ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Λίγο άκομψο ή μου φαίνεται; Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η aprilia! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 :plaf: πολυ ακομψο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Δεν ξέρω αλλά μου θυμίζει λίγο τον Roadrunner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Aκομψο?? ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Aν το δούμε και σε καμία άλλη πόζα ίσως αλλάξουμε γνώμη,αλλά αυτή η φωτό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πολύ χάλι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Πανέμορφο μηχανάκι. Κρίμα που είναι Aprilia... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η aprilia! Οταν λεγαμε δηλαδη "Αντε να δουμε μπας και αλλαξει κατι στην Aprilia" αυτοι εκει περα ΑΥΤΟ καταλαβανε....;;;; :lol: :lol: :lol: Ας αλλαξουμε κι οπως να'ναι;.... :o :o :o :o ΑΙΣΧΟΣ για τα πανεμορφα μεχρι σημερα Aprilia...... <_< <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 ΑΣΧΗΜΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 μες το φωτοσοπ ειναι ολες.. το ν4 δοκιμαζεται με το κουστουμι του μιλλε τωρα κ μες το 2008 θα παρουσιαστει πιθανον μαζι με το μικρο rsv550.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2007 Πανέμορφο μηχανάκι. + Κρίμα που είναι Aprilia... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2007 Μήπως να του βαζανε άλλα αυτοκόλητα? Όπως Suzuki ή Yamaha ας πούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2007 Πολύ χάλι Ναι.. απαραδεκτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2007 άμα το μηχανημα είναι όμορφο απο το φωτοσοπ.... απρίλια και ασχημο δεν υπάρχει ειδικά στα μεγάλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2007 άμα το μηχανημα είναι όμορφο απο το φωτοσοπ.... απρίλια και ασχημο δεν υπάρχει ειδικά στα μεγάλα υπαρχει.. το futura! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2007 υπαρχει.. το futura! :lol: φουτουρα είχε ενα παλικαρι στο παρκιν που εβαζα παλιοτερα τη μηχανη μου. Εμένα μου φαινοτανε ΚΟΥΚΛΑ. περι ορέξεως θα μου πεις? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες