Jump to content

NetMin909

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους NetMin909

  1. NetMin909

    FULL FACE----FLIP UP----OPEN FACE

    To μηχανακι το πήρα και το κρανος αγοραστηκε.. 2 arai contor μαυρα Σας ευχαριστω πολύ για τη πληροφορίες . Η αλήθεια είναι οτι πήρα κάτι τελειως διαφορετικό από αυτό που έψαχνα όταν δεν ήξερα. Πόλυ άνετο κράνος. Ιδρώνω βέβαια αλλα ειναι λογικό. 630 ευρώ και για τα 2. Ετσουξα λίγο αλλα όλα καλά. Το κεφάλακι μου θα βάλω μέσα. Το πολύ ασχημο είναι ότι στα 900 ΜΕΤΡΑ που είχε συμλπηρώσει το μηχανάκι το παρκαρα και μπήκα σε ένα μαγαζι για καφέ. Σε λεπτά άκουσα εναν συναγιαρμό να βαράει και δυστυχώς ήταν ο δικος μου καθώς ένας παππους με βρήκε στο παρκαρισμα και το έριξε. Ψαλίδι και προστατευτικο εξάτμισης 200 ευρώ με τις υγείες μου Και δεν τον πρόλαβα τον πουστη. Καλά αρχίσαμε...Ούτε χιλιομετρο δεν κλείσαμε!!!
  2. NetMin909

    FULL FACE----FLIP UP----OPEN FACE

    Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά να μπορούσες να απαντήσεις στις απορίες μου θα με βοηθούσες να αποκτήσω και εγώ μία γνώμη.. (πολύ ευγενικός είμαι ο π...)
  3. NetMin909

    FULL FACE----FLIP UP----OPEN FACE

    Γεια σας και απο μένα που έστω και αργά..στα γεράματα δηλαδή, καθώς τριαντάρισα, αποφάσισα να μπω στο κόσμο των δίτροχων. Η μέχρι σήμερα εμπειρία μου σχεδόν μηδαμινή, αν εξαιρέσουμε μερικά καλοκαίρια που οδηγούσα παπάκια των φίλων μου. Μετά από πολύ σκέψη και συζητήσεις με μηχανόβιους φίλους αποφάσισα να αγοράσω ενα kymco Xciting 300 (σκέτο). Ξεκίνησα απο beverly ανέβηκα στο transalp, μέχρι και το GS1200 οδήγησα αλλά τελικά επικράτησε η λογική. Σε αναμόνη λοιπόν για την παραλαβή του scooter και αφού διάβασα όλα τα σχετικά topics, η ερώτηση παραμένει... 1) Ενα flip up κράνος όταν το έχεις κατεβασμένο παρέχει την ίδια ακριβώς ασφάλεια με ένα full face? Τα οpen face απο ότι κατάλαβα είναι ξεχωριστή κατηγορία και αποκλείονται. 2) Υπάρχει flip up κράνος πολύ καλής ποιότητα που να μην είναι βαρύ και να μην κάνει θορύβους?(ανεξάρτητα από τιμή) 3) Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει μεγαλή ποικιλία απο κράνη? 4) Το κράνος που αρχικά είχα διαλέξει ήταν ενα AGV gt open. Γνωρίζετε αν είναι αξιόλογο? 5) Τι κράνος θα με προτείνατε να πάρω εννοώ εταιρία και μοντέλο σε τιμές γύρω στα 250-300 ευρώ? Θα πάρω προφανώς το ίδιο για οδηγό και συνοδηγό. Μήπως πρέπει να ανεβάσω τον προυπολογισμό στα κράνη? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Υ.Γ To scooter κατα 95% θα κινείται μέσα στην πόλη και μία στις τόσες μπορεί να πηγαίνω καμιά 50κμ μακριά..( Αν και απο ότι έχω διαβάσει δεν θα αλλάξει την απάντηση σας!!!!)
×
×
  • Create New...