Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

ΑΠΟ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ??

Recommended Posts

Λεπτομέρεια:

Τα φρένα ήταν κανονικά στο τιμόνι!

Δεξιά το εμπρός και αριστερά το πίσω, κλασικά (πιστέψτε με πάνω σε αυτό έμαθα τις δυνατότητες φρεναρίσματος του μπροστινού τροχού)

Αν προσέξετε όμως αριστερά υπάρχει (χαμηλότερα) και μια δευτερη μανέτα. Ξέρετε τι έκανε αυτή? Για να σας δω!!! :rolleyes:

(στην πραγματικότητα η μανέτα αυτή ήταν μικρότερη. Μάλλον ο τύπος της φωτό την είχε αλλάξει)

Λογικά, θα πρέπει να είναι το τσόκ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο 13 χρονων οδηγουσα του πατερα μου ενα XL 600 ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΩ

ΑΛΛΑ πιο πριν θυμαμαι εμαθα και εγω σε ενα careli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη φορά οδήγησα το τρίκυκλο της πιτσαρίας που έκανα delivery, αυτό με το κουβούκλιο από πάνω, και μετά παπί delivery.

Μέχρι τότε δεν είχα οδηγήσει ποτέ, είπα ψέμματα όμως στο αφεντικό οτι ξέρω γιατί χρειαζόμουν τη δουλειά.

Αργησα πολύ να πάρω δικό μου μοτόρι, το πρώτο ήταν μια βέσπα 125 Piaggio, που όμως δεν με βόλεψε και πολύ.

Πολύ αργότερα ήρθε ο σκαραβαίος, μετά το μπεμπέ και τώρα το στρώμα μου...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 15 μου απόκτησα το 1ο μου μηχανάκι και ήταν ένα κινέζικο scooter Sokudo Spark 50cc.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 16 οδηγουσα μια vespa cosa 200!!!(κληρονομια)

Κατι παπακια 90αρια και 100αρια τα ειχα για πρωινο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά, θα πρέπει να είναι το τσόκ!

Δεν πρόσεξα, ότι πρόκειται για αυτόματο! Σε τέτοια μηχανάκια, η μανέτα αυτή πολλές φορές είναι συμπλέκτης και τον χρειάζονται, για να απομονώνουν το μοτέρ από το σασμάν, ώστε να πάρει μπρός με τα πηδάλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν πρόσεξα, ότι πρόκειται για αυτόματο! Σε τέτοια μηχανάκια, η μανέτα αυτή πολλές φορές είναι συμπλέκτης και τον χρειάζονται, για να απομονώνουν το μοτέρ από το σασμάν, ώστε να πάρει μπρός με τα πηδάλια.

:thumbsup1::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 34 μου χρόνια αγόρασα και οδήγησα τη μηχανή μου. B)

Είναι η πρώτη και είμαστε ακόμα μαζί... ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααααχ τι με βάλατε να θυμηθώ τώρα...... :rolleyes:

Καλοκαιράκι στο χωριό, ένας θείος μου μόλις είχε αγοράσει ένα Yamaha jog και 'μεις στο γήπεδο να παίζουμε μπάσκετ......

έρχεται κάθεται μαζί μας και πάνω στο μπούρου μπούρου βρέθηκα πάνω στο 50ράκι να κόβω βόλτες στην αλάνα.....

λίγο καιρό αργότερα αλώνιζα όλο το χωριό (και τα διπλανά :lol: ). Αυτό ήταν είχα γίνει πιλότος, ωσάν ένας άλλος Ρόσι -_-

μετά έπαιρνα ένα 100άρι παπί ενός φίλου, το 250άρι που είχε τότε ο πατέρας μου B) ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!

Ήμουνα μόλις 11 χρονών :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα