chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πήγα ρώτησα για το 650 σήμερα Θεσ/νίκη και η τιμή δεν έπαιζε πουθενά κάτω από 7,195 αλλά μόνο στα δώρα.Α σκετο 6850.Από κάγκελα, βαλίτσα, χούφτες, κράνος μέχρι 1000 ε δωροεπιταγή (ο τελευταίος) να διαλέξεις ότι θέλεις απ το μαγαζί στο σκέτο( ΜΕΤΑ, Μπαγκστερ χαμπάρια...).Πιστεύω καλά είναι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όλοι είχανε μόνο το μαύρο-ματ προς διάθεση (όχι πως έχει και πολλες επιλογές γκρι, μπλέ , κίτρινο) για τα οποια θα περιμένεις. Δεν έχει ο "Μεγάλος" να στείλει, ξέμεινε. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2008 από τον chdimis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όλοι είχανε μόνο το μαύρο-ματ προς διάθεση (όχι πως έχει και πολλες επιλογές γκρι, μπλέ , κίτρινο) για τα οποια θα περιμένεις. Δεν έχει ο "Μεγάλος" να στείλει, ξέμεινε. Μήπως πάμε για ανανέωση ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo05012 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 V STROM ΚΑΙ ΠΑΛΙ V STROM ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ 650 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?? ΔΕΝ ΛΕΕΙ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 ΔΕΝ ΛΕΕΙ... εσυ που λες δεν λεει εχεις οδηγησει KLE???? :P :P :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 V STROM ΚΑΙ ΠΑΛΙ V STROM ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ 650 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?? Μια χαρά παει το στρωματάκι. Γι αυτό πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που το οδήγησε μία φορά από κάποιον φίλο και κατάλαβε γιατί πουλάει τόσο πολύ. Η καλλίτερη επιλογή στην μεσαία κατηγορία ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 εσυ που λες δεν λεει εχεις οδηγησει KLE???? :P :P :lol: :lol: Χεχε.. όχι KLE δεν έχω οδηγήσει αλλά τι σχέση έχει αυτό; Εκείνο προφανώς θα είναι ακόμα πιο αδύναμο. Το Vstrom δεν έχει τις φοβερές επιδόσεις αλλά είναι άνετότατο για ταξίδι και αν εξαιρέσει τα απογοητευτικά του φρένα είναι μία πολύ καλή επιλογή για άτομα που οδηγούν μέσα στην πόλη αλλά γουστάρουν κάθε τόσο να πηγαίνουν τις εκδρομούλες του και να είναι κύριοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 To οδηγησα και εγω προχθες Παιδια πραγματικα ειναι πολυ καλο για την τιμη του και αυτα που προσφερει. Αν και δεν ειχα ευκαιρια να το ανοιξω μιας και στρωνεται ακομα αλλα μου αρεσαν πολυ τα φρενα του ρε παιδακι μου ^_^ Κατι ξερει ο μαλλιας δρακος και πινει νερο στο ονομα του ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 To οδηγησα και εγω προχθες Παιδια πραγματικα ειναι πολυ καλο για την τιμη του και αυτα που προσφερει. Αν και δεν ειχα ευκαιρια να το ανοιξω μιας και στρωνεται ακομα αλλα μου αρεσαν πολυ τα φρενα του ρε παιδακι μου ^_^ Κατι ξερει ο μαλλιας δρακος και πινει νερο στο ονομα του ;) :lol: :lol: Άντε από δω και πέρα να μην ξαναμείνεις από βενζίνη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Τον καλοπιανω μπας και σταματησει να μου γρουσουζευει το ντεποζιτο μου που αδειαζει γρηγορα :P Περα απο την πλακα ολα γινοντουσαν βελουδινα..και ειδικα αν καποιος δεν θελει γκαζια και καγκουριες πιστευω ειναι best seller Kαι αρκετα δυνατο το αισθημα ασφαλειας ειδικα με τα φρενα μου εκανε αρκετα εντυπωση που ειχαν αμεσως την αισθηση που θελεις απο τα φρενακια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Τον καλοπιανω μπας και σταματησει να μου γρουσουζευει το ντεποζιτο μου που αδειαζει γρηγορα :P Περα απο την πλακα ολα γινοντουσαν βελουδινα..και ειδικα αν καποιος δεν θελει γκαζια και καγκουριες πιστευω ειναι best seller Kαι αρκετα δυνατο το αισθημα ασφαλειας ειδικα με τα φρενα μου εκανε αρκετα εντυπωση που ειχαν αμεσως την αισθηση που θελεις απο τα φρενακια σου Όπως έχω ξαναγράψει, στην πρώτη βόλτα που το είχα πάει μου έκανε μεγάλη εντύπωση οι δυνατότητες που σου δίνει η μηχανή για να διορθώσεις τυχών οδηγηκά λάθοι και να βελτιώσεις την πορεία σου ;) Δεν έχω μεγάλη εμπειρία θεωρώ, αλλα΄από αυτά που έχω οδηγήσει αυτό δεν το είχα ξανασυναντίσει :D Τάσο σου χρωστάω μπίρα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χεχε.. όχι KLE δεν έχω οδηγήσει αλλά τι σχέση έχει αυτό; Εκείνο προφανώς θα είναι ακόμα πιο αδύναμο. Το Vstrom δεν έχει τις φοβερές επιδόσεις αλλά είναι άνετότατο για ταξίδι και αν εξαιρέσει τα απογοητευτικά του φρένα είναι μία πολύ καλή επιλογή για άτομα που οδηγούν μέσα στην πόλη αλλά γουστάρουν κάθε τόσο να πηγαίνουν τις εκδρομούλες του και να είναι κύριοι! τοτε δεν μπορεις να καταλαβεις το συναισθημα να εχεις μαυρισει απο το καμενο diesel ,σε ανηφορικη ευθεια,που βγαινει απο φορτιγο 20μετρων και να προσπαθεις να προσπερασεις και να συνηδιτοποιεις οτι ερχετε αλλο αμαξι και πως δεν εχει αλλο ανηγμα η γκαζιερα και τελειωνει και η ευθεια....... :P :P τρελο γκαζι πρεπει να εχει το v-storm :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2008 από τον landscape Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΝΑ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ 22000 ΧΛΜ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ B) B) γιατι πολλα ειναι για εναμιση χρονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 γιατι πολλα ειναι για εναμιση χρονο?εξαρταται τι υποχρεώσεις έχεις και τι χρηση κανεις (καθημερινη κλπ) για μενα ΠΧ αυτον τον καιρο ναι ειναι αρκετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πάρτε και το logo οι Στομάδες.Δεν ξέρω ίσως το έβαλε κανένας νωρίτερα.Σε πινακιδά τυπώστε -κόψτε - κολλήστε.Με κόστος 0 Έχω και τα σχέδια από τα αυτοκόλλητα για ΧΤ250 -DT200. Aν τα θέλει κανείς ας μου πμ να του τα στείλω Τα σχέδια από κάγκελα και τριπλέτα να είχαμε θα γλιτώναμε πολύ χρήμα. Αέρας χρήματα είναι.Αλλά ποιος.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2008 από τον chdimis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Σε κατάστημα Σαλλονίκης που το είδα είχε ταμπελάκι επάνω με τιμή αντιπροσωπείας και παράλληλης αντίστοιχα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι στην τιμή παράλληλης εισαγωγής (Γερμανία) είχε το μηχανάκι λιγότερους ίππους.Ρώτησα τον έμπορο και μου είπε πως στα από Γερμανία μοντέλα έχουν λιγότερα άλογα απ ότι της αντιπροσωπείας. Αληθεύει κάτι τέτοιο ή είναι εμπορικό τρικ για να πουλάνε αντιπροσωπείας; P.S. Η τιμή στο παράλληλης ήταν 6,650 ευρά. Για το Κ8 ABS πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Σε κατάστημα Σαλλονίκης που το είδα είχε ταμπελάκι επάνω με τιμή αντιπροσωπείας και παράλληλης αντίστοιχα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι στην τιμή παράλληλης εισαγωγής (Γερμανία) είχε το μηχανάκι λιγότερους ίππους.Ρώτησα τον έμπορο και μου είπε πως στα από Γερμανία μοντέλα έχουν λιγότερα άλογα απ ότι της αντιπροσωπείας. Αληθεύει κάτι τέτοιο ή είναι εμπορικό τρικ για να πουλάνε αντιπροσωπείας; P.S. Η τιμή στο παράλληλης ήταν 6,650 ευρά. Για το Κ8 ABS πάντα. μονο εισαγωγη απο γαλλια ισχυει αυτο.τα γερμανικα ειναι ολοιδια με τα ελληνικα!! Αρα ειναι τρικ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) μονο εισαγωγη απο γαλλια ισχυει αυτο.τα γερμανικα ειναι ολοιδια με τα ελληνικα!! Αρα ειναι τρικ!! Ακριβώς έτσι! Τα γαλλικά μοντέλα παραεισαγωγής,λόγω αυστηρότερης νομοθεσίας δικύκλων, έρχονται με τροποποιημένες ηλεκτρονικές και έχουν περιορισμένη ιπποδύναμη στα 49 άλογα! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2008 από τον snatch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Ακριβώς έτσι! Τα γαλλικά μοντέλα παραεισαγωγής,λόγω αυστηρότερης νομοθεσίας δικύκλων, έρχονται με τροποποιημένες ηλεκτρονικές και έχουν περιορισμένη ιπποδύναμη στα 49 άλογα! τι λες ρε παιδι μου :o ....τετοιο πραμα εεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 Πάντως παιδιά το v-Strom 650 με ABS το δίνουν τώρα με 7200 και δώρο κάγκελα, χούφτες και βαλίτσα στο Μαρούσι, Κηφισίας Έτοιμος είμαι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 Δες κι αλλου παιρνεις περισσοτερα. κανα ΜΕΤΑ, Bagster,Κρανακι στα ιδια λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkriaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 egw tghelw na mapzepw lefta gia na tin agorasw.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DION78 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 κανα 2 φιλοι το εχουν παρει και γουσταρουν πολυ... απο TDM και ΔΟΥΚΑ το γυρισαν σε στρωμα...προσωπικα θεωρω οτι ειναι τιμιο μηχανακι, γενικης χρησης και σε καλα λεφτα...αλλωστε στα φαναρια 2 στα 3 ειναι στρωματα! εγω δεν θα το αγοραζα ποτε εκτος και αν εκανε διαιτα και συμμαζευοταν...κατα τα αλλα μια χαρα μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Mια χαρά μηχανάκι....... .........αν μπορείς να συμβιβαστείς με το οτι ειναι και το ποιο άσχημο... Πάντως παιδιά το v-Strom 650 με ABS το δίνουν τώρα με 7200 και δώρο κάγκελα, χούφτες και βαλίτσα στο Μαρούσι, Κηφισίας Έτοιμος είμαι..... Θα αλλάξεις το Versys για το στρώμα??? ο χριστός και η παναγία.... :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-vasilis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Πολύ γρήγορα 15 σελίδες με σχόλια (θετικά-αρνητικά) για το v-strom.. Μπορεί να μη λέει τίποτα αλλά μπορεί και να τα λέει όλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες