panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 μαλλον χανει η ταπα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arkoudos1980 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Γεια χαρά παιδιά...ερώτηση.. .αγγελία της μηχανής στο καρ ντοτ τζι αρ 650 μοντέλο του '06, δεν παίζει να είναι του '06 έτσι; Γιατι διάβασα ότι το 650 το έβγαζαν μέχρι το '05 και μετά πήγε 680 (εκτός αν διάβαζα άλλανταλλα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας 1508 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Ψαχνω για ανεμοθωρακα για το deauville του 2003 που εχω. Θελω το ψηλο χωρις τα κενα για τους στροβιλισμους. Εχει κανεις ιδεα για το που μπορω να βρω? Δεν βρισκω σε αγγελια μεσω internet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Γεια χαρά παιδιά...ερώτηση.. .αγγελία της μηχανής στο καρ ντοτ τζι αρ 650 μοντέλο του '06, δεν παίζει να είναι του '06 έτσι; Γιατι διάβασα ότι το 650 το έβγαζαν μέχρι το '05 και μετά πήγε 680 (εκτός αν διάβαζα άλλανταλλα).δεν ειναι του 06.η 650 εβγαινε μεχρι τελη του 04 μετα βγηκε η 700.ΑΝ ΕΧΕΙ τα χρυσα BREMBO μπροστα ειναι μεχρι τελη του 02,αν εχει τα μαυρα NISSIN ειναι απο 03-05 και ειναι με το CBS Ψαχνω για ανεμοθωρακα για το deauville του 2003 που εχω. Θελω το ψηλο χωρις τα κενα για τους στροβιλισμους. Εχει κανεις ιδεα για το που μπορω να βρω? Δεν βρισκω σε αγγελια μεσω internet.βαλε αναζητηση στο e-bay, deauville 650 , new , απο 70-150 ευρω και θα βρεις καμποσες μαρκες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Ψαχνω για ανεμοθωρακα για το deauville του 2003 που εχω. Θελω το ψηλο χωρις τα κενα για τους στροβιλισμους. Εχει κανεις ιδεα για το που μπορω να βρω? Δεν βρισκω σε αγγελια μεσω internet. 104.50 απο motoraid κωδικος 0414Ηειναι της Puig.. εγω περιμενω το νεο μουτρο για να την βαλω πανω.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας 1508 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Ψαχνω για ανεμοθωρακα για το deauville του 2003 που εχω. Θελω το ψηλο χωρις τα κενα για τους στροβιλισμους. Εχει κανεις ιδεα για το που μπορω να βρω? Δεν βρισκω σε αγγελια μεσω internet. 104.50 απο motoraid κωδικος 0414Ηειναι της Puig.. εγω περιμενω το νεο μουτρο για να την βαλω πανω....Φιλε εχω παραγγειλει την ψηλη ζελατινα απο τον γεωργοπουλο που την ειδα στο car.gr. Γιατι γραφεις οτι περιμενεις το νεο μουτρο? Δεν μπαινει στο ιδιο? Δεν μπαινει δηλ στο δικο μου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 μια τουμπα και το πηρα στο χερι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας 1508 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Παιδια εχει καποιος απο τους κατοχους deauville 650 σε χρωμα μπεζ? Θελω να φιαξω το χρωμα για να βαζω σε ψιλογρατζουνιτσες που υπαρχουν. Πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν πως δεν μπορουν να το βρουν. Σε καποιους που φιαχνουν χρωματα και σε φανοποιο μου παν να παω στην αντιπροσωπεια για καλιτερο αποτελεσμα. Απευθυνομαι λοιπον σε οποιον εχει σε μπεζ χρωμα και γνωριζει τον κωδικο ας μου στειλει τον κωδικο η ας μου πει καποιον που να μπορω να το παραγειλω. Μηπως αναγραφεται καπου στην μηχανη? Σκεφτομαι να το παρω εφοσον το βρω σε σπρεϊ για καλλιτερο αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 τον γραφει στο αυτοκολητο κατω απο την σελα εμενα που ειναι πρασινο λεει G-142 m Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες