Jump to content
Sign in to follow this  
rtifosi

Honda AX-1 or KAVASAKI KLE 250?

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Σε περιπου 10 μερες θα παρω την πρωτη μηχανη μου και εχω καταληξει στισ εξης δυο.

Honda AX-1 ή KAVASAKI KLE 250 (μεταχειρισμενες).

Δεν ξερω πολλα απο μηχανες και εχω πελαγωσει.

Απο αποψη τιμης η ΑΧ-1 ειναι λιγο πιο φτηνη, και ΝΟΜΙΖΩ οτι η KLE ειναι δικυλινδρη σε αντιθεση με την ΑΧ-1.

Θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Αν εχει να προτεινει καποιος κατι αλλο, ειμαι ολος αυτα.

Το βαλανtιο μου φτανει τα 1700-1900E max.

Θα μου ηταν πολυ χρησιμες πληροφοριες που εχουν να κανουν με χλμ. χρονολογια κτλ., γενικοτερα αξιοπιστια.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!!!!! :_unsure::wallbash::think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιας και έπεσες σε Σαββατοβραδο και ο κόσμος είναι έξω, ας πω εγω τη γνώμη μου μιας και μόλις γύρισα.

Το ΑΧ είναι πολύ καλό, σκυλί μαύρο. Δυστυχώς οι ανάγκες σου καλύπτονται απο μια αντιπροσωπεία που δεν έχει καθόλου καλή φήμη.

Το ΚΛΕ είναι επίσης καλό, και αυτό σκυλί μαύρο και οι ανάγκες σου καλύπτονται από μια καλή αντιπροσωπεία.

Πάρε αυτό που γουστάρεις, και τα 2 είναι πολύ καλά. Νομίζω οτι το ΑΧ είναι μονοκύλινδρο ενώ το ΚΛΕ δικύλινδρο σε σειρά, άρα καλύτερα ταξιδάκια με το κάβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και συμπαθω περισσοτερο την χοντα (μιας και ειχα πολλα χοντα στο παρελθον) θα συμφωνησω με τον T.Durden

το καβασακι ειναι προτιμοτερο

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawa καλυτερα για να πας και πιο μακρια, παει καλα για 250 βγαζει 35hp το εχει ενας φιλος μου και δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα

post-3226-1190494010.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις τόσο τη μάρκα, όσο το ποια συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία όταν παίρνεις μεταχειρισμένο "χαμηλού προϋπολογισμού". Πάντως, όπως σου είπαν και οι άλλοι, η αντιπροσωπεία της KAWASAKI είναι καλύτερη, επομένως συνυπολόγισέ το κι αυτό. Επίσης να ξέρεις ότι το AX-1 δεν είχε εισαχθεί ποτέ επίσημα (ο Σαρακάκης είχε φέρει το ξαδελφάκι του NX 250 και όχι το ΑΧ-1), ενώ το KLE 250 Anhelo ήταν επίσημη εισαγωγή - υπάρχουν όμως και αρεκτά που τα είχαν φέρει ανεξάρτητοι έμποροι.

Αν θέλεις λοιπόν να έχεις την όποια υποστήριξη της αντιπροσωπείας της KAWASAKI στην περίπτωση που καταλήξεις στο KLE, μάθε αν το συγκεκριμένο μηχανάκι που θα πάρεις προέρχεται από επίσημη εισαγωγή ή από παραεισαγωγή. Ο τρόπος για να το μάθεις είναι να ξέρεις τον αριθμό πλαισίου και να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσεις αν είναι από κείνα που είχε φέρει η ίδια - το τηλέφωνο της ΤΕΟΜΟΤΟ είναι το 210 3410684.

Μια και είναι η πρώτη σου μηχανή, καλορίζικη και καλοτάξιδη όποια και νάναι - και νομίζω ότι ξεκινάς σωστά.

Τροποποιήθηκε από τον ΤΚΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια!!!

Καλυτερα απο ιδιωτη ή μπορω να βρω και απο την αντιπροσωπεια? :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα απο ιδιωτη για πιο φτηνα, αν σε ενδιαφερει το kle της φωτογραφιας πουλιεται περιπου 2300 αν θυμαμαι καλα με 23000km

Δες κι εδω: http://library.techlink.gr/2t/article-main...mp;article=6258

http://library.techlink.gr/2t/article-main...mp;article=5767

Τροποποιήθηκε από τον ZX1977

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 500κεκ δεν κοιτας καλυτερα μιας και κοντα ειναι τα χρηματα που λες αμα το ψαξεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ZX1977 απο τη φωτο βλεπω πως ο φιλος σου κραταει τη μηχανη σε εξαιρετικη κατασταση.

Μηπως μπορεις να μου πεις (αν θες με ΠΜ) σε ποιο μερος βρισκεται ο φιλος σου/μηχανη, γιατι εγω ειμαι απο κρητη και αν μου πεις πχ σαλονικα... ε οπως καταλαβαινεις λιγο δυσκολακι...

Σε ευχαριστω παντως.

Τασο ειμαι νομιζω καλα με τα 250. Λογω απειριας. Ετσι και αλλιως δεν χρειαζομαι τοσους ιππους...

Οπως ειπε και ενας σοφος ανθρωπος :wallbash: καποτε...

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!

Τουλαχιστων για την αρχη...

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα επιμεινω στο 500 γιατι απο αποψη συμπεριφορας κτλ δεν ειναι κατι που θα σε τρομαξει ετσι και αλλιως..και απο οσο ακουγεσαι εχεις σεβασμο στο γκαζι..

Τελος παντων σκεψου το καλα γιατι ειναι μικρη η διαφορα στα χρηματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλια και τα δυο μιχανακια...επελεξε το δικο σου μεταχειρισμενο σοφα!! δωξα το θεο βρομαει ο τοπος απο δαυτα...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[quote name='T.Durden' date='Sat 22 Sep 07 - 20:52' post='197801'

Το ΑΧ είναι πολύ καλό, σκυλί μαύρο. Δυστυχώς οι ανάγκες σου καλύπτονται απο μια αντιπροσωπεία που δεν έχει καθόλου καλή φήμη.

Το ΚΛΕ είναι επίσης καλό, και αυτό σκυλί μαύρο και οι ανάγκες σου καλύπτονται από μια καλή αντιπροσωπεία.

Πάρε αυτό που γουστάρεις, και τα 2 είναι πολύ καλά. Νομίζω οτι το ΑΧ είναι μονοκύλινδρο ενώ το ΚΛΕ δικύλινδρο σε σειρά, άρα καλύτερα ταξιδάκια με το κάβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω ΚΛΕ γιατί θα σε πάει πιό μακρυά {2κ} και είναι και πιό άνετο για να ανεβάζεις και κανενα δροσερό κοριτσάκι απο πίσω!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AX-1 για αστική χρήση (αν και έκανα Θεσ/νίκη-Ξάνθη, χωρίς στάση και χωρίς πρόβλημα) και οικονομία.

KLE για μικρά ταξιδάκια και υψηλότερες επιδόσεις (σε ψηλότερες στροφές).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προτείνω ΚΛΕ γιατί θα σε πάει πιό μακρυά {2κ} και είναι και πιό άνετο για να ανεβάζεις και κανενα δροσερό κοριτσάκι απο πίσω!!! ;)

Νομιζω οτι ειμαι ενα βημα πιο κοντα στο ΚΛΕ... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετυχε να οδηγησω κλε και πραγματικα δεν το περιμενα τοσο ανετο...στο προτεινω και εγω....απλα προσεχε τι θα αγορασεις...να ειναι σε καλη κατασταση....κυριως μηχανικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομιζω οτι ειμαι ενα βημα πιο κοντα στο ΚΛΕ... :P

B) ΤΕΛΟΣ!!!!! Τωρα το μάθαμε οτι εισαι και γκομενιάρης!!!!!!! ;) Εμπαινε για ΚΛΕ!!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α.Αστικη

Β.Ταξιδακια μεχρι 200χλμ.

Οι δρομοι στο Ηρακλειο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Αποφευεις την μια λακουβα και πεφτεις σε αλλες 3 :kill::thumbsdown: ... οποτε το on/off θα βγαλει τα λεφτα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Α.Αστικη

Β.Ταξιδακια μεχρι 200χλμ.

Για τετοια χρηση, και τα δυο ειναι μια χαρα! Απο κει και περα, διαλεξε αν απροτιμας περισσοτερους ιππους,σε ψηλοτερες στροφες, 'η λιγοτερους σε χαμηλοτερες.. (Εγω, το "Β"!) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα