xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 Με βαφτισανε Χαραλαμπη :lol: και με φωναζουνε Μπαμπη,οι γυναικες προτειμω να με φωναζουν Μπαμπινο :lol: :P και ειμαι σχεδον καλα ( θα μπορουσα λιγο καλυτερα αλλα θα γινει κι αυτο ;) ) μεγαλωσα θεσσαλονικη και μενω εδω , θεσσαλονικη φορ εβερ λεμε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasoulisk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 tasoulisk=ΤΑΣΟΣ απο Ερετρια Ευβοιασ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 με λενε σπυρο 33 ετων και δεν ειμαι καλα μολις εδωσα το νοικι του μαγαζιου γκρρρρρρρρρρρρρρρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Να 'μαι και εγώ.Ανδρέας απο γιάννενα,ετών 26.Και ναι κύριοι το vtr παει παντου!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες