Jump to content
diasostis

Funny Videos

Recommended Posts

http://imageshack.us...os/805/jri.mp4/

Απιθανο video!!

Τροποποιήθηκε από τον kostas_36

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ αστειο το απο πανω βιντεο "αντρας" να βαραει γυναικα, φασιστας που δερνει μιλαμε πολυ αστειο μπραβο σ οποιον το ανεβασε!!!!!!

Κανενα αλλο με χρυσαυγιτακια να κοπανανε κανεναν κακομοιρο μεταναστη αν εχεις βαλε να λυσει το αντερο τελειως!

Δε ντρεπομαστε λιγο λεω εγω....απο ποτε ειναι αστειος ο φασισμος;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν 2 "γυναίκες" βρίζουν και υποτιμάν έναν "άντρα" σε αυτό το βαθμό, χωρίς να τον αφήνουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τέλος καταλήγουν να τον κράζουν στον αέρα για τα προσωπικά του... πολύ άντεξε ο άνθρωπος!

+ κάποιος έπρεπε επιτέλους να δείξει στους πολιτικούς ,με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να επιβληθείς πέρα από την ένταση της φωνής.

Η προκατάληψη έγκειται στο ότι αν το ξύλο το έριχνε κάποιο άλλο κομματόσκυλο ίσως και να μην το μαθαίναμε ποτέ!

Πριν αρχίσουν να πέφτουν τα χαστούκια, δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο κόμμα και σε καμία περίπτωση την οργάνωση αλλά τον συγκεκριμένο άνθρωπο στη συγκεκριμένη περίσταση τον επευφημώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιντεο προσπαθει να γελοιοπησει και και βγαλει γελιο μεσα απο μια ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ σταση και νοοτροπια η οποια ειναι καταπτυστη, Με την ιδια λογικη αστεια ηταν κι η φωτο ενος υποψηφιου χρυσαυγιτη που χε παει στο αουσβιτς και στο φουρνο που καιγαν ζωντανους ανθρωπους εγραφε σχολιο αυτος ο φουρνος πρεπει να βγαζει ωραιο ψωμι. Ντροπη αν χτυπαγαν την μανα σας την αδερφη σας τη γυναικα σας θα το θεωρουσατε αστειο;

spad εγω γυναικες δε βαραω. Τωρα αν εσυ τον επεφημεις κιολας δικαιωμα σου! Απλα ελπιζω να μη συμβει σε κανενα δικο σου προσωπο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικα κατακρινω την σταση του και το τι εκανε!

απλα κανουμε και λιγη πλακα!

δεν ειναι ολα σοβαρα!

δεν σχολιαζω αλλο γιατι θα ειμαστε οφ τοπικ!

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην παρεξηγείς αυτά που γράφω! Δεν έχω χτυπήσει και δεν έχω σκοπό να το κάνω!

Απλά κάνω την κριτική μου και διαπιστώνω ότι εγώ θα είχα φύγει από κει πολύ πολύ πιο νωρίς γιατί δεν θα άντεχα τόση ώρα.

Δεν συμφωνώ ξαναλέω αλλά κατανοώ το λόγο! κάποιος έπρεπε να το κάνει!

Πάντα κάποιος πρέπει να κάνει την δράση για να δημιουργηθεί μια αντίδραση και να συνεχίσει ο κόσμος να κινείται.

kosmas2111 όντως!

keep laughing

Τροποποιήθηκε από τον spad

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια απλα μακρυα απο το φασισμο δε θελω να σας τη σπασω αλλα δεν παιζουν με το φασισμο. Εχει αιματοκυλησει τουτη τη χωρα, εκατομυρια ελληνων και εκατομυρια ανθρωπων παντου και τωρα δηλητηριαζει συνειδησεις νεων παιδιων, ειναι ακρως επικινδυνος, δημιουργει και γενναει μισος. Δε θελω να ρημαξω το θεμα με τ αστεια βιντεο απλα οφειλα για λογους συνειδησης να το πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αυτά τα έχει κάνει ο φασισμός? και ο κομουνισμός τι έχει κάνει

πάντως με την δημοκρατία μετράμε 2000 νερκούς (αυτοκτονίες κτλ)

για να ιδούμε ποιος θα νικήσει?

γυναίκες δέν βαράμε γυναίκες που λένε οτι σφάξανε ενα ολοκληρο λαό και θα σφάξω και εσένα οταν έρθει η ώρα σου... εγω δεν βαράω αλλοι ας την τουλουμίασουνε στο ξύλο στα παπακια μου!!

ΥΓ Σατυρικό βιντεάκι χαλάααααρωσσεεε μαννν να κάνατε έτσι και για τους φοροφυγάδες και για τους πολιτικούς μια χαρα θα μασταν τώρα!

:cheers:

δεν ξανα απαντάω σε αυτο το θέμα γιατι είναι FUNNY VIDEOS και δέ θαθελα να κλειδωθεί PM δέχομαι ευχαρίστως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα εχει κανει ο κομμουνισμος και δε προκειται να κανω πολιτικη η ιδεολογικη συζητηση σε θεμα ασχετο με αυτα, αλλα επειδη εγω προσωπικα τουλαχιστον, θεωρω οτι λαος που δε ξερει την ιστορια (του) δεν εχει και μελλον, ξερω (μεχρι και εχθροι του κομμουνισμου το παραδεχονται) οτι χαρη στα παλιοκομμουνια οπως ειπε κι ο γερμανοτσολιας ο κασιδιαρης δε μιλαμε γερμανικα σημερα.

Γιατι χαρη στην αυτοθυσια και στο αιμα του ελληνικου λαου καθυστερησαν να φτασουν στη Σοβιετικη Ενωση, μα μολις τα καταφεραν κι αυτοι οι ανθρωποι εκει χυσαν μπολικο αιμα

(τις μεγαλυτερες απωλειες στο Β παγκοσμιο πολεμο 2 χωρες ειχαν; Ελλαδα και Σοβιετικη Ενωση)

και τελικαν νικησαν και σταματησε ο χιτλερ κι η φασιστικη γερμανια να αιματοκυλαει ολο το πλανητη.

Και μονο και μονο που χαρη στους παππουδες μας και στους ρωσους παππουδες ειμαστε ελευθεροι σημερα(εστω με αυτη τη μορφη ψευτοελευθεριας) οφειλω οπου βλεπω φασιστα και φασισμο να καταγγελω και να το πολεμαω.

Στη μνημη των νεκρων μας... και πιστεψε με ολοι εχουμε αν ψαχτουμε...

Χαβαλες δεκτος κι εγω χαβαλεδιαρης ειμαι και γουσταρω αλλα μερικα θεματα θελουν σεβασμο.

Συγνωμη για αλλη μια φορα αλλα οφειλα να απαντησω.Καλη συνεχεια στα βιντεακια

Τροποποιήθηκε από τον nioonline

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα