deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Το βρηκα στο εξαρδεφικό φόρουμ και μου άρεσε πολύ σαν ιδεα. Στεγνο κοπι πειστ Τhe PIN Project Ειναι μια κινηση του ινστιτουτου οδικης ασφαλειας για τα επικινδυνα σημεια των δρομων The PIN Project Το σάιτ είναι ακόμα σε πιλοτικό σταδιο και βασιζεται στην καλή θεληση των οδηγων. Καλύπτει όλη την Ελλάδα. Μπορουμε να συνεισφερουμε όλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThaN0s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Ωραίο site Σάμη! Αν όλοι συνεργαστούν και βάλουν για όποιον δρόμο ξέρουν θα γίνει Super! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgebas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Έχω βάλει κάποια σημάδια είδη. Βέβαια θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά όλη μέρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 πολυ εξυπνη ιδεα..πολυ δυσχριστη και αργη η σελιδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 πολυ εξυπνη ιδεα..πολυ δυσχριστη και αργη η σελιδα... νταξ πιλοτικό έιναι ακόμα και χρησιμοποιεί το google maps οπότε λογικό να αργει. Θελει υποστηριξη όμως. και ισως και καμμια ιδέα ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 πολύ καλή ιδέα, αλλά βάζω στοίχημα οτι σε λίγες μέρες δεν θα βλέπεις ούτε οδούς ούτε περιοχές από τις πολλές πινέζες. Επίσης θά έπρεπε να σημειώνει κάποιος μέ άλλο χρώμα τα σημεία που επιδιορθώνονται. Εκεί θα έπεφτε το χοντρό γέλιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 ναι αμα το εχεις στην αναλυση εμφανισης της σελίδας είναι ακατανοητο και λόγω της ταχυτητας εμφανισης δεν είναι πολύ χρηστικό. Εγω το μεγαλωνα μεχρρι να εμφανιστουν τα ονοματα των οδων και μετα υπομονετικά με το χέρι κουνημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Επαρχια παντως (Λευκαδα, που κοιταξα) Τζιφος!! αφου δεν εχει καν τους δρομους της πολης! Καλη ιδεα, αλλα, θελει δουλεια ακομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Επαρχια παντως (Λευκαδα, που κοιταξα) Τζιφος!! αφου δεν εχει καν τους δρομους της πολης! Καλη ιδεα, αλλα, θελει δουλεια ακομα.. οντως. γι αυτό λεει "πιλοτική φάση". Αμα ηταν κομπλαρισιον θα ελεγε "και η πρωτη φάση δικε μου" :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Σήμερα το απογευματάκι έτυχε να ακούσω στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ έναν από τους υπεύθυνους της σελίδας, προς το παρόν μια φορά τη βδομάδα θα μαζεύουν από ότι είπε τα στοιχεία και θα τα μεταφέρουν στις αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε κάποιες ατέλειες να διορθωθούν. Στόχος τους είναι να κάνουν μια καταγραφή των επικινδύνων σημείων στους δρόμους ώστε κάποια στιγμή να περαστούν αυτά ακόμα και στα gps όπως είπε. Πιστεύω πως είναι μια καλή προσπάθεια μήπως και αλλάξει κάτι στους δρόμους, αλλά θέλει βοήθεια απο όλους μας. Ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2007 Για να αλλάξει κάτι στους δρόμους μ' αυτόν τον τρόπο, αποκλείεται. Το να βοηθήσουμε κάποιος να φτιάξει το gps του ή το gps που θα το πουλήσει αύριο σε πιθανούς πελάτες, είναι άλλο και άλλο να πιστεύουμε ότι μ' αυτόν τον τρόπο θ' αλλάξει κάτι στους δρόμους. Ή στην καλύτερη περίπτωση να γνωρίζουμε και εμείς την επικινδυνότητα (αλήθεια ποιος το κρίνει αυτό και με τι κριτήρια? επιστημονικά σίγουρα όχι) των δρόμων και έτσι να είμαστε περισσότεροι προσεχτικοί σ' αυτά τα σημεία. Να πληροφορήσω ότι η τροχαία είναι πλήρως ενημερωμένη για την όποια επικινδυνότητα των δρόμων. Και μάλιστα με κριτήρια επιστημονικά, αφού συνεργάζονται για αυτόν τον σκοπό πολλών ειδών επιστήμονες. Άρα, το υπουργείο γνωρίζει. Το θέμα είναι ότι δεν κάνει τίποτα για αυτά τα επικίνδυνα σημεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2007 καλό είναι βάλε κόσμεεεεεεεεεεεεεεε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2007 Γιατι δεν βαζουμε ενα μεγαλο pin σε ολη την Ελλαδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2007 ..Σωστοοοοος!!! :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DtGFGO46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2007 Πολυ καλο... Εγω εχω ηδη συμιωσει ενα δρομο στην περιοχη μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2007 Να πληροφορήσω ότι η τροχαία είναι πλήρως ενημερωμένη για την όποια επικινδυνότητα των δρόμων. Από πότε? Και μάλιστα με κριτήρια επιστημονικά, αφού συνεργάζονται για αυτόν τον σκοπό πολλών ειδών επιστήμονες. Άρα, το υπουργείο γνωρίζει. Που ειναι ρε σεις αυτοί οι επιστημονες?Είναι ιδιοι με τοιυς λεγόμενους τεχνοκρατες ? Το θέμα είναι ότι δεν κάνει τίποτα για αυτά τα επικίνδυνα σημεία. Ξανα πάλι , ποιος να κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2007 Το βρηκα στο εξαρδεφικό φόρουμ και μου άρεσε πολύ σαν ιδεα. Στεγνο κοπι πειστ Τhe PIN Project Ειναι μια κινηση του ινστιτουτου οδικης ασφαλειας για τα επικινδυνα σημεια των δρομων The PIN Project Το σάιτ είναι ακόμα σε πιλοτικό σταδιο και βασιζεται στην καλή θεληση των οδηγων. Καλύπτει όλη την Ελλάδα. Μπορουμε να συνεισφερουμε όλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες