Jump to content

BluesMan

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  24
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

12 Good

Σχετικά με το μέλος BluesMan

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει σίγουρα να προηγηθεί το αστικό και μετά το ποινικό. Στην προκειμένη δική μου περίπτωση δεν έχω κανένα λόγο να αρνηθώ την ευθύνη μου στο αστικό, οπότε -θέλω να πιστεύω- ότι θ' αποσυρθούν από το ποινικό.
 2. Δυστυχώς κι εγώ εκ των υστέρων μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ... Το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο και χειρότερο, μιας και πήρα εξ' αρχής τηλέφωνο από το δικό μου το 166 και δε χρειάζεσαι εισαγγελική εντολή για να πάρεις τα στοιχεία της κλήσης όταν γίνεται για δικό σου λόγο (όταν είσαι τραυματίας). Στην άλλη περίπτωση που εγώ ζητάω την καταγεγραμμένη κλήση για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας θέλει εισαγγελική εντολή. Τότε θα ήταν όντως εγκατάλειψη και δεν θα μπορούσα να ισχυριστώ το αντίθετο. Τώρα αν ισχυριστούν εγκατάλειψη θα ζητήσω την κλήση και θα την πατήσουν χειρότερα. Όντως φίλε μου δε βγάζω άκρη. Τη μία δε θα σου κάνω μήνυση, και τι καλός που είσαι και μπίρδες και την άλλη πάρε το δικηγόρο μου να σου πει.. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε σκέψεις τέτοιες γιατί θα καταντήσουμε κι εμείς λαμόγια οπότε δε θα χει κανένα νόημα η λέξη θα 'μαστε όλοι τα ίδια σκατά. Απλά πρέπει να είμαστε πιο τυπικοί και να μην δίνουμε καμία σημασία σε "φταίω εγώ και όλα καλά" ή ό,τι άλλο και να σου πουν. Λιγότερο άνθρωποι, περισσότερο τυπικοί. 100, 166, μπάστακας μέχρι να έρθουν όλοι. Και στοιχεία από όποιον βρεθεί μπροστά σου, τραυματιοφορείς και όποιον άλλον. Τ' ατυχήματα είναι ανθρώπινα και συμβαίνουν. Μπορεί να συμβεί και σε μας. Σ' εμένα έχει γίνει 2 φορές, δεν κυνήγησα κανέναν, ούτε καν την ασφαλιστική δεν έφερα, δεν το κατείχα το άθλημα... Τη μηχανή την έφτιαχνα μόνος για να μην μπλέκω με τα πέρα δώθε με τα διαδικαστικά. Βλακεία μου κάθε περίπτωση. Άμα δεν πάθεις... Στάνταρ. Άμα προηγηθεί το ποινικό τον ήπιαμε δηλαδή.. Τι να σου πω φίλε μου, βλέπω είμαστε κάπου στην ίδια φάση, εύχομαι να ησυχάσεις σύντομα απ' όλη αυτή την κ@λ)υπόθεση και να το ξεχάσεις επιτέλους. Προβλέπω ότι θα 'χω τα δικά σου μπερδέματα όπως το βλέπω, μιας και σε μένα έπεσε η λεξούλα "εγκατάλειψη" εκ των υστέρων και άμα το τραβήξουν θα πάρει όπως και σε σένα. Με την έφεση η ποινή θα πέσει κάπου στο μισό απ' όσο έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Η νομική κάλυψη τι ακριβώς καλύπτει; Δεν έχω προλάβει να ρωτήσω την ασφαλιστική. Έξοδα δικηγόρου σου ή δικού τους δικηγόρου (της ασφαλιστικής);
 3. 10 μήνες; Έλεος. Δηλαδή έγινε πρώτα το ποινικό απ' όπου βγήκαν οι 10 μήνες; Και μετά το αστικό;
 4. Ήθελα πριν γράψω οτιδήποτε να σου πω πρώτα "Δεν αγχώνομαι Spiros!!!" αλλά με πρόλαβες πάλι! Ομολογουμένως με καθησυχάζεις επανειλημμένα, στάνταρ θα 'χεις βαρεθεί! Το θέμα το δικό μου και ο λόγος της ανησυχίας μου είναι ότι δεν κάλεσα την τροχαία, ανεξαρτήτως του λόγου. Και κατά τα λεγόμενα και της δικηγόρου (και κατά πολλοίς του αγαπητού κου τροχαίου) είναι εφάμιλλο εγκατάλειψης. Την "κουβεντούλα" αυτή την πέταξε πρώτη φορά η αδερφή της γυναίκας και άρα 99% θα τη χρησιμοποιήσουν στην κατάθεση. Η δικηγόρος μου είπε ότι δεν τίθεται θέμα να με δικάσουν με αυτή την κατηγορία αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Γενικά εγώ λειτουργώ πάντα με τη χείριστη των περιπτώσεων για να καλύψω κάθε ενδεχόμενο, οπότε τώρα εξετάζω στην χειρότερη των περιπτώσεων τι μέλλει γενέσθαι. Πες πλημμέλημα και καταδικάζομαι το μέγιστο της ποινής ποιο είναι; Η δικηγόρος πάντως δεν μου είπε ότι δεν μπαίνει με σιγουριά στο ποινικό μητρώο, αλλά από την επικοινωνία της με τον αντίδικο ότι σίγουρα θα πάνε για πλημμέλημα γιατί ανακάτεψαν εκ των υστέρων την τροχαία και αναφέρθηκαν σε εγκατάλειψη θέσης. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Δε σκάω. Αυτό είναι το άσκαστό μου. Πιο άσκαστο θα σκάσω!
 5. Τον κατέβασα το λογαριασμό, τον έσωσα, τον τύπωσα, αλλά ένας φίλος δικηγόρος μου είπε ότι δεν έχει να λέει γιατί μπορεί να πήρα για κάτι άλλο, το καλύτερο είναι η κλήση η καταγεγραμμένη από το 166 για την οποία θέλεις εισαγγελική εντολή όμως. Αν δω στην κατάθεσή της (δεν την έχω δει ακόμα) να λέει για "εγκατάλειψη" και πώς την εννοεί θα προχωρήσω και σ' αυτό. Ρώτησα στα κεντρικά του 166 και κρατάνε αρχείο για 10 χρόνια.. Θα κοιτάξω να πάρω αν καταφέρω από την Alpha που έχει κάμερα στο εν λόγω πάρκινγκ μήπως και μου δώσουν και την συγκ/νη καταγραφή αλλά το κόβω δύσκολο. Στάνταρ πάω κι εγώ ποινικό για ποιες κατηγορίες μένει να μάθω. Η ιστορία πάει σε πλημελλειοδικείο. Στην περίπτωσή σου πώς εξελίχθηκε; Πήρες ποινικό μητρώο; Αναφορικά με το αστικό είμαι καμμένος δεν υπάρχει περίπτωση, μου το 'πε κι η δικηγόρος, έχω μπλέξει.
 6. Τίγκα. Δέντρο λαμπιόνια αυτοκόλλητα... Τώρα περιμένω να μου κρεμάσουν τα κουδούνια μόνο.
 7. Ένας φίλος είχε γράψει εδώ ότι στη χειρότερη είναι 2 μήνες με αναστολή, σ' αυτό το λέω το να "πληρώσω". Βέβαια με την "εγκατάλειψη" μάλλον μεγαλώνει το κασσέ. Μην την ψάχνεις, το 90% των γυναικών έτσι είναι. Δε το κλείνουν το ρημάδι! ...και συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα... "Μόνο η δίωξη σε νοιάζει;" Εμ, μήπως έπρεπε να το σκεφτείς αν θες να μιλάμε πριν μου πετάξεις τηλέφωνο δικηγόρου; "Καλά ό,τι πεις" Μετά από 3 λεπτά "Αύριο βγάζω τα ράμματα και ξεκινάω φυσιοθεραπείες", και καλά εκβιασμός μίλα μου. Και λέω εγώ τώρα, τι στην ευχή έπαθε; Δεν το σπασε και λέει μούφιες; Νάρθηκα είχε. Χειρουργείο λέει έκανε. Αν και χειρουργείο και να βγεις σε 2 μέρες...δύσκολο δεν είναι; Ρε που έμπλεξα... Για λίγο νόμιζα ότι παίζω στη Λάμψη.
 8. Στα 3 θα μ' έχει πάρει ήδη ο ύπνος...
 9. Παδιά είναι χάλια... Φάνηκε από την αρχή αυτό που σωστά καταλαβαίνετε.. Αλλά όταν λέμε χάλια, χάλια..Ούτε 4 μπουκάλια δεν αλλάζουν την εικόνα. Προτιμάω να πληρώσω τους 2 μήνες, έτσι δε θα μου μείνουν ψυχολογικά τραύματα!
 10. Ευχαριστώ pit_hal, Vasillis και όλους για τη συμπαράσταση και φυσικά Spiros για τις επί του θέματος ακριβέστατες συμβουλές. Vasillis η γυναίκα παίρνει απ' ότι άκουσα καθημερινά κατασταλτικά ψυχοφάρμακα, αλλά σήμερα είχα επικοινωνία μαζί της - εξακολουθούσε να μου στέλνει "καλημέρα, τι κάνεις" ενώ την προηγούμενη με παρέπεμψε σε δικηγόρο. Μου εξήγησε ότι "όχι εγώ είπα να πάω σε δικηγόρο για την ασφαλιστική όχι για σένα" και κάτι άλλα ακατανόητα... Αρχικά κι εγώ πίστευα ότι μπορεί καν να μη μου έστελνε εκείνη μήνυμα αλλά η αδερφή της αλλά μου το απέκλεισε. "Απογοητεύτηκες...;" μου κάνει... Ρε τι άλλο θα δούμε! Οπότε σχετικά με το ατύχημα είναι προς όφελός μου (μειωμένη αντίληψη κλπ) αλλά οι κινήσεις της δεν οφείλονται στα φάρμακα αλλά απλά στο ότι δεν είναι και "ο καλύτερος άνθρωπος" απ' όσο λανθασμένα υπέθεσα και τελικά αποδεικνύεται το αντίθετο. Απ' όσο μου είπε έχει τρία παιδιά που δεν ήρθαν καν να τη δουν. Κάτι στραβό θα 'χει κάνει δεν παίζει... Τέλος πάντων, οι εμπλεκόμενοι (που χτύπησαν) σε τροχαίο θεωρούν κι ότι η ασφαλιστική δίνει ψίχουλα (και έτσι πρέπει να ναι μάλλον) και πάνε να το μεγιστοποιήσουν, αγνοώντας πόσο θα ταλαιπωρήσουν κι εσένα. Αμερικανοποιηθήκαμε τελικά, τα καταφέραμε... Μετά την κατάθεση μάρτυρα που έγινε σήμερα και την αντιμετώπιση που είχα από τον υπεύθυνο στην τροχαία έχω σοβαρές υπόνοιες ότι και ο τύπος είναι βαλτός... Έλεγε για εγκατάλειψη -κάτι που ανέφερε η μέχρι στιγμής η αδερφή της παθούσας...- ενώ δε στέκει επ' ουδενεί, και κάλεσα ΕΚΑΒ και την επισκέφτηκα. Αν κάποιος έχει δοκιμασμένα καλό δικηγόρο να ειδικεύεται σε τροχαία (αστικό κλπ) και να μπορεί και ν' αναλάβει και ποινικό, ανάλογα με το ποια θα είναι η κατηγορία που θα απαγγελθεί, να μου στείλει pm. Να είναι καλός όμως γιατί θα μου χρειαστεί είναι βέβαιο. Δεδομένου του ότι αν μπορούν να μου προσάψουν ότι την έβαψα πορτοκαλί και την γύρναγα γύρω γύρω στην ομόνοια σερνόμενη από τη μηχανή θα το κάνουν! Να κάνουμε και λίγο πλάκα! Ευχαριστώ και πάλι όλους. Αύριο πάλι θα τρέξω για το θέμα και ενημερώνω με εκβάσεις. Καλό βράδι. Υ.Γ. Κώστα δεν παίζεσαι! Ευχαριστώ.
 11. Δεν είναι γιαγιά, 46 χρονών γυναίκα είναι. Είχα κάθε διάθεση να πάω να τη δω μέχρι σήμερα που ενώ περίμενα να μου πει ότι μίλησε και δεν θέλει δίωξη και με διαβεβαίωνε ότι δεν θέλει να με μηνύσει και να είμαι καλά και όλα τα σχετικά με παρέπεμψε στο τηλέφωνο του δικηγόρου της να με ενημερώσει... Κι εκεί λες, να μην κάνω το καλό; Όπως μου λεγε ένας φίλος, αφού σε φέρνει μια κοινωνία λαμόγιο να γίνεις κι εσύ έτσι. Αλλά μια γνωστή είπε το καλύτερο "το καλό το κάνεις για τη δική σου ηρεμία, όχι για τους άλλους". Οπότε ούτε γλυκά ούτε τίποτα, κλείνουν τα στόρια, βάζω δικηγόρο να μιλήσει με το δικό της, δεν ξέρω αν το κάνει η ασφαλιστική αυτό, αλλά και να το κάνει σίγουρα δε θα τρέξει και πολύ, συγκεντρώνω στοιχεία όπως είπε ο Kostas-Motolover
 12. Εντάξει Kostas-MotoLover, νομίζω έχεις καλύψει σχεδόν τα πάντα, σ' ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ... Νομίζω θα τυπώσω τις συμβουλές σου. Έχω ήδη ξεκινήσει να τυπώνω τα πάντα από fb, αποθηκεύω μηνύματα και τα πάντα γιατί στο τελευταίο μήνυμα η "γλυκύτατη" μέχρι εχθές γυναίκα που "δε θα σου κάνω μήνυση", "μη φοβάσαι" και "θα διακόψω κάθε τέτοια διαδικασία" με παρέπεμψε στο δικηγόρο της με όνομα και τηλέφωνο... Να σου πω, νιώθω καλύτερα γιατί μέχρι στιγμής ήμουν αρκετά στενάχωρος με το θέμα. Ξαλάφρωσα. Ας πάνε ποινικά, θα το πάω μέχρι τέλους. Έχω βρει ένα δικηγόρο που μου έδωσε τις αρχικές συμβουλές, Δευτέρα πάω για την κατάθεση στην τροχαία όπου θα κάνω όσα λες, θα πάρω μαζί μου τη συμπληρωματική και αν γίνεται να τα καταγράψω ο ίδιος, θα το προτιμήσω... Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμος να πω ότι φταίω 100% στην ασφαλιστική για να πάρει λεφτά. Μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα... Δε με πάει φέτος. Καθόλου όμως! Τα υπόλοιπα είναι μη bike θέματα αλλά λέμε δε με πάει καθόλου! Ανάδρομος Ερμής! Έχω νομική ναι. Μήπως η νομική προστασία σε καλύπτει για το ποινικό (απλά είναι μικρότερο ποσό σε μένα 5Κ, αλλά του π@*$!^) και η αστική ευθύνη για τρίτους καλύπτει το αστικό; Μου φαίνεται λογικό. Πώς και τόση γνώση για τη διαδικασία τροχαίου, απλά παθών;
 13. Καταλαβαίνω πολύ καλά...απλά πρέπει κι εσύ να καταλάβεις ότι είμαι αγχωμένος, δεν μου έχει ξανατύχει. Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες
 14. Συγνώμη ρε φίλε, μας δουλεύεις; Από τη μία "δικαστήριο θα γίνει θες δε θες" και να "πει δε θέλω δίωξη και πάλι μπορεί να μην αθωωθώ" και μετά "μην αγχώνεσαι;" Γελάς με το θέμα μου, το οποίο το βλέπεις εντελώς αποστασιοποιημένος. Έγραψα εδώ για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι αλλά και εγώ να μάθω τι γίνεται στην περίπτωση, αν ξέρει κάποιος που έχει ιδία γνώση. Δεν είναι ανάγκη να το παίζει καθένας δικηγόρος.. Η διαδικασία του αυτεπάγγελτου διακόπτεται από τον παθόν... Θα το επιβεβαιώσω με το δικηγήρο γι' αυτά. Μην τρελαθούμε και τελείως... Δεν είναι καλή ώρα να ξεφεύγει ο καθένας και να λέει ό,τι του κατέβει... Σ' ευχαριστώ φίλε μου... Δεν το χω ξαναζήσει, συνήθως με τρακαίρνανε και αφού σηκωνόμουνα δεν καλούσα ούτε τροχαία, δεν είχα ιδέα πώς γίνονται αυτά στην αντίθετη περίπτωση.
×
×
 • Create New...