπώσω και εγώ την άποψή μου μιας και είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης μηχανής. πρώτα απ΄ολα το πακετο που προσφέρει η yamaha σε αυτή την τιμή είναι πολύ πληθωρικό σε σχέση με το τι θέλει κάποιος απο μια μηχανή, και σε σύγκριση με κάποιες ευρωπαικές εταιρείες που έχουν μπερδέψει λίγο την αναλογία αξίας με ποιότητα. η μηχανή είναι άριστη για χρήση στην πόλη σε χρηστικότητα και απόλαυση πολύ περισσότερο από πολλά μοντέλα και την τιμή τους. όσον αφορά τα σχόλια για τον μονοκύλιδρο κινητήρα της ... οι μηχανικοί της yamaha κάτι περισσότερο ξέρουν από όλους εμας που διαλέξαν αυτό τον κινητήρα για τη συγκεκριμένη μηχανή δίνοντας άμεση ανταπόκριση, πολύ ανάλαφρο χαρακτήρα στην αίσθηση του γκαζιού και υψηλή ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές αφού αυτά είναι τα ζητούμενα από αυτήν και επείσης δεν είναι για τρελές ταχύτητες η μηχανή. αν κάποιος θέλει μηχανή για 280χλμ. στρέφεται σε άλλη μηχανή και κινητήρα. τι να τον κάνεις τον τετρακύλινδρο κινητήρα για μηχανή εντός πόλης? να καίεις τσάμπα? επείσης τα κατασκευαστικά υλικά της είναι πολύ καλά και φθηνά σε αντικατάσταση. δεν χρειάζεται ABS αφού τα φρένα της είναι άψογα ρυθμιζμένα και αυτό το δηλώνουν όλοι οι εμπειρογνώμονες που την έχουν δοκιμάσει, και οι αναρτήσεις της επείσης καλά ρυθμιζμένες, η θέση οδήγησης σου επιτρέπει τρομερό χειρισμό και η μηχανή στρίβει και μόνο με την σκέψη σου (τρομερή γρήγορη γεωμετρία). Η κατανάλωση δεν είναι και η καλύτερη (230χλμ. στα 15 λίτρα) αλλά χαλάλι με τέτοιο design. Επείσης έχει πολύ δυνατά ρεπρίζ μεταξύ 40-100χιλ. τέτοια, που ρίχνει στα αφτιά σε πολλές τετρακύλινδρες. Αλλά όντως όπως δήλωσε κάποιος, δεν είναι για ταξίδια αφού καταντάει κουραστική, αλλά είπαμε ότι είναι για πόλη, και εκεί είναι άριστη. Πολύ καλύτερη είναι όμως στα νησιά με τους φιδίσιους δρόμους και τις ανηφόρες κατηφόρες όπου η μηχανή είναι αποκαλυπτική, ο ορισμός της απόλαυσης σε συνδιασμό με τον ηδονικό roadster ήχο της. Στην αρχή όντως δεν πολύ κυκλοφορούσε αφού ακόμα και ο μηχανοβιόκοσμος είναι λίγο πουριτανός, όσοι όμως ρισκάραν ανταμοιφθήκαν, και τώρα σιγά σιγά όλο και πιο πολλές σκάνε μύτη στους δρόμους, γιατί? κάτι μάθαν και αυτοί. Η μηχανή δεν χρειάζεται αυτά τα περισσότερα πράγματα που τις πιστώνεται για ελλείψεις απ΄ότι έχει προορισθεί για να κάνει, και αυτά που έχει είναι άψογα συντονισμένα και ακόμα πιο όμορφα τοποθετημένα από τα στερεότυπα, έχει φτιάξει απο μόνη της νέο concept bike, και να δείτε που πολλές εταιρείες θα κλέψουν απο το design της ΜΤ-series στο μέλλον. Άσε που έχει και πολύ υψηλό συντελεστή ασφαλείας στον παράγοντα ατυχήματος (είναι τσεκαρισμένο) πάνω από το 90% των μοντέλων μηχανών λόγω της οδηγικής της συμπεριφοράς. Αυτή η μηχανή από μόνη της με έμαθε οδήγηση. (προσωπικά μιλάω) Το κιτρινάκι χρώμα του 2009 είναι φοβερό έχει και το σήμα της στα προστατευτικά ντεπόζιτου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Το Mt-03ι ειναι μιά χαρά....και το κίτρινο μαυρο ειναι οντως τρομερό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Άσε που έχει και πολύ υψηλό συντελεστή ασφαλείας στον παράγοντα ατυχήματος (είναι τσεκαρισμένο) πάνω από το 90% των μοντέλων μηχανών λόγω της οδηγικής της συμπεριφοράς. Τι εννοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!! Σε λευκο χρωματακι, το εχω δει απο κοντα και τα σπαει. Αλλα για μισο λεπτο, (100*15)/230=6,5 L στα 100 km. Σαν πολλα δεν ειναι? εγω κατι ειχα ακουσει για 5l στα 100km. Χμμμ, με την καταναλωση εχουμε ενα θεματακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Τι εννοείς; εννοώ τα ενεργητικά μέτρα που σου προσφέρει η μηχανή για να αποφύγεις ένα πιθανό τρακάρισμα ή φυσικό εμπόδιο στο δρόμο. το set up (φρένα, αναρτήσεις, το μεγάλο τιμόνι, η συγκέντρωση μάζας) και η όρθια θέση οδήγησης σου επιτρέπουν να ενεργήσεις με ασφάλεια και γρήγορη ανταπόκριση χωρίς να χάσεις την ισορροπία σου ή και αν την χάσεις να την ξανα ανακτήσεις. εμένα προσωπικά μου είχε τύχει να φρενάρω απότομα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα (για να μην τους πάρω τους καθρέπτες) ενώ αυτοί συγκλίναν προς τα εμένα και φρενάραν απότομα λόγω φαναριού. ο δρόμος ήταν αρκετά λείος και ο μπροστινός τροχός χάνει την πρόσφυση και ομπροστινός τροχός πήγαινε πέρα δώθε για περ. 4 μέτρα. (σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρετε ότι δεν την ελέγχεις τη μηχανή θεός να είσε!) και εγώ τότε είχα εμπειρία μόλις δυο μηνών σε μηχανές. ε παιδιά, δεν ξέρω πως τα καταφέραμε και την ξανα ισορρόπησα και τη γλίτωσα αλλά έχασα ένα χρόνο απο τη ζωή μου τότε. Αυτή είναι η λεγόμενη ενεργητική προστασία των μοτοσυκλετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 πολλα δεν ειναι? εγω κατι ειχα ακουσει για 5l στα 100km. Χμμμ, με την καταναλωση εχουμε ενα θεματακι. Τσιιιιιιιιιιφουυυυυτηηηηηηηηηηηηηηηη !!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 δεν χρειάζεται ABS αφού τα φρένα της είναι άψογα ρυθμιζμένα και αυτό το δηλώνουν όλοι οι εμπειρογνώμονες που την έχουν δοκιμάσει "Eμπειρογνώμονες" σε τι? Στις πτωσεις απο μπλοκαρισμα τροχου? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Οταν θ' αρχίσει να πωλείται και το ΜΤάκι με ABS, οι ίδιοι εμπειρογνώμονες θα λένε ότι είναι καλύτερα με ABS παρά χωρίς. Παίδες, σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει μοτοσυκλέτα χωρίς ABS. Θα είναι στάνταρ πλέον. Δεδομένο. Οπως το δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι όντως το ΜΤ-03 έχει πολύ καλά σε αίσθηση φρένα. Είναι όντως πολύ καλά και σε αυτό έχει δίκιο ο Athan. Και τα σωστά σε αίσθηση φρένα είναι βασικός παράγων ασφάλειας. Ομως το ABS θα προσθέσει μεγαλύτερη ασφάλεια στα ήδη πολύ καλά φρένα του ΜΤ και γι' αυτό θα είναι καλό να μπει κάποια στιγμή, έστω και ως εξτρά στοιχείο εξοπλισμού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 "Eμπειρογνώμονες" σε τι? Στις πτωσεις απο μπλοκαρισμα τροχου? :D Είναι νεο επάγγελμα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 "Eμπειρογνώμονες" σε τι? Στις πτωσεις απο μπλοκαρισμα τροχου? :D νομίζω ότι εμπειρογνώμονες μπορούν να θεωρηθούν και οι μηχανικοί της FIAT YAMAHA που δεν χρησιμοποιούν abs στο MOTOGP. επαναλαμβάνω ότι κάτι ξέρουν παραπάνω από τους καφενομηχανικούς. εκτός αν εννοείς ότι δεν αξίζει να ακούμε αυτούς που γράφουν άρθα και ζούνε από τις μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 νομίζω ότι εμπειρογνώμονες μπορούν να θεωρηθούν και οι μηχανικοί της FIAT YAMAHA που δεν χρησιμοποιούν abs στο MOTOGP. επαναλαμβάνω ότι κάτι ξέρουν παραπάνω από τους καφενομηχανικούς. εκτός αν εννοείς ότι δεν αξίζει να ακούμε αυτούς που γράφουν άρθα και ζούνε από τις μηχανές. Κοίταξε, αγαπητέ Athan, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οταν έχεις: 1) Την τέλεια στημένη μοτοσυκλέτα (Yamaha YZR-M1) 2) Τα τέλεια monoblock φρένα (Brembo) 3) Τα τέλεια ελαστικά (Bridgestone) φορεμένα στις πανάκριβες και πανάλαφρες ζάντες 4) Τις τέλειες αναρτήσεις (Ohlins) 5) Το τέλειο οδόστρωμα (πίστα MotoGp) 6) Τον πιο φτασμένο οδηγό μοτοσυκλέτας παγκοσμίως (V. Rossi) 7) Τον τέλειο εξοπλισμό ασφαλείας (ένδυση - κράνος) και άμμο στο πλάι της στροφής, άμα φύγεις Ε, τότε ναί. Δεν είναι ανάγκη να έχεις ABS. Η ζωή όμως δεν είναι MotoGp ούτε εγώ είμαι ο Rossi. Και το κυριότερο ο Rossi έχει δίπλα του τον Heyden, τον Stoner και τον Melandri ενώ εγώ έχω τον γκάβακα παππού και τον τρελαμένο ταρίφα... Φιλικά, πάντα :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Κοίταξε, αγαπητέ Athan, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οταν έχεις: 1) Την τέλεια στημένη μοτοσυκλέτα (Yamaha YZR-M1) 2) Τα τέλεια monoblock φρένα (Brembo) 3) Τα τέλεια ελαστικά (Bridgestone) φορεμένα στις πανάκριβες και πανάλαφρες ζάντες 4) Τις τέλειες αναρτήσεις (Ohlins) 5) Το τέλειο οδόστρωμα (πίστα MotoGp) 6) Τον πιο φτασμένο οδηγό μοτοσυκλέτας παγκοσμίως (V. Rossi) 7) Τον τέλειο εξοπλισμό ασφαλείας (ένδυση - κράνος) και άμμο στο πλάι της στροφής, άμα φύγεις Ε, τότε ναί. Δεν είναι ανάγκη να έχεις ABS. Η ζωή όμως δεν είναι MotoGp ούτε εγώ είμαι ο Rossi. Και το κυριότερο ο Rossi έχει δίπλα του τον Heyden, τον Stoner και τον Melandri ενώ εγώ έχω τον γκάβακα παππού και τον τρελαμένο ταρίφα... Φιλικά, πάντα :) :lol: :lol: :lol: ΑΠΙΘΑΝΟΣ !!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Κοίταξε, αγαπητέ Athan, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οταν έχεις: 1) Την τέλεια στημένη μοτοσυκλέτα (Yamaha YZR-M1) 2) Τα τέλεια monoblock φρένα (Brembo) 3) Τα τέλεια ελαστικά (Bridgestone) φορεμένα στις πανάκριβες και πανάλαφρες ζάντες 4) Τις τέλειες αναρτήσεις (Ohlins) 5) Το τέλειο οδόστρωμα (πίστα MotoGp) 6) Τον πιο φτασμένο οδηγό μοτοσυκλέτας παγκοσμίως (V. Rossi) 7) Τον τέλειο εξοπλισμό ασφαλείας (ένδυση - κράνος) και άμμο στο πλάι της στροφής, άμα φύγεις Ε, τότε ναί. Δεν είναι ανάγκη να έχεις ABS. Η ζωή όμως δεν είναι MotoGp ούτε εγώ είμαι ο Rossi. Και το κυριότερο ο Rossi έχει δίπλα του τον Heyden, τον Stoner και τον Melandri ενώ εγώ έχω τον γκάβακα παππού και τον τρελαμένο ταρίφα... Φιλικά, πάντα :) φυσικά και συμφωνώ, αλλά δεν έκανα σύγκριση με τις μηχανές του motogp, είναι φανερός ο συσχετισμός ότι, όπως τους προαναφέροντες μηχανικούς, υπάρχει και άλλο τμήμα μηχανικών που ασχολούντε με τις μηχανές παραγωγής, αυτό εννοούσα, και σαν επέκταση αυτοί ασχολούνται με τις αντικειμενικές προδιαγραφές, (λόγου χάρην το abs θα μας την κάνει πιό βαριά, θα την κάνει πιό ακριβή για αυτή την κατηγορία κ.λ.π.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 ομπροστινός τροχός πήγαινε πέρα δώθε για περ. 4 μέτρα. (σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρετε ότι δεν την ελέγχεις τη μηχανή θεός να είσε!) και εγώ τότε είχα εμπειρία μόλις δυο μηνών σε μηχανές. ε παιδιά, δεν ξέρω πως τα καταφέραμε και την ξανα ισορρόπησα και τη γλίτωσα αλλά έχασα ένα χρόνο απο τη ζωή μου τότε. Αυτή είναι η λεγόμενη ενεργητική προστασία των μοτοσυκλετών. Και από κάτι που σου συνέβη όταν είχες μόλις 2 μήνες εμπειρία συμπέρανες ότι το ΜΤ03 έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από "πάνω από το 90% των μοντέλων" που κυκλοφορούν στην αγορά; νομίζω ότι εμπειρογνώμονες μπορούν να θεωρηθούν και οι μηχανικοί της FIAT YAMAHA που δεν χρησιμοποιούν abs στο MOTOGP. επαναλαμβάνω ότι κάτι ξέρουν παραπάνω από τους καφενομηχανικούς. Λανθασμένο το επιχείρημα, καθώς στα MotoGP απλά απαγορεύεται το ABS. Για να μην ασχοληθούμε καν με όσα έγραψε ο Αιγαιοπλόος και είναι όλα σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 νομίζω ότι εμπειρογνώμονες μπορούν να θεωρηθούν και οι μηχανικοί της FIAT YAMAHA που δεν χρησιμοποιούν abs στο MOTOGP. επαναλαμβάνω ότι κάτι ξέρουν παραπάνω από τους καφενομηχανικούς. εκτός αν εννοείς ότι δεν αξίζει να ακούμε αυτούς που γράφουν άρθα και ζούνε από τις μηχανές. Απαντησε ο παρακατω, με εμφαση (κατ'εμε) σ'αυτα 5) Το τέλειο οδόστρωμα (πίστα MotoGp) 7) Τον τέλειο εξοπλισμό ασφαλείας (ένδυση - κράνος) και άμμο στο πλάι της στροφής, άμα φύγεις ο Rossi έχει δίπλα του τον Heyden, τον Stoner και τον Melandri ενώ εγώ έχω τον γκάβακα παππού και τον τρελαμένο ταρίφα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Και από κάτι που σου συνέβη όταν είχες μόλις 2 μήνες εμπειρία συμπέρανες ότι το ΜΤ03 έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από "πάνω από το 90% των μοντέλων" που κυκλοφορούν στην αγορά; Λανθασμένο το επιχείρημα, καθώς στα MotoGP απλά απαγορεύεται το ABS. Για να μην ασχοληθούμε καν με όσα έγραψε ο Αιγαιοπλόος και είναι όλα σωστά. νομίζω σε κάποιους έχει κάτσει πολύ στραβά το γεγονός ότι είπα πως το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν χρειαζόταν abs (και αυτό προφανως γιατί εστιάσατε σε 2-3 λέξεις από το όλο κείμενο) την παράθεση που έκανα στην απάντηση στον Αιγαιοπλόο -που σωστά σχολείασε- στην αναφορά για το motogp την διαβάσατε? έκανα μία αληγορία και εξήγησα γιατί το ανέφερα. δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σας, αλλά εσείς είστε κάθετοι. αντικειμενικά και εμπορικά δεν μπαίνουν ABS σε όλες τις μηχανές παραγωγής. όσον για την απορρία του zorz, την εκτίμηση μου την κάνω τώρα μετά από δύο χρόνια ανασκόπησης, όχι τότε! το 90% που έγραψα προέκυψε από στατιστικό πρόγραμμα στο internet όπου περιέχει σχεδόν όλα τα μοντέλα με στοιχεία και επιλέγοντας μοντέλα σου βγάζει τα στατιστικά. και κλείνω εδώ για να μην γίνω γραφικός με το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosNik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Παιδες πειτε οτι την αγορασα...δν ξερω αλλα εχω φαει ενα μικρο σκαλωμα...θελω μηχανη μονο για πολη και πιστευω πως ειναι αρκετα ικανοποιητικη για τν συγκεκριμενη χρηση...φυσικα μεταχειρισμενη ομως γιατι 7000 ειναι καπως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Παιδες πειτε οτι την αγορασα...δν ξερω αλλα εχω φαει ενα μικρο σκαλωμα...θελω μηχανη μονο για πολη και πιστευω πως ειναι αρκετα ικανοποιητικη για τν συγκεκριμενη χρηση...φυσικα μεταχειρισμενη ομως γιατι 7000 ειναι καπως... Δεν έχει 7 χιλιάρικα, 5,380 έχει πλέον. http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/street/MT-03.jsp Είναι πολύ όμορφο, σήμερα πέτυχα πάλι ένα στο δρόμο. Το μόνο που θα ήθελα να είχε ακόμα είναι ένα USD πιρούνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 .....Το μόνο που θα ήθελα να είχε ακόμα είναι ένα USD πιρούνι... Εγώ το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να έχει πιο σωστό ψεκασμό, χωρίς κομπιάσματα και χωρίς σκορτσαρίσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 εγώ το μονο που θα ηθελα ειναι να το ειχα κρατήσει και να το ειχα ακόμα :) το ειχα φτιαξει με αρκετά extras ποιος να το χαιρεται αραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 εγώ το μονο που θα ηθελα ειναι να το ειχα κρατήσει και να το ειχα ακόμα :) το ειχα φτιαξει με αρκετά extras ποιος να το χαιρεται αραγε? το μονο σιγουρο ειναι οτι αν παρει το δικο σου βολτα θα χαρει περισσοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosNik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Δεν έχει 7 χιλιάρικα, 5,380 έχει πλέον. http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/street/MT-03.jsp Είναι πολύ όμορφο, σήμερα πέτυχα πάλι ένα στο δρόμο. Το μόνο που θα ήθελα να είχε ακόμα είναι ένα USD πιρούνι... δλδ να παω να το χτυπησω καινουργιο..???αξιζει??εγω ελεγα μεταχειρισμενο μπαμ και κατω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 με 5300 καινουργιο μεταχειρησμενο ελαφρως θα το παρεις ακομα πιο φθηνα και ειναι μια αξιοπιστη μοτοσυκλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες