black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 2ος παο 3ος αεκ Aκομα και ετσι, "σας εχουμε" στα play offs! ;) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 5ος αστερας(αν συνερθει ο mauro milano που ειναι γιγαντια παιχτουρα μπορει να κλυτερα..) τον εχω πάρει στο ...football manager 2008 και ζωγραφίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 τον εχω πάρει στο ...football manager 2008 και ζωγραφίζει τον εχω και εγω στο fm8 και ειναι θεος... :lol: :lol: 7.5 μυρια αξια μου εχει φτασει και τον πηρα 1,1!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 τον εχω και εγω στο fm8 και ειναι θεος... :lol: :lol: 7.5 μυρια αξια μου εχει φτασει και τον πηρα 1,1!!!! Έμένα μου τον πούλησε 2... ...θα τους καταγγείλω στην επιτροπή ανταγωνισμού :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 θυμηθιτε με κυριοι!!!! 1ος οσφπ 2ος παο 3ος αεκ 4ος αρης 5ος αστερας(αν συνερθει ο mauro milano που ειναι γιγαντια παιχτουρα μπορει να κλυτερα..) 6ος παοκ Δεν είναι τίποτα...θα συνέλθεις :P Στην δική μου πρόβλεψη,αλλάξτε την θέση μεταξύ του πρώτου με του τρίτου κι είμαστε ΟΚ. Οι Ολυμπιακοί δεν έχετε καταλάβει πως φέτος δεν είναι η χρονιά σας? Ίσως είναι η χρονιά σας για την Ευρώπη, αλλά όχι για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν η ΑΕΚ περάσει με Χ ή 2 από το Καραισκάκη έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και φυσικά θα είναι στην πρώτη θέση. Ένα ματς μένει θεωρητικά δύσκολο.Με τον Αστέρα που χάσατε και οι πράσινοι και οι κόκκινοι.(Ρε που φτάσαμε...να λέμε δύσκολο ματς με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος από την Β'...αλλά η μπάλα παίζεται στο χορτάρι κι όχι στις φανέλες και δικαιωματικά ο Αστέρας θεωρείται δύσκολος αντίπαλος.) Μετά και τον Αστέρα,όλους μέσα σας έχουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Έμένα μου τον πούλησε 2... ...θα τους καταγγείλω στην επιτροπή ανταγωνισμού :P Mε την μητέρα σας,μιλήσατε...?! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Mε την μητέρα σας,μιλήσατε...?! :lol: :D :D Όχι αλλά νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε με έναν ψυχίατρο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Δεν είναι τίποτα...θα συνέλθεις :P Στην δική μου πρόβλεψη,αλλάξτε την θέση μεταξύ του πρώτου με του τρίτου κι είμαστε ΟΚ. Οι Ολυμπιακοί δεν έχετε καταλάβει πως φέτος δεν είναι η χρονιά σας? απλος να συμειωσω οτι ειμαι παναθηναικος :D :D :D αλλα οπως ολοι ηδατε ειμαι αντικημενικος και δεν πιστευω οτι παμε για πρωτη θεση!!! η αεκ πως θα το παρη??? με το φαντασμα του ριβαλντο και τον μπλανκο μονο του?? αλλο πραγμα στο ποδοσφαιρο να γινεσε απο 25-26 και αλλο να γινεσαι απο 32-33 η απο 33-34... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 αλλο πραγμα στο ποδοσφαιρο να γινεσε απο 25-26 και αλλο να γινεσαι απο 32-33 η απο 33-34... :D :D :Dκαι άλλο να παιρνεις τα ντερμπι και άλλο να σκονταφτεις όπου μπορείς. Περαστικά. Δεν είναι τίποτα, παρε 2 ασπιρίνες και παρε με τηλέφωνο το μάιο. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 μη με προκαλητε!!! θα αρχισω παλι να αναφερωμε στη σπυριαρα την μπαλα την πορτοκαλια!!!!! :devil: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 απλος να συμειωσω οτι ειμαι παναθηναικος :D :D :D αλλα οπως ολοι ηδατε ειμαι αντικημενικος και δεν πιστευω οτι παμε για πρωτη θεση!!! η αεκ πως θα το παρη??? με το φαντασμα του ριβαλντο και τον μπλανκο μονο του?? αλλο πραγμα στο ποδοσφαιρο να γινεσε απο 25-26 και αλλο να γινεσαι απο 32-33 η απο 33-34... :D :D :D Τι λες μωρέ? :P Έπιασες εσύ τώρα τον Λύμπε και τον Ριβάλντο? Για πιάσε τους υπόλοιπους (Ράμος - Τοζερ - Παπασταθόπουλος - Ζέζαρ - Μαντούκα - Μανού - Παπας - Λαγός - Μπλάνκο - Κονέ - Πλιάτσικας -κτλ Παίχτες από πολύ πιτσιρικάδες έως την καλύτερη ηλικία για μπάλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Μαγκια μου που 'μαι ΜΠΑΟΓΚΤΖΗΣ μαγκια μου μαγκια μου... και το δικεφαλ' αετο εεεεχω μεσ' την καρδια μουυυυυ... Α εσύ είσαι ωραίος Και ΠΑΟΚτσής και fazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες