mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 εμ ετσι ειναι!!! ενα κοσμο χωρις μουσουλμανους πολλοι μπορουν να φανταστουν... ενα κοσμο χωρις ξανθιες με ''καρπουζια'' ουδεις!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Τον βρήκε η αυγή Και αυτός με ίδια ρούχα να περιμένει για τσιμούχα. (λαϊκο) Θα έχετε και εσείς συναντήσει αξιολύπητα πλάσματα που μετά απο χρόνια αναμονής στο τμήμα ανταλλακτικών πηγαινοέρχονται, απάνω - κάτω, σαν ισοβίτες, μουρμουρίζοντας στον εαυτό τους "τι ήθελα? Ντίζα κοντέρ ή ντίζα συμπλέκτη. Τι ήθελα? Ντίζα.....". Αν δεν θέλετε να καταλήξετε έτσι διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω. Στο τμήμα ανταλλακτικών δεν μιλάς. Παρουσιάζεσαι "Mallaguti, Sterjio του '81, τακάκια μπροστινά και κάτω φλάντζα". Δυνατά και ευκρινώς. Σαν άντρας, ρε, όχι σαν αδερφή. Είσαι κάτοχος Malaguti Sterjio. Περίμενε, τώρα στην ημιανάπαυση. Ο πωλητής δεν σηκώνει τα μάτια αλλά λέει "9223 Α-01-4 και Β425-44-3. Για να δούμε....." Αν ξέρετε τους κωδικούς μην τους λέτε. Του τρώτε την ατάκα και τσαντίζεται. Οι πιθανότητες να τα έχει είναι ελάχιστες. Συνήθως τα ανταλλακτικά βρίσκονται πάνω στο ιστιοφόρο San Marco, που πάει, όμως, πρώτα στη Γη του Πυρός να ξεφορτώσει πυροσβεστήρες. Αλλιώς βρίσκονται στο τελωνείο Άρτας αλλά ο τελώνης ξεγκαστρώνει τη φοράδα. Ο λόγος που πάτε στο τμήμα ανταλλακτικών είναι εθιμοτυπικός. Σε περίπτωση που υπάρχουν, μην ανησυχήσετε, έγινε λάθος. Οι πιθανότητες είναι:80%, δεν είναι από το Sterjio που είναι μονοκύλινδρο και με ντίζα 80εκ. αλλά από το Fiorito Tourista του '82 που είναι εξακύλινδρο με ντίζα 2,5μέτρων. Κατά 20% θα είναι από το Sterjio του '81 που είχε το ίδιο μοτέρ με το Fiorito του '82. Πριν από μερικά χρόνια, κάποιος είχε βρει μια φλάντζα που του έκανε. Την έχασε στο δρόμο μαζί με το πορτοφόλι του και όλα τα χαρτιά. Του Α. Πανούτσου από το ΜΟΤΟ 1989 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2007 από τον spypetr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T.Durden 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Γαμάτο!!! Γεια σου ρε πανουτσε Τον έχω δει να καβαλάει ένα Triumph σε Βritish Racing Green - πάει όμως καιρος από τότε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Γαμάτο!!! Γεια σου ρε πανουτσε Τον έχω δει να καβαλάει ένα Triumph σε Βritish Racing Green - πάει όμως καιρος από τότεhornet προηγουμενο μοντελο με καπελάκι κρανος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T.Durden 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Πήγε τελικά σε Ιαπωνικό ο πανούτσος ε; Εγω τον είχα δει το '96 - τότε είχα ακόμα Guzzi. Ο τύπος έχει τρέλλα με τους Αγγλους. Και πήγε σε Ιάπωνα ε; Ενδιαφέρον... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Πήγε τελικά σε Ιαπωνικό ο πανούτσος ε; Εγω τον είχα δει το '96 - τότε είχα ακόμα Guzzi. Ο τύπος έχει τρέλλα με τους Αγγλους. Και πήγε σε Ιάπωνα ε; Ενδιαφέρον... Εντάξει, περνάνε τα χρόνια, δεν έχει κότσια ο Τζημάκος πια να ζμπρώχνει για πολλά χιλιόμετρα. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Παλιό-Καλόοοοοοοο- ΣΟΦΟ!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 και που πηγε τι καταλαβε? κατσαρωσε το ντεποζιτο. Ασε που το βλεμμα του ήταν σαφως δυσαρεστημενο. Αν θες να αισθανθεις καλύτερα ο Αρζογλου εχει ακομα μια τραιουμφ. Αυτός χαμογελάει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στη σύζυγό του. "Προς την αγαπημένη μου σύζυγο. Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα." Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία: "Αγαπημένε μου σύζυγε, Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο "Fiesta" με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά: Το 18 χωράει πολλές περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει το 54 στο 18. Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Εντάξει, όλοι ευχαριστημένοι έμειναν. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Οι 27 τύποι του μαλάκα .... 1. Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα 2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα 3. Ο σταθερός: έμεινε μαλάκας 4. Ο αδιόρθωτος: ε τον μαλάκα 5. Ο επώνυμος: έλα ρε Μαλάκα 6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα 7. Ο χαμένος: που σε ρε μαλάκα; 8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας 9. Ο βαθμοφόρος: ά, τον αρχιμαλάκα 10. Ο αμφίβολος: καλά μαλάκας είσαι; 11. Ο διττός: και πούστης και μαλάκας 12. Ο ευρεσιτέχνης: μαλάκας με πατέντα 13. Ο εμετικός: τα ξέρασε όλα ο μαλάκας 14. Ο καλοδεχούμενος: καλώς τον μαλάκα 15. Ο εξακριβωμένος: είναι τελικά μαλάκας 16. Ο επιρρεπής: Μη γίνεσαι μαλάκας τώρα 17. Ο εκνευριστικός: άει γαμήσου ρε μαλάκα 18. Ο ανεκδιήγητος: μα πόσο μαλάκας νάσαι! 19. Ο αργοκίνητος: άντε ρε μαλάκα, κουνήσου 20. Ο φαφλατάς: μιλάμε για πολύ χοντρομαλάκα 21. Ο επαναλαμβανόμενος: την είπε πάλι ο μαλάκας 22. Ο σωβινιστής: μαλάκας μπορεί να είμαι, πούστης όμως όχι 23. Ο απίστευτος: Τι λες ρε μαλάκα; 24. Ο κυριολεκτικός: Το πολύ το τίκι-τάκα κάνει το παιδί μαλάκα 25. Ο προβλέψιμος: Μαλάκας είναι, μαλακίες θα κάνει 26. Ο χορταστικός: Μαλακομπούκωμα 27. Ο άξιος: Μπράβο μαλάκα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Εντάξει, περνάνε τα χρόνια, δεν έχει κότσια ο Τζημάκος πια να ζμπρώχνει για πολλά χιλιόμετρα. :D Αντώνης Πανούτσος. Όχι Τζίμης Πανούσης... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Για ρώτα τον 18αρη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Αντώνης Πανούτσος. Όχι Τζίμης Πανούσης... :P Ακόμα χειρότερα... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Για ρώτα τον 18αρη. Και αυτός πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την αμοιβή. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Σάμη εἶσαι ἀχρεῖος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Σάμη εἶσαι ἀχρεῖοςκαι συ ιταμός και προπετής :lol: :lol: :lol: που το θυμήθηκα. Α ρε καθηγηταρά ακόμα κουβαλάω βαλίτσες από το γυμνάσιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 ΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Και την επόμενη μέρα γυρνάει η σύζυγος και βλέπει 400 euros στην τραπεζαρία με την επιστολή "Πάρε τον προπονητή σου και πηγαίνετε να παίξετε στο Hilton. Στείλε στον Μιχάλη τα θερμά μου ευχαριστώ." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Και την επόμενη μέρα γυρνάει η σύζυγος και βλέπει 400 euros στην τραπεζαρία με την επιστολή "Πάρε τον προπονητή σου και πηγαίνετε να παίξετε στο Hilton. Στείλε στον Μιχάλη τα θερμά μου ευχαριστώ." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Τρεις φίλοι τα πίνουν παρέα και συζητάνε ένα πρόβλημα που έχουν με τις γυναίκες τους: Την κρεβατομουρμούρα όταν αργούν να γυρίσουν στο σπίτι. Λέει λοιπόν ο πρώτος: - Ρε εγώ γυρνάω στο σπίτι. Μπαίνω στην γειτονιά με σβηστό το αυτοκίνητο. Ανοίγω σιγά-σιγά την πόρτα, δεν ανάβω κανένα φως, περπατάω στις μύτες, γδύνομαι σιγά σιγά μπαίνω κάτω απο τα σκεπάσματα όσο πιο ήρεμα γίνεται και τελικά ξυπνάει και αρχίζει την μουρμούρα!!! Ο δεύτερος τα ίδια... Ο τρίτος πάλι λέει: - Εγώ μπαίνω στο στενό με μπαντιλίκια. Ανοίγω με κλωτσιά την πόρτα, ανάβω όλα τα φώτα, περπατάω σαν τσολιάς, πετάω τα ρούχα μου στο κρεβάτι, σηκώνω τα σκεπάσματα και μπαίνω από κάτω και πριν προλάβει να μιλήσει της λέω: - "Σούλα πάρε μου μια πίπ@!", και κάνει πως κοιμάται! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 - "Σούλα πάρε μου μια πίπ@!", και κάνει πως κοιμάται! Εγγύηση! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες