-
Δημοσιεύσεις
223 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Τύπος περιεχομένου
Προφίλ
Συζητήσεις
Αγγελίες
Όλο το περιεχόμενο του μέλους ORIMOS
-
Τα 199 κιλά που ανακοινώνονται είναι με υγρά.Το μηχανάκι παρ'όλα αυτα δεν είναι ανταγωνιστικό δυστυχώς.Είναι πολιτισμένο πολύ.Περισσότερο απ' όσο θα το ήθελα.Επιπλέον για τα γούστα μου είναι και άσχημο.Άρα REPSOL και ξερό ψωμί.
-
Το 954 έχε υπ' όψη σου ότι είναι πιο στριφτερό και πιο άγριο από το 1000 σε συμπεριφορά όχι σε δύναμη.Το 600 υπολείπεται απλώς.Είναι λίγο και κάνει μόνο για παιχνίδι.Μια φορά το οδήγησα και δεν θέλω άλλη.Το "σωστό" βέβαια είναι να σε συμβουλεύσω να ξεκινήσεις από τα χαμηλά για να εξοικιωθείς και σιγά σιγά να "ανεβαίνεις" κυβικά και ιπποδύναμη.Αλλά θα σου πω ένα μυστικό. ORIMOS είμαι για τα μάτια του κόσμου μόνο.
-
Άλλος τρώει πολύ εδώ μέσα. ;)
-
Περίμενε στη γωνία καλύτερα να στο φέρουν στη ζούλα.Όπως και νά 'χει πάντως φρόντισε να μην εμφανιστείς και ακυρώσουν τα test-ride οι άνθρωποι. :lol:
-
Βρηκα WebSite να αγορασουμε PocketBikes !!!
Ο ORIMOS δημοσίευσε στο Θέμα του OrEsTiS82
Καταστήματα / ΥπηρεσίεςΓιατί γελάς;Το έχει κάνει στο δικό μου. -
Μεταξύ μας η 999 δεν ήταν 916 ούτε 996 ούτε 998.Η 1098 είναι πιο DUCATI.
-
Καλώς ήρθατε στο club.Η ώρα η καλή. (Οι προβατίνες από πού θα είναι;Για να δω τις προδιαγραφές τους. )
-
Ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσει για την χρήση του CBR1000 μάλλον είμαι εγώ.Έχω κάνει το μηχανάκι παπί,ταξιδιάρικο,courier α να μη ξεχάσω μπαίνω και σε πίστα.Όμως αν υπάρχει ένα SS που μπορεί να τα κάνει αυτά και να μην προβληματίζει και ταυτόχρονα να σε φτιάχνει με την συμπεριφορά του και να μη σε κουράζει κι ας το οδηγείς μια μέρα ολόκληρη (όπως κάνω εγώ) τότε πήγαινε πάρτο και έλα να τα πούμε από κοντά. (Κοίτα μην πάρεις REPSOL γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας. )
-
Καλώς ήρθες.Κάτι μου λέει ότι εμείς οι δυο θα μιλάμε συχνά έτσι και αποκτήσεις το nickname σου.
-
Το πας φιρί-φιρί να σε πάω κόντρα με τα πόδια.
-
Είσαι και βιτσιόζος τρομάρα σου.
-
Δηλαδή θες να σου κάνω ότι έκανε το Husa στο Bu(xe)sa;Για παραδειγματισμό;Και μετά στη τραπεζαρία που παρήγγειλες;
-
Και 4χ4
-
Εγώ πάλι κατάλαβα ότι το Husa κάνει πολύ θόρυβο ρε παιδί μου.
-
Και πού ακριβώς θα κάθεσαι για να τρως;
-
Πριν μια βδομάδα έκανα το service των 24000χλμ.Τα άνοιξα όλα.Δεν θα το βλέπαμε αφού είναι και γνωστό;
-
Και για τους παρατηρητικούς η στολή είναι ήδη στα τέσσερα.Έτοιμη δηλαδή.
-
Είναι φυσικό σε προιόντα ευρείας παραγωγής να υπάρχουν ατέλειες.Και η αξιοπιστία μιας εταιρείας είναι να τα ανακαλύπτει πριν από όλους και να τα διορθώνει πριν από όλους.Ακόμα δεν έχω δει κάτι στο δικό μου πάντως.Και εν πάσει περιπτώσει δεν πυροβολούμε κανέναν με τέτοια ευκολία επειδή προτιμούμε άλλη μάρκα.Τι να πουν κι αυτοί που έχουν .... (ότι θέλετε βάζετε εδώ.Μέσα θα έχετε πέσει)
-
Χρόνια πολλά αλήτες μηχανόβιοι.Μοντεχρήστο πού το είχες το κινητό και δεν έπιανε;
-
Ιδιαιτερη ΠΡΟΣΟΧΗ στα πρωινα!!**ΠΑΓΟΣ**
Ο ORIMOS δημοσίευσε στο Θέμα του Vezouvios
Δήλωση ΑτυχημάτωνΘυμήσου Θανάση τι έπαθα την Τρίτη το απόγευμα με το πρώην CLIO μου λόγω πάγου.Και το γελάω βέβαια. -
Ιδιαιτερη ΠΡΟΣΟΧΗ στα πρωινα!!**ΠΑΓΟΣ**
Ο ORIMOS δημοσίευσε στο Θέμα του Vezouvios
Δήλωση ΑτυχημάτωνΑλήθεια ε;Ο πάγος μπορεί να σε βγάλει από την πορεία σου;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ; -
Με παρακολουθείς ρε παληκάρι;Και πώς με φτάνεις; Με τάραξες στο τσεκάρισμα λέμε.Αν και πρέπει να διατηρήσω το προφίλ του ORIMOS μεταξύ μας τα λέμε.Είμαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.Τι να κάνουμε έχουμε αδυναμίες.
-
Θα με κάνετε να έρθω με το ζόρι νέοι.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ (με τα σουβλάκια)
