Jump to content
maon

HONDA DEAUVILLE Μία παρεξηγημένη μοτοσυκλέτα...

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδιά...

ερώτηση.. .αγγελία της μηχανής στο καρ ντοτ τζι αρ 650 μοντέλο του '06, δεν παίζει να είναι του '06 έτσι; Γιατι διάβασα ότι το 650 το έβγαζαν μέχρι το '05 και μετά πήγε 680 (εκτός αν διάβαζα άλλανταλλα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ψαχνω για ανεμοθωρακα για το deauville του 2003 που εχω. Θελω το ψηλο χωρις τα κενα για τους στροβιλισμους. Εχει κανεις ιδεα για το που μπορω να βρω? Δεν βρισκω σε αγγελια μεσω internet.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά παιδιά...

ερώτηση.. .αγγελία της μηχανής στο καρ ντοτ τζι αρ 650 μοντέλο του '06, δεν παίζει να είναι του '06 έτσι; Γιατι διάβασα ότι το 650 το έβγαζαν μέχρι το '05 και μετά πήγε 680 (εκτός αν διάβαζα άλλανταλλα).

δεν ειναι του 06.η 650 εβγαινε μεχρι τελη του 04 μετα βγηκε η 700.ΑΝ ΕΧΕΙ  τα χρυσα BREMBO μπροστα ειναι μεχρι τελη του 02,αν εχει τα μαυρα NISSIN ειναι απο 03-05 και ειναι με το CBS:yes:

Ψαχνω για ανεμοθωρακα για το deauville του 2003 που εχω. Θελω το ψηλο χωρις τα κενα για τους στροβιλισμους. Εχει κανεις ιδεα για το που μπορω να βρω? Δεν βρισκω σε αγγελια μεσω internet.

βαλε αναζητηση στο e-bay,  deauville 650 , new , απο 70-150 ευρω και θα βρεις καμποσες μαρκες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

anbau-0414h.jpg

104.50 απο motoraid 

κωδικος 0414Η

ειναι της Puig..

εγω περιμενω το νεο μουτρο για να την βαλω πανω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

anbau-0414h.jpg

104.50 απο motoraid 

κωδικος 0414Η

ειναι της Puig..

εγω περιμενω το νεο μουτρο για να την βαλω πανω....

imagshachs20150719_200959_zpsvg9ydyvf.jpg.html?o=0Φιλε  εχω παραγγειλει την ψηλη ζελατινα απο τον γεωργοπουλο που την ειδα στο car.gr. Γιατι γραφεις οτι περιμενεις το νεο μουτρο? Δεν μπαινει στο ιδιο? Δεν μπαινει δηλ στο δικο μου? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχει καποιος απο τους κατοχους deauville 650 σε χρωμα μπεζ?  Θελω να φιαξω το χρωμα  για να βαζω σε ψιλογρατζουνιτσες που υπαρχουν. Πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν πως δεν μπορουν να το βρουν. Σε καποιους που φιαχνουν χρωματα και σε φανοποιο μου παν να παω στην αντιπροσωπεια για καλιτερο αποτελεσμα.  Απευθυνομαι λοιπον σε οποιον εχει σε μπεζ χρωμα και γνωριζει τον κωδικο ας μου στειλει τον κωδικο η ας μου πει καποιον που να μπορω να το παραγειλω. Μηπως αναγραφεται καπου στην μηχανη? Σκεφτομαι να το παρω εφοσον το βρω σε σπρεϊ για καλλιτερο αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον γραφει στο αυτοκολητο κατω απο την σελα

εμενα που ειναι πρασινο λεει G-142 m

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα