MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2007 metefrasetai gia na soy po ετσι για να μην λετε οτι δεν ξερω εγγλεζικα :P :P :P :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν με νοιαζει αν ειναι ανεκδοτο ή πραγματικο, γελασα πολυ :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Θεικό πεθανα απτα γελια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 +1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Τώρα το +1 για ποιο απ' όλα πάει; :P Εμένα πάντως αυτή η ανάλυση με τα ποσοστά μου δείχνει πόση διαφορά υπάρχει στην αντίληψη του όρου "φιλία" μεταξύ των δύο φύλων. Τελικά μάθαμε που κοιμήθηκε η γκόμενα; Για τον γκόμενο ξέρουμε. 1 ώρα σε κάθε έναν απ' τους φίλους του (γιατί ως γνωστόν, οι άντρες λένε πάντα αλήθεια)... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Τελικά μάθαμε που κοιμήθηκε η γκόμενα; Προφανώς σε κάποια καινούρια καλύτερή της φίλη που δεν την γνωρίζει ακόμα. Αυτός ξέρει μόνο αυτές τις 10 καλύτερές της φίλες, που έχει δοκιμάσει ο ίδιος. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Ποοοολύ καλό!!!Ποοοοοοοοοοοολύ γέλιο!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ελληνάααααααααααααααααααααααααααααρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Έχω ακούσει αρκετά τέτοια πραγματικά γεγονότα. Έχω κάνει και εγώ ένα: Όταν πήγα στην Γερμανία, έπρεπε να δουλεύω σταθερά για να σπουδάσω. Κάποια στιγμή οι Γερμανοί αποφάσισαν να απαγορέψουν στους ξένους φοιτητές να δουλεύουν μέσα στο εξάμηνο. Έτσι αναγκάστηκα να ξεδηλωθώ στην αστυνομία από φοιτητής και να το παίξω ελεύθερος επαγγελματίας εικονικά. Έκανα μια εταιρία εισαγωγών/εξαγωγών που την ονόμασα Gamai & Derni. :D Η καλή πλάκα ήταν όταν όντως παίρνανε τηλέφωνο κάποιοι ενδιαφερόμενοι και ζητούσαν τον κύριο Gamai, ή τον κύριο Derni, όποιος είναι διαθέσιμος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ζητούσαν τον κύριο Gamai, ή τον κύριο Derni, όποιος είναι διαθέσιμος :rotfl: :clapping2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Έχω ακούσει αρκετά τέτοια πραγματικά γεγονότα. Έχω κάνει και εγώ ένα: Όταν πήγα στην Γερμανία, έπρεπε να δουλεύω σταθερά για να σπουδάσω. Κάποια στιγμή οι Γερμανοί αποφάσισαν να απαγορέψουν στους ξένους φοιτητές να δουλεύουν μέσα στο εξάμηνο. Έτσι αναγκάστηκα να ξεδηλωθώ στην αστυνομία από φοιτητής και να το παίξω ελεύθερος επαγγελματίας εικονικά. Έκανα μια εταιρία εισαγωγών/εξαγωγών που την ονόμασα Gamai & Derni. :D Η καλή πλάκα ήταν όταν όντως παίρνανε τηλέφωνο κάποιοι ενδιαφερόμενοι και ζητούσαν τον κύριο Gamai, ή τον κύριο Derni, όποιος είναι διαθέσιμος. ρε δεν παιζεσε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 :rotfl: :clapping2: γεια σου ρε σταθη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ..Και απαντουσες αναλογα με το αν "απαντουσε" ο gamai 'η ο derni?? (Aληθεια, τι ακριβως "εισηγαγε-εξηγαγε" η εν λογω "εταιρεια"?? ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 σεξ και βία τι άλλο;;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 πρωτη φορα βαζω τετοια γελια μπροστα απο το pc,εγραψες λεμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Τι θα φάμε αύριο? Μετά από σχετικό αίτημα του καραμελένιου μου, ιδού τι θα φάμε εμείς αύριο: Έχω λοιπόν τέσσερα μεγαλωπά μανιτάρια τύπου πορτομπέλο Αφού τα πλύνω καλά, αφαιρώ τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβω. Ανακατεύω σε μπολ τα κοτσάνια των μανιταριώνΕ, τυρί κρεμώδες (κατά προτίμηση του καραμελένιου με χαμηλά λιπαρά και με Ω3 λέει), ελάχιστη κρέμα γάλακτος (άκουσον άκουσον... κρέμα γάλακτος λέει με 3% λιπαρά, αυτό πουλάκι μου δεν είναι κρέμα πάντως!) κρεμμυδάκι, μια σκελίδα σκόρδο λιωμένη, αρωματικά όπως δυόσμο, μέντα, βασιλικό, μαϊντανό, άνιθο (ή τέλος πάντων τι σας βρίσκεται στα γλαστράκια σας και το ψυγείο σας) και προσθέτω λίγο αλάτι και πιπεράκι. Ααα... μιας και μας βρίσκονται, θα ψιλοκόψω και λίγη πιπεριά καυτερή. Τι είπες? θέλεις και ζαμπόν? μμμμ τα χαμηλά λιπαρά σε μαράνανε... Θα σε βάλω από αυτό το ανάλατο με επίσης Ω3 προσθήκη... Άιντε, λοιπόν, ψιλοκόβουμε και λίγο αλλαντικό μέσα στο μείγμα του μπολ και αφού ανακατέψω καλά, γεμίζω τα μανιτάρια με το μείγμα και τα τοποθετώ σε πυρέξ ή ταψάκι που το έχω ίσα ίσα περάσει με μια κουταλίτσα του γλυκού ελαιόλαδο για να μη μας κολλήσουν. Φούρνος ~180 βαθμούς για κανά εικοσπεντάλεπτο μέχρι να λιώσει το μείγμα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Άσε το κάτω σε λέω... άμα δε με βάλεις τη μπαταρία απάνω στο xrάκι δεν έχει μαμ! Για επιδόρπιο κερνάμε ρακή σπιτίσια και περγαμότο! Καλή μας όρεξη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ΠΩ ΠΩ ΠΩ .....ΡΕ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.... ΘΕΙΚΟ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ΤΗΝ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ..ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ???? :P :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Ειπαμε bon viveur αλλά εδω διακρινω μια Ποιοτικη Οδο στην επιλογη της καθημερινοτητος...Ασυνηθιστο για καποιους (γκουχα γκουχα :D )αλλά που θα παει..Θα το συνηθισουν.Αλλωστε κανεις δεν πεθανε βελτιωνοντας την ποιοτητα ζωης του.Ισα-ισα...και εδω εχει πολυυυυυυ "ισα"... :) Α....και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!! Υ.Γ.Μην ξεχασεις να του δωΚεις το βραδυνο ε(πρωι-μεσημερι-βραδυ μετα το φαγητο...γκουχα-γκουχα) ...ωχ ωχχχ ωχχχ...εσκασα λεμε.... ... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 μαριλυ καμμια σχεση με τη magica de spell (μαγερικο blog)? και μια μικρή διόρθωση Η στραπατσαδα λέγεται έτσι διοτι βαζεις μεσα ότι σου έχει μεινει απο την παρασκευη άλλων φαγητων. Οποτε μπορείς να χωσεις μέσα ότι γουσταρεις. Βασικά ντοματα και αυυγο και μετα ότι περισσεψε. μιαμ μιαμ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donald_duck 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Τι θα φάμε αύριο? ............ Άσε το κάτω σε λέω... άμα δε με βάλεις τη μπαταρία απάνω στο xrάκι δεν έχει μαμ! Για επιδόρπιο κερνάμε ρακή σπιτίσια και περγαμότο! Καλή μας όρεξη! αααααααααα ......... τώρα κατάλαβα! no battery on xr - no mam. έτσι λοιπόν εξηγείται το πως και γιατί στο ........ xxxράκι ρυθμίστηκαν βαλβίδες αλλάχτηκαν φρένα αλλάχτηκαν λάδια αλλάχτηκαν μπουζί και άλλα πολλά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Ψήνεται κανείς για μεξικάνικο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Δεν είναι ανέκδοτο αλλά απάντηση σε επιστολή που έστειλε έλληνας στη Ρενό..πολύ γέλιο!!! Dear Mr. Katsiaros D. We have received and analyzed your complaint letter regarding the "arhidia kivotio" issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about. Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "gamo to aftokinito sas", "valte to ston kolo sas" and "gamo tin kariola tin reno". Sincerely yours, Michel Mouton Customer Service Representative 414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Ψήνεται κανείς για μεξικάνικο; αμα ξερεις ρίξε. Το καυτεροτερο είναι καλύτερο :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες