xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 εγω ψηφισα ΟΧΙ εχθες καθως πηγαινα με το παπι αυτη τη φορα στην πιστα του αιγινιου για να το δοκιμασω :D ειδα σταματημενο ενα παλικαρι με ενα Κ3 1000 αρι , ειχε μεινει απο βενζινη ητανε λιγο μετα τα δυοδια των μαλγαρων, τον πηγα αιγινιο πηραμε βενζινη μετα γυρισαμε ΞΑΝΑ :o μεχρι τα δυοδια γιιατι μονο απο κει μπορεις να γυρισεις και τον ξαναπηγα στο μηχανακι του του ειπα οτι παω στην πιστα ( δεν ηξερε οτιυπαρχει ) και ψηθηκε να ρθει κι αυτος να δει πως ειναι , με την σειρα του μετα κερασε ενα τεποζιτο βενζινη και κατι να ποιουμε αυτο θεωρω μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη !!!! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 ειμαι λιγο καιρο στον χωρο της μοτοσυκλετας αν και απο παλια πολλη παλια ειχα το μικροβιο και ειμουνα συνεχεια κολλημενος σε βιτρινες και περιοδικα. τους λογους που ηθελα να παρω τοτε μοτοσυκλετα και εχω τους εχω πει, και οτι μηχανη και να ειχα (εχω αλλαξει 3ης) παντα μα παντα ημουνα και θα ειμαι απο τα ατομα που παντα σηκωνω το χερι για να χαιρετισω στον δρομο, για να αναβοσβησω φωτα κτλ. δυστηχως ομως οπως τα λεει ο αλεξ ειναι τα πραγματα, σχεδον κανεις δεν χαιρεταει πλεον και συγκεκριμενα εχω παρατιρηση το φαινομενο του θα γυρισω να κοιταξω μια μηχανη η να μιλησω εστω και στο κατοχο της για το καλημερα ρε αδερφε μονο αν ειναι στα κυβικα τα δικα μου και στα ιδια χρηματα. γενικα επικρατη η φιλοσοφια του πηρα μια μηχανη γιατι ετσι μου αρεσε ως πρωην ιχ και μονο οσοι εχουν αντιστοιχο εργαλειο με το δικο μου ειναι αξιοι χαιρετισμου η προσοχης και με εκνευριζει αφανταστα αυτη η φιλοσοφια οταν την βλεπω να υπαρχει στον δρομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 δυστηχως ομως οπως τα λεει ο αλεξ ειναι τα πραγματα, σχεδον κανεις δεν χαιρεταει πλεον και συγκεκριμενα εχω παρατιρηση το φαινομενο του θα γυρισω να κοιταξω μια μηχανη η να μιλησω εστω και στο κατοχο της για το καλημερα ρε αδερφε μονο αν ειναι στα κυβικα τα δικα μου και στα ιδια χρηματα. Σ' αυτό που γράφει ο Φίλιππος, έχω να πω το εξής φοβερό. Κυκλοφορεί ένας τύπος με ένα repsol στο Ηράκλειο, τον οποίο έχω πετύχει 2-3 φορές στο δρόμο, φώτα, χέρια, τίποτα. Επίσης τον πέτυχα σε φανάρι, άνοιξα τη ζελατίνα να του μιλήσω, του ΜΙΛΗΣΑ και δεν έκανε καν τον κόπο να γυρίσει να κοιτάξει! Εκεί να δείτε στυλ! Προφανώς δεν ήμουν αρκετά μεγάλος ή γρήγορος για τα μέτρα του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Θεωρω πως φθινει η αλλυλεγγυη και ο ανθρωπισμος γενικοτερα.Ως αιτια εντοπιζω τον φοβο,την πορωση,τον εγωισμο καθως και συνδιασμο αυτων. Φοβασαι να σταματησεις γιατι εχεις ακουσει για ληστειες,φονους κτλ Εχεις δει τοσα ασχημα πραγματα στα δελτια των ειδησεων και σε ταινιες που το υποσεινηδειτο σου εχει πορωθει και το προβλημα του αλλου δεν κανει ευκολα εντυπωση. Γιναμε ολοι τοσο μαγκες πια που η μουρη κοιταει μονο τον ουρανο μεχρι την στιγμη που τρως λασπη και ευχεσαι να ηταν ο κοσμος πιο συμπονετικος απεναντι σε εσενα και το προβλημα σου. Ευτυχως ομως δεν ειναι ολα τοσο μαυρα εφοσον το θελουμε εμεις.Ο κοσμος που μας περιβαλει ειναι ως εχει.Αυτο που κανει την διαφορα ειναι η υποκειμενικη αντιληψη αυτου του κοσμου.Πως βλεπει ο καθενας απο εμας τον κοσμο με τα δικα του ματια. Προσωπικα εχω αποριψει την καχυποψια ως πρακτικη ζωης.Ειναι πιστευω καλυτερα ν'αντιμετωπιζεις τους αλλους ως αγαθους ανθρωπους κι ας απογοητευεσαι μερικες φορες παρα να κρατας την ψυχη σου κλειστη και να ζεις μεσα στον φοβο.Τοτε ολα γινονται λιγακι πιο ομορφα.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Ε... όλοι έχουμε να διηγηθούμε κάποια ενδιαφέρουσα εμπειρία απο γνωριμίες ή περί μοτοσυκλετιστικής αλληλευγγύης. Χωρίς να ξέρω τι γινότανε πριν...10 χρόνια, νομίζω ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει μία όμορφη σχέση μεταξύ μηχανόβιων και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το μόνο που μου την δίνει στα νεύρα όσο δεν πάει άλλο, είναι κάτι supersportάδες οι οποίοι προσπερνάνε τα Harley με 250+ και αποστάσεις εκατοστών, στις εθνικές οδούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Νομιζω το προβλημα με τις σχεσεις ανθρωπων ειναι ποιο γενικο και δυστιχως δεν περιοριζεται μονο στους μηχανοβιους η μη μηχανοβιους..παλιους η νεους κτλ κτλ.. Εγω απο οτι βλεπω γενικα υπαρχει προβλημα επικοινωνιας και περα απο τον χωρο μοτοσυκλετας και με αποτελεσμα να χαλαει και τον κυκλο αυτο..(μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα) Αλλα ευτιχως υπαρχει ακομα μια αλληλεγγυη μεταξυ μοτοσυκλετιστων Ψηφιζω οχι ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Μία ωραία μέρα ξεκίνησα να πάω στα Μέγαρα με ένα φίλο να δω αγώνα μοταρδ.Ένα σωληνάκι λαδιού όμως ήθελε να πιει καφέ λίγο μετά τα πρώτα διόδια.Σφάζετε λοιπόν με το μοτέρ και την κοπανάει να βρεί φραπεδιά.Τα πέρνει στην κρανα ο εκκεντροφόρος πού ήθελε και αυτός καφέ γιατί ζήλεψε και τα κάνει όλα γυαλιά καρφια.Πάνω στον τσακωμό με πετάνε κάτω από το μηχανακι. Εντάξει λεω ρε παιδιά! Να πιούμε καφέ! Περάσανε τουλάχιστον 500 μηχανάκια στις 4 ώρες που τον έπινα (τον καφέ.).Σταμάτησε ένας."Μεγάλε" μου λέει "εδώ κάνουνε σκατά καφέ! Θα πάρω τηλ εγώ τον Μάκη να σε πάει σε ένα μέρος γαμάτο!" 3 Χρόνια Αργότερα... Ύμητός...Χιόνια! Την είδα και εγώ grand pilot και λέω να πάω να ανηφορίσω πρός λατομείο.Μετά από 4 ώρες, 2 χιλιόμετρα πιο μακρυά, 24 διπλά loop καί άλλες φοβερές φιγούρες, 10 γαλόνια υδρώτα, το DR αποφασίζει ότι έιναι ώρα για σιέστα και την πέφτει για ύπνο. Δεν έχω επιχειρήματα να το σηκώσω οπότε αποφασίζω πώς ήρθε η ώρα του καφέ! Εκεί πού τον έπινα (τον καφέ) εμφανίζεται ο σύντροφας Μπαρίσνικοφ οδηγώντας ένα φόρεστερ και κρατώντας ένα χρυσό μετάλειο ."Η επιτροπή καλλιτεχνικού πατινάζ του Ελληνικού στρατού έχει μείνει έκθαμβη από τις επιδώσεις σου! Ανεβαίνει πάνω να σου δώσει συγχαρήκια και να ετοιμάσει την επιστροφή του Ολυμπιονίκη!" Έτσι λοιπόν η επιτροπή αποτελούμενη από μια Καναδέζα ένα Κρητικό και ένα Ρώσο ήρθανε και με πήρανε από το χεράκι (και το DR) και με βγάλανε εκτός πίστας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Νομιζω το προβλημα με τις σχεσεις ανθρωπων ειναι ποιο γενικο και δυστιχως δεν περιοριζεται μονο στους μηχανοβιους η μη μηχανοβιους..παλιους η νεους κτλ κτλ.. Εγω απο οτι βλεπω γενικα υπαρχει προβλημα επικοινωνιας και περα απο τον χωρο μοτοσυκλετας και με αποτελεσμα να χαλαει και τον κυκλο αυτο..(μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα) Αλλα ευτιχως υπαρχει ακομα μια αλληλεγγυη μεταξυ μοτοσυκλετιστων Ψηφιζω οχι ^_^ +1.000.000.000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Ανάλογα τον άνθρωπο είναι παιδιά... Εγώ μια φορά είχα δώσει σε άγνωστο μετά από ατύχημα το ΧΤ μου να πάει στο νοσοκομείο με μια άλλη εμπλεκόμενη και να δει αν είναι καλά η κοπελιά του. Βεβαίως, η αστυνομία είχε πάρει στοιχεία κλπ, δεν θα το έδινα έτσι. Άσε που είχε R1, το ΧΤ δεν θα πήγαινε; Μου έχει τύχει να χαιρετώ με thumbs up κανα μηχανόβιο με μηχανή που γουστάρω και άλλοι ανταποδίδουν, άλλοι όχι. Στον τελευταίο με μια Ντουκάτι, το χαιρέτισα, με χαιρέτισε και μετά του την είπα γιατί δεν φορούσε κράνος... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Θα συμφωνησω με τον Τασουλη... Γενικα εχουμε προβλημα σαν ανθρωποι στις σχεσεις μας.... Και το χειροτερο αν καμια φορα προσπαθησει να μας βοηθησει καποιος το βρισκουμε παραξενο και το κανουμε και ειδηση.....αν δεν το παρουμε στραβα το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Θα συμφωνησω με τον Τασουλη... Γενικα εχουμε προβλημα σαν ανθρωποι στις σχεσεις μας.... Και το χειροτερο αν καμια φορα προσπαθησει να μας βοηθησει καποιος το βρισκουμε παραξενο και το κανουμε και ειδηση.....αν δεν το παρουμε στραβα το θεμα Γενικά σαν άνθρωποι ναι, έχουμε πρόβλημα. Τώρα σαν κάτι άλλο δεν ξέρω. :lol: Έχεις δίκιο απόλυτο εδώ. Πλέον η φυσιολογική αλληλεγγύη έχει γίνει άθλος. Όπως είπαν παραπάνω και άλλοι συμφορουμήτες, ο ατομικισμός είναι ένα χαρακτηριστικό που γεννιέται σ' αυτήν την κοινωνία και φυσικά αγγίζει τους πάντες, άλλους λίγο, άλλους πολύ. Αυτός έχει να κάνει με τις σχέσεις παραγωγής ή καλύτερα, με τη δουλειά μας και το αντικείμενο αυτής. Ο ανταγωνισμός στον χώρο εργασίας, η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί, τα εξοντωτικά ωράρια, επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής μας αφού τον περισσότερο χρόνο αυτής, τον "τρώμε" στη δουλειά μας. Ο μοτοσυκλετιστής για 'μένα όμως είναι αυτός που αντιδράει στο σημερινο κατεστημένο, γιατί κατ' αρχήν αντιμετωπίζεται σαν μειονότητα. Απ' την άλλη, ο μοτοσυκλετιστής πάει κόντρα στην ανετίλα που προσφέρουν τα συμβατικά οχήματα και κάνει το γούστο του με κάθε κόστος. Η αλληλεγγύη έχει ιστορικές ρίζες στους μοτοσυκλετιστές, που παραμένει μέχρι σήμερα. Αυτό φαίνεται στον δρόμο, στις παρέες, στα φόρουμ....... :_thumbsup: Όχι ψήφισα, ε...!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Ναι χανετε ..δυστυχως....και ο λογος ειναι οτι ολη η κοινωνια αποξενωνετε ...οποτε γιατι να αποτελεσει εξαιρεση ο μοτοσικλετισμος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Ο μοτοσυκλετιστής για 'μένα όμως είναι αυτός που αντιδράει στο σημερινο κατεστημένο, γιατί κατ' αρχήν αντιμετωπίζεται σαν μειονότητα. Απ' την άλλη, ο μοτοσυκλετιστής πάει κόντρα στην ανετίλα που προσφέρουν τα συμβατικά οχήματα και κάνει το γούστο του με κάθε κόστος. Η αλληλεγγύη έχει ιστορικές ρίζες στους μοτοσυκλετιστές, που παραμένει μέχρι σήμερα. Αυτό φαίνεται στον δρόμο, στις παρέες, στα φόρουμ....... Όχι ψήφισα, ε...!!! Οι μοτοσυκλετιστές είναι μειονότητα και στις κάθε μειονότητες υπάρχει αλληλεγγύη! Και εγώ ψήφησα όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Οι μοτοσυκλετιστές είναι μειονότητα και στις κάθε μειονότητες υπάρχει αλληλεγγύη! Και εγώ ψήφησα όχι. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ <_< Si senior Fiotakis αλλά όταν εγώ αναφέρομαι σε μοτοσυκλετιστές εννοώ αυτούς που καβαλάνε μηχανές γιατί πρώτα από όλα τους τους αρέσει η αίσθηση που σου προσφέρει η οδήγηση μιας μηχανής.Και αυτοί είναι όντος η μειονότητα ανάμεσα στους αναβάτες των μηχανών και οι πιο πολλοί από αυτούς θα σε χαιρετίσουν στον δρόμο και θα σταματήσουν να σε βοηθήσουν αν σε αφήσει από ηλεκτρικά πάλι ο πήγασος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Si senior Fiotakis αλλά όταν εγώ αναφέρομαι σε μοτοσυκλετιστές εννοώ αυτούς που καβαλάνε μηχανές γιατί πρώτα από όλα τους τους αρέσει η αίσθηση που σου προσφέρει η οδήγηση μιας μηχανής.Και αυτοί είναι όντος η μειονότητα ανάμεσα στους αναβάτες των μηχανών και οι πιο πολλοί από αυτούς θα σε χαιρετίσουν στον δρόμο και θα σταματήσουν να σε βοηθήσουν αν σε αφήσει από ηλεκτρικά πάλι ο πήγασος! συμφωνω μαζι σου ....το καλο ειναι οτι εως τωρα εχω σταματησει να βοηθησω αρκετους που εχουνμηνει ...με γιαπωνεζικα φυσικα ....χεχεχε :P ρωτα να σου πουνε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Ψηφίζω ΝΑΙ, αλλά.... .. πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ να "δείχνουμε" στους άλλους με τον τρόπο μας πως πρέπει να συμπεριφέρονται. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε τη μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη. Επειδή ζω σε τουριστική περιοχή και βλέπω πολλά κάθε καλοκαιρινή περίοδο, βοηθάω όπως μπορώ όσους βρεθούν σε ανάγκη και βλέπω ότι οι περισσότεροι εκπλήσονται ευχάριστα με αυτή τη συμπεριφορά. Και μόνο η ανακούφιση που βλέπω στα πρόσωπά τους για το ξεπέρασμα της "δυσκολίας" που τους έτυχε μου προξενεί μια μεγάλη ικανοποίηση. Πιστεύω ότι και ένας από αυτούς να κάνει το ίδιο "μεθαύριο" σε κάποιον άλλο, σιγά-σιγά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλλύτερο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Αλλα ευτιχως υπαρχει ακομα μια αλληλεγγυη μεταξυ μοτοσυκλετιστων Ψηφιζω οχι ^_^ Σύμφωνα με το ερώτημα του τόπικ απαντάς λάθος.Όταν λες "υπάρχει ακόμα μια αλληλεγγύη" παραδέχεσαι πως παλαιότερα υπήρχε περισσότερη.Άρα γιατί ψήφισες 'Οχι? Το ερώτημα είναι αν φθίνει! Ναι χανετε ..δυστυχως....και ο λογος ειναι οτι ολη η κοινωνια αποξενωνετε ...οποτε γιατι να αποτελεσει εξαιρεση ο μοτοσικλετισμος ? Ίσως η καλύτερη απάντηση που τα λέει όλα με δυο κουβέντες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Θυμάμαι πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια που είχα μείνει στην εθνική με ενα χαρχαλάμαξο που είχα τοτε και δεν σταμάτησε κανένας να βοηθήσει. Ούτε μοτοσυκλετιστής, ούτε αυτοκινητιστής. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατι θα πρέπει την βοήθειά μας να την δίνουμε μόνο μεταξύ μας και όχι σε οποιον την χρειάζεται. Με αυτή τη λογική θα πρέπει πριν βοηθήσεις κάποιον να τον ρωτάς τι ψηφίζει, τι ομάδα είναι και άλλα. Μήπως αν σήκωνα τότε ταμπέλα που να γράφει ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ θα σταμάταγε κανείς; 'Η μήπως να έχω πάντα ένα μίνι και γόβες μαζί μου για ώρα ανάγκης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 δεν εχω αποψη για παλιοτερα αλλά νομιζω ότι τώρα τα πραγματα είναι λίγο κρύα. Ο κοσμος δεν πολυχαιρεταει στο δρόμο (παρα μονο οι σουπερσπόρηδες..τι εγινε ρε παιδια?) και κανα δυο περιπτωσεις που εχω ακουσει που εμειναν, εμειναν αβοηθητοι. Αν είναι όπως τα περιγραφουν οι παλαιουρες τότε μαλλον ναι. Το μόνο που μου την δίνει στα νεύρα όσο δεν πάει άλλο, είναι κάτι supersportάδες οι οποίοι προσπερνάνε τα Harley με 250+ και αποστάσεις εκατοστών, στις εθνικές οδούς. 1) όλοι με τόσα σας περνανε 2) πιανεται τη μιση εθνική με τα ρημαδια σας τι περιμενετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Σύμφωνα με το ερώτημα του τόπικ απαντάς λάθος.Όταν λες "υπάρχει ακόμα μια αλληλεγγύη" παραδέχεσαι πως παλαιότερα υπήρχε περισσότερη.Άρα γιατί ψήφισες 'Οχι? Το ερώτημα είναι αν φθίνει! Ίσως η καλύτερη απάντηση που τα λέει όλα με δυο κουβέντες. Μαλον το εγραψα λαθος και αλλο ηθελα να πω,δηλαδη ενοουσα οτι ακομα υπαρχει και οτι φθινει Anyway τωρα θυμηθηκα ενα γεγονος με το αυτοκινητο που ειμουνα στην λευκαδα προπερσι.. Ενα βραδακι που γυρνουσα στο camping και πηγα να μπω απο τον δρομο στην εισοδο,μονο που ειχε 2 εισοδους...η μια με ενα σκαλι μισο απο το μποι μου B) (αλλα δεν φαινοταν το βραδυ οτι ηταν σκαλι,νομιζες οτι πηγαινε ευθεια μεχρι την εισοδο) Αποτελεσμα το αυτοκινητο με την μουρη κατω και να εχει ακουμπησει το κεντρο του αυτοκινητου σαν τραμπαλα στο πεζοδρομιο και να μην μπορω να κουνησω να παω πουθενα 3 το βραδυ σε ερημια. Ευτιχως περνουσε ενας με γειτονας εκει περα και μετα φωναξε και εναν φιλο του και κανανε ολοκληρες πατεντες για να πατησει το αυτοκινητο να τσουλησει και να μην παθει καμια ζημια,μαζευτικανε και αλλοι και βαλανε ενα χερακι Εδω αθηνα λιγο χλωμο με εκοβα να πω την αληθεια :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Εδω αθηνα λιγο χλωμο με εκοβα να πω την αληθεια :/ χλωμός πρέπει να ήσουν και στην Λευκάδα, μετά από τόσο αλκοόλ! :D Άκου να πας trial με το αμάξι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 χλωμός πρέπει να ήσουν και στην Λευκάδα, μετά από τόσο αλκοόλ! :D Άκου να πας trial με το αμάξι! :P Οχι κατι σουβλακια ειχα παρει και ειμουνα ετοιμος να τα καταβροχθισο στην σκηνουλα αλλα μου κρυωσαν μεχρι να ξεκολησω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Μαλον το εγραψα λαθος και αλλο ηθελα να πω,δηλαδη ενοουσα οτι ακομα υπαρχει και οτι φθινει Anyway τωρα θυμηθηκα ενα γεγονος με το αυτοκινητο που ειμουνα στην λευκαδα προπερσι.. Ενα βραδακι που γυρνουσα στο camping και πηγα να μπω απο τον δρομο στην εισοδο,μονο που ειχε 2 εισοδους...η μια με ενα σκαλι μισο απο το μποι μου B) (αλλα δεν φαινοταν το βραδυ οτι ηταν σκαλι,νομιζες οτι πηγαινε ευθεια μεχρι την εισοδο) Αποτελεσμα το αυτοκινητο με την μουρη κατω και να εχει ακουμπησει το κεντρο του αυτοκινητου σαν τραμπαλα στο πεζοδρομιο και να μην μπορω να κουνησω να παω πουθενα 3 το βραδυ σε ερημια. Ευτιχως περνουσε ενας με γειτονας εκει περα και μετα φωναξε και εναν φιλο του και κανανε ολοκληρες πατεντες για να πατησει το αυτοκινητο να τσουλησει και να μην παθει καμια ζημια,μαζευτικανε και αλλοι και βαλανε ενα χερακι Εδω αθηνα λιγο χλωμο με εκοβα να πω την αληθεια :/ Xα χα χα... ακριβώς το ίδιο είχε πάθει ένας μακρυμάλης (Κερκυραίος νομίζω μου είπε) με ένα africa φέτος τον Ιούλιο. Είχε μπερδευτεί σε κάτι παράδρομους του Κηφισού και προσπάθησε να ανέβει ένα σκαλί τουλάχιστον μισό μέτρο και παραπάνω (μετά συγχωρήσεως) για να μπει στον Κηφισό.Αλλά με την προσπάθεια έμεινε. :P Κόλλησε το άφρικα στην γωνία του σκαλοπατιού μεταξύ ποδιάς και πισινού τροχού,κι ούτε μπρος πήγαινε,ούτε πίσω.Ο κακομοίρης πρέπει να είχε πολύ ώρα εκεί και να προσπαθούσε να ξεκολλήσει γιατί ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Στο μεταξύ φαντάζεστε πόσα αυτοκίνητα και μηχανάκια περνούσαν κάθε δευτερόλεπτο από μπροστά του και κανένας δεν είχε σταματήσει να τον βοηθήσει <_< (Ήταν ακριβώς εκεί που στρίβεις για να ανέβεις προς Γαλατσίου αμέσως μετά την Ροσινιόλ,για όσους ξέρουν) Σταμάτησα,έβγαλα κράνος και μπουφάν (ήταν και κατακαλόκαιρο) και πήγα να τον βοηθήσω. Ρε φιλαράκι μου λέει,σ' ευχαριστώ που σταμάτησες...βάλε ένα χεράκι να την ανεβάσουμε! Τo άφρικα στο μεταξύ ήταν σε θέση λες και έκανε σούζα καντήλι :D Kαι γιατί να μην το κατεβάσουμε που είναι πιο εύκολο του λέω και να πας να ανέβεις από πιο δίπλα που είναι το σκαλί μικρό? Που?...μου λέει. Και του δίχνω 5 μέτρα πιο πέρα που ανέβαινε και στρήτ μηχανάκ! Τι μαλάκας είμαι μου λέει...δεν το είδα ότι εκεί ήταν χαμηλά! Τον βοηθάω τέλος πάντων και το κάνουμε πίσω κι αφού κατέβηκε,πήγε από κει που του είπα,ανέβηκε και έφυγε αέρας.Ίσα που πρόλαβε να μου πει ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 μεχρι την στιγμη που τρως λασπη Βρε μήπως ηταν κανα ΚΤΜ εκει κοντα? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες