Jump to content

MichaelMike

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους MichaelMike

  1. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    αδέλφια δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ, FMX σταντέ! ή το μισείς τελικά ή το λατρεύεις... το κατάλαβα όταν σήμερα πέρασε ένας τύπος καβάλα σε FMX και απλά κ@υλωσα όταν την είδα! το μόνο π μένει είναι να δώσω το δικό μου ώστε να μαζέψω τα χρήματα... Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις τους, είτε θετικές είτε αρνητικές!
  2. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    χαχαχαχαχαχαχα οκ το έπιασα, λαδιού μόνο και αυτο σε περίπτωση π δεν την παλέψω, ξέρεις πόσο κοστίζει?
  3. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    Γενικά μπορώ να μετατρέψω ένα αερόψυκτο σε υδρόψυκτο? και αν πόσο στοιχίζει πάνω κάτω??? Σόρρυ για τις άπειρες ερωτήσεις αλλά δεν είμαι σχετικός με τα μηχανικά...
  4. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    θα συμφωνήσω μαζι σου για τα ΧΤ, αλλά αν δεις τους γασμάδες να οδηγάμε, τα πάντα πήζουν!
  5. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    μια χαρά φαίνεται αλλά εγώ απ Μυτιλήνη άντε να πάω Σέρρες.... και π θα την ελέγξω εκεί π δεν ξέρω μηχανικούς π να εμπιστεύομαι?
  6. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    αυτό ισχύει μόνο για το FMX ή γενικά?
  7. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    για εκεί με βλέπω τελικά, έχω βρει ένα σε πάρα πολύ κατάσταση με 18000χλμ μόνο, αλλά πρέπει πρώτα να βρω αγοραστή για το Piaggio X8 ΄ώστε να συμπληρώσω τα φράγκα... Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
  8. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    ωραίο θέμα σε ευχαριστώ για την παραπομπή! η χτ ήταν στο σταντ αλλά όταν την σήκωσα όρθια ( ήθελα να την μετακινήσω γιατί με έκλεινε) έφτασε λίγο πιο κάτω απ την μέση μ, αν είδα καλα... πφφ πολύ μπερδεμένος είμαι με το όλο θέμα! λετε τλκ να πάρω ποδήλατο??? :P (αστιεύομαι!)
  9. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω! όσον αφορά τα έξοδα συντήρησεις FMX, XT και γενικότερα άλλων μηχανών τέτοιου τύπου, τι παίζει? ποια έχει το φθηνότερο?
  10. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    σα να έχεις ένα δίκιο... αλλά έχω βρεθεί δίπλα τους (δεν ανέβηκα δυστυχώς) και ειδικά το χτ που προανέφερα του 2003 η σέλα του ήταν ίσα με τον καβάλο μ, οπότε αν ανέβεις δεν θα κάτσει κιόλας η μηχανή? Ευχαριστώ παίδες για τις απαντίσεις θα ληφθούν υπόψην όλα! δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς να επιλέξω μηχανή αφού η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος!
  11. Καλημέρα! είχα παρόμιες εμπειρίες (πολυ δυστυχώς) στο παρελθόν, ζω στη Μυτιλήνη και βράζουν τα αδέσποτα εδώ από γάτες μέχρι γαϊδάρους! Έχω πατήσει με παπί ενα μικρό σκύλο, κατράμι μαυρος αυτός, βράδυ γυρω γύρω.... Τέσπα, δεν σαβουριάστηκα αλλά το τιμόνι έπαιξε λίγο, απλά προσπαθείς να το κρατήσεις όσο πια σταθερό γίνεται.... Επίσης με super scooter έχω πατήσει γατα με τον πίσω τροχό και ούτε που το κατάλαβα!
  12. MichaelMike

    YAMAHA XT ή HONDA FMX????

    Παιδιά γεία σας! είμαι νέος στο φόρουμ και θέλω την βοήθεια σας, διάβασα μερικές συζητήσεις και μπορεί να γίνω βαρετός, αλλά το δίλημα είναι μεγάλο και με κρατάει ξάγρυπνο!! Πρόκειται να πουλήσω το Piaggio X8 που έχω γιατί θέλω να πάρω μηχανή. Το προβλημά μου είναι ότι έχω τρελή κ@υλα με το FMX αλλά με έχουν ξενερώσει πολλοί γιατί μ λένε ότι είναι αρχαίο και απ τα χειρότερα στη κατηγορία των SM 650 και ότι αν κολλήσω σε κίνηση θα ανάψουν τα πόδια μ αφου είναι αερόψυκτο... Κάποιοι πάλι λένε οτι για πρώτη μηχανή ειναι η καλύτερη αλλά θα έχω πρόβλημα στη μεταπώληση (αν και όταν θελήσω να το δώσω). Σα δεύτερη επιλογή σκέφτομαι ΧΤ αλλά δεν μ αρέσει τόσο σαν εμφάνιση, ξέρω ότι έχει καλύτερες επιδώσεις απ το FMX αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος... Και τα 2 είναι απ εταιρίες αξιόπιστες και ξέρω ότι αντέχουν... Βρήκα ένα FMX 18000χλμ σε άριστη κατάσταση με REMUS εξατμισούλες πάνω και το δίνει 2800 ευρώ λόγω οικονομικού προβλήματος... Βρίκα και ένα ΧΤ του 2003 και αυτό σε άριστη κατάσταση με 40000χλμ όμως... (:-Ο). Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο δίλημα μου θα είμαι ευγνώμων!!! Υ/Γ: Έχω ύψος 1,69 οπότε θέλω να μπορώ να πατάω άνετα σε όποια και να πάρω, αν έχετε να προτείνεται και καμία άλλη απο άλλη πρόταση από διαφορετική κατηγορία δεκτή. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
×
×
  • Create New...