katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 egw proswpika eimai fan twn boxer ws sxediastis, eimai fan kai twn paliwn bmw kserw poly kala poso megali etairia einai i bmw kai exw tromero sebasmo auto pou den katalabes einai oti krazw to sygekrimeno montelo epeidi onomazetai kai plasaretai gia enduro tha agoraza mia bmw 1200gs giati einai fobero mixanaki stin katigoria touring on off (bebaia eimai pyrobolimenos kai thapairna to 950.. alla auto einai alli istoria) tha agoraza ena gymno boxer bmw (san auto pou tha bgei se ligo kairo) giati exei foberi proswpikotita ws mixanaki ALLA TO HP2 EINAI AKYRO, KANEIS MA KANEIS, plin kapoiou sylekti i emporou bmw (gia na toxei gia kraxti) DE NOMIZW NA SKEFTOTAN POTE SOBARA TIN AGORA AUTOU. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 ότι και να πεις εσύ ή όποιος άλλος, τα HP2 που θα βγουν (πχ. 10-12 στην Ελλάδα, 325 στην Αμερική) είτε είναι ήδη προπωλημένα, είτε θα πουληθούν σε Δt όσο "χρήσιμο" είναι ένα R1, τόσο χρήσιμο είναι και αυτό και μάλιστα περισσότερο γιατί τουλάχιστον στην πόλη (και μην αρχίσουμε περί κυλίνδρων... είναι εμφανές ότι ΠΟΤΕ δεν έχεις πάει βόλτα 12GS) είναι ΑΠΕΙΡΩΣ χρησιμότερο από το R1, οπότε και "ραλίστας του Κολωνακίου" να το πάρει (δηλ. το 85% των αγοραστών extreme μηχανών ΓΕΝΙΚΑ) τουλάχιστον θα έχει κάνει μικρότερη μαλακία από τον κάτοχο R1 που έχει δει πίστα μόνο στο eurosport όσο για την "κατηγορία" που παίζει, α δεν περίμενα από σένα σοβαρό και σύγχρονο άτομο σχεδιασμού μοτό κλπ. που μας λες να λες τέτοια πράγματα... παίζει σε μια καινούρια κατηγορία που δημιούργησε στα... σχέδια η ΚΤΜ, μετά υλοποίησε πρώτη η BMW και τώρα βγάζει από τα σχέδια και υλοποιεί και η ΚΤΜ... μια κατηγορία που σε 3-4 χρόνια θα την έχουμε αποδεχτεί μια χαρά ως ύπαρξη κλπ. ...πριν 25 χρόνια (και κάτι μήνες) κάποιοι αναρωτιώντουσαν τι χαζομάρα είναι αυτές οι GS... τώρα η μεγαλύτερη παραγωγή μοτό στον πλανήτη είναι on-off και mega on-off σε άπειρες παραλαγές και το MS δεν έχει "κατηγορία" αλλά επειδή είναι κόκκινο, ιταλικό και επειδή ΔΕΝ είναι BMW, ήταν "καταπληκτική ιδέα" ε (που εγώ έχω πει ότι δεν μου αρέσει αλλά άλλο θέμα αυτό) αλήθεια γιατί τέτοιες εκφράσεις αγάπης στο thread περί 950SM; η αλλαγή της ρόδας μπροστά κάνει τόσα μαγικά; όταν δείτε το πρώτο HP2SM (μιλάμε για γελιωδώς εύκολη μετατροπή - ήδη στα μπράτσα του μπροστινού έχει θέση και πρόβλεψη για να μπει το φρένο αλλιώς για 17άρη τροχό) θα λέτε τα ίδια; ή πάλι για μαλακία BMW θα λέμε; άσε ξέρω - το τελευταίο (α επίσης το ότι δεν κάνει για καφριλίκια είναι το λιγότερο... αστείο - μιλάμε έχεις πέσει μακριά από την αλήθεια όσο απέχουν τα μεσάνυχτα από το μεσημέρι) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 nice to HP2 kai apo ligo diavasma sto internet fenete arketa kalitero apo to 950 tora gia to enduro 170 killwn emena de mou leei kati ena mixanaki 1200 cc de tha mporouse na einai elafritero se kamia periptosh idi to thewrw elafri alx h istoria ton motosikletwn den leei akrivos ayta pou les giati kai h harley otan evgaze moto olloi oi alloi apla kitousan parola ayta pes mou oti einai kala ta harley, kai otan oi italoi trexan se agones (se pistes) oi germanoi kitousan episis kai trexan se alanes :) opos kai to poso exei simvalei h BMW sthn ekseliksh ths moto einai mia sizitish pou thn kanoume opote thes opos kai gia thn epanastash pou feran oi giaponezoi sta telh tou 60' parayta to KTM to leme enduro to bmw de to leme enduro ? de sas pianw katemis h xrish tou hp2 einai ayth pou tha apofasisei o idioktiths tou opos kai kathe mixanaki aloste, kai taksidia tha paei ama goustarei kai se vouna tha anevei kai oti thes tha kanei kai motard isws ginei aloste to mixanaki fenete prothimo gia polla (egw mono apo foto sto internet to exw dei) tora gia thn timh... kai ena XT me ena KTM exei xaodh diafora (se thmh alla kai dinatotites) apokliete dld kai to bmw me ta ipolipa na exei toso megalh diafora se dinatotites ? de nomizw aloste h bmw den einai xazh .. exei prospathisei poly na katevasei th thmh apla apo oti fenete xoris ekptoseis emena se mourh mou aresei fenete poly agrio an dialega anamesa se ktm kai bmw san noumera kerdizei to bmw san esthish prepei kapios na ta odigisei kai ta 2 PLZ PLZ PLZ thermh paraklish mhn kolate stis markes pou exete agorasei.. epidi einai bmw tha einai kalo exei vgalei patates h bmw apires, h epidi einai ktm einai kalo skata einai, h epidi einai suzuki einai kalo xalia mayra einai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Cyber....μου φαινεσαι λιγακι αδιαβαστος. Κατι που εγραψα σε καποιο αλλο τοπικ το κανω paste Και για την ιστορια.....In 1923 Friz developed the company's first motorcycle, the R32, a model that held world speed records for motorcycles during most of the 1930s Επιμενεις ακομα οτι οι Γερμανοι "κοιτουσαν"Την βαρια βιομηχανια που ειχαν(εκεινον τον καιρο) και εχουν οι Γερμανοι ειναι λιγο δυσκολο να την φτασουν αλλοι! Οσο για τις μοτο των Ιαπωνων στα τελη των 60s βαλε μας καμμια φωτο να γελασουμε.Επισης βαλε και φωτο Ευρωπαικων μοτοσυκλετων στο ιδιο χρονικο διαστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 ... re cyberpunk kala o nls... alla na mou les esy oti to HP2 kanei gia enduro... kai afou einai i epanastasi tis 100etias!! lol giati den to bgazei se eureia paragwgi?? egw kserw giati... anarwtitheite kai seis to idio kai giati thabw to 950enduro episis afou eimai orkismenos opados tis etairias?? NLS KSANALEW , EPEIDI YPARXEI KAPOIOS POU ODIGAEI TO R1 TOU MONO MESA STIN ATHINA, de simainei oti PREPEI NA KATASKEUAZOUME PROIONTA ME AUTO TO TARGET GROUP. ELEOS NLS an to hp2 ginei supermoto kai paei san auto... http://www.950supermoto.com/ (play video)... tote tha pw kala logia pistepse me... apla mexri simera i sybathis kata talla etairia BMW mas exei synithisei se alles kataskeues Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Βρε παιδιά έλεος ! Μην παθιαζόμαστε τόσο με τις προτιμήσεις μας! Τι οπαδιλίκι είναι αυτό; Τα αγαπάμε όλοι τα εργαλεία μας ,αλλά όχι και έτσι! Κάπου κάπου διαβάζω κάτι κουλά και παθιασμένα από φανατικούς της ΜΑΡΚΑΣ τους ,και γαργαλιέμαι αφάνταστα να απαντήσω. Αλλά πάλι είναι τέτοια η προσφορά κάποιων συναδέλφων στο Φόρουμ (με σοβαρή και δουλεμένη παρουσία) ,που δεν θέλω να τους θίξω προσωπικά. Πάνω από όλα είμαστε όλοι μοτοσικλετιστές! Ας’ καλλιεργήσουμε αυτά που μας ενώνουν(κλισέ;) και ας δείξουμε ανοχή στην διαφορετική άποψη! Εγώ δηλώνω στρητάς! Και λοιπών ;Αυτή είναι η προτίμηση μου ΜΟΝΟ. Δεν αφορά ούτε την τιμή ούτε την υπόληψη μου! Αφορά την προτίμηση μου! Μου αρέσουν πολλά μηχανάκια από όλες τις εταιρίες (σχεδόν) στα HONDA όμως, την έχω την αδυναμία μου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω αγοράσει ή ότι δεν θα αγοράσω κάτι άλλο ποτέ. Δεν σημαίνει ότι η HONDA είναι στο απυρόβλητο. Δεν σημαίνει εντέλει ότι πρέπει σώνει και καλά σε κάθε κατηγορία θα είναι HONDA η επιλογή μου. Και ένα παράδειγμα . Ουδέποτε κάποιο BMW ήταν στα όνειρα μου! Το 2005 η Μπαβαρέζα μου κάνει εκπλήξεις! Κοσμογονία (Νέα μοντέλα ,νέοι κινητήρες )! Ανατροπή !Μπράβο στην ανανέωση, στην πρωτοβουλία στην τόλμη, στην μοτοσικλετιστική επιτέλους νοοτροπία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 ALX believe me ime poly diavasmenos idika se moto istoria to R32 pou anafereis to exeis dei emfanisiaka ? an to exeis dei katalaveneis ti lew an oxi sou anaferw oti htan ena project to opoio den eixe skopo na perasei se agones alla veltiosh aerodinamikhs (exw spiti kai foto pou einai ston aera apo alma :P) parayta etrekse se agones (ligous) kai ayto giati logo twn yperterastiwn fearing tou den mporouse na stripsei opote apetixe patagodos h alithia einai oti akoma mias kai milame gia 1930 oi agones moto den ipirxan me thn enia pou exoume tora (htan apla poios tha paei pio grigora apo to simio A sto simio B se xwmatinous kai (sxedon) asfaltinous dromous) oi agones ksekinisan meta ton B pagosmio polemo oso gia to ti ekanan oi giaponezoi psakse vres oti kata to 50-55 ektos apo giaponezous kai italous den ipirxe kati allo apla (an eksereseis triumph,BSA kai norton) episeis gia na imaste dikaioi an den ipirxe h honda pithanotata de tha htan o 4xronos kinitiras toso diadedomenos (h an ipirxe de tha htan etsi) an einai na milisoume gia giaponezikes VS germanikes agonistikes moto kalitera na mhn to ksekinisoume mias kai apo tis ekatontades giaponezikes pou mporoun na anaferthoun oi germanikes tha einai poly liges alx opos exei diksei h istoria se agones mono italos xtipaei giaponezo kai h istoria isws epanalifthei (ducati sta GP) alx oso gia tis foto egw de thimame germanikh agonistikh moto meta to 60 ... an milame gia eyropaikes genikotera to sizitame... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Na kano mia asxeti erotisi? Ti mixanes odigousan sto polemo oi Germanarades? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Για Ευρωπαικες μιλαμε.Εσυ ανεφερες Ιαπωνικες που η Ιαπωνια απαριθμει 4 μαρκες. Δεν ειπα εγω ποτε οτι η BMW ηταν πρωτη στους αγωνες.Αλιμονο...ομως μιλησαμε για κατασκευες. Εγω καποτε σε ενα search που εκανα για το 50s κατι ποδηλατα με ψευτοκινητηρακια ειχαν φτιαξει οι Ιαπωνες,ενω στην Ευρωπηξ υπηρχαν κανονικες μοτοσυκλετες!!! Και ολη η βαση της τεχνολογιας των Ιαπωνων ξεκιναει απο την Ευρωπη με σχεδια των Ευρωπαιων.Το αν επιδοθηκε η Ιαπωνια τα τελευταια χρονια στην παραγωγη μοτο με πολλους ιππους και μεγαλες τελικες...δεν λεει τιποτα. Μ αυτα προσπαθει να χτυπησει την αγορα κι οπως δειχνουν τα πραγματα τα εχει καταφερει μια χαρα. Μηπως νομιζεις οτι αν ο Ευρωπαιος θελησει να βγαλει αλογα και τελικες ...δεν μπορει?ή ειναι μονο προνομιο των Ιαπωνων αυτο? Τελος παντων...θα παει μακρυα η βαλιτσα παλι.....απαντησε μου αν θες αλλα εγω δεν θα πω αλλα.Δεν βγαινει ακρη ουτως ή αλλως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 an pisteuete oti kapoios pouxei paratisei ti zwi tou, ti sxoli tou, tous filous tin oikogenoia, kopela tou stin ellada, kai exei erthei se ena kwlo meros pou brexei synexeia gia na akolouthisei to oneiro tou gia na sxediazei autokinita kai mixanes sto mellon, einai kolimenos opados mias etairias... kai genikotera kolimenos sto myalo den kserw ksanaskefteite to, poso kolimenos einai o egefalos mou pantws egw synexizw na milaw me dedomena kai oxi eikasies kai ta dedomena exoun ws eksis ksekinwntas apo leuko xarti na sxediasei kapoios ena enduro... an ebaze ws dedomena 180kila kai boxer kinitira.... thaprepe natan toulaxiston ILITHIOS twra an to 1200gs metatrapike se ena elafrytero dynatotero kai me kalyteres anartiseis mixanaki ... einai mia alli istoria... bravo tous... alla mi mou to plasarete gia enduro kotsarete kana fering kyrioi, balte kai ena ligo megalytero depozito... kai lansarete to gia on- ofF kai tote thanai ena fobero on-off auto pou yparxei twra den einai on-off... poso mallon enduro, kai giauto to logo den mpainei kai se eureia paragwgi etsi exoun ta dedomena. oi eikasies einai alli ypothesi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 alx ontos akrh den vgenei simfonw oti h amerikh kai h eyrwph mpikan sto xwro moto protes alla to poios ftiaxnei kati protos episeis de leei polla ... h ollh poria einai poy leei kai se agones ti na kanoume oi giaponezoi edw kai polla xronia einai protoi an deis to dreambike mou tha deis oti einai eyropaiko den kolaw sto poios to eftiakse to mixanaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Na kano mia asxeti erotisi? Ti mixanes odigousan sto polemo oi Germanarades? <{POST_SNAPBACK}> Εσυ τι λες να οδηγουσαν? Μια φορα που ημουν σε καποιο χωριο βορεια...δεν θυμαμαι σε ποιο...ηταν ενας παππους και κοιτουσε πολυ ωρα απο κοντα το GS. Kαποια στιγμη οταν πηγα να φυγω τον ρωτησα τι ακριβως κοιταζει τοση ωρα. Ξερεις τι απαντηση πηρα? Αυτα τα κυλινδρα στο πλαι μου ειπε ξυπνουν μεσα μου ασχημες αναμνησεις :( Αλλα κοιταζω ποσο διαφορετικες εγιναν αυτες οι μοτοσυκλετες τωρα πια.Ομως ο κινητηρας παραμενει οπως παλια.Αντεχουν ακομα. Ναι παππου του ειπα...οπως παλια...οπως τοτε το 40 αλλα με καποιες ποιο συγχρονες βελτιωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Oxi rotao giati i omada tou pappou mou eixan "arpaxei" mia Harley apo 2 "nazokathikia"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 alx sorry dude ayto mou thimizei diafimish "to kserei kai h giagia " :) Sarevock gia pes mas ti odigousan giati kai egw de katalava thn erwtish Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Sarevock gia pes mas ti odigousan giati kai egw de katalava thn erwtish Oute kai ego xero , gia auto rotao! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Oxi rotao giati i omada tou pappou mou eixan "arpaxei" mia Harley apo 2 "nazokathikia"! <{POST_SNAPBACK}> Ισως....αλλα και τα ναζοκαθηκια...κλεμενη θα την ειχαν απο τους συμμαχους :P οποτε δεν θα τους ενοιαξε και πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Ισως....αλλα και τα ναζοκαθηκια...κλεμενη θα την ειχαν απο τους συμμαχους :P οποτε δεν θα τους ενοιαξε και πολυ <{POST_SNAPBACK}> Am etsi pes mou! Giati prosfata eida mia photo kai mou ekane entiposi! Kai leo "Einai dinaton?" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Γιατι ωρες ωρες αυτο το mybike γινεται Παιδικος σταθμος/νηπιαγωγειο "Τα ζουζουνακια?" kaaaala: (to erothma afora th myga)xerei aytos zhtw sygnomh apo oloys tous allous!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Tin Eide Kaneis? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 (τροποποιήθηκε) ας δούμε και το BMW HP2 SM... --- (βλέποντας τα post πιο πάνω στο thread που θυμίζω λέγεται "BMW R1200GS HP2", νόμιζα ότι είμαι αυτός που καταστρέφω τα ΚΤΜ thread με άσχετα πράγματα και μαλακίες περί BMW... - ναι μόλις ειρωνεύτηκα, απλά επειδή άκουσα πολλές παπαριές σήμερα και δύσκολο να το καταπιώ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2005 από τον NLS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες