Jump to content
diasostis

Funny Videos

Recommended Posts

Καλά στην αρχή μου θύμισε εμένα όταν προσπαθώ να κλείσω την βαλίτσα της μηχανής.

Φοβερό :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτή είναι η αστεία πλευρά του νομίσματος

Είναι πιο σοβαρό το θέμα νομιζω, για αυτό ας δούμε και λίιιιγο την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.....

http://www.youtube.com/watch?v=wiC6yi0wmUo

http://www.youtube.com/watch?v=-YjrkBYDDQM (είναι πιο σκληρό)

( το ίδιο)

Έχει κι άλλα πολύ πιο "αντικείμενικα" αλλα δεν τα έβαλα για τους γνωστούς λόγους. Έκανα 2 μέρες εντατική λόγω του κανπίσματος. Μπήκα εκτάκτος σε χειρουργείο για άλλον λόγο αλλα επείδη πνηγόμουνα από τα φλέμματα με έβαλαν 2 μέρες στην εντατική συνδεδεμένο - διασωληνομένο με μηχάνημα που διευκολίνει την αναπνοή και με συνεχόμενες αναροφήσης. αλλα δεν ήταν μόνο αυτό, αφού με βγάλαν από την εντατική με χτύπησε καπάκι πνευμονία μέσα στο νοσοκομείο και έμεινα άλλες 2 βδομάδες . Σας πληροφορώ ότι αυτές τις 2 βδομάδες εβγαζα (αφού με χτυπούσαν με την παλάμη την πλάτη να ξεκολήσουν τα φλέματα) σπάνια βέβαια,κάτι κομμάτια σαν σάπιο κρέας μαυροκοκκινου χρώματος. Δεν ήταν τίποτα απλά καθάριζαν τα πνευμόνια μου . Αποτέλεσμα ? Το έκοψα μαχαίρι και έχω να καπνισώ ένα χρόνο. Αλλα στην δουλειά αναγκαζομαι να καπνίσω τον καπνο των άλλων οποτε ουσιαστικά δεν άλλαξε και τίποτα. Υπάρχουν νόμοι για τους μη κανπιστες αλλα εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει και δεν ισχύει τίποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν νομιζεται οτι στην Αθηνα οι οδηγοι κανουν οτι γουσταρουν ριξτε μια ματια τι γινεται στην Ινδια...

Πως καταφερνουν και δεν τρακαρουν??? :mellow::mellow::mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασφαλιστικες ??? χαχαχαχαχαχα

εδω δεν ειμαι συγουρος αν εχουν καν καποιο ειδος κοκ

χαχαχαχαχα

σαν μυρμηγκια ειναι :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι σας κανει εντυπωση, ρε σεις? Εχετε δει ποτε φαναρια σε μυρμηγκοφωλια?? :_zeppelin:

:lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγίτσα μου κάτι άνθρωποι.

Ορίστε τι γίνεται όταν οι Νταλίκες βγαίνουν αριστερά. Δεν έχουνε ιδέα τι γίνεται στα δεξιά τους.

Και βρίστε με αλλα ο πεζός τα θελε και τα παθε ο μ@λαξ, που πήγε να περάσει τρέχοντας τον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα