Jump to content

2troxoi2

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος 2troxoi2

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 10/11/1975

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    ΙΛΙΟΝ

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Yahoo
    gkourfz6

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • myBike: Μοντέλο
    fz6 FAZER
  1. 2troxoi2

    ΚΛΟΠΗ ΜΑΣΚΑΣ

    μοντελο 2004 χρωμα μαυρο συμφωνω με ολουσ παιδια, και μακαρινα μπορουσα να τους βρω. τις πρωτες μερες αλλα και τωρα ενα πραγμα ηθελα και θελω να ερχοταν καποιος και να μου ελεγε θες να σου φερω την μασκα ή αυτους που την πηραν? η απαντηση ειναι μια..... φυσικα αυτους που την πηραν
  2. 2troxoi2

    ΚΛΟΠΗ ΜΑΣΚΑΣ

    ΚΑΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΕΧΩ ΤΟ FAZER ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΛΩΤΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΝΙ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ? ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΠΙΑ ΦΩΤΑ? ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ(ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΕΠΕΙΝΑ) ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΩ. ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΤΟ FAZER ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣΚΑΣ + ΦΑΝΑΡΙΑ +ΖΕΛΑΤΙΝΑ + ΟΡΓΑΝΟ + ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ + ΒΑΣΗ = 1.500,00 ? ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΤΟ FAZER ΕΓΙΝΕ ΓΥΜΝΟ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Ή ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ .
  3. +1000 Ετσι ειναι παιδια. Ο πιτσιρικας καλως ή κακως ειναι πιτσιρικας. Ολοι λιγο ή πολυ εχουμε οδηγησει περιεργα καποια στιγμη στη ζωη μας, ειτε καποιοι θελουν να το παραδεχτουν ειτε οχι. και αρκετοι απο εμας ακομα και τωρα που εχουμε μαθει το κρανος, το μπουφαν κτλ την καγκουρια καποια στιγμη θα την κανουμε. σιγουρα οι 35-40αρηδες με τα ον οφ τα 1000αρια ειναι πολυ πιο επικινδυνοι και πιστευω οτι τους εχουμε ολοι. τελος πιστευω οτι η σημερινη νεολαιοι των 16-18 και εκει γυρω τελοσπαντων ειναι σε μεγαλυτερο ποσοστο εξοπλισμενοι απο οτι την δεκαετια του 90 να μην πω για παλιοτερα.
  4. 2troxoi2

    ΝΕΟ... ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!
  5. 2troxoi2

    ΝΕΟ... ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ 2ΤΡΟΧΟΙ, (ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΑΝΗΛΘΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ PASSWORD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ...!!!
×
×
  • Create New...