black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Η yamaha εχει καλο "ονομα" και στις τιμες, και πιστευω οτι και εδω θα "παιξει" σχετικα χαμηλα!.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) θα υπάρξει και μοντέλλο με abs; τα 7500 είναι χωρίς; τα 7500 κάπου τα διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2008 από τον vthn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 αμα το φερουν 7500....θα ειναι μια ωραια μοτοσυκλετα για την βιτρινα.....της μοτοδυναμικής.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 θα υπάρξει και μοντέλλο με abs; ABS στο ΧΤ, δυσκολο εως απιθανο.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Πάντως για το υποκειμενικό θέμα της εμφάνισης,έχω να πω πως σιγά σιγά όλοι θα το ξεπεράσουμε. :D Παράδειγμα...κάποτε είχα γνωρίσει μια κοπέλα η οποία με το που την είδα...είπα "τι μαϊμούλι είναι αυτό" Αυτή την κοπέλα συνεχίζω να την βλέπω συχνά πυκνά εδώ και 10 χρόνια περίπου,γιατί είναι του άμεσου φιλικού περιβάλλοντος και πιστέψτε με,αυτή την στιγμή δεν μου φαίνεται άσχημη. Ούτε και όμορφη φυσικά,γιατί απλά δεν είναι όμορφη.Απλά την συνήθισα και μου φαίνεται φυσιολογική πια. :) Έτσι θα γίνει και με το τενερέ.Θα το τρώμε στην μάπα κάθε μέρα και κάποια στιγμή δεν θα μας ενοχλεί ούτε η τηγανιά στην μούρη ούτε τα πλαστικά του που μοιάζουν σαν να του τα πέταξαν πάνω του από απόσταση κι όπου έπεσαν εκεί τα άφησαν :D Μεγάλη η δύναμη της συνήθειας! Παρόλα αυτά αν εγώ ήθελα αυτή την στιγμή να αγοράσω ένα μονοκύλινδρο ον οφ μηχανάκι που να μου άρεσε εμφανισιακά,θα αγόραζα το pegaso που φοράει και τον ίδιο κινητήρα. (Για να μην λέει κι ο Φιωτάκης ότι είμαι προκατειλημμένος) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Όλα συνηθίζονται και φαίνονται και όμορφα μάλιστα. Μόνο το FIAT Multipla δεν μπόρεσα να χωνέψω ποτέ. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 θα υπάρξει και μοντέλλο με abs; τα 7500 είναι χωρίς; τα 7500 κάπου τα διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που.. Ε'ιχα ρωτήσει τον αντιπρόσωπο τησ Γιαμάχα στη Χίο (που μέσα στη μοτοδυναμική τον θεωρούν από τους καλύτερούς τους) και μου είπε ότι θα έχει κόντα στα 7.500?! To abs είναι λέξη άγνωστη για τα γιαμάχα... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 αμα το φερουν 7500....θα ειναι μια ωραια μοτοσυκλετα για την βιτρινα.....της μοτοδυναμικής.... Δε νομίζω... Και να σου πω γιατί.Αν θέλω να πάρω ένα bmw θα πρέπει να το πηγαίνω για σέρβις στον τοπικό συνεργαζόμενο με την bmw μηχανικό.Όσοι έχουν τα 1200gs τα πάνε ή στην Αθήνα ή στη Μυτηλήνη γιατί δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια γιαυτόν στη Χίο. Άρα τί μένει να δοκιμάσουμε για χωματάκι και μερικά ταξιδάκια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2008 7.000 ευρω θα ειναι πολυ καλη τιμη, θα πηγαινει παντου και ανετα,λιγο ελαφρυτερο και στο χωμα θα ηταν ιδανικο για παιχνιδι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2008 στα μονοκύλινδρα ον-οφ μ ε δυνατότητες οφ, η yamaha μάλλον σε λίγο καιρό θα είναι μόνη της.. Η χόντα έχει το fmx μόνο ως sm, η kawasaki έχει το klr μέχρι να εξαντληθεί, η σουζούκι απουσιάζει και η bmw έχω την εντύπωση πως τερματίζει το gs στα 650 κεκ. Μένει μονο η aprilia με τον ίδιο κινητήρα.. Με τι να συγκρίνεις την τιμή για να δεις αν είναι ακριβό ή όχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2008 Εγώ πάλι νομίζω ότι στο χώμα δε θα έχει κανένα πρόβλημα γιατί το κέντρο βάρους θα είναι αρκετά πιο χαμηλά (βάσει της σχεδίασης με το ρεζερβουαρ του) από τα υπόλοιπα του είδους περιλαμβανομένων και των BMW.Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ύψος της σέλας...895... Και είμαι 1,75 με παντόφλες... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2008 Εγώ πάλι νομίζω ότι στο χώμα δε θα έχει κανένα πρόβλημα γιατί το κέντρο βάρους θα είναι αρκετά πιο χαμηλά (βάσει της σχεδίασης με το ρεζερβουαρ του) από τα υπόλοιπα του είδους περιλαμβανομένων και των BMW.Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ύψος της σέλας...895... Και είμαι 1,75 με παντόφλες... :lol: Το υψος της, οντως ειναι μεγαλο για 1.75.. Α! Και εχε υπ'οψη σου, οτι το χαμηλωτερο κεντρο βαρους το εχει το GS 650, αφου εχει το ρεζερβουαρ, ΚΑΤΩ! απο τη σελα! (Ετσι κρυβει και τα παραπανισια κιλα του!) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2008 Το υψος της, οντως ειναι μεγαλο για 1.75.. Α! Και εχε υπ'οψη σου, οτι το χαμηλωτερο κεντρο βαρους το εχει το GS 650, αφου εχει το ρεζερβουαρ, ΚΑΤΩ! απο τη σελα! (Ετσι κρυβει και τα παραπανισια κιλα του!) ;) Σα να σε κόβω για fun της BMW... :D Πάντως στην προηγούμενη έκθεση μηχανώνπου κάθησα πάνω στο ΚΤΜ 990 με ύψος σέλας 890 δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...Φαντάζομαι παίζει ρόλο και το πλάτος της σέλας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 6.995 euro στην Ιταλία με το κλειδί στο χέρι...πολύ καλά! http://static.blogo.it/motoblog/Listino_yamaha_2008_moto.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Σα να σε κόβω για fun της BMW... :D :P Πάντως στην προηγούμενη έκθεση μηχανώνπου κάθησα πάνω στο ΚΤΜ 990 με ύψος σέλας 890 δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...Φαντάζομαι παίζει ρόλο και το πλάτος της σέλας... Mην ξεχνας οτι το ('η μαλλον τα!) ρεζερβουαρ της βενζινας του ΚΤΜ ειναι χαμηλα μπροστα, στη μηχανη, και οχι στην κλασσικη θεση! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Το υψος της, οντως ειναι μεγαλο για 1.75.. Α! Και εχε υπ'οψη σου, οτι το χαμηλωτερο κεντρο βαρους το εχει το GS 650, αφου εχει το ρεζερβουαρ, ΚΑΤΩ! απο τη σελα! (Ετσι κρυβει και τα παραπανισια κιλα του!) ;) Φαντάζομαι ότι μιλάς για την προηγούμενη έκδοση 650,κιόχι για το "υποκυβισμένο" καινούριο 800άρι 650 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Φαντάζομαι ότι μιλάς για την προηγούμενη έκδοση 650,κιόχι για το "υποκυβισμένο" καινούριο 800άρι 650 ;) Ε, ναι..για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! 650 λεω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 6.995 euro στην Ιταλία με το κλειδί στο χέρι...πολύ καλά! Aρα αν κρινω απο το δικο μου το προηγουμενο(ΧΤΖ660),με αντιστοιχιση τιμων,το καινουριο θα ερθει με το κλειδι στο χερι γυρω στα 7.300e... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 τόσο έχει εδώ το χτχ. Πάντως με τιμή αρκετά πιο πάνω από τα 7000 χωρίς abs αρκετός κόσμος θα το ξανασκεφτεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Το νέο XT660Z Tenere παίζει σε μιά δική του κατηγορία, ως ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ μηχανάκι on-off και συνεπώς δε μπορεί να συγκρίνεται νε δικύλινδρες (εν σειρά ή σε διάταξη V) μοτοσικλέτες, όπως το Transalp, to V-Strom, ή το Versys. Ειδικά τα δύο τελευταία που είναι ψηλά street δεν έχουν κανένα κοινό σημείο με το Tenere. Η πρόταση της Yamaha με το νέο Tenere είναι, νομίζω ξεκάθαρη: Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα μεσαίο μονοκύλινδρο μηχανάκι για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων (άνετη σέλα, κάλυψη από αέρα) με δυνατότητα εισόδου σε κακοτράχαλα εδάφη, μονοπάτια, δύσβατους χωματόδρομους μακριά από τον "πολιτισμό" (μεγάλο ρεζερβουάρ, 21'' τροχός μπροστά, σχετικά μαζεμένος όγκος, προστατευτικά κάτω από το τεπόζιτο δεξιά κι αριστερά για προστασία από μικροπτώσεις). Κι όλα αυτά σε ένα μηχανάκι με λογική (πιστεύω) τιμή αγοράς και συντήρησης. Και φυσικά και πάνω απ' όλα αξιοπιστία (γιατί μια βλάβη στην ορεινή Πίνδο στη μέση του πουθενά, είναι ένα θέμα...). Είναι μ' άλλα λόγια μια περισσότερο ταξιδιάρικη και ικανότερη εκτός δρόμου έκδοση του γνωστού Yamaha XT 660R. Ως συμβιώνων εδώ και 3 χρόνια με το XT 660 R έχω να πώ τα παρακάτω, συγκρίνοντάς το με το Tenere: 1. Ταξιδεύει στην εθνική άνετα αλλά μόνο αν του βάλεις εξτρά ψηλότερη ζελατίνα (To Tenere την έχει). 2. Η σέλα του είναι μέτρια για μεγάλες αποστάσεις (Το Tenere έχει πολύ πιο άνετη σέλα). 3. Το ψαλίδι του είναι σιδερένιο με κάπως βαριά αίσθηση στα κακοτράχαλα εδάφη (Το Tenere έχει αλουμινένιο). 4. Το μονό μπροστινό δισκόφρενο τα βρίσκει λίγο σκούρα στη συχνή χρήση με αποσκευές και δύο άτομα (Το Tenere έχει 2 δισκόφρενα εμπρός). 5. Στο ταξίδι κάνεις σχετικά συχνές στάσεις για ανεφοδιασμό, λόγω του μικρού ρεζερβουάρ, ενώ στις εκτός δρόμου μεγάλες διαδρομές πρέπει να έχεις και εφεδρικό τεποζιτάκι καλού κακού. (Το Tenere έχει τεράστιο ρεζερβουάρ 22 lt και μάλιστα καλά κρυμένο, ώστε η μοτοσικλετα να μην έχει μεγάλο όγκο). 6. Πρόσθεσα σχάρα για να βάλω βαλιτσάκι (Το Tenere έχει στάνταρ τη σχάρα). 7. Μου έχει λείψει κάποιες φορές το στροφόμετρο (Το Tenere έχει στροφόμετρο). Εχοντας, επομένως, όλα αυτά τα ουσιαστικά πιστεύω χαρακτηριστικά είναι ένα από τα λίγα πια μηχανάκια on-off που δικαιολογούν απόλυτα το χαρακτηρισμό "παντός εδάφους". Ως προς την αξιοπιστία του (βασικός παράγοντας για σκληρή εντός κι εκτός δρόμου χρήσης) υποθέτω ότι θα είναι η γνωστή των ΧΤ 660. Κι από την προσωπική μου εμπειρία (αλλά κι από ό, τι έχω ακούσει στα forum) ο ιταλικής κατασκευής κινητήρας του ΧΤ 660 (και συνεπώς του Tenere), ο οποίος κατασκευάζεται από τη Minarelli, είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος έως άθραυστος κινητήρας, με μοναδικό μελανό σημείο του (στα πρώτα μοντέλα) τον ελαττωματικό "αισθητήρα θέσης γκαζιού" (το λεγόμενο TPS), ο οποίος έδινε λαθεμένη πληροφορία στο σύστημα ψεκασμού, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ένα "κόμπιασμα" στις πολύ χαμηλές στροφές (ακόμα και σβήσιμο του κινητήρα). Πέραν αυτού του επιλύσιμου (στην εγγύηση) προβλήματος (που υποθέτω ότι στο Tenere θα έχει επιλυθεί) ο εν λόγω κινητήρας είναι απλά εξαιρετικός (για μονοκύλινδρος, βέβαια). Δεν υπάρχει περίπτωση (και κυριολεκτώ) να κάψει σταγόνα λάδι, ακόμα κι αν πάς Αθήνα - Κωνσταντινούπολη Ιούλιο μήνα με καύσωνα, δικάβαλο και με αποσκευές (το έκανα πέρυσι με τη γυναίκα μου) και οι κραδασμοί που φτάνουν σε σένα σε κάνουν να αναρρωτιεσαι αν οδηγείς μονοκύλινδρο ή όχι, ακόμη και ταξιδεύοντας με 160 χλμ/ώρα (εφικτή ταχύτητα για το συγκεκριμένο κινητήρα). Συνεπώς, για τον συνειδητοποιημένο μοτοσικλετιστή που θέλει μονοκύλινδρη μοτοσικλετα παντός εδάφους, το Tenere, κατά τη γνώμη μου, είναι μια καλή επιλογή και μένει μόνο να δούμε την τιμή πώλησης και φυσικά να την οδηγήσουμε (γιατί ωραία είναι τα λόγια αλλά η πράξη μετράει περισσότερο και η προσωπική οδηγική μας γνώμη και εμπειρία). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 μίλησα με καποιον αντι/πο της γιαμάχα και μου είπε οτι μαλλον θα μαθουν την τίμή του μεσα στο Σαββατοκύριακο διοτι εχουν καποια παρουσιαση.... το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι στις βιτρίνες τελος Μαρτίου...και δεν σας κρύβω πως...το drz....με μεγαλη λυπη θα το αποχωριστώ.... απο μικρος ηταν η τρελα μου το τενερε....το ειχα ,το γουσταρα και πολυ θα ήθελα να το ξανα έχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7490 ΕΥΡΩ. ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7490 ΕΥΡΩ. ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! Ετοιμο σε κοβω παντως...avatar ...dreambike....μονο η αγορά μενει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 ΤΗΝ ΠΑΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 μονο....εσυ....!!! αλλα ρε παιδια θεωρω πως 7500 ευρα ειναι πολλά.... τεσπα νεοτερα απο Δευτερα μετα το συνέδριο που κανουν.....οι γιαμαχεοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες