Jump to content

lefteye

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους lefteye

  1. Χαχα! Μόλις το πάρω πάντως θα αρχίσω να λέω ότι είναι μούφα σε όποιον ρωτάει! Έτσι για να μη γεμίσει ο τόπος! :P
  2. Αααχ.... Επειδή έχω κάνει αρκετές φορές αυτό το λάθος, δλδ, να ψωνίζω με τη λογική, κ μετά να έχω μια καούρα, μόλις ξεμπερδέψει μια κατάσταση με την πάρτυ μου θα το χτυπήσω... Street Triple it is my fellow bikers! Τι αέρας, τι α-μπου-σου? Αν είναι να την πάρω κ να λέω "Αααχ!τότε έλεγα να πάρω το άλλο αλλά...κι αυτό καλό είναι μωρέ.." Θα είναι η πρώτη ολοκαίνουρια μου, η πρώτη ολοδικιά μου, κ επειδή δεν έχω και την δυνατότητα να αλλάζω κάθε χρόνο θα πάρω αυτό που με κάνει να "καρδιοχτυπώ" και τέρμα... Ευχαριστώ για τις πληρφορίες...και συνεχίστε υπάρχει κάτι που χρήζει προσοχής αν κ απ'ότι κατάλαβα δν υπάρχει κάτι τρανταχτό.
  3. XAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!! Και οι τρεις?? Εγώ έλεγα, θα χαλάσει ο ένας θα έχω άλλους δύο!! Χαχαχα
  4. H βαζεις ένα stabilizater και είσαι μια χαρά επίσης
  5. Χαχα...! Πλάκα έχει! Μέχρι στιγμής: Οι περισσότεροι "αγαπάνε" το Triumph αλλά θα προτείνουν το Fazer! Το πρώτο έχει μαζέψει τις περισσότερες ψήφους, αλλά το Φαιζερ (που το έχουν αρκετοί τελικά) έχει πιο πειστικά σχόλια... Συνεχίστε! "Γέρνω" στο Τρίπλε αλλά ακόμη με προβληματίζει το θέμα. Κ πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
  6. Αυτάάάάάάάά είναι!! Έτσι ακριβώς θέλω να το πάρω. Άσπρο με το φερινγκ κ την καρίνα. Το πίσω το άλλαξες? Είναι μάπα ή είναι αρκετά σκληρό κ ήθελες κάτι που να κάνει πιο πολλά κόλπα? Γιατί διάβασα ότι έχει τα καλύτερα στην κατηγορία του... Απο αέρα τη λέει? Υποφέρεις ή αντέχεται? Κάνεις αποστάσεις εκτός Αθήνας?
  7. Βγαίνεις πολύ σε Εθνικές? Όντως παίζει πολύ αέρας? Τα σερβις σου πως ήταν? π.χ. Στο πρώτο μετά το στρώσιμο πόσα έδωσες?
  8. Tnx Sensei! Σφαιρικότατη άποψη. Αυτά χρειάζομαι. Θετικά και αρνητικά. Άντε και κανένας με τη "Ασχημούλα Χούλιγκαν"!!! :D
  9. Ευχαριστώ οδηγός, Νομίζω πως το Triumph με το bikini που το δίνουν είναι μια χαρά αν μικρό. Είναι μικρός ακόμα για να με απασχολεί ο αέρας ρε γμτ...!! Άσε που δεν πάω πατητός μεγάλες αποστάσεις! Μέσες ταχύτητες!Είναι πολύ μόρτικο το αγγλικό! Από την άλλη το Fazer einai All-around με όλη τη σημασία. Αλλά το ότι δν βγαίνει σε άσπρο είναι ένα θέμα...Το θέμα των δρόμων δν θα αλλάξει οπότε μένει ασχολίαστο... :-)
  10. Τέτοιες απαντήσεις θέλω!!! 100 άλογα έχεις κ εσύ με μια ζελατίνα που δν είναι κ ανεμοθώρακας! Κάνω λάθος? Αυτό με τις αντιπροσωπείες με προβληματίζει.... Η ομορφία, όπως είπες, είναι στα αυτού που κοιτάει...Μπορεί το "κορίτσι απο τα βόρεια" να είναι κάπως...ιδιαίτερο! Αλλά και την "σχιστομάτα" την έχουν όλοι! (Υπενθυμίζω ότι την λατρεύω άνευ όρων έτσι?) :-)
  11. Είναι καλύτερος? Καλύτερος απο τον Ιάπωνα?
  12. lefteye

    Yamaha Fazer S2 600 - VS - Triumph Speed Triple 675

    Το Fazer, η μεγάλη μου ανεκπλήτωτη (για την ώρα) αγάπη!...Το Street Triple, o νέος μου παράφορος έρωτας! Το Προφίλ μου: Η τίμη τους είναι πάνω κάτω η ίδια, οπότε δεν είναι θέμα. Ο συνεπιβάτης δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Κυρίως βολτάρω "στας Εθνικά Οδούς" και λίγο στην πολή. Ότι πάρω θα είναι καινούριο. Αν και το "πατάω", θα με έλεγα μάλλον μέσης ταχύτητας οδηγό. Τώρα οδήγώ ένα Pegaso 650 "The flying chicken"!!! Τρία βασικά ερωτήματα: α) Service: Πιο είναι ακριβότερο? Σχόλια για τον κινητήρα της Αγγλίδας β) Η λεπτομέρεια που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφορά ανάμεσα στις δυο κούκλες?? Υπάρχει? γ) Μπορώ να εμπιστευθώ την Αγγλίδα?(Μηχανικά-Ηλεκτρικά προβλήματα, αξιοπιστία, μεταπώληση) Φυσικά και όλες οι απόψεις σας και οι προτάσεις σας θα είναι πολύτιμες. Μόνο μη μου πείτε "Και τα δύο είναι αξιόλογες μηχανές" :D ...αν δεν ήταν δεν θα ρωτούσα! Σας ακούω λοιπόν.... Να στε όλοι καλά και πάντα όρθιοι! P.S. Etsi, akrivos tis 8elw :D
  13. Φίλτατε Γιάννη Έχω το ίδιο δίλλημα με σένα. Γυμνό ή ντυμένο. Αυτό τον καιρό ψάχνω να δω τι μου ταιριάζει καλύτερα. Από τα συμφραζόμενα καταλάβα ότι είσαι νέος όπως κι εγώ οπότε θα σου πώ τι γνώμη μου. Φοβόμουν το γυμνό λόγο αέρα. Έτσι έχω έναν Πήγασο. Υποτίθεται ότι δεν τρως αέρα με αυτά, γιατί έχω κ μια ζελατίνα βιτρίνα! Πριν από αυτή είχα κ μια μικρότερη ζελατίνα αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, ο αέρας σε κοπανάει και λόγω στάσης κ λόγω ύψους σέλας. Ε και? Προσωπικά, σκέφτομαι, οτι είμαστε μικροί ακόμα για να μας απασχολεί ο αέρας! Από την άλλη μεριά, οδήγησα το καινούριο το xj6 γυμνό. Το έχει ο κολλητός. Το μηχανάκι είναι οδηγικά ερωτεύσιμο. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις πριν το απορρήψεις. Να σου πω γι'αυτο; Χαμηλό κέντρο βάρους (κ πατάς άνετα, ανεξάρτήτου ύψους), σαν ποδήλατο στην πόλη, ροπάτο μέχρι αηδίας! Μέσα στη Σαλονίκη με κίνηση κ 2α-3η χωρίς να σβήνει. Στις, δε, στροφές θα σε εντυπωσειάσει αν είναι το πρώτο "γρήγορο" που έχεις. Έχει τον κινητήρα τις R6!!! με 78 άλογα κ λίιγο μεγαλύτερη διαδρομη στον εκκεντροφώρο για καλύτερη ροπή. Αρπάζει από χαμηλά, αλλά στρωτά. Είναι ευκολοοδήγητο γενικά. Μέχρι τα 215 ανοίγει, δοκιμασμένα, κ έχει κι άλλο. Είναι φτηνό λόγου κάποιον εκπτώσεων που έκαναν στην πίσω ανάρτηση κ στα φρένα, οποία έχουν πάαρα πολυ καλή αίσθηση γι αυτή τη μηχανή. Προσφέρεται για παιχνίδι κ χαλαρή βόλτα. Το έχει κάνει 3.500 χλμ κ δν έχει βγάλει κάτι αλλα....YAMAHA είναι! τι να πάθει. Είναι ένα φτηνό Fazer 600 με πολύ ωραία πλαστικά στη naked έκδοση. Το Diversion δν μου άρεσε ούτε εμένα. Είναι κ 1,000-1,300ε φτηνότερο, έτσι; Προσωπικά είμαι ανάμεσα στο Fazer S2 600 (7.500e [6.700 naked]), sto Street Triple 675 (8.250e) k sto xj6 (6.300e). Αυτά. Κ πάνω από όλα να δεις τι θα σε φτιάχνει πιο πολύ να το οδηγάς. Να το βλέπεις κ να το λατρεύεις! Καλά ψώνια! Υ.Γ. Σερραίος είμαι κ εγώ. Αν θες στείλω ΠΜ να τα πούμε
  14. lefteye

    Πρώτη πτώση!

    Και εγώ έπεσα! Το Σάββατο την πήρα και έπεσα μια φορα το Σάββατο και μια φόρα την Κυριακή! Και τις δύο φορές από στάση ευτυχώς! Καμια ζημιά χάρη στα κάγκελάκια μου! Αγχώθηκα λίγο από την υπερχύληση που έπαθα και δεν έπαιρνε μπρος μετά, αλλά έγινε! Άστα να πάνε! Να μη χτυπάμε μόνο και όλα τα άλλα θα γίνουν! Υ.Γ. Το Σάββατο οδήγησα πρώτη φορά ;)
  15. Φίλε artech, Ενώ συνέχιζα να ψάχνω, σκέφτηκα να σε ρωτήσω αν έχει να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με το Πήγασο. Είναι όμορφο και στα λεφτά που θέλω, όπως και το Freewind, αλλά το θέμα είναι τι λένε από ποιότητα? Το έχεις δοκιμασμένο? Οπότε τίθεται το εξής ερώτημα? Τransalp - F650 του 96-98 ή Pegaso - Freewind του 99-01? Υ.Γ. Μιλάμε για μηχανήματα που έχουν service book και είναι στα 2.200ε-2.500ε και έχουν πάνω-κάτω 40.000χλμ-50.000χλμ. (βρήκα αρκετά...) Υ.Γ. Και όποιος πουλάει κάτι ανάλογο ας το postάρει! Μ. Βδομάδα παίζει να "ψωνίσω"!!! (αν είναι Σαλονίκη) Απαντήστε όσοι έχετε άποψη!
  16. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Για να πω την αλήθεια οι μηχανές που μου αρέσουν είναι ακριβότερες απ' όσα μπορώ να δώσω, αλλά τι να κάνεις; έτσι είναι αυτά! Συνεχίστε τις όποιες προτάσεις έχετε! Θα βοηθούσατε πολύ αν σας βρίσκεται και καμιά αγγελία ή καμιά μηχανή γνωστού σας που πωλείται! Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Πάντως το θέμα της ομορφιάς είναι πάνω απ'όλα, αν δεν σου αρέσει δεν το οδηγάς και δεν το φροντίζεις. Y.Σ. Συγνώμη στους mods για τα αγγλικά στην παραπάνω απάντηση το ξέχασα!
  17. Arxika eyxaristw gia to endiaferon. To F650 einai mallon h epikratesterh epilogh. Sigkekrimena exw brei mia poli kalh periptwsh kai akribws sta lefta pou 8elw! To 8ema einai oti den kserw tpt gia auto, opote ka8e pliroforia einai dekth mporeis na mou ta peis kai apo MSN. Έχω κανα δυο σοβαρές απορίες οπότε, όταν μπορέσεις πες μου. Το MSN μου είναι el_ioannidis@hotmail.com
  18. Καλησπέρα σε όλους του μηχανόβιους! Είμαι νέος, ωραίος B) και αυτό είναι το πρώτο μου post! Ήμουν 18 και τα έτρεμα... Έγινα 22, ανέβηκα, και ερωτεύτηκα! Στο θέμα μας τώρα: Ψάχνω για πρώτη μηχανή. Θέλω: 1) Για ταξιδάκια με 2 άτομο και καμιά μπαγαζιέρα 2) Όχι γυμνό και να έχει άνετη θέση οδήγησης δηλαδή όχι πάρα πολύ σκυφτό! 3) Διαθέσιμο χρήμα 2.500ε (-+200), μεταχειρισμένη 4) Ύψος μου 1,80, βάρος μου 74 5) Τα άλογα δεν είναι θέμα... 6) Να υπάρχει service Πρέπει να συμπληρώσω ακόμη ότι θα είναι σίγουρα 400άρι ή 600άρι. Έχω δει αρκετές αλλά δεν μπορώ να διαλέξω γιατί δεν έχω κανέναν που να ασχολείται και για να μου πει τι προσφέρει η κάθε μια! Δηλώνω τρελός για Fazer, λατρεύω F650 και μου αρέσει πολύ η CBF kai CB500. ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ! Υ.Σ. Καλύτερα όχι κάποιο KLE ή Aprillia Τρελά ευχαριστούρια σε όλους που θα ασχοληθούν!
×
×
  • Create New...