Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Θα ήθελα να θέσω εαυτόν εις συνομοταξίαν κυριακο-ραλλο-κάγκουρα. Να έχω δηλαδή παλιό, πισωκίνητο αγωνιστικό (εσκορντ - ασκόνα - φιατ μιραφιόρι ) και τις κυριακές να παίρνω τα βουνά και να παίζω, αδιαφορώντας για τις κρίσεις & επικρίσεις όσων με βλέπουν (και με ακούν) καθώς ανεβαίνω στα βουνά. Εναλλακτικά (& με περισσότερα φράγκα) κλασσικο-κάγκουρας, με την αρχαία απαστράπτουσα αλφα τζούλια σε οποιαδήποτε έκδοση, σε γρήγορες αναβάσεις και συναντήσεις λεσχών. Ιδανικά (πολύ φραγκάτος) κυριακο-ραλλο-κλασσικο-κάγκουρας με γνήσια κλασσικά όπως τα παραπάνω αλλά σε εκδόσεις σούπερ ντούπερ, πχ. το έσκορτ rs1800, η ascona 400, το φίατ abarth, η αλφα Gta και για ακραία φράγκα lancia B24 spider, Lancia stratos, lancia 037, lancia delta s4. Όλα με χαρτιά FIA να τρέχω ολόκληρες βδομάδες χωρίς να χρειαστεί να δουλεύω, σε όλη την ευρώπη, χειμώνα καλοκαίρι. Αν καταφέρω το τελευταίο, ειλικρινά σου λέω μπορείς να με αποκαλείς με οποιοδήποτε χαρακτήρα κάγκουρα, δεν θα με νοιάζει καθόλου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 γράφημα που απεικονίζει την ευτυχία του χρήστη ενός προγράμματος σε συνάρτηση με το πλήθος των features του προγράμματος. Βγαλμένο μέσα απ'τη ζωή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 Λιγο μπλακ χιουμορ.... Πως θα φτασει η ολυμπιακη φλογα στο Πεκινο το 2008???? Απο δεντρο σε δεντρο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 xaxaxaxaxa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 Λιγο μπλακ χιουμορ.... Πως θα φτασει η ολυμπιακη φλογα στο Πεκινο το 2008???? Απο δεντρο σε δεντρο Αν και οπαδός του μπλακ χιούμορ, ομολογώ ότι αυτό με έφερε στα όριά μου μεταξύ αστείου και τραγικού... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Ενας τύπος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει στο πάρκο. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Συνέχισε αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο κωλόγατος πάντοτε επέστρεφε στο σπίτι. Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, ώσπου έφτασε σε ασφαλή απόσταση από το σπίτι του (κατά την γνώμη του) και εγκατέλειψε τον γάτο εκεί πέρα. Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του: -Τζένη, ο γάτος είναι εκεί; -Ναι, γιατί ρωτάς; Εξω φρενών ο τύπος απαντά: -Για φέρτον στο τηλέφωνο τον πούστη, χάθηκα και θέλω οδηγίες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Μία γιαγιά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μιά απ'αυτές έχει μιά τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας..."Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα" Η γριά σταματάει και λέει..."Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά." Ο αστυφύλακας λέει..."Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;" "Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει γιά κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!" "Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά" λέει το όργανο της τάξης, "...πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό...Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα;" Τότε λέει η γιαγιά: "Ε, δεν πληρώνουνε και όλοι." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Για τις πολύ δύσκολες ώρες στο γραφείο Καταπληκτικά παιχνίδια για το γραφείο για τις δύσκολες ώρες! Μπορείτε να παίξετε με ένα συνάδελφο ή να χωριστείτε με τους συναδέλφους σας σε 2 ομάδες και να προσπαθήσετε να κερδίστε τους περισσότερους πόντους! ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ΒΑΘΜΟ 1. Τρέξτε γύρω απ' το γραφείο σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε. 2. Βογκήξτε δυνατά όταν είστε στην τουαλέτα (θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας "μη-παίκτης" εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα). 3. Αγνοήστε τους πρώτους 5 ανθρώπους που θα σας πουν "καλημέρα". 4. Όταν κάποιος σας δώσει ένα χαρτί, πάρτε το, χαϊδέψτε το και ψιθυρίστε αισθησιακά "μμμμ... Τέλεια αίσθηση".. 5. Αφήστε ανοιχτό το φερμουάρ σας τουλάχιστον για μία ώρα. Αν κάποιος σας το πει, απαντήστε "Συγνώμη αλλά μ' αρέσει περισσότερο έτσι" 6. Περπατήστε πλαγίως προς το φωτοτυπικό. 7. Όσο είστε στο ασανσέρ, πάρτε βαθιές εισπνοές κάθε φορά που ανοίγουν οι πόρτες. ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ 1.Μουρμουρίστε κάτι ακατάληπτο σ' ένα συνάδελφο και μετά ρωτήστε "Το κατάλαβες; Γιατί δεν θα το επαναλάβω". 2 Αφήστε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας (χωρίς να αλλάξετε τη φωνή σας). 3. Όταν κάποιος κάνει υπολογισμούς, αρχίστε να φωνάζετε τυχαίους αριθμούς. ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ 1. Στο τέλος μιάς συνάντησης, πείτε ότι, για μία φορά και μόνο, θα ήταν υπέροχο να κλείσετε τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο (έξτρα βαθμοί αν αρχίσετε να τραγουδάτε πρώτοι). 2. Μπείτε στο γραφείο ενός πολυάσχολου συναδέλφου, κι ενώ θα σας κοιτούν εκνευρισμένοι, αναβοσβήστε τα φώτα 10 φορές. 3. Για μία ώρα, αποκαλέστε όλους όσους σας μιλάνε "Μπάμπη". 4. Κατά τη διάρκεια απουσίας του διπλανού σας, μεταφέρετε την καρέκλα του στο ασανσέρ. 5. Κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης ή όταν έχει πολύ κόσμο, χτυπήστε το μέτωπό σας συνεχόμενα και μουρμουρίστε "Σκάστε όλοι επιτέλους, βουλώστε το"! 6. Την ώρα του φαγητού, γονατίστε και πείτε δυνατά "Μάρτυς μου ο Θεός, δεν θα ξαναπεινάσω ποτέ". 7. Στην ατζέντα ενός συναδέλφου, γράψτε για τις 10 το πρωί: "Δες πώς είμαι φορώντας καλσόν". 8. Κουβαλήστε το πληκτρολόγιό σας στο γραφείο ενός συναδέλφου και ρωτήστε τον "Αλλάζουμε"; 9. Επαναλάβετε την παρακάτω συζήτηση 10 φορές στο ίδιο άτομο: "Το ακούς αυτό"; "Ποιο"; "Τίποτα, δεν ακούγεται πια". 10. Εμφανιστείτε στο γραφείο με στολή παραλλαγής και όταν σας ρωτήσουν γιατί, απαντήστε "Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό". 11. Με πολύ σοβαρό κι αριστοκρατικό ύφος, τηλεφωνήστε σ' ένα συνάδελφο και πείτε του ότι κέρδισε ένα γεύμα για τέσσερις σ' ένα κοντινό εστιατόριο.Αφήστε τον να πάει. 12. Μιλήστε με προφορά (γαλλική, αγγλική, κινέζικη, κλπ) κατά τη διάρκεια ενός πολύ σημαντικού conference call. 13. Βρείτε την ηλεκτρική σκούπα κι αρχίστε να σκουπίζετε γύρω απ' το γραφείο σας. 14. Κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης, τσουλήστε σιγά-σιγά την καρέκλα σας προς την πόρτα. 15. Τοποθετήστε στρατιωτάκια στο τραπέζι που αντιπροσωπεύουν τους συμμετέχοντες μίας συνάντησης, και μετά μετακινήστε τα σύμφωνα με την πραγματική αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ τους.>> Κι αν όλα αυτά δεν σας έφτασαν, ορίστε μερικά παραδείγματα τρελών πράξεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν παντού... 1. Το μεσημέρι, καθίστε στο αυτοκίνητό σας φορώντας γυαλιά ηλίου και σημαδέψτε τα περαστικά αυτοκίνητα μ' ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Δείτε αν μειώνουν ταχύτητα. 2. Πείτε στα παιδιά σας την ώρα του φαγητού: "Λόγω οικονομικών δυσκολιών, θα πρέπει να διώξουμε έναν από σας απ' το σπίτι". 3. Κάθε φορά που σας ζητάνε να κάνετε κάτι, ρωτήστε αν θέλουν και τηγανητές πατάτες μαζί. 4. Βάλτε το σκουπιδοτενεκέ σας πάνω στο γραφείο σας και τοποθετήστε του πινακίδα "εισερχόμενα". 5. Βάλτε ντεκαφεϊνέ καφέ στην καφετιέρα για 3 εβδομάδες. Μόλις το συνηθίσουν όλοι, αλλάξτε το με δυνατό εσπρέσσο. 6. Στο πεδίο "θέμα" όλων των e-mail που στέλνετε, γράψτε "για σεξουαλική χρήση". 7. Τελειώστε όλες τις προτάσεις σας με τη φράση "σύμφωνα με την προφητεία". 8. Μην χρησιμοποιείτε σημεία στίξης. Ποτέ. 9. Όσο πιό συχνά μπορείτε, χοροπηδήξτε αντί να περπατάτε. 10. Ρωτήστε τους ανθρώπους τι φύλο είναι. Γελάστε υστερικά μόλις σας πουν. 11. Στην όπερα, τραγουδήστε μαζί με τον καλλιτέχνη. 12. Σε μία εκδήλωση ποίησης, ρωτήστε γιατί τα ποιήματα δεν έχουν ομοιοκαταληξία. 13. Βάλτε κουνουπιέρες γύρω απ' το γραφείο σας. Πάρτε τύμπανα και παίξτε ήχους της ζούγκλας όλη μέρα. 14. Πέντε μέρες νωρίτερα, πείτε στους φίλους σας ότι δεν θα πάτε στη γιορτή τους γιατί δεν έχετε διάθεση. 15. Βάλτε τους συναδέλφους σας να σας φωνάζουν όπως σας αποκαλούν στο γυμναστήριο, δηλαδή "Κορμάρα". 16. Όταν πάτε να βγάλετε χρήματα απ' το ATM, αρχίστε να φωνάζετε: "Κέρδισα! Κέρδισα! Τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα"!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Ποιό είναι το αγαπημένο γλυκό των πούστηδων; Ο μπακλαβάς. Γιατί έχει και "back" και "love" και "ass". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Το ποτό έχει χρώμα διάφανο και είναι εντελώς άγευστο. Το ποτήρι άδειασε. Παραγγείλτε το επόμενο. Ο τοίχος απέναντι ξαφνικά γεμίζει με πολύχρωμα φώτα. Εχετε πέσει ανάσκελα. Ζητήστε να σας ακουμπήσουν πάλι στο μπαρ. Εχετε τη γεύση μοκέτας και αποτσίγαρων στο στόμα. Εχετε πέσει μπρούμυτα. Βλ. προηγούμενο. Το ποτό είναι άγευστο και τα ρούχα είναι βρεγμένα. Δεν έχετε ανοίξει το στόμα, ή φέρνετε το ποτήρι σε λάθος σημείο του προσώπου. Πηγαίνετε στην τουαλέτα και κάνετε εξάσκηση (κρυφά). Αισθάνεστε τα πόδια κρύα και υγρά. Κρατάτε το ποτήρι σε λάθος γωνία. Γυρίστε το ποτήρι ώστε το άνοιγμα να κοιτάει στο ταβάνι. Αισθάνεστε τα πόδια ζεστά και υγρά. Δεν φταίτε εσείς. Αναζητήστε το σκύλο που σας έκανε τη 'δουλειά'. Το πάτωμα φαίνεται ασυνήθιστα θολό. Κοιτάτε μέσα από το άδειο ποτήρι. Παραγγείλτε το επόμενο. Το πάτωμα ξαφνικά αρχίζει να κινείται. Σας βγάζουν έξω. Ρωτήστε αν σας πηγαίνουν σε άλλο μπαρ. Ολα γύρω είναι μαύρα. Το μαγαζί έκλεισε. Μάθετε τη διεύθυνσή σας από το μπάρμαν. Στην επιστροφή, το ταξί ξαφνικά αποκτά πολύχρωμη ταπετσαρία. Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα ξεπέρασε τα όρια συναγερμού. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ή ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Για τις πολύ δύσκολες ώρες στο γραφείο Κι αν όλα αυτά δεν σας έφτασαν, ορίστε μερικά παραδείγματα τρελών πράξεων Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 από τον Nikker Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Πιστεύω εις έναν φραπέ, αφρώδη, παγοκράτορα, ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής, εις στομάχους πάντων ερριμένον. Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν, του καφέ συνοδό, και λιπογενές το δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο. Milk εκ βοδώς, αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικού χτυπηθέντα, ού γεννηθέντα, ομοχρήσιμου του φραπέ δι ου το μάτι ορθάνοιξε. Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν εργασίαν φυτροθέντα εν καφεοδένδρων και μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτου και αγοράσθη εξ εταιρείας και εσυσκευάσθηκε. Αγορασθέντα τε υπό ημών εντός μικρής σακουλίτσας ή κουτιού ή βαζακίου Και ετοιμάσθη τας πρώτας ώρας κατά τας πρωινάς. Και εισέπεσε εντός ποτηριού και ζαχαρώθηκε εκ κουταλιάς του γλυκού. Και πάλιν άφρισε μετά δόξης τσίτα κάνων κοιμητούς ώστε χουζουρίου έλθη το τέλος. Και εις το ρεύμα το πάγιον, το χρήσιμον, το μιξεροκινόν, το εκ της δεής επαραγόμενον το συν ψυγείου και θηκών συνεργαζώμενο, ωστε παρασκευαζώμενο, παγακίων και υδάτων ψυχρών. Εις μίαν, καφετερίαν, ομαδικήν και φιλικήν φραπεδοποσίαν. Ομολογώ εν τσίμπημα εις μπισκότου εκ του μπολ. Προσδοκώ τασάκι καθαρόν. Και να είναι η ζάχαρη λιωμένη. Αμήν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=10804&hl= http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=10299&st=15 Τριτη φορα που αναφερεται ο φραπες.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 σπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Ε τότε ας το σβήσει κάποιος. Εγώ 20 μέρες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει μπεί και τι όχι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Ε τότε ας το σβήσει κάποιος. Εγώ 20 μέρες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει μπεί και τι όχι.νταξ ρε φίλε μη το παιρνεις και κατάκαρδα. μια πλακα καναμε. Το παιρνω πισω ότι είπα. :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 > > Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο. Στην Ιταλία > > ονομάζεται Καμόρα, στην Αμερική Μαφία, στην Ελλάδα Κυβέρνηση. > > > > Τι θα γίνει τελικά με το νέφος; Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. > > Έχετε ακούσει τελευταία τα πουλιά; Δεν κελαηδάνε βήχουνε. > > > > Υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν ότι τα σημερινά μαγιό είναι εξαιρετικά > > τολμηρά. Υπάρχουν και άλλες που έχουν ωραίο σώμα. > > > > Μακάρι οι νέοι να ήξεραν... και οι γέροι να μπορούσαν. > > > > Σπάνια αποτυγχάνω, απλά αναβάλλω την επιτυχία μου. > > > > Οι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για > > τον άλλον. > > > > Ο μικρός μου γιος είναι φτυστός εγώ! Αλλά δεν πειράζει, αρκεί που το παιδί > > έχει την υγειά του. > > > > Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τον στρατό είναι να πας στο ναυτικό ή την > > αεροπορία. > > > > Τι να πεις για τους Έλληνες; Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιούν > > στιγμιαίο καφέ. > > > > Δεν είναι όλοι οι άντρες ηλίθιοι. Μερικοί από αυτούς είναι ανύπαντροι. > > > > Αν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχισε στον Αδάμ και την Εύα ένα μήλο, τα φρούτα > > σήμερα είναι πάμφθηνα. > > > > Μια γκόμενα στο αυτοκίνητο αξίζει όσο δέκα στην ατζέντα. > > > > Τα ωραιότερα ελληνικά τα ακούς στην τηλεόραση. «ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ > > ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ». > > > > Ο Νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, > > δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του και δυο ευρώ στην τσέπη του. > > > > Με το καυσαέριο που αναπνέουμε δεν ξέρω αν τελικά πρέπει να πηγαίνουμε σε > > γιατρό ή συνεργείο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 :lol: :lol: :vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Φίλε Deus λυπάμαι που θα στο πω... ...αλλά ο Drakos το λέει καλύτερα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Μεταχυ μας μεταχα (σατιριζοντας την γνωστη διαφημηση) Εχω δει πουτ@νες και πουτ@νες.....αλλα σαν τις γυναικες!!!!! (λιγο κακια, αλλα αν την βλεπατε στο συνολο της παραστασης ειχε γελιο) Παλια εκανες στην ακρη την κυλοτα για να δεις τον κολο, σημερα κανεις στην ακρη τον κολο για να δεις την κυλοτα ( ΥΜΝΟΣ!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Φίλε Deus λυπάμαι που θα στο πω... ...αλλά ο Drakos το λέει καλύτερα. :lol: εχει τον τροπο του... :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Τρελός κλέφτης ο Χάρυ Κλυν. Ούτε ένα αστείο δεν είναι δικό του, δεν έχει αφήσει τίποτα. Γνώρισα έναν τύπο (Έλληνα) που ισχυρίζεται ότι του έκλεβε τα αστεία του και δεν μου φαίνεται καθόλου δύσκολο να το πιστέψω. Ο δε τύπος είναι 100% ο πιο αστείος άνθρωπος του πλανήτη γη που έχω γνωρίσει. Παλεύεις να πάρεις ανάσα απο τα γέλια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Ο δε τύπος είναι 100% ο πιο αστείος άνθρωπος του πλανήτη γη που έχω γνωρίσει. Παλεύεις να πάρεις ανάσα απο τα γέλια. Ενταξει ρε Νικερ, μπορει και σε εκεινον να αρεσουν οι Harley :lol: :lol: :lol: Δεν κακο..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χάρρυ Κλυν όταν υποτήθεται έβγαλε αυτές τις ατάκες συνεργαζόταν με τον μέγιστο Γιάννη Καλαμίτση, για όσους ακούν ραδιόφωνο ...πρωινές χειριλασίες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες