Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 30/11/2021 in Μηνύματα

 1. 1 point
  Το κουλό στη υπόθεση είναι ότι κάθε χρόνο έχω την υποχρέωση να φύγω από το σπιτι μου ή τη δουλειά μου, ώστε να μεταβώ στην τροχαία για να κάνω αίτηση θεώρησης άδειας κυκλοφορίας, ενώ για κάθε άλλο όχημα μπορείς να πληρώσεις από τον καναπέ σου. Το ότι θα πληρώνεις 17-18 ευρώ το χρόνο είναι μηδαμινό έξοδο μπροστα στο χάσιμο χρόνου που έχει η όλη διαδικασία. Κανονικά δεν θα έπρεπε κανένα όχημα να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ούτε φυσικά θεώρηση άδειας κυκλοφορίας, όλα αυτά είναι εισπρακτικά μέτρα…
 2. 1 point
  Καλησπέρα άνθρωποι (ή καλημέρα, αναλόγως τι ώρα το βλέπετε). Είμαι ο Σωτήρης. Δεν θα γίνω κουραστικός, απλά μιας και μπήκα στο φόρουμ είπα να πω ένα γεια και το πριξοτετοιο θα παίξει σε άλλο ποστ (ελπίζω στην κατάλληλη κατηγορία). Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να έχουμε ωραίες συζητήσεις κλπ παρέα. Take care and stay upright
 3. 1 point
 4. 1 point
  Μόνο ενισχυτικό οκτανίων πίνω εγώ....δεν χρειάζομαι ρετ πουλ και χελ
 5. 1 point
  Δε τα πίνω αυτα τα δηλητήρια, δε ξερω...
 6. 1 point
  Welcome to Greee. Welcome to mybike.gr Ειδικά τώρα τελευταία, που έχει ακόμα λιγότερα λεφτά ο κόσμος, τα καινούργια είναι απλησίαστα για τους πολλούς, και τα μεταχειρισμένα έχουν πάρει τον ανήφορο. Κάποτε μέχρι το 2008, έπαιρνες μηχανάκι για να σου φτιάξει τη βδομάδα, και το πενταετίας μοντέλο έφευγε με σκοτωμένη τιμή. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι να κοιτάξεις επαρχία, μηηηπως και γλιτώσεις τα γυρισμένα κοντέρ (ισως). Και μόνο που δε θα χει φάει το σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση, καλό είναι.
 7. 1 point
  Καλήμερα και απο εμένα. picture upload site
 8. 1 point
  Να πω κι εγώ μια συμβουλή; Αν όντως θέλεις να γίνεις πιλότος τόσο πολύ, μπορείς να γίνεις πιλότος της πολιτικής αεροπορίας. Πηγαίνεις σε μια ιδιωτική σχολή, ένα μόνο παράδειγμα αυτή θα βρεις εύκολα και πολλές άλλες, κάνεις μαθήματα, περνάς εξετάσεις στην ΥΠΑ (υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας) , και παίρνεις το δίπλωμα ανάλογα την κατηγορία που θέλεις. Τα διπλώματα έχουν διάφορες διαβαθμίσεις, από ελαφρύ τετραθέσιο ΙΧ αεροπλάνο, μέχρι μεγάλο αεροπλάνο αερογραμμών, με το τελευταίο να φτάνει τα 50.000 ευρώ περίπου ως κόστος. Οι σχολές απόσο έχω ακούσει έχουν και κάποια ευελιξία στο πως πληρώνεις αυτό το ποσό, αν δεν το έχεις πλήρως. Δλδ πληρώνεις λίγα-λίγα και με τον ρυθμό που κάνεις εσύ τα μαθήματα, φέτος μάζεψες λεφτά, κάνεις μαθήματα, του χρόνου δεν μάζεψες πολλά κάνεις λιγότερα μαθήματα κ.ο.κ. Ξέρω και περίπτωση μαθητή φίλου, που αφού έβγαλε το ''επαγγελματικό'' (ας το πούμε έτσι) δίπλωμα για μικρό τουριστικό αεροσκάφος, δούλευε σας πιλότος και έβγαζε τα χρήματα για το επόμενο πιο μεγάλο δίπλωμα και τώρα πετάει μεγάλο airbus. Για την πολιτική αεροπορία, ΔΕΝ χρειάζεται άριστη όραση, πετάς ακόμα και με γυαλιά. ΟΜΩΣ!!! Χρειάζεται όμως, ειδικά στα μεγάλα αεροπλάνα, πολύ γνώση, πολύ συστηματική σκέψη και μεγάλη ηρεμία μυαλού. Οι πιλότοι των αερογραμμών είναι πιο πολύ χειριστές υπολογιστικών συστημάτων παρά πιλότοι-πιλότοι, με τεράστιες συνέπειες αν κάποιο σύστημα, το χειριστούν λάθος. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και θέλει ανάλογο άνθρωπο να ξέρει ΤΕΛΕΙΑ την δουλειά αυτή. Αν δεν μπορείς να γράψεις σωστά το ''απλός'' και το ''οραίο'', ούτε δείχνεις σωστή κρίση από τον τρόπο που διαβάζω οτι πας να βγάλεις ένα συμπέρασμα, πως θα χειριστείς ένα πράγμα με εκατοντάδες κουμπάκια, ενδείξεις, περιπτώσεις, υποπεριπτώσεις, κανονισμούς πτήσης, κανονισμούς αεροδρομίων, κανονισμούς εταιρικούς κ.ο.κ.; Θέλει κάπως ώριμο μυαλό, το πιλοτιλίκι, ίσως αν είσαι πολύ μικρός ακόμα, να το σκεφτείς σε λίγα χρόνια από τώρα. Ολα αυτά, εσύ ξέρεις τον ευατό σου καλύτερα, εσύ θα πρέπει να τα ζυγίσεις. Μίλα με κάποια σχολή, να σου δώσουν μια ιδέα, να έχεις κάποια δεδομένα να τα σκεφτείς. Μην χάσεις κόπο, χρόνο και χρήμα, αν λεμε αν, δεν κάνεις για αυτό.
 9. 1 point
  Μετά από πολύ καιρό επιτέλους ξανά στα χέρια μου.https://youtube.com/shorts/kO-9zo6X4N0?feature=share Και για δωράκι καινούργια αυτοκόλλητα που έφτιαξα σε γνωστό μαγαζί, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Μπήκαν και οι καινούργιες μανετες, περίμενω τα powerparts footpegs να έρθουν κάποια στιγμή.
×
×
 • Create New...