Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Λεπτομέρεια: Τα φρένα ήταν κανονικά στο τιμόνι! Δεξιά το εμπρός και αριστερά το πίσω, κλασικά (πιστέψτε με πάνω σε αυτό έμαθα τις δυνατότητες φρεναρίσματος του μπροστινού τροχού) Αν προσέξετε όμως αριστερά υπάρχει (χαμηλότερα) και μια δευτερη μανέτα. Ξέρετε τι έκανε αυτή? Για να σας δω!!! (στην πραγματικότητα η μανέτα αυτή ήταν μικρότερη. Μάλλον ο τύπος της φωτό την είχε αλλάξει) Λογικά, θα πρέπει να είναι το τσόκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudinos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Οδηγαω απο τα 18 και ειχα ενα honda xr125L το μικρακι μ. Το ονομα της ηταν υλη.. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 στα 17 με ενα honda c 50 6v το οποιο δουλευει ακομα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 απο 14χρονων με ενα honda 50lead.ημουν κυριαρχος του κοσμου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
more 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 απο 13 χρονων οδηγουσα του πατερα μου ενα XL 600 ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΛΛΑ πιο πριν θυμαμαι εμαθα και εγω σε ενα careli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Πρώτη φορά οδήγησα το τρίκυκλο της πιτσαρίας που έκανα delivery, αυτό με το κουβούκλιο από πάνω, και μετά παπί delivery. Μέχρι τότε δεν είχα οδηγήσει ποτέ, είπα ψέμματα όμως στο αφεντικό οτι ξέρω γιατί χρειαζόμουν τη δουλειά. Αργησα πολύ να πάρω δικό μου μοτόρι, το πρώτο ήταν μια βέσπα 125 Piaggio, που όμως δεν με βόλεψε και πολύ. Πολύ αργότερα ήρθε ο σκαραβαίος, μετά το μπεμπέ και τώρα το στρώμα μου...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Στα 15 μου απόκτησα το 1ο μου μηχανάκι και ήταν ένα κινέζικο scooter Sokudo Spark 50cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 στα 16 οδηγουσα μια vespa cosa 200!!!(κληρονομια) Κατι παπακια 90αρια και 100αρια τα ειχα για πρωινο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Λογικά, θα πρέπει να είναι το τσόκ! Δεν πρόσεξα, ότι πρόκειται για αυτόματο! Σε τέτοια μηχανάκια, η μανέτα αυτή πολλές φορές είναι συμπλέκτης και τον χρειάζονται, για να απομονώνουν το μοτέρ από το σασμάν, ώστε να πάρει μπρός με τα πηδάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Δεν πρόσεξα, ότι πρόκειται για αυτόματο! Σε τέτοια μηχανάκια, η μανέτα αυτή πολλές φορές είναι συμπλέκτης και τον χρειάζονται, για να απομονώνουν το μοτέρ από το σασμάν, ώστε να πάρει μπρός με τα πηδάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Στα 34 μου χρόνια αγόρασα και οδήγησα τη μηχανή μου. B) Είναι η πρώτη και είμαστε ακόμα μαζί... ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Πρωτη αγαπη και παντοτινη το Honda 400 Super four στα 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Αααααχ τι με βάλατε να θυμηθώ τώρα...... Καλοκαιράκι στο χωριό, ένας θείος μου μόλις είχε αγοράσει ένα Yamaha jog και 'μεις στο γήπεδο να παίζουμε μπάσκετ...... έρχεται κάθεται μαζί μας και πάνω στο μπούρου μπούρου βρέθηκα πάνω στο 50ράκι να κόβω βόλτες στην αλάνα..... λίγο καιρό αργότερα αλώνιζα όλο το χωριό (και τα διπλανά :lol: ). Αυτό ήταν είχα γίνει πιλότος, ωσάν ένας άλλος Ρόσι -_- μετά έπαιρνα ένα 100άρι παπί ενός φίλου, το 250άρι που είχε τότε ο πατέρας μου B) ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Ήμουνα μόλις 11 χρονών :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες