Jump to content

manos1977

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους manos1977

  1. το βλεπω μεγαλη ταλαιπωρια ασε που θα πρεπει να βλεπω και τα μουτρα τους, μαλων θα προτημησω να πανε στην εφορια και να τους βαζω 10 ευρο καθε μηνα ετσι για σπασιμο παντως σας ευχαριστω ολους σας για τον χρονο σας
  2. το προβλημα εινε η αιτιολογια 'μη εμφανες σημειο' δεν την εχω κρυμμενη αν ηθελα να την κρυψω θα την εβαζα κατω απο το φτερο ωστε να μην φαινεται.. ουτε κ τα στραβα ματια να κανουν απλα μπορουσε να με ενημερωσει οτι δεν προβλεπετε να εινε εκει κ θα πηγενα να την εφτιαχνα αμεσως.
  3. αυτο που μπορω να το κανω σα ΕΛΤΑ η στον δημο? και αφορα ολοκληρο το ποσο?
  4. αν πεσουν τα φωτα απο αλλο οχημα ναι, απο το κολοφαναρο μου πολυ λιγο. πληρωνοντε σε δοσεις αυτα τα προστημα
  5. τωρα εινε καλοκαιρι δεν βρεχει το χειμωνα δεν το κυκλοφορω.. αλλα το θεμα το δικο μου ειναι οτι ο βλακας ηθελε απλα να γραψει καποιον. σημερα το περασα απο το κτεο κ δεν υπηρχε κανενα προβλημα...τρια χρονια το εχω οπως ακριβος το πηρα το μηχανακι και με εχουν σταματηση παρα πολες φορες κ δεν υπηρχε προβλημα. τωρα το ειδαν?
  6. ενωο οτι απο ενα μετρο κ πισω φαινετε
  7. να σε καλα σε ευχαριστω.. αν δεν το πληρωσω τι γινετε?
  8. καλησπέρα με σταμάτησαν σήμερα κ έφαγα ένα πρόστιμο 300 ευρό για τον λόγο ότι η πινακίδα βρίσκετε σε μη εμφανές σημείο Στην ουσία η πινακίδα βρίσκετε κάτω χαμηλά λίγο πάνω απο το ψαλίδι, στο μέτρο απο πίσω απο την μηχανή φαίνεται κανονικότατα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος νόμος όπου να αναφέρει τι είναι μη εμφανές?
×
×
  • Create New...