Jump to content
deusXT

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ topic #4

Recommended Posts

Μετά από μελέτη μηνών, έρευνες, πειράματα και πολύ πολύ κόπο βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΕΜΟ:

Δ EMO : Είναι ο ΕΜΟ - δημόσιος υπάλληλος. Σκάει Σύνταγμα κατά τις 8:30 με αθλητική και κουλούρι, μέχρι να πιει καφέ να γράψει κανένα στοίχημα πάει 14:30 και την κάνει για σπίτι.

Λ EMO: Ο ΕΜΟ που εμφανίζεται στην πλατεία Συντάγματος από την πλευρά της Μ. Βρετανίας με αμάξι πολυτελείας (limo )

e -MO : Είναι ο ΕΜΟ του internet . Έχει προφίλ στο hi5, δικιά του ιστοσελίδα και πραγματοποιεί συχνά πυκνά απόπειρες αυτοκτονίας online μέσω web cam

ΘΑΨ ΕΜΟ : Γνωστός και ως ΕΜΟ-κοράκι. Γουστάρει να πηγαίνει σε κηδείες και μνημόσυνα. Θα τον βρείτε να υποβαστάζεται απαρηγόρητος από τη χείρα. Αξεσουάρ: μαλλί- πλερέζα, μαντήλι. Hot spots : Πρώτο, δεύτερο, Κόκκινος μύλος.

ΔΟΣ ΕΜΟ: O EMO ρουφιάνος. Φοράει κουκούλα με φράτζα. Κλαίει και χτυπιέται γιατί έφυγαν οι γερμανοί από την Ελλάδα. Θα τον βρείτε στο Γερμανό να χαζεύει κινητά.

ΣΚΥΨ ΕΜΟ: Πολύ απλά: O gay EMO

ΚΛΑΣ ΕΜΟ: Είναι ο ΕΜΟ που δεν έχει φίλους...

ΡΕΨ ΙΜΟ: Ο ΕΜΟ των McDonald 's

ΣΚΑΨ ΕΜΟ: Βλ. ΘΑΨΕΜΟ

Μ ΕΜΟ: Οι απόψεις των ειδικών διίστανται . Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι ο ΕΜΟ που μιμείται τους original ΕΜΟ. Άλλοι, ότι είναι ο ΕΜΟ στέλεχος πολυεθνικής που γνωστοποιεί τις απόπειρες αυτοκτονίας του με ΜΕΜΟ...

D EMO: Οι ΕΜΟ με συγκρότημα. Κλαίνε και χτυπιούνται γιατί δεν βρίσκουν παραγωγό και δισκογραφική. Αγαπημένο spot απόπειρας . Το booth σε προβάδικο.

ΠΝΙΞ ΕΜΟ: O EMO που κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κρατώντας την αναπνοή του.

ΠΡΟΣΤ ΕΜΟ: O EMO που παρκάρει στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος

ΚΟΨ ΕΜΟ: Ο ΕΜΟ που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με καθαρτικό

ΣΦΙΞ ΕΜΟ: Ο δυσκοίλιος ΕΜΟ . Αγαπημένη απόπειρα αυτοκτονίας με ρύζι λαπά.

ΚΑΘΑΡΟ ΕΜΟ: To EMO γκομενάκι . Το ψηλοκάβαλο. Σπάνιο είδος...

ΕΘ ΕΜΟ: O παραδοσιακός ΕΜΟ, ο traditional . Στην πλατεία Συντάγματος θα τον βρείτε δίπλα στον τσολιά.

ΚΡΑΞ ΕΜΟ: Αυτόν θα τον βρείτε μέσα στη Βουλή...

ΤΡΕΞ ΕΜΟ: Του φευγάτου ΕΜΟ η μάνα κλαίει συνέχεια. Όσο και να τρέξουν θα τις φάνε...

ΧΑΡΤΟΣ ΕΜΟ: O EMO που κλαίει γιατί δεν έχει να πληρώσει το νοίκι...

ΔΟΚ ΕΜΟ: Ο εκπαιδευόμενος ΕΜΟ. Θα τον αναγνωρίσετε αμέσως. Είναι αυτός που τον σφαλιαρώνουν οι άλλοι ΕΜΟ για να συνηθίσει το ξύλο

ΦΤΙΑΞ ΕΜΟ: Είναι ο βυσματούχος ΕΜΟ . Πρώτο τραπέζι σιντριβάνι...

ΧΤΙΣ ΕΜΟ: Το πρωί οικοδομή το βράδυ Σύνταγμα...Θα τον αναγνωρίσετε από τον ασβέστη στο Vans

ΧΩΣ ΕΜΟ: Το επόμενο στάδιο από τον ΔΟΚΕΜΟ. Είναι αυτός που πάει για καφέδες, τσιγάρα και ξυραφάκια

ΣΤΑΣ ΕΜΟ: O αρχαιότερος ΕΜΟ στο Σύνταγμα : O Άγνωστος Στρατιώτης...

ΑΣ ΕΜΟ: Μην τον ψάχνετε στην πλατεία Συντάγματος, κοιτάξτε πλατεία Εξαρχείων. Έχει μούσι και κιθάρα.

ΕΜΒΟΛ ΕΜΟ: O άσχετος ΕΜΟ. Δεν ξέρει κανέναν δεν τον ξέρει κανείς. Και όλοι μαζί κλαίνε γι' αυτό

ΦΙΛΟΤ ΕΜΟ: Είναι ο ΕΜΟ «Ξανθόπουλος» . Αδικημένος από τη ζωή. Ψάχνει τον πατέρα του. Οδηγεί φορτηγό αλλά σπουδάζει και ιατρική. Προμηθεύει την παρέα με νυστέρια, οινόπνευμα και γάζες.

ΛΟΥΣ ΕΜΟ: Πλάκα κάνω...δεν υπάρχει τέτοιος

Βοηθήστε στο να γίνει αυτός ο κατάλογος πλήρης στείλτε και εσείς τον ΕΜΟ της γειτονιάς σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω ένα ανέκδοτο που δεν ξέρω αν το έχει πει κανένας σε αυτό το topic.(βαριέμαι να ψάξω) :yawn:

Είναι ένας σε ένα μπαρ και βλέπει ένα πολύ πρώτο μωρό στην άλλη γωνία της μπάρας να πίνει μόνο ποτό.

Ρώτα τον μπάρμαν: τι παίζει εδώ? Πολύ πρώτο μωρό, μόνο είναι ?

Του λεει ο μπάρμαν: άσε είναι τυφλή.

Οπότε λεει αυτός , no problem

Πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λεει η γκόμενα να πάνε σπίτι της

Της λεει αυτός: μέσα αλλά να πάρω πρώτα τηλ. τη γυναίκα μου, εγώ και η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά

Οπότε βγάζει το κινητό καλεί τη γυναίκα του και λεει: μωρό άσε, μου 'κατσε μία στραβή και θα αργήσω ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω ένα ανέκδοτο που δεν ξέρω αν το έχει πει κανένας σε αυτό το topic.(βαριέμαι να ψάξω) :yawn:

Είναι ένας σε ένα μπαρ και βλέπει ένα πολύ πρώτο μωρό στην άλλη γωνία της μπάρας να πίνει μόνο ποτό.

Ρώτα τον μπάρμαν: τι παίζει εδώ? Πολύ πρώτο μωρό, μόνο είναι ?

Του λεει ο μπάρμαν: άσε είναι τυφλή.

Οπότε λεει αυτός , no problem

Πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λεει η γκόμενα να πάνε σπίτι της

Της λεει αυτός: μέσα αλλά να πάρω πρώτα τηλ. τη γυναίκα μου, εγώ και η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά

Οπότε βγάζει το κινητό καλεί τη γυναίκα του και λεει: μωρό άσε, μου 'κατσε μία στραβή και θα αργήσω ....

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=10299&st=570

Που'ν'αυτος ο τυπος με το μενιροχαλικο? Παντα οταν χρειαζεται, λειπει!! :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=10299&st=570

Που'ν'αυτος ο τυπος με το μενιροχαλικο? Παντα οταν χρειαζεται, λειπει!! :clapping:

μαλακία ρε γμτ..

είναι ένας κουφός και ένας χαζός. Λέει λοιπόν ο κουφός στο χαζό :

-Ρε χαζέ πόσο κάνει 2+1?

Λέει ο χαζός :

- 4

Κουφός :

-να την φάς και νά'ναι κρύα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
επιτέλους! σε όλα τα ενημερωμένα λεξικά!

ιδού η ετυμολογία της λέξης wife

wiferc4.jpg

:rolleyes::grin:

Καλόοο. Θέλω και εγώ τέτοιο μπλουζάκι! Sniff Sniff

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Και το εψαχνα χρονια... :rolleyes:

Επιτελους, βεβαιωθηκα οτι (ΕΞ'ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ!) δεν ειχα κανει λαθος!!!! :vv: :vv: :vv:

:tomato: :tomato: :tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο

μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο στη Νέα Υόρκη.

Δεν κινείται τίποτα. Ξαφνικά, ένας άνδρας του χτυπάει το τζάμι.

Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο και ρωτάει τον άγνωστο άνδρα:

- Τι συμβαίνει;

- Τρομοκράτες απήγαγαν τον Πρόεδρο Μπους και ζητούν 10 εκατομμύρια

δολάρια για λύτρα. Αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν

ζωντανό.!!! Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από

τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο καθένας.

Ο οδηγός λοιπόν τον ρωτάει:

- Τι δίνει συνήθως ο κάθε οδηγός;

- Eνα λίτρο περίπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

W.I.F.E. μάλιστα ... λέω να το στείλω στην γυναίκα μου email ... ή μήπως όχι ! ! !

p.s.

μου είπαν σήμερα ένα καλό με τον τοτό αλλά δεν το γράφω είναι σόκιν ! ! ! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
W.I.F.E. μάλιστα ... λέω να το στείλω στην γυναίκα μου email ... ή μήπως όχι ! ! !

p.s.

μου είπαν σήμερα ένα καλό με τον τοτό αλλά δεν το γράφω είναι σόκιν ! ! ! :P

Στείλε το σε π.μ. τότενες ;) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλη πολυεθνική προσέλαβε πρόσφατα κάποιους κανίβαλους. Στο καλωσόρισμά του ο υπεύθυνος προσωπικού τους λέει:

- Είστε μέρος της ομάδας μας τώρα, θα έχετε όλες τις αποδοχές και τα έξτρα και μπορείτε να τρώτε στο εστιατόριο της εταιρίας, μόνο σας παρακαλώ μην φάτε κανέναν υπάλληλο.

Υποσχέθηκαν κι οι κανίβαλοι ότι δεν θα το έκαναν. Πέρασε ένας μήνας και τους πιάνει ένας από το τμήμα προσωπικού και τους λέει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους και όλα καλά, αλλά χάθηκε μια γραμματέας και τους ρωτάει αν γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό. Κουνάνε όλοι το κεφάλι και λένε:

- Όχι.

Μόλις φεύγει ο προσωπάρχης, γυρνάει ο αρχηγός των κανίβαλων και τους ρωτάει ποιος έφαγε τη γραμματέα. Σηκώνει ένας δειλά δειλά το χέρι του.

- Καλά ρε ηλίθιε, τι είπαμε; Ένα μήνα τώρα που τρώμε διευθυντές και μάνατζερ, δεν έχει μας έχει πάρει κανένας χαμπάρι. Δεν είπαμε να μην φάμε κάποιον που δουλεύει και είναι χρήσιμος στην εταιρεία;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείτε αυτή τη φωτό!! Ειναι ο κλώνος του Καραμανλή!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Dik
Αφαιρέθηκε η φωτογραφία καθώς ελήφθησαν παράπονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Στη δεκαετία του '50, ένας νεαρός, αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στην κοπέλα με την οποία έβγαινε τις τελευταίες μέρες.

Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε να της δωρίσει ένα ζευγάρι γάντια, κάτι ρομαντικά αλλά παράλληλα όχι πολύ προσωπικό.

-Μαζί με την αδελφή της αγαπημένης του (που τους έκανε "πλάτες") πήγαν σε ένα ειδικευμένο μαγαζί και αγόρασαν τα γάντια.

Η αδελφούλα αγόρασε και δυο βρακάκια για τον εαυτό της.

-Ενώ η υπάλληλος πακετάριζε τα πράγματα, τα μπέρδεψε και έτσι η αδελφούλα πήρε το πακέτο με τα γάντια,

ενώ τα βρακάκια στάλθηκαν στην αγαπημένη του νεαρού με το παρακάτω συνοδευτικό σημείωμα:

" Αγαπημένη μου, τα διάλεξα γιατί πρόσεξα πως δεν συνηθίζεις να φοράς όταν βγαίνουμε μαζί.

-Αν δεν ήταν η αδερφή σου, θα διάλεγα τα μακριά με τα κουμπιά, αλλά εκείνη φοράει κοντά που βγαίνουν και πιο εύκολα.

Το χρώμα τους είναι ανοιχτό αλλά η κυρία που μου τα πούλησε μου έδειξε αυτά που φοράει εδώ και τρεις εβδομάδες και δεν έδειχναν καν βρώμικα.

Την έβαλα να δοκιμάσει το δικό σου ζευγάρι και έδειχναν πολύ όμορφα επάνω της.

-Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου όταν θα τα φοράς για πρώτη φορά, γιατί σίγουρα θα τα πιάσουν και άλλοι πριν σε ξαναδώ.

Όταν τα βγάζεις, θυμήσου πως πρέπει να φυσάς μέσα τους πριν τα βάλεις στο συρτάρι σου γιατί υγραίνονται από τη χρήση.

-Σκέψου πόσες φορές θα τα φιλήσω στις μέρες που έρχονται. Ελπίζω να τα φοράς την Παρασκευή που θα βρεθούμε.

Υ.Γ. Η τελευταία μόδα είναι να τα φοράς διπλωμένα προς τα κάτω, ώστε να φαίνεται και λίγη γούνα από μέσα."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δείτε αυτή τη φωτό!! Ειναι ο κλώνος του Καραμανλή!!!!

:2funny::2funny::2funny:

-Στη δεκαετία του '50, ένας νεαρός, αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στην κοπέλα με την οποία έβγαινε τις τελευταίες μέρες.

Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε να της δωρίσει ένα ζευγάρι γάντια, κάτι ρομαντικά αλλά παράλληλα όχι πολύ προσωπικό.

-Μαζί με την αδελφή της αγαπημένης του (που τους έκανε "πλάτες") πήγαν σε ένα ειδικευμένο μαγαζί και αγόρασαν τα γάντια.

Η αδελφούλα αγόρασε και δυο βρακάκια για τον εαυτό της.

-Ενώ η υπάλληλος πακετάριζε τα πράγματα, τα μπέρδεψε και έτσι η αδελφούλα πήρε το πακέτο με τα γάντια,

ενώ τα βρακάκια στάλθηκαν στην αγαπημένη του νεαρού με το παρακάτω συνοδευτικό σημείωμα:

" Αγαπημένη μου, τα διάλεξα γιατί πρόσεξα πως δεν συνηθίζεις να φοράς όταν βγαίνουμε μαζί.

-Αν δεν ήταν η αδερφή σου, θα διάλεγα τα μακριά με τα κουμπιά, αλλά εκείνη φοράει κοντά που βγαίνουν και πιο εύκολα.

Το χρώμα τους είναι ανοιχτό αλλά η κυρία που μου τα πούλησε μου έδειξε αυτά που φοράει εδώ και τρεις εβδομάδες και δεν έδειχναν καν βρώμικα.

Την έβαλα να δοκιμάσει το δικό σου ζευγάρι και έδειχναν πολύ όμορφα επάνω της.

-Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου όταν θα τα φοράς για πρώτη φορά, γιατί σίγουρα θα τα πιάσουν και άλλοι πριν σε ξαναδώ.

Όταν τα βγάζεις, θυμήσου πως πρέπει να φυσάς μέσα τους πριν τα βάλεις στο συρτάρι σου γιατί υγραίνονται από τη χρήση.

-Σκέψου πόσες φορές θα τα φιλήσω στις μέρες που έρχονται. Ελπίζω να τα φοράς την Παρασκευή που θα βρεθούμε.

Υ.Γ. Η τελευταία μόδα είναι να τα φοράς διπλωμένα προς τα κάτω, ώστε να φαίνεται και λίγη γούνα από μέσα."

Aς αναλαβω εγω...

post-315-1200746341.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xμμμμμ Τι θα γίνει με αυτές τις εταιρίες κατασκευής κινητών τηλεφώνων? Ξεκινήσαμε από τις συσκευές λεγόμενες και "παντόφλες" για το μέγεθος που είχαν.Σιγά σιγά άρχισε να μειώνεται το μέγεθος και τώρα τελευταία ,φτάσαμε σε κάτι κινητάκια που έχουν το μέγεθος σπιρτόκουτου.

Τι τους έπιασε πάλι και γυρίζουν πίσω στα παλιά?

Μάλιστα κυρίες και κύριοι. Η μόδα προστάζει και πάλι μεγάλου μεγέθους κινητά τηλέφωνα κι η Nokia πρωτοπορεί ξανά, παρουσιάζοντας το πρώτο φετινό της μοντέλο.

2121662640_475a7f4718.jpg

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε αγοράσει κι εσείς ένα σύστημα πλοήγησης GPS?

Έχετε συμβιώσει μαζί του για τουλάχιστον έναν χρόνο?

Έχετε φτάσει σε σημείο να νιώθετε εξαρτημένοι από αυτό?

Έχετε φτάσει σε σημείο να το παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε?

Έχετε φτάσει στο σημείο να έχετε καταχωρημένη στα αγαπημένα ακόμα και την διεύθυνση του αδερφού σας που είναι 2 στενά πιο κάτω από το σπίτι σας?

Ε δεν πειράζει...

...γιατί υπάρχουν και χειρότερα!

1933190744_93d59acf1c.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...γιατί υπάρχουν και χειρότερα!

1933190744_93d59acf1c.jpg

ο οδηγός πρέπει να δέχεται περισσότερη ακτινοβολία απ' ότι οι επισκέπτες του Τσέρνομπιλ !!!

:nuke::nuke::nuke::nuke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πιστεύω να έχει παίξει.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εφεύρει τα αεροπλάνα.Το μαρτυρά η φωτογραφία του ¨Πάρη¨!

post-4400-1201020971_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Αχιλλέας δεν ήταν ο Brad Pitt ρε παιδιά;;;

Βρε ο Αχιλλεας ηταν αλλα εδω ρωταμε αλλο.. 747 ειναι 'η 737 το αεροπλανο??? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...