Jump to content
Sign in to follow this  
blondie

Γυναίκες Συνοδηγοί

Recommended Posts

Γεια σου blondie!!!

H αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ζορικα να εισαι συνοδηγος πανω σε super sport- street

Eπειδη το εχω περασει στην αρχη θα ζοριστεις οσπου να μαθεις...

πρεπει να εισαι πολυ χαλαρη...να μην σφιγγεσαι γιατι το καταλαβαινει ο οδηγος..και οσο μπορεις να γινεις ενα μαζι του...(εννοω να κουμποσεις επανω του)

Τα χερακια στο ντεποζιτο...βασταμε κοντρα οταν φρεναρη αποτομα...(για να μην του ερθουμε καβαλα :P )

και του κανουμε μια καλη αγκαλιτσα οταν ξεκιναει αποτομα..(για να μην μας ψαχνει μετα :P )

Ενας απο τους λογους που πηρα δικια μου μηχανη ειναι οτι δεν ηθελα πλεον να ειμαι συνεπιβατης...(κανε πως δεν το διαβασες αυτο :P )

Για μενα οσοι-ες ειναι συνοδηγοι σε τετοια κατηγορια μηχανων ειναι ΗΡΩΕΣ :winking:

Σας ευχομαι καλα και ασφαλη χιλιομετρα :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ναι ρεπαιδια. βαλτε το υποφορουμ. Να γελάσουμε λίγο.

Πρωτο θρεντ -> Κομμωτηριο και κράνος. Οι νεες τεχνικές λακ

Δευτερο θρεντ -> Σελα σερβιέτα: Κρατηθητε απο το λαιμο του.

Τριτο θρεντ-> Τσίμπημα πάνω απο δερματινο μπουφαν για να κοψει. Το σωστό μήκος νυχιου

Αλλα τώρα που το θυμηθηκα δε πρεπει να είναι τετοιου τυπου το φορυμ γιατι ρεχουμε και κανιβαλίνες εδω μεσα. Οι τυποι τι θα συζηταν?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Persil για το χέρι: Ότι καλύτερο για το λουράκι του κράνους

- Aftermarket μαρσπιέδες, κατάλληλοι για γόβα.

- Τρόποι να κρύψετε το νεσεσέρ μέσα στο tang bag.

- Βοήθεια! Η L'Oréal μου ξεβάφει μέσα στο κράνος!

- Επιστρώματα της σέλας για τις δύσκολες μέρες.

- Ταμπόν και GS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
- Ταμπόν και GS
ΑΟΥ!!!!!! ταμπόν και χαιπερπρο. Τεχνικές ανακτησης. (Θα είναι πολλάπλων επιλογων-1 Βηξιμο , 2 Αστο να παει στο διαολο θα το χωνεψω, 3 Φυσα ρουφα δοκιμασες? 4 κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΟΥ!!!!!! ταμπόν και χαιπερπρο. Τεχνικές ανακτησης. (Θα είναι πολλάπλων επιλογων-1 Βηξιμο , 2 Αστο να παει στο διαολο θα το χωνεψω, 3 Φυσα ρουφα δοκιμασες? 4 κλπ

Είσαι αισχρός! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 τροποι να φρεσκαριστητε πισω απο το κρανος

Ποια τα καταλληλα σκουλαρικια και δακτυλιδια για κρανος και γαντια αντιστοιχα

Ποσο σε παχαινει η γκορτουρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok ok ok ok mou ti xalasate tin idea gia to site! pantos exete dikio....oi goves mou 1 xrono + araxniasane sti ntoulapa, as mi po gia ta metaxota kai ta oraia mou makria skoularikia! megales thisies.. ti nomizete?? !!!!!! :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ok ok ok ok mou ti xalasate tin idea gia to site!

Με αυτά σου χαλάσαμε την εικόνα;;; :o

Που να διαβάσεις και το άλλο με το Hayabusa vs GS που είναι σκληρό πορνό δηλαδή... :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στάθη, δε μου χάλασε η εικόνα για το mybike (μια χαρά σας βρίσκω) για το άλλο site λέω το υποθετικό/φανταστικό που θα γράφουν οι γυναίκες συνοδηγοί τις εμπειρίες τους! :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω oτι δεν υπαρχει καλυτερο απο το να εισαι συνοδηγος σε μηχανη.. αξιζουν οοοολες οι θυσιες..χαλια μαλλια, αραχνισμενες γοβες.. :P

Οσο ο Θανος ειχε το busa, πριν του το κλεψουν :cry: ολα ηταν τελεια.. τωρα δυστυχως πηζουμε με το τουτου.. Οσον αφορα την αγορα νεας μηχανης συζηταμε κατι που να με βολευει και να ειναι ανετο και για μενα.. Ευτυχως εχω σαφη προτιμηση προς τα street. Δηλαδη και busa να παιρναμε ξανα καθολου δε θα με χαλαγε..

Το θεμα λοιπον ειναι οτι αν και σε εσενα σου αρεσει η μηχανη και ανεβαινεις συχνα να παρει κατι εξισου βολικο και για σενα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με αυτά σου χαλάσαμε την εικόνα;;; :o

Που να διαβάσεις και το άλλο με το Hayabusa vs GS που είναι σκληρό πορνό δηλαδή... :spiteful:

:2funny: :2funny: :2funny: Που το θυμιθηκες; :2funny:

Στάθη, δε μου χάλασε η εικόνα για το mybike (μια χαρά σας βρίσκω) για το άλλο site λέω το υποθετικό/φανταστικό που θα γράφουν οι γυναίκες συνοδηγοί τις εμπειρίες τους! :plaf:

Μια χαρα ιδεα μου φαινεται :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τριτο θρεντ-> Τσίμπημα πάνω απο δερματινο μπουφαν για να κοψει. Το σωστό μήκος νυχιου

Αλλα τώρα που το θυμηθηκα δε πρεπει να είναι τετοιου τυπου το φορυμ γιατι ρεχουμε και κανιβαλίνες εδω μεσα. Οι τυποι τι θα συζηταν?

Nα σε δω με τι nick θα μπεις, και τι θεματα θ'ανοιγεις!! :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταματήστε με τους τίτλους των θρέντ... στο υποφόρουμ... Έλιωσααααα :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον costaeu4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα έλεγα πως είναι σχετικό

είναι θέμα διάθεσης και σωματότυπου

εμένα δεν είχε πρόβλημα ούτε όταν το σελάκι (βλέπε αβαταρ) το μοιραζόταν μαζί με σκηνή και σακίδιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό μηχανών που βλέπω στο δρόμο (εθνική ειδικά) σπάνια έχουν συνοδηγό.

Τελικά η μηχανή έχω καταλάβει ΔΕΝ είναι μεταφορικό μέσο, αυτά είναι χαζομάρες, ότι την παίρνουν για την ευκολία, για ταχύτητα, ή για ρομαντικές βολτίτσες για 2, για τους οδηγούς που ξέρω είναι ΚΥΡΙΩΣ απόλαυση, και φυσικά δεν μπορούν να το χαρούν όταν κουβαλάνε και άλλον μαζί, άσχετα πόσο γουστάρουν μια γυναίκα. Δε νομίζω ότι παίρνετε εργαλείο με τελική 300+++ να πηγαίνετε γρήγορα γραφείο! Εκτός αν δουλεύει κανείς σε άλλη πόλη. Η αν έχει γκόμενα σε άλλη πόλη. 'Η να σπουδάζει σε άλλη πόλη. Γενικώς να πηγαινοέρχεται εθνική συνέχεια. Πόσοι είναι αυτοί άραγε....΄

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελικά η μηχανή έχω καταλάβει ΔΕΝ είναι μεταφορικό μέσο, αυτά είναι χαζομάρες, ότι την παίρνουν για την ευκολία, για ταχύτητα, ή για ρομαντικές βολτίτσες για 2, για τους οδηγούς που ξέρω είναι ΚΥΡΙΩΣ απόλαυση

Εντάξει ρε Blondie, μας κατάλαβες... :o

Μην το διαδώσεις όμως, γιατί μας χαλάς το πλάνο. Πως να πείσουμε την γυναίκα μας μετά, ότι χρειαζόμαστε το σούπερ ντούπερ μηχάνημα, για να έρχεται και αυτή επιτέλους μαζί; :rolleyes:

Omertà… :cheers::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε όχι και supersport το Ζ750. Σιγά το τρελό εργαλείο δηλαδή. Καλό είναι μεν αλλά το έχει η μισή Ελλάδα δε. Εκτός τούτου θα υποφέρεις όχι μόνο από την θέση του συνεπιβάτη (που είναι από τις χειρότερες - άν όχι η χειρότερη - της κατηγορίας) αλλά και από τρελούς κραδασμούς. Ούτε χάρλευ να ήταν. Διαφωνώ με την άποψη ότι με τον καιρό θα το συνηθίσεις. Τους πόνους στις αρθρώσεις και στα γόνατα ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ποτέ. Αν η θέση του συνεπιβάτη είναι κακή θα είναι κακή για πάντα. Θα φτάσεις σίγουρα στο σημείο να συνηθίσεις τον πόνο αλλά ο πόνος και η κούραση δεν θα εξαφανιστούν με τον καιρό. Από την άλλη βέβαια εξαρτάται πόσα χιλιόμετρα κάνετε μαζί και σε τι διαδρομές. Πόλη; Επαρχιακό; Εθνική; Ταξίδι σε Ευρώπη; Η οδήγηση και ο παράγοντας "άνεση" διαφέρει σε τεράστιο βαθμό από σημείο σε σημείο. Μέσα στην πόλη είναι ανυπόφορο λόγω ανοιγοκλείσιμου γκαζιού. Θα νοιώθεις σαν να είσαι σε κούνια. Μπρος πίσω. Φρένο; Καρποί λιώμα στο ντεπόζιτο. Γκάζι; Γουρλωμένα μάτια και προετοιμασία για πτώση...(υπερβολικά όλα αυτά αλλά μέσες άκρες έτσι είναι)

Στον επαρχιακό τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα αλλά και εκεί θα σε κουράσει η χαμηλή ταχύτητα και τα στροφιλίκια καθώς κυρίως τα κατηφορικά στροφιλίκια θα σου καταπονίσουν ιδιαιτέρως τα γόνατα. Στην Εθνική (χαλαρή οδήγηση όχι τα αυτιά κάτω) τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα ενώ σε ταξίδι στην Ευρώπη (πάντα σε άμεση εξάρτηση με το πόσα μπαγκάζια και πως είναι τοποθετημένα) δεν θα έχεις πρόβλημα με την προϋπόθεση ότι θα έχει γίνει πρώτα ένα πολύ καλό πλάνο με προγραμματισμό για στάσεις για ξεμούδιασμα και καφέ/νερό/κατούρημα...

Όλα τα παραπάνω εξαρτώνται βέβαια και από το στυλ οδήγησης του οδηγού. Αν ακολουθεί γραμμικό στυλ χωρίς απότομα ξεσπάσματα θα νοιώσεις πολύ πιο άνετα σε αυτή τη μηχανή. Αν την έχει δει όμως τύπος του στυλ κάθε άνοιγμα του γκαζιού πρέπει να αφήνει και μισό λάστιχο στην άσφαλτο ενώ το φρενάρισμα αν δεν καταλήγει σε endo πάμε να μας κοιτάξουν τα φρένα τότε θα υποφέρεις σε τέτοιο βαθμό που δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς. Μιλάμε για βιασμό. Οδηγώ μηχανή χρόνια και για να πω την αλήθεια ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως κάθονται από πίσω οι κοπέλες μου. Εγώ όταν είναι να κάτσω συνεπιβάτης το σκέφτομαι δύο φορές και τρέμει και το φιλοκάρδι μου...

Από άποψη γούστου το Z750 μου αρέσει περισσότερο από το BMW650 ενώ το 1200 GS θα ήταν ίσως μια κακή αγορά (μην με φάνε οι BMWδάκηδες plz) μιας και έχει παρουσιάσει διάφορα προβλήματα. Από την άλλη το 1150 gs είναι εκπληκτική μοτοσικλέτα ενώ είμαι σίγουρος ότι το επόμενο μοντέλο GS της BMW θα είναι η υπέρτατη μοτοσικλέτα ταξιδίου μεγάλων αποστάσεων on&off-road.

Τροποποιήθηκε από τον Asaverle

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα πλάκα παίδες εγώ πήγα μία βόλτα με μία κοπέλα που είχε εμπειρία απο supersport απο πρώην. Την ένιωθα να πετάει το σώμα έξω στις στροφές, φοβερή εμπιστοσύνη της είχα μιλάμε. Ενώ συνήθως όταν είμαι δικάβαλος πηγαίνω σαν γιαγιά με αυτήν επάνω να ενισχύει το βάρος είχα γρήγορους ρυθμούς.

Σας την νοικιάζω άμα θέλετε μπας και μάθετε να στρίβετε.

Χλωμό...αλλά πιστεύω στα θαύματα.

Τροποποιήθηκε από τον Nikker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό μηχανών που βλέπω στο δρόμο (εθνική ειδικά) σπάνια έχουν συνοδηγό.

Τελικά η μηχανή έχω καταλάβει ΔΕΝ είναι μεταφορικό μέσο, αυτά είναι χαζομάρες, ότι την παίρνουν για την ευκολία, για ταχύτητα, ή για ρομαντικές βολτίτσες για 2, για τους οδηγούς που ξέρω είναι ΚΥΡΙΩΣ απόλαυση, και φυσικά δεν μπορούν να το χαρούν όταν κουβαλάνε και άλλον μαζί, άσχετα πόσο γουστάρουν μια γυναίκα. Δε νομίζω ότι παίρνετε εργαλείο με τελική 300+++ να πηγαίνετε γρήγορα γραφείο! Εκτός αν δουλεύει κανείς σε άλλη πόλη. Η αν έχει γκόμενα σε άλλη πόλη. 'Η να σπουδάζει σε άλλη πόλη. Γενικώς να πηγαινοέρχεται εθνική συνέχεια. Πόσοι είναι αυτοί άραγε....΄

Αυτό ξαναπέστο,blondie!..Μεγάλη αλήθεια,αλλά ας μείνει μεταξύ μας. :rolleyes: :)

Το Ζ δεν είναι και ότι καλύτερο για συνεπιβάτη,αλλά τα πράγματα δεν είναι τραγικά.

Με καλή διάθεση όλα γίνονται.Και θα είσαστε και οι 2 σας ευχαριστημένοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου Asaverle. Είμαι πολύ προβληματισμένη. Δε θέλω να επηρεάσω την αγορά του φίλου μου, καθώς είναι και "καμμένος". Το BMWάκι το πήρε για να βολέψει την x-girlfriend, αλλά η σχέση χάλασε και του έμεινε το απωθημένο για ένα σπορ μοντέλο...και πάλι καλείται να συμβιβάσει και τη βόλτα μαζί μου και τη δική του ευχαρίστηση.

Χάζευα χτες το ΜΟΤΟ που έχει αφιέρωμα Japan naked και είχε αναλυτικές info για το Z (μάλιστα είναι Χανιά το test). Απογοήτευση, αν ισχύουν όσα γράψανε με βλέπω στο αμαξάκι μου και το κράνος στο πορτ-μπαγκάζ!

Τι λες για το 800άρι της BMW...; (η χρήση να είναι ευέλικτη.. και βόλτες πόλη και να πας και μια εκδρομή άνετα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραιο το 800 της BMW ρε συ blondie αλλα την απαντηση την εδωσες μονη σου !!!!

"""Το BMWάκι το πήρε για να βολέψει την x-girlfriend, αλλά η σχέση χάλασε και του έμεινε το απωθημένο για ένα σπορ μοντέλο..."""

Ο φίλος σου ψαχνει αλήτικο μηχανακι και γκαζιαρικο!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...και πάλι καλείται να συμβιβάσει και τη βόλτα μαζί μου και τη δική του ευχαρίστηση.

Αν τον αγαπάς πραγματικά, πες του να πάρει ένα R6, και εσύ θα πηγαίνεις με το λεωφορείο. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα