deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Για urban legend το κοβω άλλα είχε πλάκα σα συλλογισμός I found this real life story very interesting to read. It also broadens your perception of things. An atheist professor of philosophy speaks to his class on the problem science has with God, the Almighty. He asks one of his new students to stand and..... Professor: So you believe in God? Student: Absolutely, sir. Professor: Is God good? Student: Sure. Professor: Is God all-powerful? Student: Yes. Professor: My brother died of cancer even though he prayed to God to heal him. Most of us would attempt to help others who are ill. But God didn't. How is this God good then? Hm? Student: (Silent.) Professor: You can't answer, can you? Let's start again, young fellow. Is God good? Student: Yes. Professor: Is Satan good? Student: No Professor: Where does Satan come from? Student: From...God.. Professor: That's right. Tell me son, is there evil in this world? Student: Yes. Professor: Evil is everywhere, isn't it? And God did make everything. Correct? Student: Yes. Professor: So who created evil? Student: (Silent.) Professor: Is there sickness? Immorality? Hatred? Ugliness? All these terrible things exist in the world, don't they? Student: Yes, sir. Professor: So, who created them? Student: (Silent.) Professor: Science says you have 5 senses you use to identify and serve the world around you. Tell me, son...Have you ever seen God? Student: No, sir. Professor: Tell us if you have ever heard your God? Student: No, sir. Professor: Have you ever felt your God, tasted your God, smelled your God? Have you ever had any sensory perception of God for that matter? Student: No, sir. I'm afraid I haven't. Professor: Yet you still believe in Him? Student: Yes. Professor: According to empirical, testable, demonstrable protocol, science says your GOD doesn't exist. What do you say to that, son? Student: Nothing. I only have my faith. Professor: Yes, faith. And that is the problem science has. Student: Professor, is there such a thing as heat? Professor: Yes. Student: And is there such a thing as cold? Professor: Yes. Student: No sir. There isn't. (The lecture theatre becomes very quiet with this turn of events) Student: Sir, you can have lots of heat, even more heat, Superheat,mega heat, white heat, a little heat or no heat. But we don't have any thing called cold. We can hit 458 degrees below zero which is no heat, but we can't go any further after that. There is no such thing as cold. Codld is only a word we use to describe the absence of heat. We cannot measure cold. Heat is energy. Cold is not the opposite of heat, sir, just the absence of it. (There is pin-drop silence in the lecture theatre) Student: What about darkness, Professor? Is there such a thing as darkness? Professor: Yes. What is night if there isn't darkness? Student: You're wrong again, sir. Darkness is the absence of something. You can have low light, normal light, bright light, flashing light.... But, if you have no light constantly, you have nothing and it is called darkness, isn't it? In reality, darkness isn't. If it were you would be able to make darkness darker, wouldn't you? Professor: So what is the point you are making, young man? Student: Sir, my point is your philosophical premise is flawed. Professor: Flawed? Can you explain how? Student: Sir, you are working on the premise of duality. You argue there is life and then there is death, a good God and a bad. God. You are viewing the concept of God as something finite, something we can measure. Sir, science can't even explain a thought. It uses electricity and magnetism, but has never seen, much less fully understood either one. To view death as the opposite of life is to be ignorant of the fact that death cannot exist as a substantive thing. Death is not the opposite of life: just the absence of it. Now tell me, Professor. Do you teach your students that they evolved from a monkey? Professor: If you are referring to the natural evolutionary process, yes, of course, I do. Student: Have you ever observed evolution with your own eyes, sir? Professor: (The Professor shakes his head with a smile, beginning to realize where the argument is going.) Student: Since no one has ever observed the process of evolution at work and cannot even prove that this process is an on-going endeavour, are you not teaching your opinion, sir? Are you not a scientist but a preacher? (The class is in uproar) Student: Is there anyone in the class who has ever seen the Professor's brain? (The class breaks out into laughter) Student: Is there anyone here who has ever heard the Professor's brain, felt it, touched or smelled it?.....No one appears to have done so. So, according to the established rules of empirical, stable, demonstrable protocol, science says that you have no brain, sir. With all due respect, sir, how do we then trust your lectures, sir? (The room is silent. The professor stares at the student) Professor: I guess you'll have to take them on faith, son. Student: That is it, sir.. The link between man & God is FAITH. That is all that keeps things moving & alive. That young man was ALBERT EINSTEIN....... ή ο τζιντεβελεκ :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τη μαντιναδα ισως τη ξερετε. Την απάντηση ομως? Μαντινάδα φρέσκια από Ρέθυμνο Εµένα η γρίπη των πουλιών µ' έχει προßληµατίσει µη µου ψοφήσει το πουλί που µου δωσε η φύση !!! Μαντινάδα-Απάντηση : να μη προβληματιζεσαι, μα πράμα δεν παθαίνει, όταν της φύσης το πουλι μες στη φωλιά του μπαίνει! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2006 από τον deusXT Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Επιτέλους λίγη δόξα και για μένα(εδω μπαίνει smilie με τυπάκι τύπου Καίσαρα με δάφνες στο κεφάλι και τα σχετικά) :lol: Thanks grigoris.Δοξάστε με :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 1 γΛηγορο: Πως λεγεται το αβγό που πάει στα μπαρ? ΘΑΒΓΩ και οχι δε ξερω τον επισημο εισαγωγεα της γαργαλιερας :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Το τελευταίο σου σχόλιο ήταν όλα τα λεφτά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Δεν είναι urban legend, είναι κομμάτι της προπαγάνδας των οπαδών του creationism στις USA, ή αλλιώς (όπως το λένε τώρα για να ακούγεται πιο επιστημονικό) του intelligent design. Έτσι προσπαθούν να πετάξουν έξω από την διδακτική ύλη την θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου και να εισάγουν την θεωρία της δημιουργίας στην θέση της. O Αλβέρτος πράγματι έλεγε παρόμοια πράγματα και θεωρούνταν πιστός, σε ένα επίπεδο μάλιστα που δεν ερχόταν καν σε σύγκρουση με την επιστήμη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 :lol: ΘΑΒΓΩ;ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!! Και ένα με ηθικό δίδαγμα Ένας Ουκρανός λέτσος βγαίνει στο δρόμο τη Δευτέρα. Τον συναντούν δύο Αυστραλές και τον σπάνε στο ξύλο. Την Τρίτη βγαίνει στο δρόμο ακόμα πιο λέτσος, μέσα στη μπίχλα. Πάλι Συναντά τις Αυστραλές, πάλι τον δέρνουνε. Την Τετάρτη τα ίδια. Βγαίνει, άπλυτος όπως ήταν, στο δρόμο, οι Αυστραλές τον βλέπουν και τρώει της χρονιάς του. "Δεν είναι δυνατόν, ρε γαμώτo, λέει αυτός, κάτι πρέπει να κάνω." Την Πέμπτη πλένεται, βάζει καθαρά ρούχα, σενιάρεται, παρφουμαρίζεται Και βγαίνει έξω. Συναντά και πάλι τις Αυστραλές, οι οποίες αυτήν τη φορά δεν Ασχολούνται μαζί του. ΠΟΙΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ? ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 axaxaxaxaxaxaxaxax δε μου λες μηπως ξερεις τη Στέλλα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Ποιές θα ήταν οι δικές μου απαντήσεις (στα ελληνικά)... Student: Have you ever observed evolution with your own eyes, sir? - Όχι αλλά έχουμε χιλιάδες απτές αποδείξεις (και όχι ενδείξεις) για την εξελικτική διαδικασία. Student: Is there anyone in the class who has ever seen the Professor's brain? - Όχι αλλά έχουμε δει αλλονών. Άλλωστε το ότι κάθομαι και σου μιλάω δεν είναι μια διεργασία που χρειάζεται έναν εγκέφαλο για να εκτελεστεί? Student: Is there anyone here who has ever heard the Professor's brain, felt it, touched or smelled it?.....No one appears to have done so. -Όχι αλλά όπως και πιο πάνω, πρέπει να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Δεν ακούμε τον εγκέφαλο του καθηγητή αλλά ακούμε τα λόγια που σχηματίζονται ως ιδέες μέσα του. Student: The link between man & God is FAITH. That is all that keeps things moving & alive. -Η πίστη, το μόνο που κρατάει ζωντανό είναι το παρασιτικό συνοθύλευμα των κλήρων των θρησκειών. Αν δεν υπήρχε πίστη, πως θα τρώγανε και αυτοί οι καϋμένοι ένα κομμάτι ψωμί (με βούτυρο, μερέντα, μαρμελάδα και μια στρώση σολωμό και αστακό ), με λες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Ποιές θα ήταν οι δικές μου απαντήσεις (στα ελληνικά)... Student: Have you ever observed evolution with your own eyes, sir? - Όχι αλλά έχουμε χιλιάδες απτές αποδείξεις (και όχι ενδείξεις) για την εξελικτική διαδικασία. Student: Is there anyone in the class who has ever seen the Professor's brain? - Όχι αλλά έχουμε δει αλλονών. Άλλωστε το ότι κάθομαι και σου μιλάω δεν είναι μια διεργασία που χρειάζεται έναν εγκέφαλο για να εκτελεστεί? Student: Is there anyone here who has ever heard the Professor's brain, felt it, touched or smelled it?.....No one appears to have done so. -Όχι αλλά όπως και πιο πάνω, πρέπει να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Δεν ακούμε τον εγκέφαλο του καθηγητή αλλά ακούμε τα λόγια που σχηματίζονται ως ιδέες μέσα του. Student: The link between man & God is FAITH. That is all that keeps things moving & alive. -Η πίστη, το μόνο που κρατάει ζωντανό είναι το παρασιτικό συνοθύλευμα των κλήρων των θρησκειών. Αν δεν υπήρχε πίστη, πως θα τρώγανε και αυτοί οι καϋμένοι ένα κομμάτι ψωμί (με βούτυρο, μερέντα, μαρμελάδα και μια στρώση σολωμό και αστακό ), με λες? <{POST_SNAPBACK}> από την άλλη βεβαια στο άλλο άκρο θα έχεις ακουσει για το κβαντο πείραμα με το κουτί τη γάτα και το δηλητηριο? Βάζεις τη γάτα στο κουτί το κλείνεις και ρίχνεις μεσα δηλητηριο. Πως ξερεις ότι η γατα είναι νεκρή χωρίς να ανοιξεις το κουτί. Πρεπει να υποθεσειες ότι η γατα είναι και νεκρή και ζωντανη ταυτόχρονα. Καμμια γάτα δεν υπέφερε κατα τη διαρκεια της συγγραφης αυτης της απάντησης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Ρε deusXT μήπως κάναμε μαζί φαντάροι? Γιατί είχα στην Αυλώνα έναν συν-φάνταρο που μου πρότεινε το βιβλίο με το συγκεκριμένο πείραμα αλλά εγώ βαριόμουν να κάτσω να το διαβάσω... :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 χαχαχαχαχαχα ΘΑΒΓΩ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Η γάτα του Schrodinger, είναι ένα πασίγνωστο πείραμα (φανταστικό) που επινόησε ο Schrodinger για να δείξει ένα παράδοξο στην κβαντική φυσική. Νομίζω θα το βρείς σε όποιο βιβλίο για κβαντική φυσική διαβάσεις! και ενα link http://whatis.techtarget.com/definition/0,...i341236,00.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών. Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό: "Έλα μαλάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε" http://www.humor.gr/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 axaxaxaxaxaxaxaxax δε μου λες μηπως ξερεις τη Στέλλα? <{POST_SNAPBACK}> Η μόνη Στέλλα που ξέρω είναι η αρτουά. Αυτή εννοείς; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 Η γάτα του Schrodinger, είναι ένα πασίγνωστο πείραμα (φανταστικό) που επινόησε ο Schrodinger για να δείξει ένα παράδοξο στην κβαντική φυσική. Νομίζω θα το βρείς σε όποιο βιβλίο για κβαντική φυσική διαβάσεις! και ενα link http://whatis.techtarget.com/definition/0,...i341236,00.html <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: :lol: έχει γίνει λίγο σουρρεαλιστική ή φάση? μιλάμε για πειραμα κβαντικής φυσικής με το μπαγκσ μπανι? χαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 Τι είπανε οι τζαμαικανοι όταν τους τελειωσε οι φούντα στη τζαμαικα? ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 :lol: :lol: :lol: έχει γίνει λίγο σουρρεαλιστική ή φάση? μιλάμε για πειραμα κβαντικής φυσικής με το μπαγκσ μπανι? χαχαχαχαχαχαχα <{POST_SNAPBACK}> Και που ‘σαι ακόμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 ..Ένας κύκνος μπαίνει σ' ένα κοτέτσι κι αρχίζει να πηδάει στη σειρά όποια κότα βρίσκει μπροστά του.. Τον παίρνει χαμπάρι ο κόκκορας και διαμαρτύρεται : "Ρε συ, πας καλά ?? !! Τι συμπεριφορά είναι αυτή ??" Ο κύκνος : "Φίλε, άκου δώ, κάνε μόκο γιατί δεν τό'χω σε τίποτα να πέσω κάτω, να κάνω τον ψόφιο...και να σας σφάξουν όλους στο πιτς-φυτίλι....!!!" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2006 Και συνεχίζω... :lol: :D Ήταν μια φορά δυο μανάδες και συζητούσαν για τους γιους τους που ήταν φοιτητές. Λέει η πρώτη: - Ασε ρε συ! Πήγα της προάλλες να δώ τον γιόκα μου, μπαίνω μες το σπίτι και τι να δω;;; Ήταν καμία 10ριά άτομα και τρώγαν όλοι από το ίδιο σάντουιτς... Και να πεις ότι δεν έστελνα λεφτά;;; Έστελνα... Και λέει και η δεύτερη τότε: - Τι να μου πείς κι εσύ... Πήγα να δώ κι εγώ της προάλλες τον γιόκα μου, ανοίγω την πόρτα και τι να δω;;; Ήταν καμιά 10αριά άτομα και καπνίζαν όλοι από το ίδιο τσιγάρο!!!!! Και να πείς ότι δεν έστελνα λεφτά;;; Έστελνα... ___________________________________________________________________ Παντρεμενος, σ'ενα σουπερμαρκετ τωρα και τον χαιρετα μια εντυπωσιακη ξανθια! - Γνωριζομαστε? λεει αυτος... - Νομιζω εισαι ο πατερας ενος απο τα παιδια μου, απανταει η ξανθια. - Ω θεε μου! λεει εκεινος και θυμαται τη φορα που απατησε τη γυναικα του. Εισαι η στριπτιτζου απο το μπατσελορ ναιτ που ειχαμε πηδηχτει στην πισινα και μετα μου τις εβρεξες με το μαστιγιο και μου καρφωσες ενα καροτο στον κωλο? - ΟΧΙ, κανει εκεινη σαστισμενη! Ειμαι η φιλολογος του γιου σας... ____________________________________________________________________ Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι: Τραγικό δυστύχημα! Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφειό! Έχουν βρεθεί 3.000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται!!! ____________________________________________________________________ Είναι η μαμά με τον Γιαννάκη μέσα σε ένα λεωφορείο, τίγκα στον κόσμο. Σε κάποια φάση λέει ο Γιαννάκης: - Μαμά, θέλω να κλάσω! - Γιαννάκη, λέει η μαμά ντροπιασμένη, υπάρχουν και άνθρωποι γύρω που σε ακούνε. Δεν θα λες θέλω να κλάσω. Θα λες θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι. Περνάει λίγη ώρα ακόμα και αρχίζει ο Γιαννάκης: - Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι! Αφήνει το "σπουργιτάκι"... Μετά από λίγο: - Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι! Την αφήνει πάλι... Το έκανε αυτό καμιά δεκαριά φορές. Ο κόσμος είχε ψοφήσει από την βρώμα. Ξαναρχίζει ο Γιαννάκης: - Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι! Πετάγεται ένας κύριος: - Γιαννάκη, άμα αφήσεις άλλο σπουργιτάκι, θα σου γαμήσω την φωλίτσα!!! ____________________________________________________________________ Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι,το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει: -Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι? Αυτό κάνει μια περιουσία... -Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με την φίλη μου την Μαρία,πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω..! Μέσα στον νηπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω,δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!! Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα. - Τι είναι αυτό ρε γυναίκα ? Που την βρήκες αυτή τη γούνα? - Aσε άντρα μου που να στα λέω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με την φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ ? Την πήρα και εξαφανίστηκα! -Τι να σου πω ρε γυναίκα... Είσαι πολύ τυχερή. Της απαντάει ο άντρας της. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2006 ..Ένας κύκνος μπαίνει σ' ένα κοτέτσι κι αρχίζει να πηδάει στη σειρά όποια κότα βρίσκει μπροστά του.. Τον παίρνει χαμπάρι ο κόκκορας και διαμαρτύρεται : "Ρε συ, πας καλά ?? !! Τι συμπεριφορά είναι αυτή ??" Ο κύκνος : "Φίλε, άκου δώ, κάνε μόκο γιατί δεν τό'χω σε τίποτα να πέσω κάτω, να κάνω τον ψόφιο...και να σας σφάξουν όλους στο πιτς-φυτίλι....!!!" <{POST_SNAPBACK}> ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Το σχολείο του Τοτού βρίσκεται καθ' οδόν για το κοντινό πάρκο όπου πηγαίνουν εκδρομή. Kαθώς περπατούν βλέπουν δύο γάτες να ζευγαρώνουν στο πεζοδρόμιο... >Τότε αρχίζουν τα χαζογελάκια... >- Κυρία κυρία τι κάνουν αυτές οι γατούλες;; >- Τίποτα παιδιά μου... Απλώς η μία χτύπησε το ποδαράκι της και η άλλη την έχει πάρει καβάλα για την πάει στον γιατρό... >Και τότε ο Τοτός λέει: >- Συγνώμη κυρία ... μαμιώντας θα την πάει;;; Απορίες Πρωινές αναζητήσεις.......... -ΤΑ ΑΤΜ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ? -Πώς θα ήταν οι καρέκλες αν τα γόνατά μας λυγίζαν ανάποδα ? -ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ? -Που πάει το σκοτάδι όταν ανάβουμε το φώς ? -ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΦΕΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΠΕΙ ? -Αφού το κολύμπι αδυνατίζει, τί λάθος κάνουν οι φάλαινες ? -ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΑΓΟΠΟΔΑΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΦΑΔΟ ? -Γιατί τρέχουν οι μύτες και τα πόδια μυρίζουν ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2006 ..................................................................... ..................................................................... -Γιατί τρέχουν οι μύτες και τα πόδια μυρίζουν ? <{POST_SNAPBACK}> Αν τρεχει η μυτη σου και μυριζουν τα ποδια σου....... μαλλον .....εισαι αναποδα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 Απορία Ένας μαύρος περπατά κάπου στη Ν. Αφρική και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι. Το ανοίγει και βλέπει μέσα $200.000 και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio. Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι δεν καταλάβαινε τίποτα... "Ωραία!!!" σκέφτεται. Επιτέλους θα την κάνω από αυτή την κωλοχώρα... Θα πάω στην Ευρώπη! Θα κάνω μια καλύτερη ζωή! Πάει λοιπόν στο αεροδρόμιο της Ν. Αφρικής και βγάζει εισίτήριο για Αθήνα. Περνά τον έλεγχο επιβατών. 'Ανετος. Δεν του είπε κανείς τίποτα. Ποιός τον ήξερε άλλωστε το Leonardo Di Caprio... Φτάνει στην Αθήνα και πάει στον έλεγχο επιβατών. Εκεί λοιπόν είναι ελεγκτές ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Ο Κωστίκας ανοίγει τις αποσκευές του επιβάτη και ο Γιωρίκας ελέγχει το διαβατήριό του. Κοιτάζει λοιπόν ο Γιωρίκας το όνομα: Leonardo Di Caprio. Κοιτάζει τον επιβάτη: Μαύρος, κατάμαυρος!!! Γυρνά λοιπόν και λέει στον Κωστίκα: - Ρε Κωστίκα, να σε ρωτήσω κάτι; - Τι θες ρε; - Ρε συ; Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2006 Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το πως κάνει το ντους του το κάθε φύλο.Σίγουρα θα βρείτε κάποια πράγματα κοινά με το δικό σας ντους ή της/του συντρόφου. Με λίγη δόση υπερβολής βεβαίως βεβαίως. :lol: Χρειάζεται acrobat reader Tontoustwndywfylwn.pdf Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2006 ....ιχνη απο φρεναρισμα χαχαχαχαχαχαχαχαχ απαιχτο!! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες