Jump to content
Mokelle

Δείτε αυτό και θα ανατριχιάσετε!!!!

Recommended Posts

Μια λυση για τετοιου ειδους κλεψιες ειναι να δενεται σε σταθερο σημειο. Βεβαια αν στην βαλου στο ματι θα γυρισεις και θα βρεις μονο το σταθερο σημειο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έτσι είναι τα πράγματα και πάλι άργησαν. Όταν είχε χτυπήσει τότε στην επιστροφη από Ιτέα , ο Κλεάνθης , ήρθε ένας γνωστος του με αγροτικό. Σε 20 δευτερολεπτα το σηκώσαμε 3 άτομα στο ύψος τησ καρότσας δλδ 70 πόντους και το ανεβάσαμε. Δεν μπορείς να κάνει ςκαι πολλά . Απλά εγω προσωπικά κάθε φορά που βγαίνω έξω κουβαλάω και μια κλειδαριά δίσκου την οποία κλειδώνω΄. Ξέρω δεν είναι τίποτα. Αλλα είναι κάτι που θα καθυστερήσει τον κλέφτη. Εξέλου για καφέ θα πας οπότε κανα 2ωρο θα κάτσεις. Άσχετα αν άκουσα από τους φίλους μου " ελα ρε λαμακα ποιος θα στην πάρει" ή "ποιος θα στην πειράξει" κ.τ.λ Απο προσωπική μαρτυρία την 1η φορά που πήγα για καφέ στην Νίκης την ειχα παρκάρει στην άκρη στα 10 μέτρα από μένα και παιδιά ξαφνικά σαλταρεί ένας πάνω και αρχίζει να την κουνάει . Αμέσως τον παίρνω χαμπάρι και πάω για τον σάπίσω στο ξύλο. Αλήθεια σας λέω είχα τρελαθεί . Και τον πλησίαζω τον λέω "θα σε γαμήσω μαλάκα" και με άρχισε εκεί κάτι σλάβικα και την λέξη "photo photo!!!" . Έρχεται ένας κολλητός na με σταμάτησει και τον λέω "next time no photo.next time prokto!". Παιδιά θέλει πολύ προσοχη!!!! Εγω την έχω σε πυλώτη και χέζομαι κάθε βράδυ. Όποτε ακούω μεταλικό ήχο ξυπνάω και στείνω αυτί η κατεβαίνω κάτω.

Σε συμβουλεύω να θυσιάσεις 40-55 ευρώ το μήνα για κλειστό, φυλασώμενο, πάρκινγκ. Εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει το V-Strom και βρήκα πάρκινγκ. Το οποίο και τηα πάω να κλείσω μέσα στην επόμενη βδόμαδα, για να μην βρεθώ πρώτη μέρα με την μηχανή αγκαλιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Loipon akou twra skiniko!Persi ta xristougena oti exei prwtoparei ena filaraki to TDM!

O tipos einai trelos me to thema min tou klepsoun ti mixani kai etsi edwse peripou 300 euro gia sinagermo me biper

etsi otan 8a xtipage o sinagermos 8a xtipage kai to biper.

Gia 5 meres peripou xtipage o sinagermos kata tis 3:45 to prwi etsi apofasisame na kriftoume 6 atoma kai na parafilame gia tin mixani na doume ti ginete.

Eixe paei h ora 3:30 kai akoma tipota

Eixame kourasti kiolas kai legame na tin kanoume kai tote emfanizonai 2 tipoi me ena kofti sto xeri gia tin alisida!

I sinexeia mporeis na katalabeis poia einai...H ironia xereis poia htan oti htan GNOSTOI!!!!!

Ελπίζω να είναι ακόμα στο νοσοκομείο εεεεε??? Και μετά διαπόμπευση προσ παραδειγματισμό. :kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Loipon akou twra skiniko!Persi ta xristougena oti exei prwtoparei ena filaraki to TDM!

O tipos einai trelos me to thema min tou klepsoun ti mixani kai etsi edwse peripou 300 euro gia sinagermo me biper

etsi otan 8a xtipage o sinagermos 8a xtipage kai to biper.

Gia 5 meres peripou xtipage o sinagermos kata tis 3:45 to prwi etsi apofasisame na kriftoume 6 atoma kai na parafilame gia tin mixani na doume ti ginete.

Eixe paei h ora 3:30 kai akoma tipota

Eixame kourasti kiolas kai legame na tin kanoume kai tote emfanizonai 2 tipoi me ena kofti sto xeri gia tin alisida!

I sinexeia mporeis na katalabeis poia einai...H ironia xereis poia htan oti htan GNOSTOI!!!!!

ζουνε ακομα ? να ερθουμε να τους ριξουμε και εμεις μερικές, με την καραμπίνα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε συμβουλεύω να θυσιάσεις 40-55 ευρώ το μήνα για κλειστό, φυλασώμενο, πάρκινγκ. Εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει το V-Strom και βρήκα πάρκινγκ. Το οποίο και τηα πάω να κλείσω μέσα στην επόμενη βδόμαδα, για να μην βρεθώ πρώτη μέρα με την μηχανή αγκαλιά.

Δεν έχει ιδιωτικό παρκινγκ εδω στην γειτονια!!!Δυστηχώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν έχει ιδιωτικό παρκινγκ εδω στην γειτονια!!!Δυστηχώς.

Ούτε εγώ έχω. Θα το πάω σε ένα αρκετά μακριά, αλλά τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ίσυχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια, εγω οταν πηρα την Ducati δεν κοιμομουν τα βραδυα απο το φοβο μην γινει κατι....

Την εβαλα σε γκαραζ με διπλους κωδικους, καμερες κλπ, και παρολαυτα πηγαινα καθε πρωι απο την Ηλιουπολη στο Παγκρατι για να βεβαιωθω οτι η μηχανη ειναι ακομα εκει! Ειχα αρρωστησει στην ιδεα οτι μπορει να την παρουν -και ξερω καλα οτι ολοι οι συναγερμοι κ αλυσιδες του κοσμου δεν σε σωνουν αμα ο αλλος θελει....

Τελικα ομως εκατσα και σκεφτηκα οτι με τα λεφτα που εδινα στο γκαραζ (40 ευρω το μηνα) μπορουσα να κανω μια ωραιοτατη ασφαλεια κλοπης και να εχω το κεφαλι μου ησυχο! Σιγουρα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστο να βγεις απο ενα μαγαζι η το πρωι απο το σπιτι σου και να σου εχουν παρει τη μηχανη, αλλα τουλαχιστον εχεις την εξασφαλιση οτι θα παρεις τα λεφτα σου (η εστω ενα μεγαλο μερος αυτων) και θα μπορεσεις να την ξανααγορασεις...

Δεν διαφημιζω τις ασφαλιστικες (ο Θεος ξερει τι αληταραδες ειναι και αυτοι!), αλλα για εμενα προσφερει ηρεμια απο το αγχος και αυτο ειναι ανεκτιμητο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδια, εγω οταν πηρα την Ducati δεν κοιμομουν τα βραδυα απο το φοβο μην γινει κατι....

Την εβαλα σε γκαραζ με διπλους κωδικους, καμερες κλπ, και παρολαυτα πηγαινα καθε πρωι απο την Ηλιουπολη στο Παγκρατι για να βεβαιωθω οτι η μηχανη ειναι ακομα εκει! Ειχα αρρωστησει στην ιδεα οτι μπορει να την παρουν -και ξερω καλα οτι ολοι οι συναγερμοι κ αλυσιδες του κοσμου δεν σε σωνουν αμα ο αλλος θελει....

Τελικα ομως εκατσα και σκεφτηκα οτι με τα λεφτα που εδινα στο γκαραζ (40 ευρω το μηνα) μπορουσα να κανω μια ωραιοτατη ασφαλεια κλοπης και να εχω το κεφαλι μου ησυχο! Σιγουρα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστο να βγεις απο ενα μαγαζι η το πρωι απο το σπιτι σου και να σου εχουν παρει τη μηχανη, αλλα τουλαχιστον εχεις την εξασφαλιση οτι θα παρεις τα λεφτα σου (η εστω ενα μεγαλο μερος αυτων) και θα μπορεσεις να την ξανααγορασεις...

Δεν διαφημιζω τις ασφαλιστικες (ο Θεος ξερει τι αληταραδες ειναι και αυτοι!), αλλα για εμενα προσφερει ηρεμια απο το αγχος και αυτο ειναι ανεκτιμητο!

Φίλε και εγω την έχω ασφαλήσει για κλοπή αλλα όπως σωστα λες , μόνο που δεν θα την δείς φτάνει . Αλλα μεταξυ των δύο κακων το πιο ανώδυνο είναι και το πιο καλό.

Drakos δεν έχει σε μεγάλη ακτίνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς έχουμε δικό μας garage και εκεί έχει ο μπαμπάς μου τα εργαλεία του αλλα είναι μεγάλο έχουμε και την κούρσα το Φορτηγάκι έξω(25 χρονών :P )

όταν πάρω με το καλό το παππί θα προσέχω μου έχουν κλέψει 4-5 ποδήλατα το τελευταίο αξίας 500 euro..πήγα βόλτα το άφησα λίγο κάπου και όταν γύρισα... :(

Mένω σε χωριό είμαι καλύτερα νομίζω..

Υ.Γ.:καλά που έχει και ο Θείος ποδηλατάδικο δηλαδή

Τροποποιήθηκε από τον ThaN0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια λυση για τετοιου ειδους κλεψιες ειναι να δενεται σε σταθερο σημειο. Βεβαια αν στην βαλου στο ματι θα γυρισεις και θα βρεις μονο το σταθερο σημειο.....

:D :D :D :D :D

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ

Ασε ρεεεεε!!! Σε σενα πιο πιθανο ειναι να παρει μπρος η κολωνα παρα ο πηγασος!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω να είναι ακόμα στο νοσοκομείο εεεεε??? Και μετά διαπόμπευση προσ παραδειγματισμό. :kill:

καλα επρεπε να σασταν μπροστα να δειτε τι εγηνε :kill::kill::kill::kill::kill::kill::kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(οκ, ώρα για μπίζνες)

Εδω τα καλά ειδικά αντικλεπτικά αξεσουάρ!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!!!!!!!

Αντικλεπτικοί καθρέπτες ύψους 80 εκατοστών και φάρδους 70 (ελαφρά υποτετράγωνοι για να μη βρίσκουν κατω στις στροφές)

Τους φοράς και μετά το γκάζι δεν χωράει ούτε σε Scania

Εφαρμογή: Έρχονται σε μονοκόματο ζεύγος μαζί με την πάνω πλάκα μπροστινού που είναι ένα σώμα. Για να τους αφαιρέσει κανείς θα πρέπει να λύσει μπροστινό (Αγαπητοί μπέμπηδες με τα @@@λέβερ σας, χάσατε. Δεν έχει βγεί ακόμη έκδοση για σας)

Νέα αντικλεπτικά κύλινδρα για τα Boxer.

Σετ αποτελούμενο από κύλινδρα, έμβολα, μπιέλες και στρόφαλο με διαδρομη 2 μέτρων σας εγγυάται ότι με το τελικό φάρδος μοτοσυκλέτας στα 4.5 μέτρα μετα βίας θα χωρέσει σε καράβι.

Νέο αντικλεπτικό ντεπόζιτο εκστρατείας, συνολικής χωρητικότητας 1 κυβικού μέτρου.

Εάν φροντίσεται να το γεμίζεται καλά καλά πριν παρκάρεται, τότε το νέο αυτό ντεπόζιτο με 0.7 ειδικό βάρος της βενζίνης σας δίνει ένα συνολικό βάρος μοτοσυκλέτας γύρω στα 900 κιλά.

Ε θέλει πάνω από τρείς Πύρους Δήμες για να το πάρουν

Καλοί μου πελάτες, η εταιρεία μας μόλις άνοιξε και το R&D έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά.

Προς το παρόν έχουμε μόνο αυτά τα τρία προιόντα ετοιμοπαράδοτα αλλά σύντομα νέα και πολύ πιο εξελιγμένα προιόντα θα είναι στην διάθεση σας σε μιά ποικιλία χρωματισμών και σχεδίων.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση των και τα προγράμματα χρηματοδοτήσεως στείλτε μου ΠΜ.

:)

Τροποποιήθηκε από τον helonaracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ασε ρεεεεε!!! Σε σενα πιο πιθανο ειναι να παρει μπρος η κολωνα παρα ο πηγασος!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

μιλας εσυ ρε που το αφηνεις με τα κλειδια επανω και ουτε να το φτησουνε ..... :P :P

να σε δω τι θα λες οταν θα παρεις ευρωπαικο ...

:devil::devil::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα