Jump to content
spypetr

Τι προβλήματα τεχνικής φύσεως αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε με τη μηχανή σας? Νομίζετε ότι κάτι της λείπει και το θεωρείτε απαραίτητο?

Recommended Posts

Η σκέψη μου γεννήθηκε εντοπίζοντας κάποιες μικρές βλάβες που μου έβγαλε το tiger και μου θύμισε ότι τα μηχανάκια τελικά χαλάνε.

Ή τέλος πάντων, έχουν κάποιες ατέλειες κατασκευαστικές.

Και αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια και φυσικά για όλα τα μηχανήματα.

Όλα έχουν ένα όριο φθοράς.

Το ζήτημα είναι, πόσο σύντομο είναι το όριο αυτό.

Επίσης μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί εταιρίες κατασκευής μοτοσυκλετών παραλείπουν να εγκαταστήσουν βασικές λειτουργίες στις σύγχρονες μοτοσυκλέτες.

Το γιατί είναι βέβαια άλλη ιστορία.

Το θέμα είναι πάντως, ότι γίνεται.

Βασικές λειτουργίες σε σύγχρονες μοτοσυκλέτες απουσιάζουν.

Και σίγουρα, αν όχι βασικές, ελείψεις υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα αλλιώς δε θα υπηρχε η εξέλιξη.

Ήθελα με αυτό το ποστ να ξεκινήσω τα παραπονά μου για την Triumph, αλλά όσο το σκεφτόμουν μου έρχονταν στο μυαλό μου διάφορες ατέλειες και βασικές ελείψεις και από άλλα μεγάλα εργοστάσια.

Πιστεύω με το ποστ αυτό να "ανοίξουν τα μάτια μας" και να απομυθοποιηθούν κάποια εργοστάσια και κάποια μοντέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για υποψήφια μοντελα θέλουμε περισσότερες πληροφορίες κύριε μου.

Μιλάς για προβλήματα ή οαραπονα γύρω από προσωπικές προτιμησεις>?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ξεκινάω με το δικό μου.

Είμαι κάτοχος Triumph Tiger 955, 2005 μοντέλου και 21.000χιλιόμετρα.

Βλάβες:

1) Έλλειψη στεγανότητας στην τάπα-δείκτη λαδιού. Χρειάστηκε να βάλω φλάντζα και το πρόβλημα λύθηκε.

2) Έλλειψη στεγανότητας από τις αναθυμιάσεις του λαδιού. Με αποτέλεσμα να γεμίζει λάδι η κεφαλή του κινητήρα. Ευτυχώς όχι πολλά.

3) "Κάψιμο" λαδιών σε επίπεδα 200μιλιλίτρ στα 6.000χλιόμετρα. Ενοχλητικό, αλλά όχι και τόσο σπουδαίο.

4) Ξεθώριασμα του χρώματος του κινητήρα στο κάρτερ

Ελλείψεις:

1) ΑΒS

2) Φώτα με κακό φωτισμό

3) Ρύθμιση μπροστινής ανάρτησης

4) Κόρνα που στο ρελαντί δε δουλεύει

5) Immobilazer

6) Υδραυλικός συμπλέκτης

7) Χώρος κάτω από τη σέλα

8) Απαράδεκτος ο τρόπος ρύθμισης των φώτων, για την αλλαγή λάμπας δε το συζητάμε, πρέπει να βγάλω όλη την μάσκα.

Αυτά προς το παρόν

Τροποποιήθηκε από τον spypetr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kι εγώ ενός ΒΜW R1150GS 2000 μοντέλου και 107000+ χιλιόμετρα.

Βλάβες:

1) Έλλειψη στεγανότητας στην τάπα-δείκτη λαδιού. Χρειάστηκε να βάλω φλάντζα και το πρόβλημα λύθηκε.(Το έχω σε ελάχιστο βαθμό και μόνο αν παλιώσει το λαστιχένιο φλατζάκι)

2) Έλλειψη στεγανότητας από τις αναθυμιάσεις του λαδιού. Με αποτέλεσμα να γεμίζει λάδι η κεφαλή του κινητήρα. Ευτυχώς όχι πολλά. (Εγώ καθόλου)

3) "Κάψιμο" λαδιών σε επίπεδα 200μιλιλίτρ στα 6.000χλιόμετρα. Ενοχλητικό, αλλά όχι και τόσο σπουδαίο.(Τα ίδια περίπου αλλά στα 5000χιλ.Όμως είναι μπόξερ ο κινητήρας και τα καίει από καινούριο)

4) Ξεθώριασμα του χρώματος του κινητήρα στο κάρτερ (Απ'αυτό δεν έχουμε) :D

Ελλείψεις:

1) ΑΒS (Εγώ έχω!)

2) Φώτα με κακό φωτισμό (Κι απ αυτά είχα καλά αλλά τα έκανα καλύτερα (ΧΕΝΟΝ+Fog)

3) Ρύθμιση μπροστινής ανάρτησης (Έχω προφόρτιση ελατηρίου.)

4) Κόρνα που στο ρελαντί δε δουλεύει (Όχι απλά δουλεύει,αλλά μαμάει (ειδικά τώρα με τους σαλίγκαρους!!!)

5) Immobilazer (Δεν έχω κι εγώ αλλά είναι και 7 ετών μηχανάκι.Τότε δεν έβαζαν)

6) Υδραυλικός συμπλέκτης (Κι απ αυτό έχω)

7) Χώρος κάτω από τη σέλα (Κι απ αυτό)

8) Απαράδεκτος ο τρόπος ρύθμισης των φώτων, για την αλλαγή λάμπας δε το συζητάμε, πρέπει να βγάλω όλη την μάσκα. (Εδώ κι αν είμαι καλύτερος!!Τα ρυθμίζεις ακόμα και εν κινήσει,όσο για τις λάμπες αλλάζουν σχετικά πολύ εύκολα)

Αυτά προς το παρόν

Γι αυτό σε λέω...πάρε ένα BMW :D

Tα δικά μου τώρα.

Θα ήθελα καλύτερη προστασία από τον αέρα (Βέβαια η προστασία που έχω είναι αρκετά καλή με την Wunderlich Ergo που έβαλα,αλλά μου κάνει πολλού στροβιλισμούς και είναι ενοχλητικό) Με την μαμά ζελατίνα υπήρχε θέμα :/

Tι άλλο....τι άλλο?.... :think:

Μπααααα τίποτα άλλο! Από εξοπλισμό έχει τα πάντα.Οι ενδείξεις στα όργανα υπερπλήρεις (Κοντέρ/στροφόμετρο/θερμοκρασία λαδιού/βενζινόμετρο/ένδειξη σχέσης κιβωτίου/ρολόι,ενδεικτικές λυχνίες για ρεζέρβα/φλας/πίεση λαδιού/δυναμό/ABS/Nεκράς)

Αλάρμ,κουμπί απενεργοποίησης ABS.

Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονα πλην του αέρα όπως είπα,και άντε και της κατανάλωσης λαδιού που πρέπει να είσαι τυπικός με τον έλεγχό της.

Ελπίζω ότι δεν θα μιλήσουμε για έλλειψη αλόγων κτλ γιατί ξέρω/ήξερα πολύ καλά τι αγόρασα και τι περίμενα από αυτό! :yes:

Mάλιστα είναι το μοναδικό μηχανάκι που που είχα/έχω στην κατοχή μου και δεν μου μπήκαν σκέψεις αλλαγής του μετά την πάροδο ενός χρόνου!!! Εδώ λέμε κάνω σχέδια για τα 200000χιλ του κοντέρ κι ακόμα έχω 107000 μόνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λειπει?

Πασης φυσεως προστασια των καλωδιωσεων και ενωσεων........Και μετα λενε εχουν προβλημα με τα ηλεκτρικα τους...

Ελεινη στην καλυτερη περιπτωση θα περιγραφα την τοποθετιση των καλωδιων στη μηχανη μου...

Απο οπου και να κοιταξεις υπαρχουν καλωδια ενωσεις κτλ παντου εκτεθυμενα...

Προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει μεχρι τωρα αλλα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου πρεπει κατα καποιο τροπο ν ατα προστατεψω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΙΨΕΙΣ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑ (4 ΜΗΝΩΝ) ΤΟ CBF 1000 ΑBS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Α' ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΕΣΜΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12000 ΧΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΙΒΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

ΚΑΤΙ ΦΙΛΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ

ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ CBF1000 TO IΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΙΨΕΩΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΙΨΗ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ!!!!! :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bασικά φίλε Spypetr πρέπει όπωσδίποτε να φορέσεις ένα kitάκι xenon στον Τίγρη σου.

Τα xenon θα σε κάνουνε ευτυχισμένο.

Σήμερα τα φόρεσα επιτέλους έπειτα απο πολύ τρέξιμο και περιμένω πως και πως να βραδιάσει να τα τεστάρω.

Εμένα κάπου στα 10 χιλιάδες κόλλησε η βελόνα της βενζίνης. Ήτανε πάντα πλήρες. Μετά απο λίγο διορθώθηκε μόνο του αλλά μου το άλλαξε η αντιπροσωπεία στην εγγύηση.

Ο ήχος απο τις εξατμήσεις ήτανε όσο πιο ψόφιος όσο δεν πάει άλλο. Μιλάμε για κάτω απο το μισό του επιτρεπτού ορίου. Αλλά αυτό διορθώθηκε και με το παραπάνω. Προτού με κράξετε, έχω κλαπέτο που αυξομειώνει την ένταση του ήχου.

Αεροπορικού τύπου μεταλλικές σωληνώσεις λείπανε αλλά και αυτό διορθώθηκε.

Το μπροστινό είναι πολύ τούμπανο, αλλά είναι τηλεσκοπικό. Πολύ μακροπρόθεσμα μπορεί να μπει κανά ανάποδο, έχω βρει ένα γαμάτο απο Marzochi. Μαύρο και άραχνο εννοείται.

Έχω 5 ταχύτητες αντί για 6άρι αλλά δεν με χαλάει καθόλου αυτό και ούτε και πρόκειται. Είχα την επιλογή για 6άρι όταν την πήρα και την απέρριψα.

Του χρόνου η μηχανή μου θα φοράει ABS, απενεργοποιούμενο, οπότε θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Άμα μπορώ θα το φορέσω και στην δικιά μου.

Δεν έχω σινιάλο. Να αναβοσβύνω εύκολα φώτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμένα κάπου στα 10 χιλιάδες κόλλησε η βελόνα της βενζίνης. Ήτανε πάντα πλήρες.

Εγώ θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να το κρατήσω κολλημένο. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή η μοτοσυκλέτα μου δεν είναι εργαλείο, αλλά μέσο ευχαρίστησης και μόνο, πιστεύω ότι της λείπουν καμιά τριανταριά άλογα απ'την ρόδα...Έχω κάνει λίγα χιλιόμετρα και δεν έχει προλάβει να με προβληματίσει με την αξιοπιστία της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kι εγώ ενός ΒΜW R1150GS 2000 μοντέλου και 107000+ χιλιόμετρα.

Κι εγώ ενός φτερωτού xl1000v 2004 μονδέλου και 73,000 χλμ

Βλάβες:

1) Έλλειψη στεγανότητας στην τάπα-δείκτη λαδιού. Χρειάστηκε να βάλω φλάντζα και το πρόβλημα λύθηκε.(Το έχω σε ελάχιστο βαθμό και μόνο αν παλιώσει το λαστιχένιο φλατζάκι)

Τί είναι αυτό?

2) Έλλειψη στεγανότητας από τις αναθυμιάσεις του λαδιού. Με αποτέλεσμα να γεμίζει λάδι η κεφαλή του κινητήρα. Ευτυχώς όχι πολλά. (Εγώ καθόλου)

Αυτό και εαν δεν το ξέρω.

3) "Κάψιμο" λαδιών σε επίπεδα 200μιλιλίτρ στα 6.000χλιόμετρα. Ενοχλητικό, αλλά όχι και τόσο σπουδαίο.(Τα ίδια περίπου αλλά στα 5000χιλ.Όμως είναι μπόξερ ο κινητήρας και τα καίει από καινούριο)

Λάδι όσο βάζω, τόσο βγάζω, αλλά είναι καινούργιος ο κινητήρας ακόμη, μετά τα 200.000 χλμ το βλέπουμε

4) Ξεθώριασμα του χρώματος του κινητήρα στο κάρτερ (Απ'αυτό δεν έχουμε) biggrin.gif

Μόνο στα άβαφα πλαστικά π΄'ανω δεξιά-αριστερά, αλλά δεν έχω παρκινγκ και η μηχανή είναι χειμώνα-καλοκαίρι στον ήλιο. Είπες κανείς κάτι?

Ελλείψεις:

1) ΑΒS (Εγώ έχω!)

Και εγώ έχω αλλά αυτό δεν το κάνει καλύτερο. Απλά κάνει εμένα πιο απρόσεχτο.

2) Φώτα με κακό φωτισμό (Κι απ αυτά είχα καλά αλλά τα έκανα καλύτερα (ΧΕΝΟΝ+Fog)

Απλά τέλεια. Δεν χριεάζεται το παραμικρό σεντ.

3) Ρύθμιση μπροστινής ανάρτησης (Έχω προφόρτιση ελατηρίου.)

Λες και εαν ρυθμιζόταν θα την κατάφερνα. Μια χαρά είναι και έτσι αλλά περί ορέξεως.

4) Κόρνα που στο ρελαντί δε δουλεύει (Όχι απλά δουλεύει,αλλά μαμάει (ειδικά τώρα με τους σαλίγκαρους!!!)

Δεν χρειάζεται...μια γκαζιά και κάνουν όλοι στην άκρα (πολύ βαβούρα η ακράπα)

5) Immobilazer (Δεν έχω κι εγώ αλλά είναι και 7 ετών μηχανάκι.Τότε δεν έβαζαν)

Φυσικά και έχω. Αλλά και αυτό δεν την κάνει καλύτερη. Απλά κάνει εμένα πιο απρόσεκτο. Για 3 συνεχόμενα βωράδυα ήταν παρατημένη κάτω από το σπίτι με πάνω της τα κλειδιά. (βέβαια υπάρχει και ο Έχτωρας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...σσσσςςςς!)

6) Υδραυλικός συμπλέκτης (Κι απ αυτό έχω)

Τέτοιο δεν έχω. Αλλά έχω ντίζα. Και επίσης πάντα μια δεύτερη πάνω μου. Θα ήθελα μια Μαγκούρα, αλλά κοίτα τί τραβάν τα Κατέμια...

7) Χώρος κάτω από τη σέλα (Κι απ αυτό)

Εχω λίγο, όσο χρειάζεται για εργαλεία, ασφάλειες,2 ντίζα, πανάκια, κιτ πρώτον βοηθειών, 2 μανέτες, γιλέκο περτικαλί.

8) Απαράδεκτος ο τρόπος ρύθμισης των φώτων, για την αλλαγή λάμπας δε το συζητάμε, πρέπει να βγάλω όλη την μάσκα. (Εδώ κι αν είμαι καλύτερος!!Τα ρυθμίζεις ακόμα και εν κινήσει,όσο για τις λάμπες αλλάζουν σχετικά πολύ εύκολα)

Πανεύκολη ρύθμιση και εύκολη αλλαγή. Οσο χρειάζεται.

Αυτά προς το παρόνΓι αυτό σε λέω...πάρε ένα BMW :D

Καλύτερα πάρε βαραντέρο....πιο οικονομικά θα σούρθει...

Tα δικά μου τώρα.

Θα ήθελα καλύτερη προστασία από τον αέρα (Βέβαια η προστασία που έχω είναι αρκετά καλή με την Wunderlich Ergo που έβαλα,αλλά μου κάνει πολλού στροβιλισμούς και είναι ενοχλητικό) Με την μαμά ζελατίνα υπήρχε θέμα :/

Καλύτερο το βαραντέρο. καλύτερο ακόμη όμως το ύψος μου...κρύβομαι πανεύκολα.

Tι άλλο....τι άλλο?.... :think:

Μπααααα τίποτα άλλο! Από εξοπλισμό έχει τα πάντα.Οι ενδείξεις στα όργανα υπερπλήρεις (Κοντέρ/στροφόμετρο/θερμοκρασία λαδιού/βενζινόμετρο/ένδειξη σχέσης κιβωτίου/ρολόι,ενδεικτικές λυχνίες για ρεζέρβα/φλας/πίεση λαδιού/δυναμό/ABS/Nεκράς)

Αλάρμ,κουμπί απενεργοποίησης ABS.

Δεν έχει δείκτη βενζίνης. Αλλά δεν είναι το πρώτο μηχανάκι που οδηγώ οπότε λιγάκι δύσκολο να μείνω. Από τα άλλα και εμένα μου λέιπει η ένδειξη της μπαταρίας και κάποια άλλα..... και να τα είχε, θα τα κοίταζα λες?

Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονα πλην του αέρα όπως είπα,και άντε και της κατανάλωσης λαδιού που πρέπει να είσαι τυπικός με τον έλεγχό της.

ΣΕ απόλυτα "απόλυτες γραμμές" το μηχανάκι δεν έχει κάνει κιχ. Και δεν είμαι καθόλου τυπικός με την συντήρησή της. Το αντίθετα μάλιστα, θα έλεγα πως είμαι άσχετος! Ελπίζω στα επόμενα 73,000 να πάει το ίδιο. Εξάλλου σκοπέυω να τα κάνω μέσα σε, περίπου 3 χρόνια από σήμερα

Ελπίζω ότι δεν θα μιλήσουμε για έλλειψη αλόγων κτλ γιατί ξέρω/ήξερα πολύ καλά τι αγόρασα και τι περίμενα από αυτό! :yes:

Πανεύκολο. Αλλαξα γρανάζι κόστος 30 ευρά και απέκτησα άλλο μηχανάκι. Τελική που πραγματικά παίζει στο 220 και πλεον τα πιάνει με τη μια...όχι πως δεν ήξερα τί αγόραζα....

Mάλιστα είναι το μοναδικό μηχανάκι που που είχα/έχω στην κατοχή μου και δεν μου μπήκαν σκέψεις αλλαγής του μετά την πάροδο ενός χρόνου!!! Εδώ λέμε κάνω σχέδια για τα 200000χιλ του κοντέρ κι ακόμα έχω 107000 μόνο!

Εγώ θα ήθελα να το αλλάξω. Μετά τα 194 δεν μπαίνει καλά στις στροφές, ιδίως όταν είναι 3βάλιτσο, με τανκμπανγκ, με επιπλέον 2 σακβουαγιαζ και είμαι και διπλοκάβαλος.

Και spypetr σε παρακαλώ μην το γενικέυεις.... Μερικά χαλάνε, μερικά τα χαλάνε, μερικά είναι άσπαστα....

(τώρα ρίχτε :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λενε νικο και ειμαι καλα! κατοχος ενος Kawasaki KLR 650 enduro 2004.

1) πολυ μαλακες αναρτησεις,ειδικα το μπροστινο.. λεω να να παω μια βολτα για ελλατηρια.

2) πολυ μαλακο μπροστινο φρενο. θα του βαλω σωληνακι υψηλης για αρχη και αργοτερα βλεπουμε αν χρειαστει κατι.

3) τα λαστιχα γλυστρανε πολυ. (dunlop trailmax) αλλα μαλλον φταιει που ηταν φορεμενα πολυ καιρο,καθότι το μηχανακι ειναι απο το 2004 στην kawasaki..

4) καθρεπτες της πλακας. θα παω για aftermarket.

5) ελλειψη στροφομετρου.

8) ελλειψη μετρητη βενζινης.

6) κατι πρεπει να κανω και με τη σελα,αν θελω να ανεβω ζαγοροχωρια τον οκτωβρη..

7) καλη ρυθμιση στα φωτα,αν γινεται.

σπυρε πολυ καλο το θεμα σου!

Τροποποιήθηκε από τον soulnick

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα τη σκέψη να ξεκινήσω το ποστ, έχοντας υπόψη μου την απουσία εγωϊσμού.

Αν και όπου αυτός υπάρχει, σίγουρα δε βοηθάει

Δεν υπάρχει μηχάνημα που να μην έχει φθορές.

Και είμαι απόλυτος και το βρίσκω παράλογο να μην είμαι.

Εδώ έχει φθορές ο άνθρωπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ είχα τη σκέψη να ξεκινήσω το ποστ, έχοντας υπόψη μου την απουσία εγωϊσμού.

Εαν λες για μένα.....

... έβαλα το σημαδάκι αυτό " :P " στο κειμενό μου, αστειευόμενος φυσικά, για την όλη σύγκριση μεταξύ τζιες και βαραντέρο και ταίγκερ...Δεν είχα σκοπό να σε ενοχλήσω, αλλά απλά να πειράξω τον ΑΛΧ....όπου πάντα μας τονίζει την μοναδικότητα και την μετά "απολύτου βεβαιότητος" αξιοπιστία της μπεεμβές του.... :D

Και φυσικά για τις φθορές, έχεις πάλι απόλυτο δίκαιο! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εαν λες για μένα.....

... έβαλα το σημαδάκι αυτό " :P " στο κειμενό μου, αστειευόμενος φυσικά, για την όλη σύγκριση μεταξύ τζιες και βαραντέρο και ταίγκερ...Δεν είχα σκοπό να σε ενοχλήσω, αλλά απλά να πειράξω τον ΑΛΧ....όπου πάντα μας τονίζει την μοναδικότητα και την μετά "απολύτου βεβαιότητος" αξιοπιστία της μπεεμβές του.... :D

Και φυσικά για τις φθορές, έχεις πάλι απόλυτο δίκαιο! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Όχι δεν εννοώ κανέναν.

Απλά φοβάμαι ότι κάποιοι θα γράψουν τα καλά της μοτοσυκλέτας τους και θα παραλείψουν τα άσχημα.

Δεν είναι σωστό να γινόμαστε υποστηριχτές της εταιρίας που κατασκεύασε τη μηχανή μας, αλλά να απαιτούμε απ' αυτές.

Τα λεφτά που δίνουμε είναι πολλά και βρίσκω χαζομάρα να μην θέλουμε στοιχειώδη τεχνολογία.

Ο εγωϊσμός όπου υπάρχει δίνει άλλοθι στα εργοστάσια και δικαιολογεί έτσι μια αγορά που τελικά δεν ανταποκρίνεται στα λεφτά της.

Και εγώ είμαι ικανοποιημένος με το tiger αλλά δεν παύω να έχω παράπονα προς την εταιρία, για να υπερασπίσω τα συμφέροντά μου.

Και να σημειώσω ότι δεν υπήρχε μηχανή που να μην είχα παράπονα, είτε βλάβες, είτε ελλείψεις.

Και είχα και γιαπωνέζικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν έχει δείκτη βενζίνης. Αλλά δεν είναι το πρώτο μηχανάκι που οδηγώ οπότε λιγάκι δύσκολο να μείνω. Από τα άλλα και εμένα μου λέιπει η ένδειξη της μπαταρίας και κάποια άλλα..... και να τα είχε, θα τα κοίταζα λες?

Ψιτ...κύριος...για ελλείψεις μίλησε ο άνθρωπoς,όχι για το ποιο δεν μας ενοχλεί και δεν μας πειράζει που δεν το έχουμε (λέμε τώρα :rolleyes: )

Εγώ θα ήθελα να το αλλάξω. Μετά τα 194 δεν μπαίνει καλά στις στροφές, ιδίως όταν είναι 3βάλιτσο, με τανκμπανγκ, με επιπλέον 2 σακβουαγιαζ και είμαι και διπλοκάβαλος.

Γιατί?...μπαίνει μονοκάβαλο και με 100? :2funny: Aν δεν βάλεις άφτερ μάρκετ αναρτήσεις,βαρκαdero στο γυαλό θα είσαι στις στροφές :P

Όσο για το ότι θα στοιχήσει φτηνότερα...το παραδέχομαι.Στην αρχή τουλάχιστον,γιατί μετά αν θέλεις να το κάνεις σοβαρό μηχανάκι στα κρατήματά του κτλ,θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.Aν επίσης κάνεις μια βόλτα από τον Ακατανόμαστο και ρωτήσεις πόσο κάνει ένα βεζνινόμετρο μιας άλλης Honda που το διαθέτει αλλά και όλα αυτά που λείπουν από τον βασικό εξοπλισμό και τα προσθέσεις στα παραπάνω,στα ίδια λεφτά με το BMW θα έρθεις!Και το χειρότερο είναι πως δεν θα έχεις και BMW!!! :lol: :spiteful:

Εαν λες για μένα.....

Που το περίεργο? :grin:

H αλήθεια είναι πάντως πως ΔΕΝ τσίμπησα γιατί εσάς τους δυο Πατρινούς σας έχω μάθει καλά (για τον σεφ λέω :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απλά φοβάμαι ότι κάποιοι θα γράψουν τα καλά της μοτοσυκλέτας τους και θα παραλείψουν τα άσχημα.

Εχεις ξανα-μανά απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες. Γιαυτό και τηρώ (και πολλοί άλλοι άλλωστε) σχολαστικά το http://www.mybike.gr/index.php?&autoco...item&CID=47 και τις αλλαγές που κάνω ώστε να κάνουν μπαμ, αυτά, που θεωρώ μειον για το μηχανάκι που έχω στη διάθεσή μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Xμμμ...

Θα ηθελα:

1. Πιο καλα φωτα (μεσαια) Ισως βαλω τελικα xenon, αν και γενικα αποφευγω βραδινα ταξιδια..

2.Καλυτερο πλαινο σταντ (Στα επομενα μοντελα το βελτιωσαν)

3.Ενδειξεις και με αριθμους, στους δεικτες βενζινης και θερμοκρασιας και οχι μονο "μπαρες"

4.Ενδειξη πιεσης ελαστικων (Το εβαλαν στα τελευταια μοντελα, μαλλον θα το βαλω και εγω)

και..

5. Πιο προοδευτικο φρεναρισμα στις χαμηλες ταχυτητες!! :ranting:

Λογω της υποβοηθησης, με λιγα χλχ, το φρενο δουλευει σχεδον σαν διακοπτης "on-off"! To βελτιωσαν βεβαια καπως, τοποθετωντας δωρεαν μια βιδα στην τρομπα με οπη μεγαλυτερης διαμετρου,και το οποιο θα τοποθετησω σε λιγο καιρο που θα κανω το service, αλλα αισθηση απολυτη αποκλειεται να εχω.. (Βεβαια, θα ηταν και τεχνικα πολυ δυσκολο ενα υποβοηθουμενο συστημα φρενων που ειναι "αγκυρα" στα πολλα χλμ με πληρες φορτιο, να εχει και απολυτη αισθηση σε λιγα χλμ και χωρις φορτιο, αλλα λεμε..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν προλαβαινω να ανακαλυψω χουσουρια της αλλα ενα δεικτη βενζινης(ελεος)θα μπορουσαν να βαλουνε. <_<

Α!και μεγαλυτερο ντεποζιτο :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kάαααααααατσε ρε φίλε!!!Εσύ είσαι και πλεονέκτης!!!ΚΑΙ βενζινόμετρο...ΚΑΙ μεγαλύτερο ρεζερβουάρ? Πω πω πω πλεονεξία αδερφάκι μου :grin:

Ρε καλά σας κάνουν οι σχιστομάτηδες.Σε λίγο για να σας δώσουν περισσότερα άλογα στις ίδιες τιμές ούτε σέλα δεν θα σας βάζουνε...όχι βενζινόμετρα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε λίγο για να σας δώσουν περισσότερα άλογα στις ίδιες τιμές ούτε σέλα δεν θα σας βάζουνε...όχι βενζινόμετρα :lol:

:lol: :lol:

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kοίτα ρε που έχουνε και πρόβλημα οι ABSάδες.

Ρε έχετε ABS...δεν δικαιούστε να εκφέρετε αρνητική άποψη για τα φρένα σας.

Λοιπόν...ας σοβαρευτούμε τώρα...παιδιά..

...xenon....Όσο το σκέφτεστε...τόσο χάνετε. Τώρα σκοτείνιασε...και πάω να τα τεστάρω για πρώτη φορά....

Μιλάμε νιώθω σαν την ημέρα που αγόρασα το Mega Drive όταν πήγαινα....Τετάρτη Δημοτικού.

Στην τελική είναι κάτι που άμα αλλάξεις μηχανή το αφαιρείς και το βάζεις και στην καινούρια σου.

Μου στείλανε και email ότι τώρα τα δίνουνε με 10% έκπτωση απο εκεί που τα πήρα.

Για να αρχίσετε να πορώνεστε σιγά σιγά...ορίστε www.xenonking.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμ εγώ φταίω, που το άφησα ανέγγιχτο το πόστ μην το πάρει και προσωπικά ο σπάιπετρ.... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kοίτα ρε που έχουνε και πρόβλημα οι ABSάδες.

Ρε έχετε ABS...δεν δικαιούστε να εκφέρετε αρνητική άποψη για τα φρένα σας.

Λοιπόν...ας σοβαρευτούμε τώρα...παιδιά..

...xenon....Όσο το σκέφτεστε...τόσο χάνετε. Τώρα σκοτείνιασε...και πάω να τα τεστάρω για πρώτη φορά....

Μιλάμε νιώθω σαν την ημέρα που αγόρασα το Mega Drive όταν πήγαινα....Τετάρτη Δημοτικού.

Στην τελική είναι κάτι που άμα αλλάξεις μηχανή το αφαιρείς και το βάζεις και στην καινούρια σου.

Μου στείλανε και email ότι τώρα τα δίνουνε με 10% έκπτωση απο εκεί που τα πήρα.

Για να αρχίσετε να πορώνεστε σιγά σιγά...ορίστε www.xenonking.com

Σε ένα άλλο ποστ ειπώθηκε ότι δεν είναι νόμιμα τα φώτα ξένον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αμ εγώ φταίω, που το άφησα ανέγγιχτο το πόστ μην το πάρει και προσωπικά ο σπάιπετρ.... :P :P :P

Σιγά μη το πάρω και προσωπικά.

Αλλά εμείς είπαμε, θα βρεθούμε από κοντά να τα πούμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα