BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 και τα 200 αλογα ακομα πιστευω πωσ ειναι σκετη υπερβολη... σε λιγο αντι για 0-100 θα μετρανε 0-νοσοκομειο... Έξω από τον χορό......... Καβάλα πρώτα μια τέτοια μηχανή και μετά μίλα. :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 Τα 200 άλογα στην busa και σε έμπειρα χέρια, είναι μιά χαρά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 Παιδιά το καλό να φαινέται . Και όντως φίλε Μπούσα αμα εθιστείς σε αυτό το "ναρκωτικό" δύσκολα ξεκολλάς. Και εγώ και άλλοι πολλοί είμαστε ομοιπαθείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ρε γμτ, ..... ρε γμτ, ..... καλό ήταν αλλά ορεκτικό μόνο ..... ο τρίχας από το MCN λεέι ότι σε τρεις βδομάδες από το βίντεο θα κάνουν αναλυτικό τεστ μεταξύ των τεράτων ...... πάντως δεν ξεκ****σα ακόμα ..... φυλαξτε τα γυναικόπαιδα σήμερα στο Angels ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! Veligekas thanx Αυτό ήταν το ορεκτικό. Αυτό που σε προετοιμάζει για το κυρίως γεύμα ;) Ρε παιδιά τι thanks . Μοτοσυκλετιστές είμαστε και δεν εκπροσωπούμε καμια μοτοσυκλετοβιομηχαμία. Όυτε κολλημένοι είμαστε με ένα μοντέλο. Εγω την περμένω όπως όπως . Ο ανταγωνισμός φέρνει την εξέλιξη και η εξελιξη την ασφάλεια ανεβάζοντας σε όλους τους τομείς τον πύχη. Αλλα επιμενω να λέω πως περιμένω την χόντα. Την απάντηση με το νέο μαυροπούλι το οποίο έχιε παρατήσει . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
podhlaths 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 Την θέλω τώρα..... Απίστευτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά τι thanks . Μοτοσυκλετιστές είμαστε και δεν εκπροσωπούμε καμια μοτοσυκλετοβιομηχαμία. Αυτό είναι σίγουρο.Όυτε κολλημένοι είμαστε με ένα μοντέλο. Εγώ δυστυχώς είμαι. :P Είμαι HAYABUSAS τι να κάνουμε???? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 από τον BUSA MAKIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Αλλαξε μοτοσυκλέτα!!!!χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αλλαξε μοτοσυκλέτα!!!!χαχαχαχαχαχαχα Και τι να πάρω???? Μην το πεις. :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2007 από τον BUSA MAKIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Μηπως οι κινητηρες σωτερικης καυσης, εχουν φτασει στο απογειο της εξελιξης τους, και πλεον, μονο μεσω αυξησης κυβικων πετυχαινονται υψηλοτερς ιπποδυναμεις? οχι...μεσω αυξησης του κιβυσμου επιτυνχανουμε περισσοτερα αλογα και διατιρουμε την αξιοπιστια και τη διαρκεια ζωησ που ειχαμε με τα λιγοτερα:D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Ειναι κολημα παντως την εχω καταβρει με την χοντρουλα.Το νεο μοντελο ειναι απαιχτο για να δουμε. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Έξω από τον χορό......... Καβάλα πρώτα μια τέτοια μηχανή και μετά μίλα. :shades: για το χορο εχεις δικιο..παω πασο,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Στην Ινδια εχει ηδη κυκλοφορησει!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Ωχ!!Τι λες τωρα!?Ωραιος, δημιουργικος ο νεος! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Χαχα! Πετάει το εργαλείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Τα 200 άλογα στην busa και σε έμπειρα χέρια, είναι μιά χαρά!!! Οχι και μια χαρα, απο την αποψη παντα οτι ειναι αχρηστα και μη εκμεταλλευσιμα στους δρομους εκτος απο τις ευθειες. και πιο γενικα ειναι 'αχρηστα' για τις βουνισιες Ελληνικες διαδρομες ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 '07 vs '08 model comparison http://www.motorcyclistonline.com/features...uzuki_hayabusa/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 Στην Ινδια εχει ηδη κυκλοφορησει!!!!!! Τι κανουν οι ανθρωποι????? :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 Αυτό ήταν το ορεκτικό. Αυτό που σε προετοιμάζει για το κυρίως γεύμα ;) Ρε παιδιά τι thanks . Μοτοσυκλετιστές είμαστε και δεν εκπροσωπούμε καμια μοτοσυκλετοβιομηχαμία. Όυτε κολλημένοι είμαστε με ένα μοντέλο. Εγω την περμένω όπως όπως . Ο ανταγωνισμός φέρνει την εξέλιξη και η εξελιξη την ασφάλεια ανεβάζοντας σε όλους τους τομείς τον πύχη. Αλλα επιμενω να λέω πως περιμένω την χόντα. Την απάντηση με το νέο μαυροπούλι το οποίο έχιε παρατήσει . +1000 Οι εταιριες κανουν τη δουλεια τους,και εμεις τη δικια μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες