Jump to content
Sign in to follow this  
blondie

Γυναίκες Συνοδηγοί

Recommended Posts

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο,ηρωίδα!!!Ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε όλοι και θα καταλάβετε

Telika kerdisane oi germanoi! o filos mou agorase BMWaki pali. K1200R Sport (kratise kai to 650). kai einai eftixis.

toxei liges meres, mazi pigame mexri sounio, makri, topika, alla itane poly aneta. den to pisteva, i thesi sinodigou (an thymaste me ekaige to thema) einai anatomiki, krataei to soma se sosti thesi, mi sas po mou fenete pio aneta apo to 650.

kai einai panemorfo. den exo logia!

Το K1200R Sport πολύ καλήτερο σίγουρα!!!Με υγεία να το χαρείτε,όσο για το z750 την είπα την γνώμη μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δεν φταίει αυτός... αυτές είναι γυναίκες...

αψογο σε βρισκω!!!

Εγω δεν το εγραψα για πλακα,,το εννοω... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο κοπελια και παντα ορθιοι να ειστε.

(σ.σ. σκεψου τι θα ακουσε ο ανθρωπος για τη θεση συνεπιβατη και αλλαξε αποφαση....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλοταξιδο κοπελια και παντα ορθιοι να ειστε.

(σ.σ. σκεψου τι θα ακουσε ο ανθρωπος για τη θεση συνεπιβατη και αλλαξε αποφαση....)

den akouse tipota! afton den ton bolevane polla giati einai psilos kai etsi aporifthikan kapoia pou tou aresan, oxi vevea pio poly apa afto pou pire.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν,αν κάνετε πολλά χιλιόμετρα την πάτησες...το ζωάκι "αλογάκι της παναγίτσας" το ξέρεις?έτσι θα κατεβαίνεις χαχα.Τη συγκεκριμένη μηχανή την είχε και φίλος μου και την άλλαξε μετά από λίγο λόγω γυναίκας.Τωρα θα μου πεις,ο καθένας όπως βολεύεται.Εγώ προσωπικά που είμαι σχεδόν πάντα διπλός δεν θα την επέλεγα

Μήπως η γυναίκα ήτανε κομματάκι ψηλή?..Γιατί φαντάζομαι έχει να κάνει με το ύψος, αν η άλλη ήτανε 2μετρρη?..Ax με αγχώνετε πάλι!.. Βασίλισσα ο ένας - αλογάκι της Παναγίας ο άλλος, καμιά γυναίκα

συνοδηγός να μας πει. pleasse! έπρεπε να λέει το manual ύψος συνπδηγού-βάρος- χαχαχα..πάνω που χάρηκα μου το χαλάτε τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μήπως η γυναίκα ήτανε κομματάκι ψηλή?..Γιατί φαντάζομαι έχει να κάνει με το ύψος, αν η άλλη ήτανε 2μετρρη?..Ax με αγχώνετε πάλι!.. Βασίλισσα ο ένας - αλογάκι της Παναγίας ο άλλος, καμιά γυναίκα

συνοδηγός να μας πει. pleasse! έπρεπε να λέει το manual ύψος συνπδηγού-βάρος- χαχαχα..πάνω που χάρηκα μου το χαλάτε τώρα...

Η απαντηση απο οτι καταλαβα στην πορεια πηγαινε για το Z 750, γιατι στην αρχη και εγω απορησα, μην αγχωνεσαι, το μοτορι

που πηρατε ειναι ποοοοολυ καλο και θα το ευχαριστηθεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η απαντηση απο οτι καταλαβα στην πορεια πηγαινε για το Z 750, γιατι στην αρχη και εγω απορησα, μην αγχωνεσαι, το μοτορι

που πηρατε ειναι ποοοοολυ καλο και θα το ευχαριστηθεις!!!

να΄σαι καλά για τη διευκρίνιση, πήγε η ψυχή μου στη θέση της! ελπίζω όντως να εννοούσε το Ζ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν έχεις σκεφτεί καθόλου ότι για να θέλει Ζ, κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με τη σχέση σας, ε; B) :lol:

:think: Καλή η σκέψη σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο μηχανακι το 1200..

μπραβο θα το χαρειτε μαζι αλλα κ μονος του στις μετακινησεις του..

πρεπει να χουν διορθωδει κ τις αστοχιες που ειχε βγαλει στα ηλεκτρονικα του,τωρα πια.

καλοταξιδο κ χωρις προβληματα ατυχηματα ευχομαι!! :chopper::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Η γυναικα μου,καθε φορα που αγοραζω καινουργια μοτο,ψιλοπαραπονιετε για τη θεση.Στο τελος ομως τη συνηθιζει.Μην ανχωνεσε,ολα ειναι μια συνηθεια.

Καλες βολτες B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Η γυναικα μου,καθε φορα που αγοραζω καινουργια μοτο,ψιλοπαραπονιετε για τη θεση.Στο τελος ομως τη συνηθιζει.Μην ανχωνεσε,ολα ειναι μια συνηθεια.

Καλες βολτες B)

Κοιτάτε άνθρωπος......πως να μην παραπονιέται η Νατάσα?????????Αφού το έχεις μονόσελό :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα η γυναία μου, το τελευταίο εξάμηνο έχει ξενερώσει με τη ζωή της που δεν μπορεί να καβαλήσει!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Thanks! δεν θέλω να τον επηρεάσω, γιατί μετά εγώ θα ακούω τη γκρίνια!

Μηπως ομως αν δεν ειναι ανετη η σελα του 750,αντιστραφει το σκηνικο "Ποιος γκρινιαζει-ποιος ακουει";... :)

Απο φιλους με το ιδιο μοτο παντως,η κοπελια δεν εχει και την καλυτερη διαθεση οταν λεμε "παμε κανα ταξιδακι";... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμένα η γυναία μου, το τελευταίο εξάμηνο έχει ξενερώσει με τη ζωή της που δεν μπορεί να καβαλήσει!!!!!!

Ναι ειναι για καλο σκοπο ομως!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχχχχ....

Μια από τα ίδια παιδιά...

Ούτε η δικιά μου μπορεί πλέον να καβαλήσει.

Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ευτυχώς..... :_whistling: :_whistling: :_whistling:

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωχχχχ....

Μια από τα ίδια παιδιά...

Ούτε η δικιά μου μπορεί πλέον να καβαλήσει.

Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ευτυχώς..... :_whistling: :_whistling: :_whistling:

Σε ποιόν μήνα είναι????? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νωρίς ακόμα, πολύ νωρίς....

3η εβδομάδα μόλις.... :sweatdrop:

Γααααααααμώ :yahoo::yahoo::yahoo: !!!!! Να την προσέχεις πολύ τον πρώτο καιρό! Και μετά βέβαια αλλά στης αρχές πιό πολύ!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γααααααααμώ :yahoo::yahoo::yahoo: !!!!! Να την προσέχεις πολύ τον πρώτο καιρό! Και μετά βέβαια αλλά στης αρχές πιό πολύ!!! :winking:

Θενκς Καραφλοδαίμωνα, το έχω υπόψη μου.....

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σπάει το BMW!!!

Πάντως η κοπελιά μου με το fazer 600 είχε τεράστια προβλήματα στην αρχή για να βολευτεί, αλλά τώρα αρχίζει και παίρνει το κολάει και βολεύεται καλύτερα. Το καινούργιο μοντέλο έχει τα μαρσιπιέ πιο χαμηλά και βολεύει καλήτερα.

Μπορώ μήπως να αλλάξα τα μαρσιπιέ του πίσω με πιο χαμηλά? θα βόλευε πάρα πολύ. Και αυτά του S2 μου κάνουν πιστεύω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα