Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Ένα σύγχρονο εργαλείο πίστας, 14000? Αγωνιστική εξάτμιση τιτανίου ολόσωμη, 1200? Φίλτρο, εγκέφαλος και χαρτογράφηση, 600? Αναρτήσεις, 1000? Κράνος, 500? Δερμάτινη στολή και λοιπός εξοπλισμός, 1000? Συμμετοχή για μία μέρα στην πίστα, 45? *βενζίνη και ελαστικά δεν υπολογίζω γιατί είναι αναλώσιμα και στις δύο περιπτώσεις Για ποια σπίτια και νεφρά μιλάμε; Γιατι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Μα φίλε μου, εδώ φαίνεται πόσο πειστικό είναι το ,λάθος, πλαίσιο στο οποίο ζούμε. Ποιός σου είπε ότι χρειάζεσαι μια περιουσία για να κάνεις χομπύστικο motorsport; Στις χώρες που υπάρχει η κατάλληλη κουλτούρα ασχολείσαι και συμμετέχεις με ότι θέλεις και μπορείς. Είναι σαν να μου λες τώρα, ότι γιανα παίξω ένα μπασκετάκι με τους φίλους μου, χρειάζομαι γήπεδο με παρκέ, 10.000 θέσεις θεατών και αποδυτήρια και ντούζ. Ακόμα κι εσύ που έχεις βρεθεί κάτω από την καταπίεση του, αντί να νιώθεις την αδικία, νιώθεις ψιλο-ενοχές. Ακριβώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατί πότε-πότε τελικιάζουμε το μηχανάκι μας. Αν είχαν γεννηθεί στην ελλάδα οι οδηγοί και οι μηχανικοί του motogp τώρα θα ήταν είτε νεκροί- σακατεμένοι, είτε αλήτες μηχανόβιοι, ενοχλητικοί κάγκουρες. Και αν διαφωνείς με αυτό, δείξε μου το πεδίο δράσης τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πολύ γελοία ατομάκια και επικίνδυνα, ΤΕΛΟΣ!! Άντε το δικό τους το κεφάλι ας το φάνε, και στο διάλο να πάνε δηλαδή και μακάρι στην επόμενή τους βόλτα να πέσουν σε κανά βαθύ χαντάκι.. Οι γύρω τους τι φταίνε μου λέτε; Τέτοια άτομα θα έπρεπε να τους απαγορεύουν να οδηγούν! Είναι εγκληματίες! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2008 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Οσο καλοί και να είναι....εγώ το θεωρώ ηλίθιο,είναι αποστολή αυτοκτονίας :thumbsdown: :kaaaala: Οι μπάτσοι πάλι εκεί ήταν Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2008 από τον honda55551 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Μα φίλε μου, εδώ φαίνεται πόσο πειστικό είναι το ,λάθος, πλαίσιο στο οποίο ζούμε. Ποιός σου είπε ότι χρειάζεσαι μια περιουσία για να κάνεις χομπύστικο motorsport; Στις χώρες που υπάρχει η κατάλληλη κουλτούρα ασχολείσαι και συμμετέχεις με ότι θέλεις και μπορείς. Είναι σαν να μου λες τώρα, ότι γιανα παίξω ένα μπασκετάκι με τους φίλους μου, χρειάζομαι γήπεδο με παρκέ, 10.000 θέσεις θεατών και αποδυτήρια και ντούζ. Ακόμα κι εσύ που έχεις βρεθεί κάτω από την καταπίεση του, αντί να νιώθεις την αδικία, νιώθεις ψιλο-ενοχές. Ακριβώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατί πότε-πότε τελικιάζουμε το μηχανάκι μας. Αν είχαν γεννηθεί στην ελλάδα οι οδηγοί και οι μηχανικοί του motogp τώρα θα ήταν είτε νεκροί- σακατεμένοι, είτε αλήτες μηχανόβιοι, ενοχλητικοί κάγκουρες. Και αν διαφωνείς με αυτό, δείξε μου το πεδίο δράσης τους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρα στην οποία ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να έρχεται φθηνά.. και έχω κάνει και μερικά ταξίδια.. Δεν σου είπα ότι πρέπει να δώσεις 10.000 ή 20.000 χιλιάρικα για μοτό. Μπες με ΧΤ125.. όμως εξοπλισμό θα βάλεις όπου και να είσαι. Το σχόλιο μου ήταν για τους συγκεκριμμένους τυπάδες όμως, που έχουν όλα αυτά που ανέφερα.. και για την απάντηση σου για το κόστος να πάνε σε πίστα. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι απλά φανταστικά και υποθετικά γεγονότα. Ένα είναι δεδομένο. Οι δημόσιοι δρόμοι έχουν νόμους. ΟΣΟ ακριβό και αν είναι το να πας σε μια πίστα.. ακόμη και αν βρίσκεσαι στην Τανζανία.. δεν σημαίνει ότι δικαιολογεί την παρανομία. Και ελάχιστα με απασχολούν οι ενοχές του καθένα ή αν θα καταφέρει να το κάνει καριέρα. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τον μηχ.αθλητισμό καλά θα κάνει να την κοπανήσει από την Ελλάδα.. όχι επειδή είναι "ακριβό" ή επειδή θα σκοτωθεί.. αλλά επειδή λείπει παντελώς η συγκεκριμμένη ανταγωνιστική υποδομή. Αυτό όμως είναι κεφάλαιο άσχετο με τα βλαμμένα στο βίντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Μα δεν είπα εγώ ότι είναι δικαιολογημένοι για την παρανομία τους. Εγώ απλώς γράφω για την δυναμική που χάνεται σ'αυτόν τον τόπο. Όσο για τους άγραφους νόμους που λένε ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος από την φύση του να πηγαίνει πέρα από τα όρια του. Κι αυτό αποδεικνύεται από όλα όσα απολαμβάνουμε σήμερα (μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τηλεφωνα, υπολογιστές, ιατρική κλπ κλπ). Αδιαφορώντας για την φύση μας, απλά σκορπάμε την δυναμική μας. Όσο για φτηνό μότορσπορτ, έχω άπειρα παραδείγματα να σου δείξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Τότε συμφωνούμε ότι καλό είναι η "δυναμική" να μείνει εντός πίστας.. ή έστω εκτός βίντεο και δημοσιοποίησης σαν να είναι ηρωικό κατόρθωμα.. γιατί κάπου εκεί είναι και το θέμα του τόπικ. Όσο για φτηνό μότορσπορτ, έχω άπειρα παραδείγματα να σου δείξω. Πολύ θα ήθελα. Πες μας όμως και τι θεωρείς φθηνό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Πολύ θα ήθελα. Πες μας όμως και τι θεωρείς φθηνό.. Αχ τι με κάνεις βραδιάτικα, να κάθομαι να ψάχνω, ότι φτηνό μοτορσπορ ξέρω. Αν δεν προλάβω σήμερα θα τα βάλω σύντομα. Μα φυσικά για την απουσία πιστών γκρινιάζω, για την μη διοργάνωση αναβάσεων, για φτηνά πρωταθληματάκια λεσχών κλπ κλπ. Και δεν είναι ανάγκη το μοτορσπορτ να είναι επάγγελματικό ώστε να δικαιολογεί εξοστρακισμό από τον τόπο σου. Δεν μπορώ να είμαι μιας οποιαδήποτε άλλης επαγγελματικής ομάδας και να τρέχω τα Σ.Κ.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Αχ τι με κάνεις βραδιάτικα, να κάθομαι να ψάχνω, ότι φτηνό μοτορσπορ ξέρω. Αν δεν προλάβω σήμερα θα τα βάλω σύντομα. Μα φυσικά για την απουσία πιστών γκρινιάζω, για την μη διοργάνωση αναβάσεων, για φτηνά πρωταθληματάκια λεσχών κλπ κλπ. Και δεν είναι ανάγκη το μοτορσπορτ να είναι επάγγελματικό ώστε να δικαιολογεί εξοστρακισμό από τον τόπο σου. Δεν μπορώ να είμαι μιας οποιαδήποτε άλλης επαγγελματικής ομάδας και να τρέχω τα Σ.Κ.? Χεχε προσπαθώ να σε στριμώξω.. ότι και να απαντήσεις. Νομίζω το έχεις πάρει από λάθος οπτική γωνία. Σε σχέση με πολλά άλλα χόμπι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι πολύ πιο ακριβός. Αν όχι για καλύτερο άλλο λόγο, γιατί απλά έχεις και το κόστος του μηχανήματος (αυτοκίνητο, καρτ, μηχανή, σκάφος κλπ κλπ). Από την άλλη είναι συνάμα και φθηνός για αυτούς που πραγματικά το θέλουν. Πχ. ακόμη και αν μένει κανείς στην Αθήνα. Ένα ΣΚ στις Σέρρες με διαμονή, λάστιχα, βενζίνη και πίστα είναι γύρω στο 500άρικο. Πολλοί τα τρώνε αυτά σε ένα βράδυ.. αν κάποιος είναι αφοσιωμένος στο χόμπι του μπορεί να το κάνει 3-4 φορές τον χρόνο. Απλά προσπαθώ να σου δείξω ότι είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και όχι κόστους. Ο Έλληνας πάντα βρίσκει την πλάγια οδό.. για αυτό άλλωστε δεν διορθωνόμαστε.. έλλειψη ζήτησης. Δεν έχουμε πίστες και λοιπές υποδομές οπότε πάμε και ξεκαυλώνουμε στο επαρχιακό δίκτυο και εν τέλει τσακιζόμαστε και τα σκάμε στα σπασμένα και στους γιατρούς. Και εδώ είναι το κρίσιμο ερώτημα.. πόσοι από αυτούς που θα ήθελαν να ασχοληθούν αλλά δεν μπορούν λόγω ελλείψεων.. κάνουν κάτι πραγματικά για να το διορθώσουν; 1 στους 1000? Ίσως ούτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Έχω ξαναγράψει ότι έμπαινα στην πίστα της περιοχής με 20-25 λίρες (είσοδος και ασφάλεια)σχεδόν κάθε δεύτερο Σ.Κ. Αν ήθελα να μπώ σε αγώνα, έπρεπε να βάλω κλωβό ασφαλείας (500-1000 ευρώ αναλόγως με τις κατηγορίες που θα έτρεχα) πυρίμαχη στολή, κράνος, πυροσβεστήρα και γενικό διακόπτη (υπήρχαν φθηνά πακέτα και τα ξόδευες μία φορά αυτά) και η συμμετοχή ξεκινούσε από 80-90 ευρώ στους αγώνες λέσχης, 150-250 σε άλλους αγώνες αλλά πάντα περιλάμβανε ασφάλεια και μερικές φορές καύσιμα (αν ήταν συγκεκριμένου τύπου). Αυτά ήταν είτε πίστα, είτε κάποια ανάβαση, είτε κάποιο σπρίντ. Υπήρχαν και φθηνότερα bang racing, όπου ότι χρειαζόσουν ήταν ένα κράνος και ένα σαράβαλο, αλλά παρόλο που είναι ενός είδους σχολείο δύσκολα θα το έθετα ως μοτορσπόρτ. ΑΑΑΑ να μην ξεχάσω ότι επειδή ήμουν φοιτητής το ακριβότερο αυτοκίνητο που είχα κόστιζε 1000 λίρες (1500 ευρώ ας πούμε)(και το έχω ακόμα), ενώ τα υπόλοιπα που αγόρασα κατά διασήματα κόστιζαν 100-500 λίρες. Για μοτοσυκλέτες, υπάρχουν ακόμα φθηνότερες καταστάσεις, αγώνες σκούτερ (σε διάφορες κατηγορίες, για να μπορείς να αγωνιστείς με εντελώς μανίσιο μηχανάκι), αγώνες λεσχών κλπ κλπ όπου πολλές φορές η μόνη προυπόθεση είναι το κράνος (πάντα βέβαια κάποια άδεια οδήγησης). Ουσιαστικά υπάρχουν οι χώροι και η ανάλογη κουλτούρα για να γίνουν όλα αυτά. Πρέπει να πας σε ένα speed festival (που οργανώνει ένας παπάς) να δεις πως γίνεται να συνδυάζονται μια F1 προηγούμενης χρονιάς, με μια σπανιότατη Maserati Birdcage και ένα fiat 126 στην ίδια διοργάνωση, στον ίδιο δρόμο (αν και την τελευταία φορά, νομίζω πως είχαν κάποιο ατύχημα με νεκρό). Βέβαια οι καυμένοι εκεί πάνω δεν έχουν τις θάλασσες μας και τις παραλίες μας :greece: , για να έχουν να κάνουν κάτι τα καλοκαίρια τους, ούτε χιονισμένες πλαγιές για τον χειμώνα, οπότε αν θέλουν να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, πρέπει να μπορούν ανεξαρτήτου πορτοφολιού. Πάλι όμως βρίσκονται οι κάγκουροι που καβαλάνε σε δημόσιους δρόμους και παίζουν κορώνα γράμματα, το κεφάλι τους και το κεφάλι των γύρω τους. Απλά εκεί οι κάγκουροι δεν έχουν καμία δικαιολογία για την συμπεριφορά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 το μονο πραγμα που φοβαμαι να κανω να τρεχω σε στροφες με γκρεμους κανω πολλες λαλακιες αλλα παντα κοιταω τρυγυρω μην ενοχλω κανεναν και οσο το δυνατον ασφαλεστερα κατα τα αλλα αλανια τα παληκαρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Εντελώς <άσχετοι> οδηγοί 2Τ.....αφού βασική προυπόθεση γιά έναν τέτοιο πολύ καλό οδηγό, είναι πρωταρχικά η οδηγική κουλτούρα που διαθέτει σε τέτοιους δρόμους, και τα παλληκάρια μας έδιξαν ότι απο τέτοια....άδειο το καρπούζι.Τι να τους κάνω λοιπόν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 μην τους αδικουμε ρε παιδια τα παλικαρια καταφεραν κατι να βγουν ζωντανοι μετα απο αυτην την οδηγηση δεν ειναι και λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 πιστευω δεν ειναι σωστο να τους κρινουμε... ο καθενας κανει οτι γουσταρει.. δε μπορουμε να πουμε τπτ εμεις και απο οσο διαβαζω απο μερικους εδω ζηλευεουν... τα παιδια πανε πολυ ταπα και οποιος τους πετυχει στο δρομο και προσπαθησει να τους ακουλουθησει θα φαει τα μουτρα του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 πιστευω δεν ειναι σωστο να τους κρινουμε... ο καθενας κανει οτι γουσταρει.. δε μπορουμε να πουμε τπτ εμεις και απο οσο διαβαζω απο μερικους εδω ζηλευεουν... τα παιδια πανε πολυ ταπα και οποιος τους πετυχει στο δρομο και προσπαθησει να τους ακουλουθησει θα φαει τα μουτρα του... Συγνωμη Γρηγορη αλλα κατι τετοι ειναι μαλακες και δεν χρειαζεται κριτικη για αυτη την αποψη (ειναι απλα μαλακες δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο) Ναι θελω να αποκτησω λιγο απο το skill τους αλλα στην πίστα των Σερρων (οταν παρω Κ) το να παραβιάζεις το οριο ταχυτητας κανενα προβλημα από εμενα(εδω παιζει να ειναι μαλακας καποιος η οχι) Αλλα το να παραβιαζεις διπλη γραμμη και πανω σε στροφη αυτο =ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν υπαρχει αλλη αποψη .Γιατι πολυ απλα μπορει εγω εσυ που ειμαστε με μηχανες απο την απεναντι μερια να πηγαινουμε γρηγορη βολτα και να μας παρουν στο λαιμο τους . Θα μου πεις μα πρεπει να ακολουθουν γραμμες . Να τις ακολουθουν για δρόμο πλατους οσο η λωριδα τους ΟΤαν δεν εχουν ορατοτητα (αρκετες στροφες στο βιντεο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) ......................... Αλλα το να παραβιαζεις διπλη γραμμη και πανω σε στροφη αυτο =ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν υπαρχει αλλη αποψη .Γιατι πολυ απλα μπορει εγω εσυ που ειμαστε με μηχανες απο την απεναντι μερια να πηγαινουμε γρηγορη βολτα και να μας παρουν στο λαιμο τους . Μπά, αυτό λύνεται έυκολα. Αρκεί να βγαίνουμε κι εμείς αντίθετο όταν πηγαίνουμε γρήγορες βόλτες. Δεν θα τα καταφέρουνε να μας πετύχουνε ποτέ οι τύποι. Θα είμαστε συνέχεια σε διαφορετικά ρεύματα!!! :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2008 από τον helonaracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Μπά, αυτό λύνεται έυκολα. Αρκεί να βγαίνουμε κι εμείς αντίθετο όταν πηγαίνουμε γρήγορες βόλτες. Δεν θα τα καταφέρουνε να μας πςτύχουνε ποτέ οι τύποι. Θα είμαστε συνέχεια σε διαφορετικά ρεύματα!!! :lol: :lol: :lol: :P Ναι ομως παντα θα υπαρχει 1 σημειο στις στροφες που οι γραμμες μας θα διασταβρωνονται αρα υπαρχει μεγαλη περιπτωση να φαμε στουκα με 400 χλμ/ωρα (200+200) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 ε καλά μωρέ κι αυτό εύκολα λύνεται. Θα πηγαίνουμε με 199. οκ τώρα? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 ε καλά μωρέ κι αυτό εύκολα λύνεται. Θα πηγαίνουμε με 199. οκ τώρα? :P Το καλυτερο ειναι να παμε σε πιστα που εχει μονο μια κατευθυνση :D (ακομα και Πελοπονησο (για Μπραλο ? ) που υπαρχει τσιμεντενιο διαζωμα και χωριζει τα δυο ρευματα . Οκ εκει να πηγαινει καποιος με 200 μιας και υπαρχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να σκοτωσει αλλον (αν στριψει καποιος απότομα) απλα θα υπαρχει συγκρουση (πχ 200-160 = 40 χλμ) και θα συρθουμε ;).Αλλα και παλι οι μαλακιες σε διπλη γραμμη = .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Επειδή όμως κανείς δεν είναι άσφαλτος (όπως λέει και η ακατανομαστη) κανείς δεν μπορεί να κινηθεί ακριβώς πάνω στο όριο. Μπορεί να το κάνει, αλλά για λίγο, πολύ λίγο, μετά έρχεται ο χάρος και τον διακόπτει. Μα ένα σφάλμα εκτίμησης των συνθηκών, μα ήθελες να το βάλεις με τόσα και το έβαλες με 1 χλμ παραπάνω μα μα μα μα μα μα.... Οπότε το πόσο γρήγορα θα πάμε, έχει να κάνει όχι με το πόσο μπορούμε αλλά με το πόση απόσταση θα κρατήσουμε από τα όρια. Εγώ προσωπικά, αρέσκομαι να πηγαίνω σε έναν αγωνιστικό "ρυθμό" (το ξεκαθαρίζω, εννοώ ρυθμό και όχι ταχύτητα) ακόμα κι όταν οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Πάω σε αυτόν τον ρυθμό, έστω και πάρα πολύ αργά, έστω και παίρνωντας τις στροφές με το μηχανάκι όρθιο. Το κέφι μου να κάνω κι ας με πουν και κότα. Δεν χαλιέμαι. Άλλωστε κι εγώ δεν τους λέω μαλάκες???? Το προηγουμενο Σαβ/κο πηγαινοντας Χαλκιδα,περασαν απο το αντιθετο ρευμα 4-5 γρηγορα σπορ το ενα πισω στ'αλλο,πλαγιασμενα πανω στη διπλη διαχωριστικη,διπλα στ'αυτοκινητα. Καλως τον Αη.Γιαννη τον ροσο ειπα και ζηλεψα την παρεα.Δεν προλαβα να χαρω την φαντασιωση μου οτι βρησκομαι καπου αναμεσα τους,γιατι ακριβως εκει(στο αναμεσα τους),μου ηρθε ενα ρηγος. Καλα εγω εχω το ειδικα κατασκευασμενο λαστιχο για ελληνικη,πλαστικη διαχωριστικη γραμμη.Ο προπορευομενος που δεν το χει(ειδικη κατασκευη,μονο για μενα),δεν θυμαμαι να μου υπεγραψε καμια δηλωση του 105 οτι δεν θα σαβουριαστει μπροστα μου και δεν εχω και γκας-γκας να τον περασω απο πανω σε ρυθμους τρα'ι'αλ.Γι'αυτο σας λεω΄΄γουσταρω γρηγορη και στριφτερη παρεα για Χαλκιδα,αλλα και το ψητο χταποδακι διπλα στο στο κυμα,τρωγεται πιο ευκολα απο την ωμη φρικη στην ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 Λυπάμαι τις οικογένειες του. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους χάσουνε νωρίς..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 πιστευω δεν ειναι σωστο να τους κρινουμε... ο καθενας κανει οτι γουσταρει.. Φιλε Γρηγορη,αυτο ειναι το προβλημα στο ελλαδισταν.Ο καθενας κανει οτι γουσταρει γιατι ετσι εχει μαθει επι εκατονταδον χρονων τωρα.Και με τις κυβερνησεις,(που προεκταση του κοσμου ειναι)να μην δειχνουν διαθεση συλογικοτητας,ετσι θα παει μεχρι να πιασουμε πατο.Γιατι ειναι νομος της φυσικης οτι μονο τοτε αρχιζει η ανακαμψη.Βεβαια καθε μερα αναρωτιεμαι που ειναι αυτος ο πατος αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο. Εχεις δικιο παντος,δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε ολοι εμεις οι τετιμποηδες με τα (200+τελικων) μηχανακια να κραταμε το σφυρακι του δικαστη γιατι οσο καραγιοζη λεω εγω αυτους-αλλο τοσο λεει κι εμενα και ο χ-ψ που προσπερναω στο δρομο απο του οποιου τα ορια εχω ξεφυγει κατα πολυ. Η αληθεια ειναι οτι το ψαχνω και το σιγουρο οτι δεν τους ζηλευω γιατι ο σκοπος μου οταν βγαινω εξω,ειναι ν'απολαμβανω γρηγορη οδηγηση και με τα αλογα που εχω αυτη τη στιγμη και με τις δυνατοτητες μου το κανω και χωρις να φτανω τα ορια ουτε τα δικα μου,ουτε αυτου που καβαλαω. Τρεμω στην ιδεα να τους εχω φτασει τους τυπαδες και ν'αρχισω να σκεφτομαι οτι αν περναγε ο στονερ απο τον Αη Γιαννη,θα μου τα ριχνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 αυτοι ετσι τι βρισκουν.. να βγαζουν επικινδυνα βιντεακια και μετα να τα βλεπουν... και ο αλλος ο κοσμος που βλεπει το βιντεο γουσταρει ασχετα αν ειναι επικινδυνα... και μη πει κανενας απο εσας οτι δε του αρεσε το βιντεο.. δε θα τον πιστεψω εγω προσωπικα καραγουσταρα παντως.. αλλα πολυ το αναλυτεται το θεμα ρε παιδια.. οτι και να λεμε εμεις αυτοι παλι θα κανουν τα ιδια οποτε τι μιλαμε 5 σελιδες τζαμπα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 Δεν είναι και τόσο τζάμπα γιατί μην σκέφτομαστε μόνο τα γούστα μας. Και εγώ στην αρχή γουστάρισα αλλά όσο έβλεπα τις μαλακίες που έκανα σκέφτηκα "'Αμα ήμουν στον δρόμο με την οικογένεια μου και τα παιδιά μου και ένας τέτιοσ μαλάκας καρφονόταν πάνω μου τι θα γινόταν? Άντε να σκοτωθεί αυτός δεν πάει στον αγύριστο? Άμα πάθαιναν όμως κάτι τα παιδιά μου κτλ αυτά τι θα έφταιγαν? Αυτό και μόνο να σκεφτούμαι ολοι φτάνει. Άμα θέλει να πηγαίνει έτσι ας μπει στην πίστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 αυτοι ετσι τι βρισκουν.. να βγαζουν επικινδυνα βιντεακια και μετα να τα βλεπουν... και ο αλλος ο κοσμος που βλεπει το βιντεο γουσταρει ασχετα αν ειναι επικινδυνα... και μη πει κανενας απο εσας οτι δε του αρεσε το βιντεο.. δε θα τον πιστεψω εγω προσωπικα καραγουσταρα παντως.. αλλα πολυ το αναλυτεται το θεμα ρε παιδια.. οτι και να λεμε εμεις αυτοι παλι θα κανουν τα ιδια οποτε τι μιλαμε 5 σελιδες τζαμπα ? Γρηγορη αν θελουν μπορουν να πανε να πεσουν σε εναν τοιχο με 100 χλμ δεν με ενοχλει (αρκει να μην πεθανουν xD ) Οπως εγραψα θελω να τους μοιασω (αλλα στο skill) οχι να τρεχω ετσι σε δημοσιο δρομο (που ανηκει σε ολους τους φορολογουμενους Ελληνες αρα ο καθενας εχει το δικαιωμα να τον χρησιμοποιει και να ειναι ασφαλης). Απλα καλο ειναι να κραζουμε τετοια video (τουλαχιστον εγω τους κραζω επειδη το κανουν σε διπλη λωριδας στενο δρομο οχι το γιατι πηγαινουν γρηγορα) ωστε οσοι τα βλεπουμε να σκεφτομαστε (οκ θα το κανω αλλα σε πίστα / αντε σε μονης κατευθυνσης δρόμο χωρίς κινηση (πεζους ζωα κτλ κοινως εγνατία :D ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 αυτοι ετσι τι βρισκουν.. να βγαζουν επικινδυνα βιντεακια και μετα να τα βλεπουν... και ο αλλος ο κοσμος που βλεπει το βιντεο γουσταρει ασχετα αν ειναι επικινδυνα... και μη πει κανενας απο εσας οτι δε του αρεσε το βιντεο.. δε θα τον πιστεψω εγω προσωπικα καραγουσταρα παντως.. αλλα πολυ το αναλυτεται το θεμα ρε παιδια.. οτι και να λεμε εμεις αυτοι παλι θα κανουν τα ιδια οποτε τι μιλαμε 5 σελιδες τζαμπα ? Ο καθενας την "βρισκει" οπως γουσταρει αρκει να μην παραβιαζει τα "βρισκει"του αλλου και στην συγκεκριμενη περιπτωση τα "βρισκει" των αλλων χρηστων του δρομου βιαστικαν ασυστολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες