Jump to content
Sign in to follow this  
cyberpunk

exw arxisei na varieme

Recommended Posts

pragmatika exw arxisei na varieme me to oti kathe topic kataligei na einai KTM VS BMW

prepei olloi na katalavoume oti den iparxoun mono aytes oi katigories/kataskeyastes moto

kai otan kapios kanei post gia vstrom to na girnaei opoios DEN exei vstrom kai na tou leei den einai kalo to

diko mou einai kalitero kai na gamei to topic den einai oreo oute gia ayton pou diavazei oute gia ayton pou grafei

egw prosopika ime ready gia na stamatisw na grafw, prepei kapioi na katalavoun oti iparxoun anthropoi pou den tous aresoun oute

ta KTM oute ta BMW kai egw ime enas apo aytous, sto katw katw otan diavazw gia ena topic varadero vs vstrom perimenw na diavasw kai na grapsw gia ayto kai mono

oxi gia to an to ktm xalaei de me niazei an xalaei kai telika apo oti vlepw kanenan de ton niazei oi ktmades lene de xalaei ,oi bmw lene egw ktm den eperna

giati de to stamatame ekei kai na pigenoume sto katalilo topic gia ayta ta themata ama theloume na kanoume xavale

giati egw toulaxiston oti lew to lew me xavale (oxi sto xavale) sto katw katw MAKARI kanenos to mixanaki na mhn xalasei pote

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ BMW!! :D :D

....ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δίκιο cyberpunk, αυτό οφείλεται σε αυτούς που κάνουν τα posts...

απ' την 'αλλη όμως δεν μπορεί να απαγορευτεί, να γραφει ο καθένας ότι θέλει....

ευχομαι αυτο το τοπικ να ειναι η αρχή για να σταματήσει αυτο το φαινόμενο...

να αποκτήσει μια ταυτότητα ρε παιδιά το site!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Simfono me cyberpunk :this:

Xero oti exo valei kai ego "xeraki" se auto alla paidia please exoume thread gia opoion goustarei na ta xonei stin KTM! "World Vs. KTM" etsi k allios gia auto ton skopo egine. Epidi ta perisotera threads kateligan ekei.

An pali to deis apo alli pleura, apo autous pou simetexoun sta threads oi misoi kai parapano exoun BMW kai oi alloi KTM! :(

Anyway zito siggnomi gia tis savoures pou gemisa! :surrender:

ευχομαι αυτο το τοπικ να ειναι η αρχή για να σταματήσει αυτο το φαινόμενο...

να αποκτήσει μια ταυτότητα ρε παιδιά το site!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Pos to ennoeis?

Pio site diladi me mixanes exei tautotita?

Ektos kai an thelete to mybike na asxoleite me kati SIGKEKRIMENO mono! :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Cyberpunk καλα τα λες...ομως εγω το ξαναλεω και παλι....τα BMW ειναι καλυτερα απο τα ΚΤΜ!!!

....και φυσικα συμφωνω μαζι σου....αλλα ειπαμε οτι εχουμε μπλεξει πολλοι BMWδακηδες και ΚΤΜαδες εδω μεσα και ωρες ωρες ειναι αναποφευκτη η κοντρα....αν και εμκενα δεν μ αρσει να μιλαω για τις επιλογες του αλλου.

Ομως επισης δεν μου αρεσει καποιοι να κατηγορουν χωρις να ξερουν γι αυτο απανταω κι εγω.

Λοιπον προτινω να ανοιχτει ενα τοπικ BMW vs ΚΤΜ και ας γινει το σωσε εκει μεσα :D Αλλα μονο εκει. <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Cyberpunk καλα τα λες...ομως εγω το ξαναλεω και παλι....τα BMW ειναι καλυτερα απο τα ΚΤΜ!!!

:argue::bash::argue::bash:

:P :P :P :P :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

otan kapoios milaei me dedomena kai o allos me fantastikes istories gia agrious, den mporei para synexistei ep aoristo autio i katastasi.

na sou pw egw ti exw barethei... exw barethei na akouw ton kathena pou asxoleitai MONO me to mixanaki tou kai ti ton endiaferei na agorasei sto mellon... tin apaksiwtiki gnwmi tou gia ola ta ypoloipa mixanakia

AUTO TO BARETHIKA

(opws episis kai tin iswpedwsi olwn ws brand fans.. epeidi o idios einai)

Τροποποιήθηκε από τον katemis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τη στιγμή που δημιουργήθηκε συγκεκριμένο θεμα μεσα στο οποίο όποιοσδηποτε κάτοχος BMW ή KTM μπορει να αναγράφει τη προσωπική του άποψη, εγω δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!

Σχετικά με το αν μπορει να αποκτήσει ταυτότητα το εν λόγω forum, πιστευω ότι αυτο είναι δύσκολο, διοτι μπορεί να μας ενώνει ένα κοινό ενδιαφέρον (βλ. μοτο), μπορεί όμως παράλληλα να μας χωρίζουν και άλλα τόσα!

Εκείνο που θέλω να πώ είναι ότι δεν γίνεται σε μια παρέα 300+ ατόμων να εντοπίζονται ιδια ενδιαφέροντα....

..... κοινως αυτό που μπορεί να γράφω εγώ, να μην αρέσει σε άλλους σαν θέμα ή και το αντίστροφο....

...απο τη στιγμή όμως που υφίσταται η έννοια της κατηγοριοποίησης... τότε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα! :_thumbsup:

Ολοκληρώνοντας δεν είναι τα topics ή τα posts που με προβληματίζουν..... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pragmatika exw arxisei na varieme me to oti kathe topic kataligei na einai KTM VS BMW

prepei olloi na katalavoume oti den iparxoun mono aytes oi katigories/kataskeyastes moto

kai otan kapios kanei post gia vstrom to na girnaei opoios DEN exei vstrom kai na tou leei den einai kalo to

diko mou einai kalitero kai na gamei to topic den einai oreo oute gia ayton pou diavazei oute gia ayton pou grafei

egw prosopika ime ready gia na stamatisw na grafw, prepei kapioi na katalavoun oti iparxoun anthropoi pou den tous aresoun oute

ta KTM oute ta BMW kai egw ime enas apo aytous, sto katw katw otan diavazw gia ena topic varadero vs vstrom perimenw na diavasw kai na grapsw gia ayto kai mono

oxi gia to an to ktm xalaei de me niazei an xalaei kai telika apo oti vlepw kanenan de ton niazei oi ktmades lene de xalaei ,oi bmw lene egw ktm den eperna

giati de to stamatame ekei kai na pigenoume sto katalilo topic gia ayta ta themata ama theloume na kanoume xavale

giati egw toulaxiston oti lew to lew me xavale (oxi sto xavale) sto katw katw MAKARI kanenos to mixanaki na mhn xalasei pote

<{POST_SNAPBACK}>

Ωραία..... ή μάλλον περίφημα καλύτερα!

Τα ίδια συναισθήματα διακατέχουν και εμένα αγαπήτε μου cyberpunk και ήμουνα έτοιμος μια από αυτές τις μέρες να το θέσω κι εγώ γιατί απλά δεν πάει άλλο.

Καλός και αποδεκτός ο χαβαλές, αλλά από την άλλη πρέπει να γνωρίζει ο καθένας ότι όλα έχουνε τα όρια τους.

Υποτίθεται ότι κανένας δε θέλει να χαλάει το μηχανάκι του, όπως και υποτίθεται ότι το myBike είναι διαφορετικό site από τα άλλα παρόμοια του είδους.

Αυτό που μου άρεσε και πιστεύω στους περισσότερους από εμάς που είμαστε ενεργά μέλη του, είναι ότι ο μέσος όρος ηλικία είναι αρκετά αυξημένος για τα δεδομένα τέτοιων τύπων forum και αυτό έχει προσδώσει μια αξιοπιστία και μια σοβαρότητα (όχι σοβαροφάνεια) στο myBike.

Όπως φαινόμενα τέτοια ρίχνουν το επίπεδο του forum και το κάνουνε ίδιο με τα ''άλλα''

Κι εμένα ποσώς με ενδιαφέρει αν είνα καλύτερο το ΚΤΜ από το BMW ή αν το BMW παρουσιάζει περισσότερες βλάβες από το ΚΤΜ.

Ο καθένας έχει κ@υλα με τη μηχανή του και ακούμπηκε και ακουμπάει ένα κάρο λεφτα για να είναι ιδιοκτήτης της και να την συντηρεί.

Υπάρχει πιθανότητα έστω μια στο εκατομμύριο έναν λάτρη της BMW να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη?

Υπάρχει πιθανότητα έναν που μόλις πήρε το V-Strom να του περάσεις ότι δεν είναι καλό μηχανάκι?

Υπάρχει περίπτωση έναν που έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη με το Varadero του να του πεις ότι δεν είναι αξιόπιστο μηχανάκι?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Και αν το κάνεις θα είσαι κατά πρώτον κακοήθης και κατά δεύτερον θα μιλάς στον αέρα, αφού δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να του αλλάξεις τα μυαλά (αυτό είναι το ευτύχημα)

Θα μου πεις τώρα κάποιος....''κάτσε ρε φίλε εγώ έχω επιχειρήματα''

Θα σου λεγα που να τα βάλεις τα επιχειρήματα σου. Κράτα τα καλύτερα για τον εαυτό σου ή τοποθετήσου αφού σου δωθεί η ευκαιρία ή σου το ζητήσουνε.

Δε μπορεί κάθε post να καταλήγει γύρω από τα ΚΤΜ και τα BMW.

Ξεκινάμε κάτι άσχετο με τα παραπάνω μηχανάκια και ο Κύριο ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ'' τοποθετήται και το γυρνάει στο ΚΤΜ Vs BMW.

Θα μου πεις...άποψη είναι και τη λέει....σκέψου όμως από την άλλη ότι η άποψη είναι όπως η κωλοτρυπίδ@. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ

Αυτά και ελπίζω να μη γ@μηθούνε άλλο τα post που δεν έχουνε σχέση με τα BMW & τα KTM :angry:

Τροποποιήθηκε από τον Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Pos to ennoeis?

Pio site diladi me mixanes exei tautotita?

Ektos kai an thelete to mybike na asxoleite me kati SIGKEKRIMENO mono!  :surrender:

<{POST_SNAPBACK}>

όταν λέω ταυτότητα, εννοώ πως κάποιος που θελει να περιγραψει το Mybike τι θα πει?

πως σχεδόν ότι τοπικ γίνεται συνήθως καταλήγει σε bmw vs ktm κουβεντα?

ΑΑΑ!!! και την ταυτοτητα του site δεν την δίνουν οι Admins αλλά όλοι εμεις που γραφουμε....

αυτα...

σημ. 1. Πιστευω πως αυτο το τοπικ είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ θα μπορούσε να γίνει τουτη

την στιγμή για να μπορέσουμε να βρούμε μια άκρη....nice work cyberpunk

2. Ας σταματήσουμε ρε παιδιά να προσπαθούμε κάθε φορά να λεμε γιατι η ΔΙΚΗ μας

μηχανή είναι η καλύτερη σε σχεση με των άλλων...

το θεμα πρέπει να είναι η μοτοσυκλέτα και ΟΧΙ μόνο η δική μας μοτοσυκλέτα!

Τροποποιήθηκε από τον themata

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λιγα λογια...χαλαρα !!

δεν ειμαστε ιδιοι και δεν μας αρεσουν τα ιδια..λογικο ειναι !!

τσιου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
όταν λέω ταυτότητα, εννοώ πως κάποιος που θελει να περιγραψει το Mybike τι θα πει?

πως σχεδόν ότι τοπικ γίνεται συνήθως καταλήγει σε bmw vs ktm κουβεντα?

An se rotiso na mou peis tin tautotita tou moto. gr i tou kathe mot .gr ti tha mou peis?

σημ. 1. Πιστευω πως αυτο το τοπικ είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ θα μπορούσε να γίνει τουτη

την στιγμή για να μπορέσουμε να βρούμε μια άκρη....nice work cyberpunk

Kante katigories na vroume kai na vreite tin ugeia sas :winking:

alla den to kanete... einai noris akoma! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ, ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ site ΣΕ "KTM vs BMW.gr"

:shock::lipssealed: Μα,ειμαστε σοβαροι??? Εδω γινονται τοοοσα και τοσα(καλα και κακα,κυριως το β' )οσο αναφορα τις ΜΟΤΟ και συζηταμε τις μαρκες??? :lipssealed: (κατι απο ΑΕΚ μου θυμιζει.. :whistling: )

Ειμαστε,και κ@βλωνουμε,ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και οχι ΚΤΜικοι,BMWaκιδες,σχιστοματακιδες(ωραιο ε? :grin: )κλπ κλπ

Αντε λοιπον να ασχολουμαστε με οτι μας καιει ,αλλα και οτι μας "κ@βλωνει" και ας αφησουμε τις χαζομαρες...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ??? :blush::blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"Pas Mi Katemas Varvaros!"

xaXAXaxa plaka kanomeeeeeeee!  :_w00t:

Anoixte threads re paidia, ti perimenete? Doste rithmo...  :this:  :yes:

Δεν έχει κι άδικο το παιδί εδώ (το οποίο παρεπιπτόντως έχει ανοίξει και ένα σωρό topics)...

'Αιντε ανοίχτε κάνα topic μπας και ξκολλήσουμε....

:grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα