mimis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δε βάζω χέρι στη μηχανή! Όλα στο συνεργείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δυστιχώς όλα στο συνεργείο. Δεν έχω ιδέα από μηχανικά :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Oυτε κι εγώ σκαμπάζω τίποτα δυστυχώς. Ολα στο συνεργείο. Ρε ALX, δεν ανοίγεις ένα ΙΕΚ να μας κάνεις κανένα σεμινάριο.... :_whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Οταν είχα το moto guzzi ήμουν κινητό συνεργείο...μόνο κινητήρα δεν κατέβαζα στη μέση του δρόμου. Πλέον αν και κατέχω μερικά πράματα...δεν θέλω να ακουμπάω τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 3 pramata eiparxoyn....mhxanikos arx.. , arxi... mhxanikos ,mhxanikos me arxi... telos............................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 (τροποποιήθηκε) Έχω την τιμή και την τύχη να έχω κολλητούς φίλους μηχανικούς και κάνω όλες τις επισκευές στα συνεργεία τους (και στις μηχανές και στο αυτοκίνητο) με προσωπική εργασία με τη βοήθεια τους βέβαια! :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2008 από τον JoeNtalton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Tα χιλιόμετρα έπιασαν τις 120000 (120400 για την ακρίβεια) και ήρθε η ώρα του μεγάλου σέρβις του οποίου μάλιστα καθυστέρησα λίγο. Ξεκίνησα για ολικό σέρβις αλλά επειδή χρονοτρίβησα αρκετά,τα παράτησα γιατί είχα άλλες δουλειές και θα το συνεχίσω άλλη μέρα. Έτσι λοιπόν άλλαξα τα ζουμιά του που ήταν και τα πιο επείγοντα. Αφού αφαιρέθηκαν κάγκελα, και ποδιές και μετακινήθηκε το ρεζερβουάρ για πρόσβαση σε κάποια σημεία που πιάνουν τα κάγκελα.... ...αλλαγή των λαδιών και του φίλτρου λαδιού (που φαίνεται στην φωτό χωμένο στο κάρτερ του κινητήρα. Δεν τράβηξα πολλές φωτό γιατί βαριόμουν... Εδώ έχω τελειώσει με τα λάδια και το φίλτρο λαδιού κι έχω βγάλει τις βαλβολίνες του σασμάν. Κι εδώ μόλις έχω αδειάσει τα ζουμιά και του άξονα. Συσφίξεις με το ροπόκλειδο για σωστές δυνάμεις σε όλες τις τάπες και τέλος. Στην επόμενη δόση (αύριο μεθαύριο) θα αλλαχθούν και τα μπουζί, με ρύθμιση βαλβίδων, συγχρονισμό κυλίνδρων, και αλλαγές φίλτρων βενζίνης και αέρα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 ... μπραβο φιλε δωστου φρεσκα λαδακια να στυλωθεί παλι το εργαλειο! ...120χιλιαδες ε?.... σε κουριερ δουλευεις?...ουτε 100χιλιαδες δεν θελω και σε εφτασα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 ...120χιλιαδες ε?.... σε κουριερ δουλευεις?...ουτε 100χιλιαδες δεν θελω και σε εφτασα!!! Kαι λίγα είναι Γιάννη! :( Ας μην είχαμε τις οικογενειακές υποχρεώσεις κάποιοι και θα έβλεπαν τα BMWδάκια τι εστί βερίκοκο Το πιστεύεις ότι τα κοιτάζω και λέω... "ακόμα στα 120 είναι γμτο"? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Χτες έγιναν και τα υπόλοιπα. Ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή μπουζί, φίλτρου βενζίνης, φίλτρου αγέρα. Συγχρονίστηκαν τέλεια κι οι κύλινδροι, και το εργαλείο φυσάει πάλι. Πάντως κάθε φορά μετά από το μεγάλο σέρβις το νιώθω. Νιώθω την μοτοσυκλέτα σαν να ανανεώθηκε. Στα 140000 τώρα ξανά το μεγάλο. Ως εκεί θα πηγαίνουμε με αλλαγές λαδιών και φίλτρου λαδιού. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 απο 13 χρονών που κατάφερα να ακτινολογήσω 36άρα ζάντα WEINMANN στο bmx, και δεν ξαναστράβωσαν ποτέ απο τα άλματα σε πόρτες πάνω απο τσιμεντόλιθους στα χωράφια των Μελισσίων, είχα ήδη την έφεση της επισκευής - συντήρησης .... σχεδόν όλα μόνος, απο τον κήπο στην αρχή, με ψιλόβροχο, εως το /τα καμαράκια με φίλους , γνωστούς, και πάντα παγωμένη μπύρα στο ψυγείο... είναι και ψυχοθεραπεία πάντως, ισιώνεις αρκετά όταν τη σκαλίζεις .... Τα ίδια και στο αυτοκίνητο, και σε οτιδήποτε έχει κινητήρα. Στις μοτοσυκλέτες όμως ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ματσακονιά-αστοχία-λάθος επισκευή, αργα ή γρήγορα θα φανεί, τα σίδερα ποτε δεν λένε ψέματα. ΥΓ. Ο Μέρφυ πάντως πάντα καραδοκεί, λέγοντας ότι, ''όταν φτιάχνεις κάτι μόνος σου, φρόντισε να γίνει όσο πιο σωστά γίνεται, για να πληρώσεις λιγότερα στο συνεργείο'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες