deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 κορυφή!!! :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nexus250ie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δυο φιλοι καρδιακοι απο μικρα παιδια....ο γιαννης και ο δημητρης...καποια στιγμη..η κακια η ωρα τεζαρει ο δημητρης.Καταθλιψη ο γιαννης,δεν μπορουσε να κοιμηθει επι μερες απ τη στεναχωρια του.Ενα βραδυ,καταφερνει τελικα να αποκοιμηθει και ξαφνου...ερχεται ο δημητρης στ'ονειρο του. Ρε φιλε δημητρη...που εισαι βρε αδερφε μου και σε εχασα και δεν μπορω να ησυχασω...Πες μου πως περνας εκει που εισαι τωρα? Γιαννη μου τι να σου λεω φιλε....απιθανα ειναι εδω....με ταιζουν 2-3 φορες την ημερα....με ποτιζουν 5-6 φορες την ημερα....πηδαω καμμια δεκαρια διαφορετικες γκομενες την ημερα.....απιθανα σου λεω...απιθανα. Τι μου λες ρε φιλαρακο....γαμάτα περνας εκει στο Παραδεισο εεε? Ποιον Παραδεισο ρε μαλακα.......Κοκκορας στα Μεγαρα ειμαι....!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2007 από τον Nexus250ie Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Ελληνάρας οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη και περνά με κόκκινο. Ο Τούρκος μπάτσος λοιπόν τον σταματά. -Περάσατε με κόκκινο κύριε. -Ε και!!! Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε. -Δεν υπάρχει πρόστιμο κύριε. Θα πρέπει να γίνει δίκη. -Τι δίκη ρε φίλε. Κόψε την κλήση να τελειώνουμε. Από τα πολλά ο μπάτσος τον πηγαίνει στο δικαστήριο που είναι όπως έχουμε δει σε αρκετές ταινίες.Στεγάζεται στο κτήριο των φυλακών, που είναι άθλιο και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος, που περιμένει να δικαστεί, στην σειρά και ο Έλληνας φίλος μας. Ο Τούρκος πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει: -Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα. -Πέρασα με κόκκινο κύριε δικαστά. Κόψτε μου μια κλήση να πληρώσω. -Δεν έχει πρόστιμο εδώ. Χασάν πάρε τον και πήδα τον. -Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε (ο Έλληνας τρομαγμένος)? Πόσο κάνει, να πληρώσω. -Χασάν. Πάρε τον και πήδα τον. Ο επόμενος, τι έκανες? -Έκλεψα κύριε δικαστά. -Χασάν πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, τι έκανες? -Σκότωσα κύριε δικαστά. -Χασάν πάρε τον και κόψε του το κεφάλι. Ο Χασάν, Τούρκος 180 κιλά, δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και αρχίζει να τους πηγαίνει έξω από το δικαστήριο προς την φυλακή. Οπότε ο Έλληνας γυρνά και του λέει: -Και πού σαι Χασάν, ......μην μπερδευτούμε, εγώ για ένα γ@μη$@κι είμαι εε??... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πεθαίνει ένας πολιτικός μηχανικός και πάει στην κόλαση. Έπειτα απο λίγες μέρες...έχει αρχίσει να βαριέται την ζωή του εκεί κάτω...τα πάντα είναι άβολα, μικρά δωμάτια, βρώμικες τουαλέτες...τέλος πάντων οργανώνει μία ομάδα και στρώνονται στην δουλειά. Κάμποσο καιρό μετά, η κόλαση έχει μεταμορφωθεί τελείως. Όμορφα κτίρια, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμοι, τουαλέτες με καζανάκι, ανελκυστήρες παντού, μεγάλα όμορφα designάτα κτίρια με πισίνες και από όλα... Μία μέρα λοιπόν καλεί ο Θεός τον Βελζεβούλη για δείπνο (και καλά για δείπνο..για να τον κοροιδέψει για τα χάλια του τον έφερε, να τον χλευάσει). -" Για πες ρε συ Βελζεβούλη...πως τα κυλάει η ζωή εκεί κάτω? " -" Χαλαρά και όμορφα... " -" Χαλαρά και όμορφα εννοείς με τα μισογκρεμισμένα σπίτια, την έλλειψη αποχέτευσης...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! " -" Βασικά όχι...ήρθε τις προάλλες ένας πολιτικός μηχανικός και έχουνε γίνει μεγάλες αλλαγές τώρα. Έχουμε δωματιάκια με δορυφορική και nova,ψυγειάκια, σάουνα,waterbeds, χαμάμ με ψυγειάκια ...ωραία...ωραία φάση " Κακιώνει ο Θεός: -" Πολιτικός μηχανικός στην κόλαση? Κάποιο λάθος θα έχει γίνει...Δεν μπορεί...να τον στείλεις αμέσως στον παράδεισο... " -" Πριτς που θα στον στείλω... " -" Δεν μπορεί...δεν μπορείς...θα σου κάνω μήνυση... " -" ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Και που θα τους βρεις τους δικηγόρους? " Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2007 από τον Nikker Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Ένας γέρος, στο γεροκομείο κάθεται όλη μέρα μόνος του σε 'να παγκάκι. Τον πλησιάζει μια γριά & του λέει: ¨βρε σύ γέρο σε βλέπω εδώ & μια βδομάδα να κάθεσε μόνος σου χωρίς παρέα & αποφάσισα να κάθομαι εγώ να σου κρατάω συντροφιά. Θέλεις ; - Εντάξει, λέει ο γέρος, με μια συμφωνία όμως. Όσο θα κάθεσαι θα μου κρατάς & το πούτσο. Σαλτάρει η γριά & τον αρχίζει στα σα δε ντρέπεσε παλιόγερε, ξεφτυλισμένε, αλλά δε φταίει κανείς, εγώ η ηλίθια που σε λυπήθηκα. & σηκώνεται & φεύγει. Μια βδομάδα μετά ξαναπλησιάζει η γριά & λέει στο γέρο πως το ξανασκέφθηκε, τον λυπήθηκε που συνεχίζει να είναι μόνος του & θα κάτσει να του κάνει παρέα, έστω κρατώντας του το πούτσο μόνο που για να μη δίνουν δικαίωμα στους άλλους να σχολιάζουν, να βάζει απο πάνω μια πετσέτα. Δέχετε λοιπόν ο γέρος & όλα πάνε καλά για περίπου 6 βδομάδες. Κάποια στιγμή έρχεται η κόρη της γριάς & της λέει πως θα τη πάρει για Σαββατοκύριακο στο σπίτι, με τα παιδιά. Δέχεται η γριά & πάει να το πει στο γέρο, ο οποίος δε φέρνει καμία αντίρηση, λέγοντας της κιόλας να περάσει καλά. Φέυγει η γριά & όταν επέστρεψε βλέπει δίπλα στο γέρο άλλη γριά που του βάσταγε κι αυτή το πούτσο, όπως η ίδια. Έξαλλη, τρέχει & αρχίζει να ¨ψέλνει¨στο γέρο: Βρε παλιάνθρωπε που τσίπα ντροπής δεν έχεις. Που μόλις έφυγα βρήκες άλλη. Δε σκέφτηκες βρε πορνόγερε το ότι εγώ ξεφτυλιζόμουνα κρατώντας σου το πούτσο για 6 βδομάδες & μόλις έφυγα βρήκες άλλη; Πες μου βρε, τι παραπάνω έχει αυτή από μένα; Πάάάάάάάρκινσον, της λέει ο γέρος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Έν όψη αποκριών, πάει ένας τύπος σε 'να κατάστημα με αποκριάτικες στολές λέγοντας στον υπάλληλο πως θέλει να ντυθεί Αδαμ (πρωτόπλαστος). Δηλαδή θέλετε ένα φύλλο μουριάς, τον ρωτάει ο υπάλληλος & του δίνει ένα medium στέλνοντας τον να το δοκιμάσει. Το δοκιμάζει ο τύπος αλλά διπιστώνει πως είναι μικρό. Τραβάει λοιπόν την κουρτίνα & το λέει στον υπάλληλο. Εκείνος αμέσως του δίνει ένα large το οποίο κι αυτο ήταν μικρό. Στη συνέχεια του δίνει ένα XL που κι αυτό ήταν μικρό. Τα ¨"παίρνει¨ λοιπόν ο υπάλληλος & του λέει: Δηλαδή, για να καταλάβω, ρε φίλε θες να μου πείς ότι έχεις μεγάλα αρχίδια; Εεεε, μάλλον, λέει διστακτικά ο τύπος. Ε τότε ρίξτα στη πλάτη σου, βάλε το πούτσο στο στόμα σου & ντύσου βατραχάνθρωπος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Κύριος! Τι gentleman! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Ελληνάρας οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη και περνά με κόκκινο. Ο Τούρκος μπάτσος λοιπόν τον σταματά. -Περάσατε με κόκκινο κύριε. -Ε και!!! Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε. -Δεν υπάρχει πρόστιμο κύριε. Θα πρέπει να γίνει δίκη. -Τι δίκη ρε φίλε. Κόψε την κλήση να τελειώνουμε. Από τα πολλά ο μπάτσος τον πηγαίνει στο δικαστήριο που είναι όπως έχουμε δει σε αρκετές ταινίες.Στεγάζεται στο κτήριο των φυλακών, που είναι άθλιο και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος, που περιμένει να δικαστεί, στην σειρά και ο Έλληνας φίλος μας. Ο Τούρκος πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει: -Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα. -Πέρασα με κόκκινο κύριε δικαστά. Κόψτε μου μια κλήση να πληρώσω. -Δεν έχει πρόστιμο εδώ. Χασάν πάρε τον και πήδα τον. -Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε (ο Έλληνας τρομαγμένος)? Πόσο κάνει, να πληρώσω. -Χασάν. Πάρε τον και πήδα τον. Ο επόμενος, τι έκανες? -Έκλεψα κύριε δικαστά. -Χασάν πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, τι έκανες? -Σκότωσα κύριε δικαστά. -Χασάν πάρε τον και κόψε του το κεφάλι. Ο Χασάν, Τούρκος 180 κιλά, δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και αρχίζει να τους πηγαίνει έξω από το δικαστήριο προς την φυλακή. Οπότε ο Έλληνας γυρνά και του λέει: -Και πού σαι Χασάν, ......μην μπερδευτούμε, εγώ για ένα γ@μη$@κι είμαι εε??... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 πως λεγονται 2 μαυροι πανω σε μια enduro ??? africa twin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 πως λεγονται 2 μαυροι πανω σε μια enduro ??? africa twin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλοοοοοοοοοοοοοο :D :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nexus250ie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 πως λεγονται 2 μαυροι πανω σε μια enduro ??? africa twin :P :lol: :P :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή. Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική. Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα. Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή. Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του. Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά. B) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά. B) Κι εγώ το ίδιο αλλά δεν βρίσκω :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εχει μια μπλουζα που καλα θα ηταν να μου την δωσει εμενα.... τελειως ακυρο λαθος ποστ...χαχαχα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2007 από τον Ouzo Power Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Διάλογος Κιμούλη (τρελός) Καλογερόπουλου (φυλακόβιος) στο "Ενας κι ένας" Κιμ: Εσένα σ' αρέσουν τα μεγάλα βυζιά? Καλ: Μμμμ πεθαίνω! Κιμ: Εμένα μ' αρέσουν τα γερμαδάτα. Καλ: Όχι προτιμάω τα άλλα τα μεγαλύτερα Κιμ: Τα πεπονάτα? Καλ: Μπράβο! Κιμ: Αυτά τα...στενόμακρα? Καλ: Όχι όχι...τα άλλα τα στρογγυλά...τα.... Κιμ: Τα ζουμερά λες έ? Καλ: Μπράβο! Κιμ: Εγώ έφαγα ένα τέτοιο πέρυσι.Συνήθως το τρώω με τυρί...με φέτα...αν υπάρχει ***Ανάλογη μουσική υπόκρουση με το ύφος του Καλογερόπουλου---> *** Καλ: Τώρα για βυζιά θα μιλάμε ή για πεπόνια? Κιμ: Εγώ μιλάω για ότι θες Καλ: Ρε τιντούτος ρε! Φοβερή ταινία!Όποιος δεν την έχει δει τρεχάτε να την πάρετε.Θα φτιάξετε κοιλιακούς από τα γέλια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Εχει μια μπλουζα που καλα θα ηταν να μου την δωσει εμενα.... τελειως ακυρο λαθος ποστ...χαχαχα Χαχχαχαχαχα...μπέρδεψες τα τόπικ ε? χαχαχαχα Ρε τι σου κάνει ένα aprilia Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Κι εγώ το ίδιο αλλά δεν βρίσκω :P Ειδα σημερα μια στο δρομο. Για δεσ μηπως σου κάνει.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 μπαινει μεσα σε ενα μπαρ η παμελα αντερσον... βυζαρες εξω..η πλατη εξω..σουπερ μινι...οπως ομως ηταν φυσικο ολοι κολανε στις βυζαρες τισ!!! κοιταει απο δω οι παμελα..ολοι κολοιμενοι στα βυζια της... κοιταει απο κει...ολοι κολιμενοι στα βυζια της... εκτος απο εναν τυπα με γυαλακια που καθετε μονος του στο μπαρ και κοιταει τον τοιχο... η παμελα προσβαλετε απιστευτα απο τη συμπεριφορα αυτη.!! ποιος νωμιζει οτι ειναι και αγνωει τα πεππονια μου!!(σκευτεται) πηγενει διπλα του..του λεει..να σου πω ρε φιλε..ΑΥΤΑ δε σου λενε τπτ? λεει αυτος, μμμναι...καλα ειναι... ΣΟΚ η παμελα!! πεταει τα ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ εξω με μια κηνηση και του φωναζει!!! ΦΙΛΑ ΤΑ!!! 1...2...3...4...5...6...7...8... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 μπαινει μεσα σε ενα μπαρ η παμελα αντερσον... βυζαρες εξω..η πλατη εξω..σουπερ μινι...οπως ομως ηταν φυσικο ολοι κολανε στις βυζαρες τισ!!! κοιταει απο δω οι παμελα..ολοι κολοιμενοι στα βυζια της... κοιταει απο κει...ολοι κολιμενοι στα βυζια της... εκτος απο εναν τυπα με γυαλακια που καθετε μονος του στο μπαρ και κοιταει τον τοιχο... η παμελα προσβαλετε απιστευτα απο τη συμπεριφορα αυτη.!! ποιος νωμιζει οτι ειναι και αγνωει τα πεππονια μου!!(σκευτεται) πηγενει διπλα του..του λεει..να σου πω ρε φιλε..ΑΥΤΑ δε σου λενε τπτ? λεει αυτος, μμμναι...καλα ειναι... ΣΟΚ η παμελα!! πεταει τα ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ εξω με μια κηνηση και του φωναζει!!! ΦΙΛΑ ΤΑ!!! 1...2...3...4...5...6...7...8... :lol: :lol: :lol: :lol: απιστευτα καμμενο :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγάλο στέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει: - Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο; Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει: - Δεν είμαι σίγουρη. - Τότε, λέει ο Άγιος Πέτρος, 'θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις. Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέροςμε ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζίσυζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει: - Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση. Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά: - Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν. Και ο Διάβολος της απαντά: -Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!! Τι θέλει να πει ο..... "ποιητής" ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Αντίστοιχη ιστορία, με κομπιουτερά: Αυτό που είδες ήταν η demo version. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Μπαίνει τύπος σε bar και κάθετε διπλά σε μια γκόμενα. Με του κάθετε τις ρίχνει ένα βλέμμα και χωρίς να περιμένει ανταπόκριση κοιτάει επίμονα το ρολόι του. Η γκόμενα περιμένει λίγο αλλά η περιέργεια νικάει και τον ρωτάει “ έχει αργήσει το ραντεβού σου “ “ όχι “ λέει “ απλά μόλις αγόρασα αυτό το ρολόι που αποκαλούν τεχνολογικό θαύμα και το δοκιμάζω “ Η γκόμενα έχει μπει στο παιχνίδι και ρωτάει “ και τι το τεχνολογικό θαύμα έχει “ “ χρησιμοποιεί κύματα alpha και μέσω τηλεπάθειας μου μιλάει στο μυαλό “ απαντάει “ και τι σου λέει τώρα “ τον ρωτάει “ μου λέει ότι δεν φοράς εσώρουχο “ Η γκόμενα χαζογελάει και του λέει ότι “ μάλλον είναι χαλασμένο γιατί φαραώ “ Και απαντάει ο τύπος “ να πάρει πάλι μπροστά μια ώρα το έβαλα “............ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 :D :lol: Κορυφαίο!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Τι σκέφτεται ο άντρας ρε παιδί... :o Υπάρχουν βέβαια και οι πιο "απλοί" του είδους, που πάνε στην Ρωσία ας πούμε. Hey, you… 10$. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες