Jump to content
ALX™

Ασφάλεια μοτοσυκλέτας. Που?

Recommended Posts

δεν τα πληρώνεις και τα δυο βρε...

αν ισχύουν και τα δυο, θα πληρώνεις το επασφάλιστρο μέχρι να γίνεις 23...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρε prozak, τα πληρώ είπε ο άνθρωπος, όχι τα πληρώνω!

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απαραίτητες προϋποθέσεις να έχει οδική βοήθεια και νομική προστασία. (ειδικά την οδική)

:think::doh::lipssealed:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βρε prozak, τα πληρώ είπε ο άνθρωπος, όχι τα πληρώνω!

+1000

Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει ποια εταιρια ειναι καλυτερη μεταξυ των:ΜΙΝΕΤΑ και EYRO STAR.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει καποιος ποια ειναι καλυτερη ασφαλιστικη αναμεσα στις: ΜΙΝΕΤΑ και EYRO STAR; :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στην Ιντεραμερικαν μπορεις να κανεις για 50cc ασφαλεια κλοπης αλλα με 2 ανανεωσεις εχεις φτασει την αξια του σκουτερ σου. Πες μου ποσο χρονων ειναι το σκουτερ και αν πληρωνεις επασφαλιστρο και θα σου δωσω μια τιμη. Στην Ιντεραμερικαν παντως, και την πιο απλη ασφαλεια να κανεις εχει μεσα οδικη βοηθεια. νομικη προστασια οχηματος κ οδηγου και σου δινουν και τα χαρτια της φιλικης δηλωσης για ωρα αναγκης.

@Χρηστο αν θυμαμαι καλα σε προηγουμενη σελιδα ειχα βαλεις τις καλυψεις του πακετου σου, αν δεν τις βρεις πες μου να στις στειλω σε ηλεκτρονικη μορφη να τις εχεις ;)

παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα σημερα πηγα για να βγαλω ασφαλεια για καινουργιο xj6 diversion και εμαθα οτι για μοτο κανουν μονο ολικη ασφαλεια κλοπης. τι σημαινει αυτο? αν η μηχανη σου βρεθει μεσα σε 3 μηνες η εστω αν βρεθει μον ο ο σκελετος της ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ξερει καποιος ποια ειναι καλυτερη ασφαλιστικη αναμεσα στις: ΜΙΝΕΤΑ και EYRO STAR; :/

εγω για μηχανή commercial προτείνω..πολυ καλή η τιμολόγησή της..

παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα σημερα πηγα για να βγαλω ασφαλεια για καινουργιο xj6 diversion και εμαθα οτι για μοτο κανουν μονο ολικη ασφαλεια κλοπης. τι σημαινει αυτο? αν η μηχανη σου βρεθει μεσα σε 3 μηνες η εστω αν βρεθει μον ο ο σκελετος της ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ.

για ολική κλοπή ειναι δύσκολο να παρεις τα χρηματα σου..καταρχην πρεπει να παρκάρεις την μηχανή σε παρκινγκ κλειστο και να κλαπεί η μηχανή απο το ιδιο μερος μονο και εσυ να το αποδείξεις και να μην βρεθει η μηχανή και και και..γι'αυτο μονο 2 ασφαλιστικές εχουν την κάλυψη αυτη που στην ουσία δεν ειναι κάλυψη αλλα μονο έξοδό σου..οποιος θελει λεπτομέρειες ας μου στειλει pm γιατί ασχολούμαι με το ειδος αυτό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα