ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Αντε να βαλω και γω ΑΛΛΗ μια ψηφοφορια. Εγω ειμαι μεταξυ των δυο πρωτων.Κανω τα παντα μονος μου εκτος απο εκεινα που χρειαζονται ειδικα εργαλεια (βλαβες συνηθως) αλλα δεν ρυθμιζω βαλβιδες πια μονος μου. Το εκανα μεχρι και το Tenere.Απο το πηγασο και μετα το εκοψα και επισκεπτομαι το συνεργειο ΜΟΝΟ γι αυτο. Ετσι ψηφιζω την δευτερη επιλογη. Κατα τ αλλα λαδια-φιλτρα (γενικως)-βαλβολινες (στο BMW)-μπουζι-τακακια φρενων-αλυσιδογραναζα (στα προηγουμενα μηχανακια μου)-παραφλου στο ψυγειο (στο πηγασο) -ντιζες (γενικως) - ηλεκτρολογικες εργασιες/βλαβες - μηχανικες βλαβες (οσες δεν χρειαζονται ειδικα εργαλεια)-υγρα φρενων κτλ.Μεχρι και δισκους συμπλεκτη εχω αλλαξει στο ΧΤ οταν χρειαστηκε. Περα απο την πραγματικη ευχαριστηση μου να ασχολουμαι με την μοτοσυκλετα μου και να ξερω τι γινεται κιολας πανω της,γλυτωνω κι ενα σωρο χρηματα. ΥΓ:Τα ιδιο κανω και με το αυτοκινητο εκτος απο τος αλλαγες λαδιων που ειναι δωρεαν σε ολα τα πρατηρια,οποτε γιατι να κυλιεμαι κατω απο το αυτοκινητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Ξερω καποια πραγματα..τί ξέρω?που απλά τα έχω κάνει μερικές φορές και αυτό με βοήθεια... :P και φυσικά δεν με εμπιστευομαι καθόλου και το πηγαίνω σε συνεργειο να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο... ...άν και θα μου άρεσε να μπορώ να μπορώ να κάνω με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ομως μερικά πράγματα οπως λαδάκια,μπουζι,τακακια,φιλτρα μόνη μου...είναι όμορφο να ασχολέισαι με κάτι που σου αρέσει....Έ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DR.EVIL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Κάποτε τά εκανα σχεδόν ολα μόνος μου, εκτός βέβαια από χοντρές ζημιές, τώρα δυστυχώς , λόγω φορτωμένου ωραρίου εκτός τών μικρών βλαβών στό συνεργείο ακόμα καμμιά φορά καί γιά λάδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 εγω δεν πολυμπανιζω απο μηχανικα,αν και ξερω "καπως" τα βασικα,αλλα ακομα δεν βαζω χερι.καποια στιγμη ισως τοκανω και αυτο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 AN den variemai rixno kai kamia valvida (big deal) ! :) Alla logo xronou den prolavaino opos palaiotera. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 τα απλα μονος..("Γουσταρω"και χρονος παντα βρισκεται αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "γουσταρει" καποιος..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 ("Γουσταρω"και χρονος παντα βρισκεται αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "γουσταρει" καποιος..) Exartatai... :( An anoigeis polla "metopa" ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Δε βάζω χέρι στη μηχανή! Όλα στο συνεργείο. Ας περάσει ο πρώτος χρόνος και μετά βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Τα κανω μονος μου εκτος και εαν χρειαστει να ανοιξω κινητηρα γιατι : - Τα κανω καλυτερα απο οποιονδηποτε μηχανικο - Μου αρεσει να ασχολουμαι - Δεν πληρωνω υπηρεσιες - Ξερω ποια ανταλλακτικα βαζω - Μπορω να βοηθησω τον ευατο μου και αλλους συναδελφους οταν χρειαστει - Δεν αντεχω να βλεπω γρατσουνιες η/και χτυπημενες βιδες Οταν εχεις το service manual μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα αρκει να εχεις χρονο και καταλληλα εργαλεια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 θα ειχα ολη την καλη διαθεση να ασχοληθω... αλλα δυστυχως δεν ξερω... :/ :/ :/ Α, και κανενας φιλος μου δεν εχει μηχανη ... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indefix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Καποια βασικά τα καταφέρνω και μόνος μου. Προσπαθώ να μάθω όμως όσα μπορώ περισσότερα για την επισκευή και συντηρηση της μοτοσυκλέτας μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 An agapate kai exete orexi gia to "athlima" tha mathete! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 επειδή δεν υπαρχει χρόνος να ασχοληθώ, κάνω τα απλά, λαδακια, τακακια, μπουζι, φιλτρο αερος, αλυσιδα, κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 Όλα μονος μου. Από λάδια μέχρι γενική επίσκεψη. Αναγκαστικά δηλαδή. Αν έχεις δίχρονο, πρέπει να μάθεις τα πάντα, η να πληρώνεις μηνιάτικο σε μηχανικό! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2005 Πάντα σε συνεργείο. Δεν έχω ιδέα από μηχανικά. Αν κάνει ο μηχανικός κάτι λάθος,τον ξεχέζω,αλλιώς τι να κάνω,να χέζω τον εαυτό μου; Δε λέει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2005 Τα πάντα περνάνε από το..... μάστορα ;) έστω και με καθυστέρηση γιατί πρέπει να ξεκλέβω χρόνο. Μια ζωή αυτό συμβαίνει. Βέβαια δεν έχω πάντα την όρεξη. Έχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι τώρα τελευταία. Όταν όμως με πιάσει τότε τα μηχανάκια γίνονται βίδες και στην επανασυναρμολόγηση δεν περισεύει ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2005 Απ οτι βλεπω το μεγαλυτερο ποσοστο πεφτει στο κανω τα απλα. Ειναι ενθαρυντικο αυτο γιατι δειχνει οτι των περισσοτερων πιανουν τα χερια τους. Κι ειναι καλο αυτο διοτι πρεπει να δουλευει λιγο το μυαλο και τα χερια μας.Εχουμε καταντησει μοδιστρες :P Κι υπολοιποι,φροντιστε να μαθετε να περιποιηστε την "καλη" σας. Και λεφτα θα γλυτωσετε και μεγαλη ευχαριστηση θα νιωθετε οταν το κανετε μονοι σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2005 Απ οτι βλεπω αυτο το τοπικ... λεει πολλα! Τα οποια ειναι η απαντηση σε αλλα τοπικ! οποιος καταλαβε καταλαβε! :) Ρε πιαστε κανα κατσαβιδι μονοι σας τι φοβαστε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2005 H θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2005 H θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. <{POST_SNAPBACK}> Ναι... για τους τακτικους αιμοδοτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 Μαλλον εξαρτατε απο το μηχανακι..Εχω μια συλλογη απο μηχανακια,Εξηγω, στο CR τα κανω ολα μονος μου, σε ενα DT250 εκανα ολη την αναπαλαιωση μονος μου, σε ενα Χοντα 750Κ μαλλον θα τη κανω και αυτη μονος μου..Αλλα σε καινουργιο μηχανακι δεν βαζω χερι, να φτιαξω κατι στο ΚΤΜακι και να μου πουνε 3 χρονια εγγυηση τελος γιατι εβαλες χερι απαπαπαπααπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2005 (τροποποιήθηκε) ....... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2005 από τον zaharakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 χαχαχα δεν εχω το θαρρος ακομα ... θα τα πουμε το σαββατο καλυτερα ;) Προς το παρον κοιτα οποτε βρεις χρονο να αναφερεις τις βελτιωσεις που εχεις κανει στη Fazeria να αρχισουμε να τριβουμε τα ματια μας :D θενξ φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 Αλλα σε καινουργιο μηχανακι δεν βαζω χερι, να φτιαξω κατι στο ΚΤΜακι και να μου πουνε 3 χρονια εγγυηση τελος γιατι εβαλες χερι απαπαπαπααπα <{POST_SNAPBACK}> Ναι γιατι πιστευεις οτι θα το παρουν χαμπαρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamileon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Η επισκευη η η καταστροφη μιας μηχανης σε ενα συνεργειο ειναι το μονο ευκολο,πριν 10 μερες εριξα μια ματια στο βιβλιο του συνεργιου για το strom συνδεοντας ενα απλο διακοπτη ενεργοποιης το συστημα αυτοδιαγνωσης και ρυθμισεων και οι πληροφοριες για την κατασταση του κινητηρα εμφανιζοναι στην οθονη του κοντερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες