prozak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 δεν τα πληρώνεις και τα δυο βρε... αν ισχύουν και τα δυο, θα πληρώνεις το επασφάλιστρο μέχρι να γίνεις 23...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Βρε prozak, τα πληρώ είπε ο άνθρωπος, όχι τα πληρώνω! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prozak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Εμ, στην ηλικία μου λογικό είναι να μη διαβάζω σωστά... :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Απαραίτητες προϋποθέσεις να έχει οδική βοήθεια και νομική προστασία. (ειδικά την οδική) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 :P Υπονοούνε τίποτα οι φατσούλες περί αξιοπιστίας της κάποιας μοτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Βρε prozak, τα πληρώ είπε ο άνθρωπος, όχι τα πληρώνω! +1000 Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει ποια εταιρια ειναι καλυτερη μεταξυ των:ΜΙΝΕΤΑ και EYRO STAR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Ξερει καποιος ποια ειναι καλυτερη ασφαλιστικη αναμεσα στις: ΜΙΝΕΤΑ και EYRO STAR; :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sergianis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Στην Ιντεραμερικαν μπορεις να κανεις για 50cc ασφαλεια κλοπης αλλα με 2 ανανεωσεις εχεις φτασει την αξια του σκουτερ σου. Πες μου ποσο χρονων ειναι το σκουτερ και αν πληρωνεις επασφαλιστρο και θα σου δωσω μια τιμη. Στην Ιντεραμερικαν παντως, και την πιο απλη ασφαλεια να κανεις εχει μεσα οδικη βοηθεια. νομικη προστασια οχηματος κ οδηγου και σου δινουν και τα χαρτια της φιλικης δηλωσης για ωρα αναγκης. @Χρηστο αν θυμαμαι καλα σε προηγουμενη σελιδα ειχα βαλεις τις καλυψεις του πακετου σου, αν δεν τις βρεις πες μου να στις στειλω σε ηλεκτρονικη μορφη να τις εχεις ;) παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα σημερα πηγα για να βγαλω ασφαλεια για καινουργιο xj6 diversion και εμαθα οτι για μοτο κανουν μονο ολικη ασφαλεια κλοπης. τι σημαινει αυτο? αν η μηχανη σου βρεθει μεσα σε 3 μηνες η εστω αν βρεθει μον ο ο σκελετος της ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
perp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Ξερει καποιος ποια ειναι καλυτερη ασφαλιστικη αναμεσα στις: ΜΙΝΕΤΑ και EYRO STAR; :/ εγω για μηχανή commercial προτείνω..πολυ καλή η τιμολόγησή της.. παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα σημερα πηγα για να βγαλω ασφαλεια για καινουργιο xj6 diversion και εμαθα οτι για μοτο κανουν μονο ολικη ασφαλεια κλοπης. τι σημαινει αυτο? αν η μηχανη σου βρεθει μεσα σε 3 μηνες η εστω αν βρεθει μον ο ο σκελετος της ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ. για ολική κλοπή ειναι δύσκολο να παρεις τα χρηματα σου..καταρχην πρεπει να παρκάρεις την μηχανή σε παρκινγκ κλειστο και να κλαπεί η μηχανή απο το ιδιο μερος μονο και εσυ να το αποδείξεις και να μην βρεθει η μηχανή και και και..γι'αυτο μονο 2 ασφαλιστικές εχουν την κάλυψη αυτη που στην ουσία δεν ειναι κάλυψη αλλα μονο έξοδό σου..οποιος θελει λεπτομέρειες ας μου στειλει pm γιατί ασχολούμαι με το ειδος αυτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες