rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 Γεια σας!!! Σε περιπου 10 μερες θα παρω την πρωτη μηχανη μου και εχω καταληξει στισ εξης δυο. Honda AX-1 ή KAVASAKI KLE 250 (μεταχειρισμενες). Δεν ξερω πολλα απο μηχανες και εχω πελαγωσει. Απο αποψη τιμης η ΑΧ-1 ειναι λιγο πιο φτηνη, και ΝΟΜΙΖΩ οτι η KLE ειναι δικυλινδρη σε αντιθεση με την ΑΧ-1. Θα ηθελα την γνωμη σας!!! Αν εχει να προτεινει καποιος κατι αλλο, ειμαι ολος αυτα. Το βαλανtιο μου φτανει τα 1700-1900E max. Θα μου ηταν πολυ χρησιμες πληροφοριες που εχουν να κανουν με χλμ. χρονολογια κτλ., γενικοτερα αξιοπιστια. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T.Durden 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 Μιας και έπεσες σε Σαββατοβραδο και ο κόσμος είναι έξω, ας πω εγω τη γνώμη μου μιας και μόλις γύρισα. Το ΑΧ είναι πολύ καλό, σκυλί μαύρο. Δυστυχώς οι ανάγκες σου καλύπτονται απο μια αντιπροσωπεία που δεν έχει καθόλου καλή φήμη. Το ΚΛΕ είναι επίσης καλό, και αυτό σκυλί μαύρο και οι ανάγκες σου καλύπτονται από μια καλή αντιπροσωπεία. Πάρε αυτό που γουστάρεις, και τα 2 είναι πολύ καλά. Νομίζω οτι το ΑΧ είναι μονοκύλινδρο ενώ το ΚΛΕ δικύλινδρο σε σειρά, άρα καλύτερα ταξιδάκια με το κάβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 αν και συμπαθω περισσοτερο την χοντα (μιας και ειχα πολλα χοντα στο παρελθον) θα συμφωνησω με τον T.Durden το καβασακι ειναι προτιμοτερο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 κ γω το kawasaki προτεινω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 kawa καλυτερα για να πας και πιο μακρια, παει καλα για 250 βγαζει 35hp το εχει ενας φιλος μου και δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις τόσο τη μάρκα, όσο το ποια συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία όταν παίρνεις μεταχειρισμένο "χαμηλού προϋπολογισμού". Πάντως, όπως σου είπαν και οι άλλοι, η αντιπροσωπεία της KAWASAKI είναι καλύτερη, επομένως συνυπολόγισέ το κι αυτό. Επίσης να ξέρεις ότι το AX-1 δεν είχε εισαχθεί ποτέ επίσημα (ο Σαρακάκης είχε φέρει το ξαδελφάκι του NX 250 και όχι το ΑΧ-1), ενώ το KLE 250 Anhelo ήταν επίσημη εισαγωγή - υπάρχουν όμως και αρεκτά που τα είχαν φέρει ανεξάρτητοι έμποροι. Αν θέλεις λοιπόν να έχεις την όποια υποστήριξη της αντιπροσωπείας της KAWASAKI στην περίπτωση που καταλήξεις στο KLE, μάθε αν το συγκεκριμένο μηχανάκι που θα πάρεις προέρχεται από επίσημη εισαγωγή ή από παραεισαγωγή. Ο τρόπος για να το μάθεις είναι να ξέρεις τον αριθμό πλαισίου και να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσεις αν είναι από κείνα που είχε φέρει η ίδια - το τηλέφωνο της ΤΕΟΜΟΤΟ είναι το 210 3410684. Μια και είναι η πρώτη σου μηχανή, καλορίζικη και καλοτάξιδη όποια και νάναι - και νομίζω ότι ξεκινάς σωστά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 από τον ΤΚΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια!!! Καλυτερα απο ιδιωτη ή μπορω να βρω και απο την αντιπροσωπεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) καλυτερα απο ιδιωτη για πιο φτηνα, αν σε ενδιαφερει το kle της φωτογραφιας πουλιεται περιπου 2300 αν θυμαμαι καλα με 23000km Δες κι εδω: http://library.techlink.gr/2t/article-main...mp;article=6258 http://library.techlink.gr/2t/article-main...mp;article=5767 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 από τον ZX1977 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 Για 500κεκ δεν κοιτας καλυτερα μιας και κοντα ειναι τα χρηματα που λες αμα το ψαξεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Φιλε ZX1977 απο τη φωτο βλεπω πως ο φιλος σου κραταει τη μηχανη σε εξαιρετικη κατασταση. Μηπως μπορεις να μου πεις (αν θες με ΠΜ) σε ποιο μερος βρισκεται ο φιλος σου/μηχανη, γιατι εγω ειμαι απο κρητη και αν μου πεις πχ σαλονικα... ε οπως καταλαβαινεις λιγο δυσκολακι... Σε ευχαριστω παντως. Τασο ειμαι νομιζω καλα με τα 250. Λογω απειριας. Ετσι και αλλιως δεν χρειαζομαι τοσους ιππους... Οπως ειπε και ενας σοφος ανθρωπος καποτε... ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!! Τουλαχιστων για την αρχη... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 από τον rtifosi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 Θα επιμεινω στο 500 γιατι απο αποψη συμπεριφορας κτλ δεν ειναι κατι που θα σε τρομαξει ετσι και αλλιως..και απο οσο ακουγεσαι εχεις σεβασμο στο γκαζι.. Τελος παντων σκεψου το καλα γιατι ειναι μικρη η διαφορα στα χρηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 παλια και τα δυο μιχανακια...επελεξε το δικο σου μεταχειρισμενο σοφα!! δωξα το θεο βρομαει ο τοπος απο δαυτα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2007 μερικς φωτο ακομα απο το kle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 [quote name='T.Durden' date='Sat 22 Sep 07 - 20:52' post='197801' Το ΑΧ είναι πολύ καλό, σκυλί μαύρο. Δυστυχώς οι ανάγκες σου καλύπτονται απο μια αντιπροσωπεία που δεν έχει καθόλου καλή φήμη. Το ΚΛΕ είναι επίσης καλό, και αυτό σκυλί μαύρο και οι ανάγκες σου καλύπτονται από μια καλή αντιπροσωπεία. Πάρε αυτό που γουστάρεις, και τα 2 είναι πολύ καλά. Νομίζω οτι το ΑΧ είναι μονοκύλινδρο ενώ το ΚΛΕ δικύλινδρο σε σειρά, άρα καλύτερα ταξιδάκια με το κάβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Προτείνω ΚΛΕ γιατί θα σε πάει πιό μακρυά {2κ} και είναι και πιό άνετο για να ανεβάζεις και κανενα δροσερό κοριτσάκι απο πίσω!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 AX-1 για αστική χρήση (αν και έκανα Θεσ/νίκη-Ξάνθη, χωρίς στάση και χωρίς πρόβλημα) και οικονομία. KLE για μικρά ταξιδάκια και υψηλότερες επιδόσεις (σε ψηλότερες στροφές). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Προτείνω ΚΛΕ γιατί θα σε πάει πιό μακρυά {2κ} και είναι και πιό άνετο για να ανεβάζεις και κανενα δροσερό κοριτσάκι απο πίσω!!! ;) Νομιζω οτι ειμαι ενα βημα πιο κοντα στο ΚΛΕ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 ετυχε να οδηγησω κλε και πραγματικα δεν το περιμενα τοσο ανετο...στο προτεινω και εγω....απλα προσεχε τι θα αγορασεις...να ειναι σε καλη κατασταση....κυριως μηχανικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Νομιζω οτι ειμαι ενα βημα πιο κοντα στο ΚΛΕ... :P B) ΤΕΛΟΣ!!!!! Τωρα το μάθαμε οτι εισαι και γκομενιάρης!!!!!!! ;) Εμπαινε για ΚΛΕ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Για τι χρήση το θέλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Α.Αστικη Β.Ταξιδακια μεχρι 200χλμ. Οι δρομοι στο Ηρακλειο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Αποφευεις την μια λακουβα και πεφτεις σε αλλες 3 ... οποτε το on/off θα βγαλει τα λεφτα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Α.Αστικη Β.Ταξιδακια μεχρι 200χλμ. Για τετοια χρηση, και τα δυο ειναι μια χαρα! Απο κει και περα, διαλεξε αν απροτιμας περισσοτερους ιππους,σε ψηλοτερες στροφες, 'η λιγοτερους σε χαμηλοτερες.. (Εγω, το "Β"!) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες