Jump to content
Drakos

ΜΟΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Recommended Posts

Δρακοπαιδο τελικα τι εκανες; βρηκες παρκινγκ;

Αν ειναι να σου πω διευθυνση απο καλλιθεα.

Για πες τα παρκινγκ που ξέρεις στην Καλλιθέα.

btw, σε περίπτωση κλοπής/κάποιας ζημιάς τέλος πάντων αυτοί δε φέρουν ευθήνη, ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξέρω αυτά που πάω το δικό μου μοτόρι:

ορλάνδου 5 στα Κ. Πατήσια πάρκινγκ μόνο για μοτο (τηλ 210 8542622)

σοφιανοπούλου 2 στα Κ. Πατήσια για αυτοκίνητα και μοτό (τηλ 210 2287694)

(επίσης αυτό στην ορλάνδου έχει και πλυντήριο για μηχανές)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

george77 προς τα που στην Καλλιθεα θες?Προς τζιτζιφιες ή γηπεδο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος έχει μοτοπάρκιν με λογικές τιμές για μόνιμη (ακινησία) ή κανονική στάθμευση... μόνιμες θέσεις πλυντήριο,κλειστό με κοντρόλ,24ωρη παρακολούθηση κλπ αφήστε πμ ή στο 6945320004

περιοχή Νέος Κόσμος,αρχές Λ.Βουλιαγμένης-κοντά στο "τρίκυκλο"για όσους το γνωρίζουν. ^_^

Τροποποιήθηκε από τον nassosxlvbros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κυψέλη έχω υπόψη μου τρία. Το ένα παίρνει 40? και τα άλλα δύο 35?

Το πρώτο είναι στη Ζακύνθου, ανάμεσα στη Σπετσών και την Κυψέλης.

Σε αυτο ειμαι εγω. Περνει 45 αλλα ειναι πολυ οκ. 24 ωρες ειναι καποιος εκει. Προστατευμενος χωρος, ολα πολυ ενταξει.

Δευτερο ειναι πανω στην Σπετσων λιγο πιο πανω απο την καθετο με την Ζακυνθου. 40ευρω αυτος.

Αλλο πανω στην κυψελης (στις αρχες της οδου σχεδον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποιος ψαχνει για καλο και σωστο παρκιν διπλα στην πλατεια δαβακη καλλιθεα αν θελει επικοινωνει με το 6977951759=βελλιος.Πειτε του απο τον ψηλο για παρκιν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για Κουκάκι ξέρουμε τίποτα? κοντά στην συμβολή Γ. Κολοκοτρώνη και Βεϊκου, Δημητρακοπούλου κτλ. Μόλις μετακόμισα Αθήνα και ψάχνω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίκαιρο πρόβλημα και για μένα η ασφαλής φύλαξη της μοτό.

Το Σάββατο ξεκινά η άδειά μου και θα λείψω για 15 μέρες. Λόγω ανωτέρας βίας και προτεραιοτήτων, φέτος η μοτοσυκλέτα θα μείνει στην Αθήνα και οι διακοπές θα γίνουν μόνο με το τουτού. Έτσι λοιπόν το να μείνει η μοτό μόνη της για 15 μέρες στην πυλωτή της πολυκατοικίας, δεν παίζει. Κάπου πρέπει να ασφαλιστεί καλά για αυτό το διάστημα. Παίζει πάντα το ενδεχόμενο να μπει λαθραία στο κλειστό υπόγειο πάρκινγκ για να γλιτώσω τα φράγκα των μοτοπάρκινγκ, αλλά επειδή κι αυτό δεν είναι σίγουρο, στο μυαλό μου βρίσκεται και η πληρωμένη λύση.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι πόσο περίπου κοστίζει η μέρα φύλαξης σε ένα μοτοπάρκινγκ. Κάποιο είναι πολύ κοντά μου αλλά δεν έχει τύχει να ρωτήσω καθώς επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά μέσα σε αυτό το τόπικ και ως ηλίου φαεινότερον...βαριέμαι να ψάξω! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επίκαιρο πρόβλημα και για μένα η ασφαλής φύλαξη της μοτό.

Το Σάββατο ξεκινά η άδειά μου και θα λείψω για 15 μέρες. Λόγω ανωτέρας βίας και προτεραιοτήτων, φέτος η μοτοσυκλέτα θα μείνει στην Αθήνα και οι διακοπές θα γίνουν μόνο με το τουτού. Έτσι λοιπόν το να μείνει η μοτό μόνη της για 15 μέρες στην πυλωτή της πολυκατοικίας, δεν παίζει. Κάπου πρέπει να ασφαλιστεί καλά για αυτό το διάστημα. Παίζει πάντα το ενδεχόμενο να μπει λαθραία στο κλειστό υπόγειο πάρκινγκ για να γλιτώσω τα φράγκα των μοτοπάρκινγκ, αλλά επειδή κι αυτό δεν είναι σίγουρο, στο μυαλό μου βρίσκεται και η πληρωμένη λύση.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι πόσο περίπου κοστίζει η μέρα φύλαξης σε ένα μοτοπάρκινγκ. Κάποιο είναι πολύ κοντά μου αλλά δεν έχει τύχει να ρωτήσω καθώς επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά μέσα σε αυτό το τόπικ και ως ηλίου φαεινότερον...βαριέμαι να ψάξω! :D

Ο μήνα πάει γύρω στα 40 ευρώ ALX :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A μάλιστα...όχι ακριβά δηλαδή. Με ένα 20ρικάκι κάνω την δουλειά μου δηλαδή! Καλύτερα έτσι να μην νιώθω και υποχρεωμένος στην πολυκατοικία! Θενκς Γιώργη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Moto Parking στην Κυψελη :

1) ΠΟΡΟΥ 13 & ΚΑΛΛΙΦΡΟΝΑ

2) ΧΡΥΣΙΗΔΟΣ 22-24 ΚΑΘΕΤΩΣ ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ

-125c 30

-600c 35

-1300c 40

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

210-8651007

210-8815001

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι οι διαφορετικες τιμες?Τι αλλαζει τα τετραγωνικα που καταλαμβανουν ή το επιπεδο της προσοχης του φρουρου??Βρηκατε αναγκη και βαρατε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε λιγο καιρο Δρακοντα θα λειτουργησει το υπογειο παρκινγκ επι της Αγ.Φωτεινης κολλητα στην πλατεια της Ν.Σμυρνης... :_thumbsup:

...τωρα τιμες που θα παιξουν δεν γνωριζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αν κάποιοι από εσάς μένετε κοντά (κοντά όμως στην ίδια περιοχή, όχι σα να λέμε Άλιμος-Ελληνικό..), αν υπάρχει σε κάποιου την πολυκατοικία κλειστό γκαράζ, ίσως και να υπήρχε σαν επιλογή αν υπάρχει ανάγκη να μείνει εκεί η μηχανή? Κατανοώ πως συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη και από τα 2 άτομα για να γίνει κάτι τέτοιο, απλά το ρίχνω σαν ιδέα για ψάξιμο.. Γιατί τα 40-50 ευρώ που ζητούν κάποια πάρκινκ δεν είναι και τιποτένιο ποσό ιδιαίτερα αν η ασφάλεια δεν είναι όσο το δυνατόν εγγυημένη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κανένα Moto Parking στη Νίκαια (Πειραιά) ξέρουμε? :unsure:

αυτό που ψάχνω επίσεις είναι κάποιο μικρό δωμάτιο, παλιό σπίτι κ.ο.κ για νά βάζω τη μηχανή που έχω και όποια καινούρια πάρω.

Δυστυχώς όμως στην περιοχή μου είναι όλα "reservee" απο οικονομικούς μετανάστες και δέν υπάρχει τίποτα... :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες εχουμε τιποτα για Παγκρατι (Δεληολανη κοντα)...??

Την βαζω σε γκαραζ ηδη, αλλα ο θεος να το κανει γκαραζ! Στην ουσια ειναι ενα υπογειο μαγαζι, που ο τυπος εχει μετατρεψει σε γκαραζ με μια ραμπα, μια αυτοματη πορτα κτλ! Η φαση ειναι ομως οτι ολες οι μοτο εχουμε παραπονα για διαφορους λογους! Εγω προσωπικα εχω προβλημα με την τσιφουτια του βλαχου του ιδιοκτητη, που μου αφηνει αγενη μηνυματα πανω στην μηχανη αν αργησω καμια μερα να πληρωσω!

Η φαση ειναι οτι το γκαραζ δεν το συντηρει ποτε ο τυπος! Παω μια μερα να βγαλω την μηχανη και εκει που ανοιγε η αυτοματη πορτα, με το που φτανει στην μεση και ειμαι ετοιμος να μπω, πεφτει! Πως με εσωσε ο θεος και δεν πηγα να περασω πριν ανοιξει τελειως και να την φαω στο κεφαλι! Χαλασε ο μηχανισμος που ανυψωνει την πορτα! Μεινανε οι μηχανες 2 μερες μεσα μεχρι να στειλει καποιον να το φτιαξει!

Αν λοιπον ξερει κανεις κανα γκαραζ στον Δεληολανη κοντα στο Παγκρατι θα βοηθουσε πολυ!

35 ευρω δινω εκει που ειμαι τωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα...Για Κουκάκι ξέρουμε κανένα? Εκεί κοντά στην Παιδική Χαρά.

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πριν λιγες μερες βρηκα ενα στη Πλατεια Αναπηρων στην Καλογρεζα.Ειναι επι της Ανρεου Δημητριου λιγο μετα την πλατεια.Εχει πινακιδα παρκινγκ μοτοσυκλετων.Ειναι κλειστο,με συναγερμο και ο χωρος παρακολουθειτε απο βιντεοκαμερα,μπαινεις με καρτα και εχει 32 θεσεις και απ'οτι ειδα ειναι ψιλογεματο.Εκει κοιμουνται πλεον τα μωρα μου B)

το θεμα ειναι οτι μας παιρνει 46ευρω ομως κ μας γδερνει... :thumbsdown: ελα που δε βρισκω κατι αλλο εκει γυρω ομως... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kανενα παρκινγκ κατα ελληνικο-αργυρουπολη μερια υπαρχει???

Εκει κοντα στην πλατεια αγιας τριαδας οποιος ξερει εννοω ή στο praktiker κοντα???

Ευχαριστω!!! :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα