barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Ρε παίδες για πείτε την γνώμη σας, Ήρθε ο καιρός για service (για την ακρίβεια πέρασε και λίγο) αλλά είμαι λίγο προβληματισμένος όσον αφορά τις εργασίες που πρέπει να γίνουν... Ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, όπως και το manual διαφορετικά πράγματα από αυτά που λέει το εκάστοτε συνεργείο... (ειδικά τα εξουσιοδοτημένα). Π.χ.Είμαι στις 10.000 και μου λένε χρειάζεται ρύθμιση βαλβίδων, ρύθμιση ο ψεκασμός(κάνει κάτι ψιλοσκασίματα που άλλοι τα θεωρούν φυσιολογικά) και τα κλασικά (λάδια,φίλτρο λαδιού και αέρα, μπουζί αν και το manual λέει για τα φίλτρα στις 20000, αλλά το κόστος είναι μικρό οπότε χαλάλι). Επειδή λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν, να ακούσω τα συνεργεία, ή την λογική και την εμπειρία? Ειδικά για τις βαλβίδες πολλοί δικοί μου λένε σε καμία περίπτωση τώρα, εκτός και αν ακούω κάτι εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 (λάδια,φίλτρο λαδιού και αέρα, μπουζί αν και το manual λέει για τα φίλτρα στις 20000, αλλά το κόστος είναι μικρό οπότε χαλάλι). Βαλβίδες δεν χρειάζεται ακόμα, στα 30.000 και άμα. Ρίξε μια ματιά σε φόρουμ για XT 660 αν θες περισσότερα..Τα σκασίματα είναι όντως φυσιολογικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Γιατί, αμα γίνει ρύθμιση βαλβίδων στα 10000 τι θα πάθει? Τα σκασίματα πάντως δεν φεύγουν ποτέ να ξέρεις. Το ξέρω λόγω πήγασου. Η yamaha πόσα σου ζητάει για το service των 10000 χλμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το εχει ο αδερφος μου το ΜΤ... Στις 10.000 ρυθμισαν βαλβιδες και εκαναν και τα υπολοιπα. Ηταν σε χαλι μαυρο μας ειπαν... Νομιζω το λεει και το μανιουαλ οποτε τις κανεις υποχρεωτικα. Του πηρε 200ευρω με αποδειξη κανονικα σε εξουσιοδοτημενο για ολα plus τακακια πισω Σκασιματακια ακομα κανει, περιεργο μηχανακι παντωσς, σκασιματα-ο ψεκασμος μυστηριος... Αλλα εχει φοβερο τραβηγμα-κρατημα-φρεναρες Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2012 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Γιατί, αμα γίνει ρύθμιση βαλβίδων στα 10000 τι θα πάθει? Τα σκασίματα πάντως δεν φεύγουν ποτέ να ξέρεις. Το ξέρω λόγω πήγασου. Η yamaha πόσα σου ζητάει για το service των 10000 χλμ? το μηχανάκι δεν θα πάθει κάτι, η τσέπη μου θα πάθει.... Ένας συνεργείο μου είπε 150, άλλο και για τον ψεκασμό μου είπε 200 και τρίτος ότι βαλβίδες δεν χρειάζονται έλεγχο όπως και ότι ο ψεκασμός είναι μια χαρά... Το εχει ο αδερφος μου το ΜΤ... Στις 10.000 ρυθμισαν βαλβιδες και εκαναν και τα υπολοιπα. Ηταν σε χαλι μαυρο μας ειπαν... Νομιζω το λεει και το μανιουαλ οποτε τις κανεις υποχρεωτικα. Του πηρε 200ευρω με αποδειξη κανονικα σε εξουσιοδοτημενο για ολα plus τακακια πισω Σκασιματακια ακομα κανει, περιεργο μηχανακι παντωσς, σκασιματα-ο ψεκασμος μυστηριος... Αλλα εχει φοβερο τραβηγμα-κρατημα-φρεναρες Το manual λέει στις 20,000, εκεί είναι το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Φιλε μου μακαρι να μπορουσα να σε διαφωτισω παραπανω, το μονο σιγουρο ειναι να κανεις οτι λεει το μανιουαλ. Αλλα επειδη το εχεις παρει μεταχ αν θυμαμαι καλα, θα σου προτεινα να τις κανεις. (εγω θα το εκανα σιγουρα) Στην περιπτωση του αδερφου μου που τις εκανε στα 10κ θα το ψαξω γιατι μου φαινεται περιεργο. Σορρυ αν σε μπερδεψα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 για του λόγου το αληθές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotosmt 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 φιλε μου στο δικό μου ,έκανα το σερβις των 10.000χλμ πρίν από ένα μήνα περίπου, δέν χρειάστηκε ρύθμιση βαλβίδων παρα μόνο λάδια και φίλτρο λαδιού, πράγματι πολλά χτ στις 10000χλμ ΄΄ακούγονται ΄΄οι βαλβίδες. αν στο δικό σου είναι εντάξει μην το πειράξεις. φυσικά είχα ακολουθήση τις τυπικές και ΄άτυπες΄΄οδηγίες της YAMAHA, δηλ. καλή βενζίνη ( 95 πραγματικών οκτανίων και πάνω) ημισυνθετικά λάδια στα πρώτα 10000 και το μηχανάκι στα κόκκινα για να ανοίξει το μοτεράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Τι έγινε ,ακρίβυνε και η yamaha? 150 έδωσα κι εγώ για το aprilia όταν έκανα το service. Eκανα και βαλβίδες χωρίς κάποια επιβάρυνση στην τιμή. Πάντως είδα διαφορά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Τι έγινε ,ακρίβυνε και η yamaha? 150 έδωσα κι εγώ για το aprilia όταν έκανα το service. Eκανα και βαλβίδες χωρίς κάποια επιβάρυνση στην τιμή. Πάντως είδα διαφορά.... Οι τιμές που ανέφερα δεν είναι όλες από εξουσιοδοτημένα. Ούτως ή άλλως ένας μόνο υπάρχει. Ενδεικτικά τις ανέφερα. Το θέμα είναι να πληρώσω για κάτι που όντως πρέπει να γίνει και όχι μαμησιάτικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 αυτο το μηχανακι αν εβγαζε 10 αλογα παραπανω θα το ειχαν ολοι ! κι εγω μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες