honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο,ηρωίδα!!!Ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε όλοι και θα καταλάβετε Telika kerdisane oi germanoi! o filos mou agorase BMWaki pali. K1200R Sport (kratise kai to 650). kai einai eftixis. toxei liges meres, mazi pigame mexri sounio, makri, topika, alla itane poly aneta. den to pisteva, i thesi sinodigou (an thymaste me ekaige to thema) einai anatomiki, krataei to soma se sosti thesi, mi sas po mou fenete pio aneta apo to 650. kai einai panemorfo. den exo logia! Το K1200R Sport πολύ καλήτερο σίγουρα!!!Με υγεία να το χαρείτε,όσο για το z750 την είπα την γνώμη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 χαχαχα, καλα δεν την λυπασαι; πως καθεται σε αυτο το μηχανακι; Ηρωιδα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Δεν φταίει αυτός... αυτές είναι γυναίκες... αψογο σε βρισκω!!! Εγω δεν το εγραψα για πλακα,,το εννοω... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Καλοταξιδο κοπελια και παντα ορθιοι να ειστε. (σ.σ. σκεψου τι θα ακουσε ο ανθρωπος για τη θεση συνεπιβατη και αλλαξε αποφαση....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Καλοταξιδο κοπελια και παντα ορθιοι να ειστε. (σ.σ. σκεψου τι θα ακουσε ο ανθρωπος για τη θεση συνεπιβατη και αλλαξε αποφαση....) den akouse tipota! afton den ton bolevane polla giati einai psilos kai etsi aporifthikan kapoia pou tou aresan, oxi vevea pio poly apa afto pou pire. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Λοιπόν,αν κάνετε πολλά χιλιόμετρα την πάτησες...το ζωάκι "αλογάκι της παναγίτσας" το ξέρεις?έτσι θα κατεβαίνεις χαχα.Τη συγκεκριμένη μηχανή την είχε και φίλος μου και την άλλαξε μετά από λίγο λόγω γυναίκας.Τωρα θα μου πεις,ο καθένας όπως βολεύεται.Εγώ προσωπικά που είμαι σχεδόν πάντα διπλός δεν θα την επέλεγα Μήπως η γυναίκα ήτανε κομματάκι ψηλή?..Γιατί φαντάζομαι έχει να κάνει με το ύψος, αν η άλλη ήτανε 2μετρρη?..Ax με αγχώνετε πάλι!.. Βασίλισσα ο ένας - αλογάκι της Παναγίας ο άλλος, καμιά γυναίκα συνοδηγός να μας πει. pleasse! έπρεπε να λέει το manual ύψος συνπδηγού-βάρος- χαχαχα..πάνω που χάρηκα μου το χαλάτε τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Μήπως η γυναίκα ήτανε κομματάκι ψηλή?..Γιατί φαντάζομαι έχει να κάνει με το ύψος, αν η άλλη ήτανε 2μετρρη?..Ax με αγχώνετε πάλι!.. Βασίλισσα ο ένας - αλογάκι της Παναγίας ο άλλος, καμιά γυναίκα συνοδηγός να μας πει. pleasse! έπρεπε να λέει το manual ύψος συνπδηγού-βάρος- χαχαχα..πάνω που χάρηκα μου το χαλάτε τώρα... Η απαντηση απο οτι καταλαβα στην πορεια πηγαινε για το Z 750, γιατι στην αρχη και εγω απορησα, μην αγχωνεσαι, το μοτορι που πηρατε ειναι ποοοοολυ καλο και θα το ευχαριστηθεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Η απαντηση απο οτι καταλαβα στην πορεια πηγαινε για το Z 750, γιατι στην αρχη και εγω απορησα, μην αγχωνεσαι, το μοτορι που πηρατε ειναι ποοοοολυ καλο και θα το ευχαριστηθεις!!! να΄σαι καλά για τη διευκρίνιση, πήγε η ψυχή μου στη θέση της! ελπίζω όντως να εννοούσε το Ζ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Δεν έχεις σκεφτεί καθόλου ότι για να θέλει Ζ, κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με τη σχέση σας, ε; B) :lol: Καλή η σκέψη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Το z ενοουσα,μην αγχώνεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 ωραιο μηχανακι το 1200.. μπραβο θα το χαρειτε μαζι αλλα κ μονος του στις μετακινησεις του.. πρεπει να χουν διορθωδει κ τις αστοχιες που ειχε βγαλει στα ηλεκτρονικα του,τωρα πια. καλοταξιδο κ χωρις προβληματα ατυχηματα ευχομαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Μήπως η γυναίκα ήτανε κομματάκι ψηλή?..Γιατί φαντάζομαι έχει να κάνει με το ύψος, αν η άλλη ήτανε 2μετρρη?..Ax με αγχώνετε πάλι!.. Βασίλισσα ο ένας - αλογάκι της Παναγίας ο άλλος, καμιά γυναίκα συνοδηγός να μας πει. pleasse! έπρεπε να λέει το manual ύψος συνπδηγού-βάρος- χαχαχα..πάνω που χάρηκα μου το χαλάτε τώρα... B) Η γυναικα μου,καθε φορα που αγοραζω καινουργια μοτο,ψιλοπαραπονιετε για τη θεση.Στο τελος ομως τη συνηθιζει.Μην ανχωνεσε,ολα ειναι μια συνηθεια. Καλες βολτες B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 B) Η γυναικα μου,καθε φορα που αγοραζω καινουργια μοτο,ψιλοπαραπονιετε για τη θεση.Στο τελος ομως τη συνηθιζει.Μην ανχωνεσε,ολα ειναι μια συνηθεια. Καλες βολτες B) Κοιτάτε άνθρωπος......πως να μην παραπονιέται η Νατάσα?????????Αφού το έχεις μονόσελό :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 σσσσωραία εσύ!!! αυτές οι ατάκες θα αφήσουν εποχή... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Εμένα η γυναία μου, το τελευταίο εξάμηνο έχει ξενερώσει με τη ζωή της που δεν μπορεί να καβαλήσει!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Thanks! δεν θέλω να τον επηρεάσω, γιατί μετά εγώ θα ακούω τη γκρίνια! Μηπως ομως αν δεν ειναι ανετη η σελα του 750,αντιστραφει το σκηνικο "Ποιος γκρινιαζει-ποιος ακουει";... :) Απο φιλους με το ιδιο μοτο παντως,η κοπελια δεν εχει και την καλυτερη διαθεση οταν λεμε "παμε κανα ταξιδακι";... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Εμένα η γυναία μου, το τελευταίο εξάμηνο έχει ξενερώσει με τη ζωή της που δεν μπορεί να καβαλήσει!!!!!! Ναι ειναι για καλο σκοπο ομως!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ωχχχχ.... Μια από τα ίδια παιδιά... Ούτε η δικιά μου μπορεί πλέον να καβαλήσει. Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ευτυχώς..... :_whistling: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2008 από τον deadhead_pirate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Ωχχχχ.... Μια από τα ίδια παιδιά... Ούτε η δικιά μου μπορεί πλέον να καβαλήσει. Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ευτυχώς..... :_whistling: Σε ποιόν μήνα είναι????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Σε ποιόν μήνα είναι????? Νωρίς ακόμα, πολύ νωρίς.... 3η εβδομάδα μόλις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Νωρίς ακόμα, πολύ νωρίς.... 3η εβδομάδα μόλις.... Γααααααααμώ !!!!! Να την προσέχεις πολύ τον πρώτο καιρό! Και μετά βέβαια αλλά στης αρχές πιό πολύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γααααααααμώ !!!!! Να την προσέχεις πολύ τον πρώτο καιρό! Και μετά βέβαια αλλά στης αρχές πιό πολύ!!! Θενκς Καραφλοδαίμωνα, το έχω υπόψη μου..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2008 από τον deadhead_pirate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Με καλή διάθεση όλα γίνονται.Και θα είσαστε και οι 2 σας ευχαριστημένοι. Σωστόόόός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 σσσσωραία εσύ!!! χχαχαχαχαχαχααχααχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Τα σπάει το BMW!!! Πάντως η κοπελιά μου με το fazer 600 είχε τεράστια προβλήματα στην αρχή για να βολευτεί, αλλά τώρα αρχίζει και παίρνει το κολάει και βολεύεται καλύτερα. Το καινούργιο μοντέλο έχει τα μαρσιπιέ πιο χαμηλά και βολεύει καλήτερα. Μπορώ μήπως να αλλάξα τα μαρσιπιέ του πίσω με πιο χαμηλά? θα βόλευε πάρα πολύ. Και αυτά του S2 μου κάνουν πιστεύω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες