-
Δημοσιεύσεις
24 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Πόντοι
0 NeutralΣχετικά με το μέλος DEEPBLUE
-
Κλάση
Περιμένει την οδική
- Γενέθλια 10/09/1966
Μέθοδοι Επικοινωνίας
-
Ιστοσελίδα
http://www.deepbluebeachbar.com
-
ICQ
0
Η Μοτοσικλέτα μου
-
myBike: Κατασκ/ής
Kawasaki
-
myBike: Μοντέλο
ZX12R
Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου
-
dreamBike: Κατασκ/ής
Kawasaki
-
dreamBike: Μοντέλο
ZX12R
-
Πεσμενη η κινηση? Πλακα κανεις ....!!! Η Μηλος γενικα βουλιαζει απο 15/7-25/8 και ετσι θα ειναι και φετος !!! Αν καποιος θελει να πατηθει ερχεται τοτε αν παλι θελει πιο ηρεμα πραγματα ερχεται πριν και μετα !! Παντως τα εισιτηρια ειναι λιγο πανω !!!
-
Και μερικες φωτο απο το 2008..... Kαι ενα Link για δρομολογια http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutw...&Submit.y=6 απλα βαζεται την ημερομηνια που θελετε !!!
-
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική Συζήτησηπαιδες γεια σας εγω πλεον ειμαι κατοχος BMW GS 1200 adv -
Λοιπον και φετος σουπερ στη Μηλο νομιζω πιο πολυ κοσμος απο καθε αλλη φορα!!! Στο deepBLUE γινονταν χαμος στη παραλια πραμαγματικη ΚΟΛΑΣΗ , οι dj's χαλαγαν το κοσμο με τη μουσικη τους και το κεφι εδινε και επερνε της τρελης λεω. Πηγε κανεις απο το φορουμ αραγε?
-
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική Συζήτηση -
-
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική Συζήτηση -
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική ΣυζήτησηΠωλειται v-strom 1000 !! Εχω και γω ενα v-strom 1000 αγορασμενο Σεπτεμβρη 04 αλλα μοντελο 2005 με 18.800 χιλιομετρα μαυρο καγκελα,μπακστερ,givi βαλιτσα,και συνεγερμο gemini με καρτα sim τηλεειδοποιηση,ατρακαριστο!! η τιμη ειναι 7800 και μπορει καποιος να την παρει και με δοσεις μεσω καποιας εκθεσης μοτο ενος φιλου !! οποιος ενδιαφερετα ας στειλει mail η pm Σταματηστε να τρωγεστε ο καθενας αγορασε αυτο που του αρεσε και του πηγαινε περισσοτερο δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσεων ελεος....? -
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική Συζήτηση -
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική Συζήτησηχαλαρωστε παιδια την πουλαω γιατι θελω να αγορασω το καινουργιο μοντελο !! νομιζω πως δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη μοτο απο το v-storm 1000!! -
πόσοι vstrom-ers υπάρχουν εδω μέσα!!!;;;;
Ο DEEPBLUE δημοσίευσε στο Θέμα του morfeas
Γενική ΣυζήτησηΠωλειται v-strom 1000 !! Εχω και γω ενα v-strom 1000 αγορασμενο Σεπτεμβρη 04 αλλα μοντελο 2005 με 18.800 χιλιομετρα μαυρο καγκελα,μπακστερ,givi βαλιτσα,και συνεγερμο gemini με καρτα sim τηλεειδοποιηση,ατρακαριστο!! η τιμη ειναι 7800 και μπορει καποιος να την παρει και με δοσεις μεσω καποιας εκθεσης μοτο ενος φιλου !! οποιος ενδιαφερετα ας στειλει mail η pm -
αυτοι που το εχουν
-
Γεια και παλι.... Λοιπον ειμαι Μηλο και ακομα ειναι πολυ ησυχα ολες οι παραλιες διαθεσιμες!!!!!! το beachbar (deepblue) δεν εχει ανοιξει ακομα :( και περιμενουμε πως και πως μες την καψουρα να ανοιξει για να λιωνουμεεεεεεε......:))))) θα ανοιξει κατα τις 20 του μηνα μας ειπαν..αντε να δουμε παραλια μου.....γιουχουυυυυ !!! παντως το νησι ειναι πολυ ομορφο και super !! αυτα θα τα ξαναπουμε φιλια σε ολους και να προσεχετε με τις ΜΟΤΟ σας :)
-
Λοιπον σε 20 μερες παω και παλι ΜΗΛΟ!!! θα προσπαθησω να σας γραψω νεα και να σας δειξω διαφορες φρεσκιες φωτο...!! Και βεβαια θα ξαναπαω στο σουπερ beachbar (deepblue)για ολοημερη κρεπαλη!! Αυτα και καλες διακοπες σε ολους σας!! Θα σας ενημερωνω σχετικα με τη Μηλο....... εδω θα βρειτε τα δρομολογια:http://www.milostravel.gr/anaxoriseis/winder%20departures%20from%20milos.htm το in.gr εχει πολλες φωτο για τις απολαυσετε!!!!.... http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?...&lngItemID=4379 ειναι ΣΟΥΠΕΕΕΕΡ!!!!!! παρτε μια ιδεα.....ουχου...αντε γεια......!!!!! λοιπον στο beachbar(deepblue)αν πατε μηλο θα ζητησετε το βαγγελη θα του πειτε για το site my bike θα σας κερασει σφηνακια παγωμενη μαυρη σαμπουκα και θα σας πει οτι χρειαζεστε σχετικα με το νησι.!! θα πιειτε μαργαριτα φραουλα,θα φατε το καλυτερο παγωτο μηχανης,και ενα σωρο αλλα καλουδια....ωχ αρρωστησα..αντε λιγες μερες ΑΚΟΜΑΑΑΑΑ..... λοιπον αυτα και αν βρεθειτε προς τα εκει γραψτε νεα και εντυπωσεις!! μηπως να καναμε κανα παρτυ-συναντηση ολοι οι εντουραδες εκει? φωτο 1 =κλεφτικο-2κλιμα-3παραλια beachbar(deepblue)το βραδυ-4σαρακινηκο ναυαγιο-5παραλια beachbar(deepblue)μαιος 2006 πριν το ανοιγμα.
-
καλησπερα σε ολους !! χριστος ανεστη !! που πηγαν οι φωτο απο μηλο?
-
TA PANTA ALLA PIO POLY KSENI NOMIZO MEINSTREAM esy ti moysiki pezeis?
