capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2006 Αν και λίγο σωβινιστικό! <{POST_SNAPBACK}> Έλα ρε που είναι σωβινιστικό............ ρε΄λιστικό μπορεί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2006 ...Αχα!...Ξερουν και οι "κιτρινοι" απο μπαλλα, ε????? (Εκει τα'μαθες????) :lol: :lol: .."Πρωτο" παντως...... θα το δοκιμασω!!!! :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2006 χαχαχαχαχα τέλειο Γιώργο!!! :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 ΧΑ ΧΑ ΧΑ .......... καλε γαργαλήστε μας να γελάσουμε ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Πω πω!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ε ρε και το διαβασουνε ολες οι Κυριες/δεσποινιδες εδω μεσα....Βιετναμ εχει να γινει... :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Χα! Καλή η προσπάθεια αν και ο παραλληρισμός δεν ήταν απαραίτητος. ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:Δεν αφήνουμε ποτέ την τσάντα στην κολλητή μας. Την κρατάμε πάντα επ'ωμου γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τί θα "μπανίσουμε" μέχρι να φτάσουμε στο Ταμείο. B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Ν. :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Ααααχχχχ, αγαλλίασε η ψυχή μου. Επιτέλους κάτι πέρα για πέρα πολιτικά μη ορθόν. Α ρε αυτό το Βιετνάμ, φτιάχνει χαρακτήρα. :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indiana 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Αυτος που σου το έστειλε βλέπει πολλές αμερικάνικες σειρές....Σιγα μη λειτουργούμε ετσι εμεις οι ελληνίδες!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Κοριτσάρες μου το απίστευτο το έχω ακούσει από τη γυναίκα του κολλητού μου, η οποία σημειωτέων ήταν και εκπαιδευμένη στο τόπι (το οφσάϊτ το ήξερε ήδη). Την πρώτη φορά που πήγε γήπεδο αναρωτήθηκε: "Γιώργο, Γιώργο μετάδοση δεν έχει;" Βραχυκύκλωμα Υ.Τ. (Υψηλής Τάσης) ο κολλητός. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2006 Θα το κολλησω στον πίνακα ανακοινωσεων :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2006 Μια ξανθια οδηγει μια ακριβη Porsche και στο φαναρι πλησιαζει ενας Πακισταν μαν να της καθαρισει το παρμπριζ... :) Αυτη βγαζει 1 ευρω του το δινει και του λεει να μην το καθαρισει γιατι δεν χρειαζεται... Φευγει και στο επομενο φαναρι παλι ο ιδιος Πακισταν μαν πλησιαζει, αυτη παλι βγαζει 1 ευρω του το δινει και παλι η ιδια ιστορια.Ξαναφευγει...αλλά στο επομενο φαναρι παλι τα ιδια... 1 ευρω ,μην το καθαρισεις και βουρ...Μετα απο 10 φαναρια ξαναβρισκει μπροστα της παλι τον Πακισταν μαν και αποφασιζει να τον ρωτησει...απορημενη...Τον φωναζει λοιπον και του λεει."Δεν θελω να μου καθαρισεις το παρμπριζ,αλλά αν μου πεις πώς καταφερνεις να εισαι μπροστα μου ενω εγω το...σανιδωνω και εσυ εισαι με τα πόδια θα σου δωσω 50 ευρω"... Κι αυτος τοτε της απαντα..."Αν μου ντωσετε Κυρια 20 ευρω θα σας πω που ειναι η εξοδος της πλατειας...γκια να στριψετε" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2006 Ξανθιες rulezzz Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chestil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2006 Τι κοινό έχουν οι πατάτες με τις ξανθιές οδηγούς? Και τα 2 τα μαζεύουν απο τα χωράφια....................... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2006 καλοοοοοοο !!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2006 (τροποποιήθηκε) Μην υποτιμάς ποτέ την δύναμη της ανακαίνισης............................................. ----- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2006 από τον capo998 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2006 Στην τριτη φωτο ξανοιξε λιγο το χρωμα του μαλλιου.Κατα τ'αλλα ιδιο εμεινε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2006 Ε , κουρευτηκε και λίγο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2006 (τροποποιήθηκε) ...Στο pc, βεβαιως!!!!! " Μέλος Εγγράφηκε Σύνολο Μηνυμάτων Μέλους Μηνύματα Σήμερα % των σημερινών μηνυμάτων (19/09/06) 1. Carlos 18 Mar 06 1.431 48 9.74% 2.Vito Varadero 25 Jul 05 4.493 32 6.49% 3.Athos 17 Nov 05 4.257 26 5.27% " (χωρις παρεξηγηση, ε? ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2006 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 Κάτσε ρε φίλε ''κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα'' και ''μικροί-μεγάλοι στα καφενεία;'' Ο Άθως και ο Carlito είναι Σώματα ασφαλείας. Εγώ είμαι στις Ένοπλες Δυνάμεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 Χα χα χα απίστευτο!!! Καλά λέγανε οι αρχαίοι μας πρόγονοι ''λυχνίας σβησούσης, πάσα γυνή ομοία'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 Δηλαδη εσυ σαν τι πιάνεσαι ? Μπαλαντερ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 Δηλαδη εσυ σαν τι πιάνεσαι ? Μπαλαντερ? καλά....θα τα πούμε στην παρέλαση σε 38 μέρες :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 θα σε περιμενω , αλλα θελω μια χαρη , ναριξεις μια κανονια προς τα ανατολικα και όπου σκασει . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τωρα μενει να μπει κι ενας τετοιος συναδελφος ...εδω μεσα να βαλει μια ταξη... Εχει κανεις αντιρρηση; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2006 από τον Athos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες