ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 <div class='bbimg'></div> <div class='bbimg'></div> Honda released information to the media this morning regarding a few of their 2007 models - the most notable of these being the CBR600RR. Honda's middleweight sportbike has undergone a 'clean sheet' redesign for 2007, with Honda claiming the design team made reducing the 600RR's weight their primary focus, saying "the pursuit of lighter weight everywhere was certainly the fundamental key to the new CBR600RR's design...". The result was a claimed 20lb reduction in dry weight over the 2006 model, from 361 lbs to 341 lbs. In redesigning the CBR600RR for lighter weight and increased performance, Honda's famed R&D engineers started at the heart: the engine. Honda claims that the completely new engine is the smallest and lightest powerplant in the 600cc class by a significant margin - its designers having used careful positioning of all internal components to achieve significant reductions in the motor's length, width, and height, as well as reducing weight by 2kg (4.4lb) compared to the 2006 model's powerplant. While the new engine is smaller and lighter than it's predecessor, it also offers increased performance, to the tune of a claimed 118hp (at the flywheel) at 13,500rpm. At speed, that figure is claimed to be increased significantly by the highly efficient centrally-located ram-air duct in the bike's nose. Wrapped around this tiny but powerful engine is an all-new frame, significantly lighter, slimmer, and more compact than that of the '06 600RR. The frame is produced using what Honda calls Fine Die-Cast (FDC) technology, which they claim allowed them to build a lighter frame without compromising strength or rigidity. The reflexes of the new bike are sharpened by its 22mm (0.86") shorter wheelbase, as well as by the designer's focus on strict mass centralization. Despite the shorter wheelbase, the '07 model's swingarm is actually 5mm (0.2") longer than that of the '06, made possible by the more compact dimensions of the new bike's engine. <div class='bbimg'></div> The suspension of the 2007 model is carried over almost unchanged from the 2006 bike, with the same 41mm inverted fork in front, and Honda's unique Unit Pro-Link rear suspension configuration damping the rear wheel. According to Honda's press materials, the 2007 machine's lighter weight and better chassis configuration allows the carry-over suspension to perform much better than it did on the old model. The new three-spoke cast aluminum wheels are also lighter than those on the '06 bike, which further contributes to the enhanced performance of the suspension. The brakes feature dual radial-mount 4-piston calipers clamping twin 310mm discs up front, and a single-piston caliper squeezing a 220mm disc at the rear. Hidden below the steering head is an updated version of the Honda Electronic Steering Damper (HESD) system, which we've seen in the past on the 600RR's big brother, the CBR1000RR. This latest iteration of the HESD is claimed to offer faster response and more seamless operation than ever before. <div class='bbimg'></div> The 2007 CBR600RR is an aggressive attack on the 600cc sportbike segment by the world's largest motorcycle manufacturer, and just how aggressive is obvious the first time you lay eyes on the machine. The smaller, sharper-edged new front upper fairing is dominated by the large central ram-air duct (which feeds the airbox through an opening in the steering head section of the frame), and is seperated from the sides of the fairing by a large gap, which Honda claims is for air management purposes. The tail-section is similarly smaller and sharper-edged, riding atop a heavily restyled under-seat muffler. The 2007 Honda CBR600RR should arrive in US dealerships in Spring of 2007, and Honda has not yet announced the new bike's US MSRP. <div class='bbimg'></div> Θανεεεε....μαλλον θες και τριτο κουμπαρα -------------- Indexed: Street Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Αμάν τι ειν τουτο ρε παιδιά Πανέμορφο το άτιμο. Δε θα χρειαστώ τρίτο κουμπαρά γιατί δε με ενδιαφέρει να πάρω άλλο 600αρι. Θα περιμένω να βγεί το καινούριο 1000 και αν είναι έτσι το πήρα την επόμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 H μουτσουνα ducatoφερνει λιγο η μου φενεται εμενα??? Πολυ ομορφο συνολο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Εμένα από το πλάι μου φέρνει σε R1... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Το μονο κακο πανω σε αυτο το honadaki ειναι ο τισω λασπωτηρας που ειναι μονοκομματο με το κωλοφαναρο και αν θα θελησεις καποια στιγμη να το βγαλεις δεν θα εχεις κωλοφαναρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Τον κοβεις στεγνα :P Παντως το φαναρι ΚΑΤΩ απο την εξατμιση....Ducatoφερνει ή μου φαινεται? Κλεφτες Γιαπωνεζοι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Kαι κανεισ την δουλεια σου με ledaki?Μου αρεσει η πρακτικοτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 (τροποποιήθηκε) Παντως το φαναρι ΚΑΤΩ απο την εξατμιση....Ducatoφερνει ή μου φαινεται? Κλεφτες Γιαπωνεζοι :P <{POST_SNAPBACK}> .."Παλια μου τεχνη, κοσκινο".... :lol: ....Εμενα παντως, μαλλον aprilia μου θυμιζει, περισσοτερο.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Μπροστα θυμιζει R6....ειναι ομορφο παντως....πολυ μαλιστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 Και αυτό το άσπρο -μπλε , τι το ήθελαν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koulou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 ...γιατί πολύ απλά όταν δεν μπορείς να φτάσεις κάτι, μπορείς να το αντιγράψεις! Να κάνω μια ακόμη παρατήρηση;;; Μήπως τα ss άρχισαν να "γδύνονται" σιγά σιγά, "πετώντας" κάποια από τα αεροδυναμικά τους βοηθήματα στον άγραφο πόλεμο της μείωσης του βάρους;;; Σαν πολύ "γυμνό" δεν είναι το μηχανάκι απ' το πλάι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2006 Δειτε εδω http://powersports.honda.com/preview/index.asp?bhcp=1 155κιλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 Για αυτο το μηχανακι μόνο ένας κριτης υπάρχει , η πίστα. Τότε θα φανει κατα πόσο τα155 κιλα είναι 155 και όχι 195 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 Και όμως παρόλο που θεωρητικά πρέπει να πυροβολάει στη πίστα(για 600αρι πάντα ε?) εγω πιστεύω οτι δε θα είναι ακατάλληλο και για κανονική χρήση.Ο κριτής του θα πρέπει να είναι ολη η σούμα της χρήσης οχι μόνο η πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 Η σουμα της χρησης είναι κριτης για το δικο σου μηχανακι και οχι για το RR .Πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 (τροποποιήθηκε) Δε νομίζω ρε συ να υπάρχει κάποιος που να δώσει 12000 μόνο για να το έχει για πίστα.Οπωσδήποτε η πίστα θα είναι ο κόσμος του αλλά εγω αν το έπαιρνα (πολύ πιθανόν αν δεν είχα αυτό) δε θα το είχα μόνο για πίστα.Θα έκανα ακριβώς οτι κάνω και με αυτό που έχω και δε νομίζω να είχα κανένα πρόβλημα.Ίσως να είχα λίγο παραπάνω κούραση απ οτι μ αυτο που έχω αν και δεν έχω παράπονο γενικά. Να φανταστείς οτι πρίν πάρω αυτο που έχω είχα το 400RR το οποίο ήταν ο ορισμός του άβολου και του σκυφτού και με το οποίο είχα πάει και 2 φορές μακεδονία αποκλείεται το RR αυτό να είναι χειρότερο απ αυτό. Οπότε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.Εξάλλου οταν μ αξιώσει ο θεός θα πάρω το 1000 RR με το οποίο σκοπεύω να κάνω ακριβώς οτι κάνω απλά σε λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 από τον thanos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 -_- -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 Πρόσεχε μόνο γιατι το απότομο ξύπνημα είναι πολύ άσχημο και δε συνιστάται για καρδιακούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 siga ti mlkia.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 κοντρολ πανελ Μουτρα (κατι μου θυμίζουν....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 gtp.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 Μπράβο είσαι πολύ μάγκας ρε μας το πες μια μας το ξανάπες μας έπρηξες τα παπάρια αντε τράβα αλλού να παίξεις τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 Πρόσεχε μόνο γιατι το απότομο ξύπνημα είναι πολύ άσχημο και δε συνιστάται για καρδιακούς <{POST_SNAPBACK}> -_- -_- -_- -_- :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 Ξέχασα να σου πω οτι σ έχω :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 Μπράβο είσαι πολύ μάγκας ρε μας το πες μια μας το ξανάπες μας έπρηξες τα παπάρια αντε τράβα αλλού να παίξεις τώρα <{POST_SNAPBACK}> α ,ξεχασα να πω οτι δε μ αρεσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες