Jump to content
KARAFLODAIMON

Βρήκα το δασκαλό μου!

Recommended Posts

Πρέπει, πρέπει, πρέπει να οργανώσουμε μια φιέστα, μια γιορτή, όπου θα γίνεται απονομή βραβείων. Ένα χρυσό αγαλματίδιο καγκουρό για κάθε κατηγορία κάγκουρα. Θα προτείνουμε ο ένας τον άλλον αφού παρατηρήσουμε τυχόν καγκουριές που κάνουμε. Και μη ξεγιελιόμαστε, αφού κάποια στιγμή, όλοι μας κάνουμε κάτ,ι που να χρίζει τουλάχιστον πρότασης για επιβράβευση.

Μένει να βρούμε τις κατηγορίες. Για άλλη μια φορά είμαι off topic :offtopic: (ίσως και γι αυτό μπορούμε να έχουμε βραβείο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πρέπει, πρέπει, πρέπει να οργανώσουμε μια φιέστα, μια γιορτή, όπου θα γίνεται απονομή βραβείων. Ένα χρυσό αγαλματίδιο καγκουρό για κάθε κατηγορία κάγκουρα. Θα προτείνουμε ο ένας τον άλλον αφού παρατηρήσουμε τυχόν καγκουριές που κάνουμε. Και μη ξεγιελιόμαστε, αφού κάποια στιγμή, όλοι μας κάνουμε κάτ,ι που να χρίζει τουλάχιστον πρότασης για επιβράβευση.

ναι ρε παιδιά....πρέπει να σας δείξει ο τουρίστας μια δυο θεωρίες που έχει....θα εντυπωσιαστείτε πολύ. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος μέσα στο καλοκαίρι είχε ποστάρει ένα βιντεάκι, ενός απίστευτου χερά με την Goldwing του, σε στριφτερό επαρχιακό δρόμο. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να ζήσεις το μάθημα για να βρείς τον δάσκαλό σου. Σπουδάζεις εξ'αποστάσεως. Βέβαια ο εν λόγω κύριος, ήταν δάσκαλος του δασκάλου, του δασκάλου, του δασκαλού μου. Αν κάποιος βρεί το βιντεάκι ας το ποστάρει, σας παρακαλώ, για του λόγου το αληθές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βρήκα. Για του λόγου το αληθές, όπως έγραψα πιο πάνω.

:_w00t: ΩΩΩΩΩ ρε φίλε!!!!! Χειρούργος ο τυπάς!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν είχα το FZ6, είμαι σταματημένος στο φανάρι της Αγγελάκη με Εγνατία (Θεσ/νικη) έτοιμος προς Γεννηματά.

Έρχεται ολοκαίνουργιο τζιτζι κοκκινο χάγια δίπλα.. στην πένα. Ο τύπος βλέπει τα σάλια μου να τρέχουν από το κράνος, του μαρσάρω και μία πειραχτικά με το πνιγμένο φειζεράκι. Μα τον Αγιο Ψεκαστό ο πίσω τροχός δεν πρόλαβε να γυρίσει 2 εκατοστά και το χάγια το είχε λαμπάδα ανεβάζοντας το σε όλη την Γεννηματά (500μ) ως το άλλο φανάρι. Να βλέπεις ένα τέτοιο θηρίο σηκωμένο μπρρρρρρρρρρρρρρ.. δέος!

Από τότε έχει που προσπαθώ να χαλάσω τα ρουλεμάν του φέιζερ και του ΧΧ :P

λατρεμενε γιατι δεν ηρθες στην βολτα που πηγαμε να σου δειξω πως το ξυνω το γονατο. Ρωτα και τον Μουλτι που ακομα πεταγεται στον υπνο του γιατι του εχει μεινει η βουη της προσπερασης μου στα αυτια του!!! :afro:

Δηλαδή να σου στείλω φυσιοθεραπευτή ή ονειροκρίτη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα το δασκαλό μου!, Προσωπικές περιγραφές

Tην πρωτη φορα που πηγα στον Αη Γιαννη στην Ευβοια μαζι παρεα με 2 fazer 600 και 1 cb1.

Εγω τοτε ειχα το ΧΤ ακομα το οποιο ειχε super motard ροδες.

Ολους οσους ειχα ακουσει νωριτερα να συζητανε για τον αγιο λεγανε "η χαρα των μοταρντ" , "με ενα super motard τα σκιζεις ολα εκει πανω" και τετοιες @@δομαγκιες, ειχαν παρει και μενα τα μυαλα μου αερα οτι θα πηγαινω αερα και θα τους περιμενω τους αλλους 3 στην βολτα.

...εεε διαψευστηκα πανηγυρικα ....

Στην προσπαθεια μου απλα να μην τους χασω απο τα ματια μου, βγηκα εντελως αντιθετο ρευμα σε μια δεξια στροφη. Τα χρειαστηκα.

Εκανα στην ακρη. Συνηλθα. Αναψα τσιγαρο και συνεχισα με 30χαω τον τουρισμο μου στο.... πανεμορφο τοπιο .... :D

Γουσταρησα πολυ παντως να τους βλεπω (για οσο προλαβα) να ξυνουν γονατα, μα οσο και αν το ηθελα ακομα δεν εχω μαθει.

Περιπου τοτε ηταν που ερωτευτηκα και τον κωλο του fazer600 :D

Eπισης στην μαραθωνος μου τα ειχε ριξει μετα απο μεγαλο κυνηγητο απο φαναρι σε φαναρι ενα t-max 500. -Η- ξεφτιλα για μενα τοτε. :D Ε καπου εκει αρχισα να σκεφτομαι να δινω το XT.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκιές σε αμάξια κάνετε;

Εγώ την τελευταία βδομάδα (χαζο)χαιρόμουν συχνά... Μία με μία Καρέρα και μια άλλη φορά με ένα Σμαρτ σπόρστερ -πώς-το-λένε... Δεν ξέρω αν την άνοιξε την Καρέρα ο τύπος, αλλά τον έφαγα από φανάρι σε φανάρι! Το Σμαρτάκι το χαιρέτισα κιόλας :P

Ένα RX8 με έσκισε στα στροφιλίκια, καθότι είμαι ολίγον κουλός... :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Remali tis Fokionos Negri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eπισης στην μαραθωνος μου τα ειχε ριξει μετα απο μεγαλο κυνηγητο απο φαναρι σε φαναρι ενα t-max 500. -Η- ξεφτιλα για μενα τοτε. biggrin.gif Ε καπου εκει αρχισα να σκεφτομαι να δινω το XT.

Τυγχάνω οδηγός σκούτερ επίσης και έχω να δηλώσω ότι, όντως πηγαίνεις αέρα-πατέρα με τα σκούτερ. Καθημερινά νιώθω τσάμπα μάγκας, παρόλο που το δικό μου δεν είναι και από τα πιο στριφτερά. Στις εκκινήσεις είναι αστέρι λόγω του ότι, όχι μόνο πάει γρήγορα, αλλά τα καταφέρνει έτσι δείχνοντας και κυριλέ.

Το Τmax με το μοτοσυκλετίστικο μπροστινό του και το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους δεν παίζεται. Και είναι πάντοτε εντός power band λόγω μετάδοσης. Αν πώ ότι εναγωνίως περιμένω να έρθει το gilera gt 800 (ή gp 800) κινδυνεύω με εξοστρακισμό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ἀπαξιῶ νά ἀπαντήσω.........

Ὂλοι ξέρουν ὂτι εἶμαι ὂ τελευταίος στήν οὐρά....

εγω ειμαι αργος .....τον μονο που περναω ειναι ο capo998 ...οπως καταλαβατε ειμαι ο προτελευταιος στην ουρα :P :D

αμα δεν υπάρχουν μαρτυρες ΔΕΝ έγινε. :whistling:

μαρτυρες γνωστοι ....μονον.... :whistling:

helonaracer γράψε κιάλλα ρε παιδί......

ναι ρε φιλε γραψε κατι ακομα .....χεστηκα στο γελιο λεμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rolleyes: Σωστό κι αυτό!

Εδώ και χεράς να είσαι , στους ελληνικούς δρόμους είσαι καταδικασμένος icon_hang.gificon_boohoo.gif

Ρε παίδες, τρόμαξα λέμε! Νόμιζα ότι μας ξεφώνιζαν μέχρι και τα αθλητικά sites μόλις διάβασα τον τίτλο του άρθρου αυτού!

Τροποποιήθηκε από τον Remali tis Fokionos Negri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.......

Δηλαδή να σου στείλω φυσιοθεραπευτή ή ονειροκρίτη;

ονειροκριτη να στειλεις στον αλλον. Σε μενα στειλε μου το φυσιοθεραπευτη, να μου κανει και κανα μασαζ.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ονειροκριτη να στειλεις στον αλλον. Σε μενα στειλε μου το φυσιοθεραπευτη, να μου κανει και κανα μασαζ.... :P

Φυσιοθεραπεύτρια καλύτερα!!!! ;) Κάνουν καλυτερο μασάζ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βρήκα. Για του λόγου το αληθές, όπως έγραψα πιο πάνω.

honda-goldwing.jpgΜ'αυτην εδω την βαρκα ο τυπος εξυνε(!) Το ειδαμε κι αυτο... B)

Ο δρομος βεβαια φαινεται "βελούδο" -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαγκιές σε αμάξια κάνετε;

Εγώ την τελευταία βδομάδα (χαζο)χαιρόμουν συχνά... Μία με μία Καρέρα και μια άλλη φορά με ένα Σμαρτ σπόρστερ -πώς-το-λένε... Δεν ξέρω αν την άνοιξε την Καρέρα ο τύπος, αλλά τον έφαγα από φανάρι σε φανάρι! Το Σμαρτάκι το χαιρέτισα κιόλας :P

δλδ περασες ενα οχημα με αναλογια κιλου ανα ιππο -6-(ρχ8) με ενα που εχει -3-(το cb σου)

αδικια ρε γιγαντα!! αδικια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
honda-goldwing.jpgΜ'αυτην εδω την βαρκα ο τυπος εξυνε(!) Το ειδαμε κι αυτο... B)

Ο δρομος βεβαια φαινεται "βελούδο" -_-

Αμ δεν είναι μόνο ότι έξυνε με αυτή την βάρκα...

Εδώ ο άλλος που ακουλουθούσε με την κάμερα πάνω σε SS αφήνοντας την εξάτμιση κάτω σε ΟΛΕΣ τις δεξιές και πάλι τον έχανε λίγο λίγο.

Ε για τον δρόμο τώρα τι να πούμε?

Εμένα πάντως και στο Σαλτσμπουγκρινγ να μου την δώσεις την γουρούνα, δεν την στρίβω.

Εδώ ρε παιδιά, θυμάμαι στην τρίπολη, όσα παιδιά περνούσαν από τα δυόμιση στα souperbike κλαιγόντουσαν μετά για τα κακόμοιρα τα χεράκια τους που πρηζόντουσαν για να κατεβάσουν τα 50-60 παραπάνω κιλά που είχαν τα SB.

Τι να πείς τώρα για την γουρούνα που έχει 150 παραπάνω κιλά συν πάναργη γεωμετρία συν λάστιχα με σχεδόν ανύπαρκτη κορώνα.

Ο τύπος ρε ήταν εξωγήινος και πάω στοίχημα ότι και σε Ελληνικό δρόμο να τον φέρεις, πάλι έτσι θα την πάει.

Κάτι τέτοια να βλέπουμε δηλαδή να μας τσακίζει το ηθικό...

(Α ρε γ@@μένε αρειανέ για δε καθόσουν στον πλανήτη σου ρεεεεε????)

Τροποποιήθηκε από τον helonaracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αμ δεν είναι μόνο ότι έξυνε με αυτή την βάρκα...

Εδώ ο άλλος που ακουλουθούσε με την κάμερα πάνω σε SS αφήνοντας την εξάτμιση κάτω σε ΟΛΕΣ τις δεξιές και πάλι τον έχανε λίγο λίγο.

Ε για τον δρόμο τώρα τι να πούμε?

Εμένα πάντως και στο Σαλτσμπουγκρινγ να μου την δώσεις την γουρούνα, δεν την στρίβω.

Εδώ ρε παιδιά, θυμάμαι στην τρίπολη, όσα παιδιά περνούσαν από τα δυόμιση στα souperbike κλαιγόντουσαν μετά για τα κακόμοιρα τα χεράκια τους που πρηζόντουσαν για να κατεβάσουν τα 50-60 παραπάνω κιλά που είχαν τα SB.

Τι να πείς τώρα για την γουρούνα που έχει 150 παραπάνω κιλά συν πάναργη γεωμετρία συν λάστιχα με σχεδόν ανύπαρκτη κορώνα.

Ο τύπος ρε ήταν εξωγήινος και πάω στοίχημα ότι και σε Ελληνικό δρόμο να τον φέρεις, πάλι έτσι θα την πάει.

Κάτι τέτοια να βλέπουμε δηλαδή να μας τσακίζει το ηθικό...

(Α ρε γ@@μένε αρειανέ για δε καθόσασουν στον πλανήτη σου ρεεεεε????)

χαλαρωσε αγορι μου

ψευτικο ειναι το βιντεο ....ενα R1 ειναι και το εχουνε φτιαξει μετα ψηφιακα με κουστουμι απο την goold wing ...μην ψαρωνεις

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χχμμ... να σου πω, αν και εμφανώς ψεύδεσαι, καταννοώ το ότι το κάνεις καλοπροαίρρετα για να με στηρίξεις σε αυτή την δύσκολη στιγμή κι όχι μόνο σε συνχωρώ αλλά και σε ευχαριστώ για την προσπάθεια!

:thumbsup:

Άλλωστε, παρά το ότι δεν σε πιστεύω, μπορώ κάλιστα να κάνω ότι σε πιστεύω...

(Είναι ένας τρόπος να το αντιμετώπισω κι αυτός :) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χχμμ... να σου πω, αν και εμφανώς ψεύδεσαι, καταννοώ το ότι το κάνεις καλοπροαίρρετα για να με στηρίξεις σε αυτή την δύσκολη στιγμή κι όχι μόνο σε συνχωρώ αλλά και σε ευχαριστώ για την προσπάθεια!

:thumbsup:

Άλλωστε, παρά το ότι δεν σε πιστεύω, μπορώ κάλιστα να κάνω ότι σε πιστεύω...

(Είναι ένας τρόπος να το αντιμετώπισω κι αυτός :) )

ναι ναι

πιστεψεμε .....συγουρα ειναι το καλυτερο

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

Τι είναι μιά Goldwing????

Ένα Civic το οποίο λόγω κατασκευαστικής αστοχίας έχει δύο τροχούς λιγότερους και προκειμένου να μην το ανακαλέσει ο κατασκευαστής, το λάνσαρε ως μοτοσυκλέτα

:secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ο δικος μου ο μαστορας λεγεται Αλκης. 2004(αν θυμαμαι καλα) πιστα Σερρων το τοπιο, εχω παει υποτιθεται για δουλεια λογω καποιας διοργανωσης να τραβηξω βιντεο, με το CBR- το οποιο μολις του εχω "σκασει" WP μπρος-πισω, Braking παντου, σωληνακια υψηλης και τα ρεστα και μολις τελειωνω με τα πλανα βρισκω ευκαιρια για μερικες γυρες, ετσι για ζεσταμα.

Το μηχανακι, ετσι μεταμορφωμενο οπως ηταν,πετουσε, χωρις να το πολυ παιρνω χαμπαρι αρχιζω και ανεβαζω ρυθμο,(μην μου ζητατε γυρολογια δεν παιρνω ορκο!) σε σημειο που αρχιζω να ντριφταρω ακατασχετα και να ρισκαρω highsighting. Σε καποια στιγμη αισθανομαι αναβατη πισω μου ο οποιος με ακολουθει στην εξω γραμμη απο την δικια μου και με ακολουθει χωρις να κανει κινηση.

Φυσικα δεν τολμησα να γυρισω κεφαλι- ισως στιγμιαια απο τους καθρεφτες κατι ψηλα- αλλα δεν μπορεσαν να διακρινω τι ηταν. Αρχιζω πορωνομαι και ανοιγω κι αλλο. Μολις ειπα εδω ειναι το οριο μου γιατι αρχισα να παταω πανω στα κερμπ πλεον, με περναει απ'εξω -στην 10 αν θυμαμαι- ενα CBF 600 ΑΕΡΑ ξυνοντας οτι εχει το μηχανακι απο κατω!!!! Αρχιζει απομακρυνεται και απογοητευτηκα τοσο πολυ που βγηκα πιτς...Βγαζω το κρανος και κανω ενα τσιγαρο μπας και χωνεψω το "τσαι" που μολις εφαγα!

Βλεπω το CBF να βγαινει εξω και παω κοντα. Βγαζει το κρανος και με ενα τελειως παιδικο χαμογελο γυρναει και μου λεει "Εσυ εισουν με το CBR;" "Ναι" "Ωραιος, αλλα θελεις λιγο δουλεια με τα φρενα..."

Απο τοτε δεν τον ξανασυναντησα κατ'ιδιαν, ομως μου εμεινε η οδηγηση του σαν εμπειρια ζωης δεν θα ξεχασω ποτε τον απλο, απαλο τροπο που οδηγουσε, την συγκεντρωση που εχει στις γραμμες, λες και εκανε το πιο απλο πραγμα στον κοσμο...

Να 'σαι καλα φιλε, οπου και να 'σαι να περνας καλα, να γουσταρεις παντα αυτο που κανεις... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι με ενα χορνετ 600 2002. τυχαινει να εχω κατεβει στον πεζοδρομο του περιστεριου ενα σαββατο πρωι. Συναντω και κατι φιλους εκει, (αυτοκινητοβιους) και πινουμε εναν καφε στον πεζοδρομο. φευγοντας απο το καφε και πηγαινοντας προς την αρχη του πεζοδρομου οπου ειχα κλειδωσει το μωρο μου, βλεπω δυο τυπακια απο πανω. Κανω πως δεν ειμαι εγω και στεκομαι παραδιπλα να ακουσω. Το θυμαμαι σαν τωρα ελεγε ο ενας '' μαλακα μου, σου λεω... αυτο τα κανει ολα στριβει, φρεναρει, σουζαρει και παει παντου στην πολη.... κυκλοφορει και σε μπλε αλλα αυτο το μαυρο με το βαγστερ τα σπαει''. Αμεσως, κορδωθηκα και εσπευσα να βγαλω την κλειδαρια να δειξω οτι ειναι δικο μου... συντομη συζητηση, εγω το παιζα οτι και καλα βιαζομουνα... καλο ειναι, λιγο αργο μωρε... και ο αερας... δεν 3ερω... ψιλο-μαλακια εκανα που το πηρα και αλλες τετοιες παπαριτσες τους τσαμπουναγα... (ενταξ ρε παιδια... ψωνιο τι να κανω... πιτσιρικι ανωριμο ημουνα...) φυσικα ξεκρανωτος εσπευσα να την κατεβασω απο το πεζοδρομιο να κανω μια εκκινηση να γραψει η horne-τια στην γλιτσα ασφαλτο του περιστεριου και να τους αφησω με τα στοματα ανοιχτα... αντ'αυτου ενω ολα πηγαιναν ρολοι και κλειδωσε τιμονι δεξια... (το αριστερα δεν ξερω... ποτε δεν το καταφερα...)... πανω στο ισιωμα απλα το 'χασα...και παρτον κατω εξω απ το Σινε Φοιβος περιστερι πιο κεντρο δεν γινεται.... δεν επαθα τιποτα απλα μια μελανια τερας στο μπουτι οπως εσκασα στην ασφαλτο... κι ενα ηθικο... τεταρτο υπογειο κατω... η δε καλογυαλισμενη μελισσουλα μου συρθηκε κι εσκασε πισω απο ενα τζιπακι μιας υστερως που πανω στην ταραχη μου (καλα ντροπη δεν το συζηταω) δεν σταματαγε να με κραζει... οσο για τους δυο τυπους... ουτε κουβεντα... εν πασει περιπτωσει... ολα φτιαχτηκαν... (ο εγωισμος μου ποτε βεβαια) κι εγω πηρα ενα καλο μαθημα απο τον καλυτερο μου δασκαλο.. τον παλιο επιδειξ-ακια εαυτο μου...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό που λες παραπάνω;...

Ε, όχι μόνο με R6 αλλά με οποιονδήποτε και οτιδήποτε είναι πάνω από 600 cc. :D

Όταν βγαίνω βόλτα, θέλω να ξαναγυρίσω στα παιδιά μου μονοκόμματος. Δεν με χαλάει καθόλου αν με περάσει και η κουτσή Μαρία. :rolleyes:

+1000 ΣΤΑΘΗ

ΧΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕΜΒΑΖΩΩΩΩΩΩ.....

:cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει να κανει με κουλαμαρα.

Αν ειναι καλος ο οδηγος του αυτοκινητου και με ενα γρηγορο αυτοκινητο ειναι σχεδον αδυνατον να τον περασει οποιαδηποτε μηχανη σε στροφιλικια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα