Jump to content
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ

για την πορεια σημερα

Recommended Posts

Σήμερα Σάββατο 1 Απρίλιου έχουμε την πορεία στην Αθήνα.

Θα ήθελα να δω πόσοι από αυτούς που ζουν από την μοτοσικλέτα θα είναι μαζί μας. από τα περιοδικά μοτοσικλέτας από τα καταστήματα μοτοσικλετών από τα καταστήματα αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Θα ήθελα να δω κατά πόσοι είναι κοντά μας η ενδιαφέρονται να είναι κοντά στην τσέπη μας και η δικαιολογία ότι δεν μπορούσα να κλείσω το μαγαζί δεν παίζει κατά την γνώμη μου. εγώ που δεν έχω κέρδος οικονομικό από την μοτοσικλέτα και έστειλα το προσωπικό για δαυλιά με εντολή << κάντε ότι μπορείτε και αν τελειώσετε νωρίς φύγετε για τα σπίτια σας>>.

Όλοι αυτοί όμως αν είναι δίπλα μας θα χάσουν σήμερα αλλά θα κερδίσουν την εκτίμηση μας αύριο και θα τους προτιμήσουμε γιατί όταν τους χρειαζόμαστε είναι κοντά μας χωρίς οικονομικό όφελος την δεδομένη στιγμή.

Περιμένω να δω γνωστές φάτσες.

Προσωπικά θα σας πω ότι όπως και οι περισσότεροι μοτοσικλετιστές δεν έχω την καλύτερη γνώμη για την μοτοε, αλλά γενικά ούτε με της περισσότερες λέσχες που δημιουργούνται για να κάνουν παραιειστηκες βόλτες και μόνο. Αλλά σε μια κίνηση που μπορείτε να αποφέρει κάτι καλό για την μοτοσικλέτα ποτέ δεν κοίταξα την <<σημαία >> του οργανωτή. Καλώ λοιπών όσους μπορούν έστω και την τελευταία στιγμή να δώσουν το παρών έστω και αν χρηαστη να κάνουμε την πορεία σπρώχνοντας της μοτοσικλέτα όσων είναι χαλασμένες. Εγώ διατίθεμαι να σπρώξω όποιου έρθει με χαλασμένη μοτοσικλέτα κατά την διάρκεια της πορείας. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια παρουσία.

Σας ευχαριστώ άλλους

Ρούσσος Γεώργιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η

δικη μου παρουσια χαθηκε κατα της 12:30 (Ηδη ειχα υπερβει το ωραριο

μου,αφου στις 12 επρεπε να ειμαι στην δουλεια)

Ακολουθησα την πορεια μαζι με τα αλλα παιδια εως την διασταυρωση

Κηφισιας-Αλεξανδρας κι απο κει την εκανα για Μαρουσι.

Η συναντηση εγινε αρχικα στην πλατεια του Δελεαρ με τους A L X (με κενο

αναμεσα στα γραμματα για να μην με πιανει το χακεμα και με βγαλει Mike

:P )

deusXT

Λυγκεα

Αrtemis

Ducduc

Β i k e r sonly

thanos13

TomCBR

και αλλους.Συγχωρηστε με αν ξεχασα καποιους (γιατι ξεχασα σιγουρα)

Μετα κατεβηκαμε και μεις στο πεδιο του Αρεως που για να πω την αληθεια

δεν συναντησαμε και πολυ κοσμο.Μονο λιγοι και σκορπιοι Αθηναιοι και μια

μεγαλη παρουσια απο τους Βορειους της MOΘ και ανεξαρτητους.

Μεχρι της 12 παντως μαζευτηκε κοσμος και ξεκινησαμε.

Κατα την εκκινηση...αλλος για Χιο τραβηξε πηγε κι αλλος για Μυτηληνη :P

κι ετσι ενω η πορεια ανεβαινε την Αλεξανδρας καποιοι απο εμας

κατεβαιναμε την Ιουλιανου προς Λιοσιων :blush: αφου μεχρι να

ξεκινησουμε (εψαχνα να βρω τα κλειδια μου) οι αλλοι ειχαν φυγει.

Μην ξεροντας λοιπον και την διαδρομη που θα ακολουθουσε η πορεια ειχαμε

την εντυπωση πως πηγαν προς Πατησιων.Βουρ και μεις.Πηραμε και κατι

ασχετους με την πορεια μ ο τ ο σ υ κ λ ε τ ι σ τ ε ς απο πισω και

νομιζαμε οτι παμε καλα :kaaaala:

Eυτυχως καπου στην Λιοσιων καταλαβαμε την λαμακια που ειχαμε κανει και

πιανοντας την Ηπειρου ανεβηκαμε σφαιρα στην Πατησιων-Αλεξανδρας και

προλαβαμε την πορεια στο υψος της Πλ.Αργεντινης (παλι καλα)

Θα ακολουθησει και σχετικο φωτορεπορταζ το βραδυ μαλλον οταν παω σπιτι

ωστε να κατεβασω τις φωτο απο την φωτογραφικη μ η χ α ν η Οσοι αλλοι

τραβηξατε φωτο'ς ριχτε τις και πεστε και σχολια του τι εγινε μετα (απο

την στιγμη που εφυγα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περί σημερινής πορείας.

Τα υπέρ και τα κατά.

κατά την γνώμη μου.

Μου άρεσε το ότι ο κόσμος κινήθηκε και δεν την αγνόησε τελείως.

Μου άρεσε που ήρθαν ακόμα και από την θεσαλλονικη για την πορεία.

Μου άρεσε το ότι έγινε μια κατά πολύ καλή εμφάνιση από άποψη τάξης και οργάνωσης.

Μου άρεσε που είδα τον Θανάση χούντα του 0300, και τον Μιχάλη απηλιώτη μαζί μας από νωρίς. Αυτό δείχνει κατά την γνώμη μου ότι είναι μαζί μας σαν μοτοσικλετιστές και όχι μονό για να είναι κοντά μας για την τσέπη μας και μονό. Από εμένα έχουν τα συγχαρητήρια για την παρουσία τους και αυτό τους ανέβασε στα δικά μου μάτια.

Δεν μου άρεσε.

Ότι είδα μονο αυτούς από τον χώρο των επαγγελματιών της μοτοσικλέτας. Οι άλλοι μας βλέπουν μονο σαν γεμάτες τσέπες?

( να με συγχωρούν κάποιοι που πιθανών να ήρθαν αλλά δεν του γνωρίζω προσωπικά)

Δεν μου άρεσε.

Ο κάφρος στην αρχή της πορείας με της κομμένες εξατμίσεις που ξεσήκωνε τον κόσμος με τον θόρυβο του κάνοντας μπερναουτ. Πιθανό κατάλοιπο από της πανελλήνιες που δεν με αντιπροσώπευε γιατί πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη στιγμή στιγματιζόμουν και εγώ.

Δεν μου άρεσε.

Το ότι ο κόσμος γκρινιάζει αλλά δεν άρχετε να κάνει κάτι.

Δεν μου άρεσε.

Η δικαιολογία του εκπροσώπου του μολ η οποία ήταν με λίγα λόγια .

<< δεν επιτρέπουμε την είσοδο στης μοτοσικλέτες στο υπόγειο παρκινκ για λόγο του ότι ο τάπητας είναι ολισθηρός και γλιστρά με μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος για τους μοτοσικλετιστές. >> δηλαδή τα αυτοκίνητα έχουν ερπύστριες και δεν γλιστράμε? Και γιατί έγινε ένας τάπητας ολισθηρός ο όποιος αφού γλιστραν τα λάστιχα των μοτοσικλετιστές σκεφτείτε οι σόλες από τα παπούτσια και μάλιστα τα ψηλοτάκουνα.

<<στον υπόγειο χώρο παρκινκ δεν φυλάσσονται τα οχήματα και πιθανών να κλαπεί κανένα>> δηλαδή είναι δύσκολο να κλέψει κάνεις αυτοκίνητο? Και πόσο δύσκολο είναι να σπάσει κάποιος το τζάμι και να πάρει το κασετόφωνο?

<<από δευτέρα θα υπάρχει χώρος για μοτοσικλέτες ιδικά διαμορφωμένος στο προαύλιο το όποιος θα φυλάσσετε.>> ναι αλλά θα είναι στην ύπαιθρο και τον χειμώνα όταν κάποιος πάει με την μοτοσικλέτα του και θέλει να βγαλει το αδιαβροχο του και να το βαλει στην μπαγαζιερα και να πάει σαν άνθρωπος να ψωνίσει θα έχει γίνει μούσκεμα όποτε θα πρέπει να μπαίνει στο χώρο του μολ με το αδιάβροχο να στάζει και να γεμίζει νερά το κατάστημα με πιθανότητα να γλιστρήσει κάνεις στα νερά. Άσε που πρέπει να κουβαλά το βρεγμένο αδιάβροχο του μαζί του.

Για να μην πολυλογούμε με 2 λόγια ο υπεύθυνος μας είπε πλάγιος ότι είμαστε άνθρωποι 1ης κατηγορίας αν πάμε να ψωνίσουμε με το αυτοκίνητο και 2ης κατηγορίας αν πάμε να ψωνίσουμε με την μοτοσικλετιστές μας.

Όποτε ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ……

Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκαλιά. Εγώ θα είμαι ο πρώτος δυσφημιστής του μολ. Όπως και το κάνω μέχρι τώρα που λέω να μην πάει κάνεις να ψωνίσει στους ρατσιστές.

Δεν μου άρεσε που όταν μας ζητήθηκε να κάνουμε στην άκρη της μοτοσικλετιστές για να ανοίξει ο δρόμος τα μελή της μοτοε είπαν να της βάλουμε και να πάμε για καφέ μέσα.

Μου άρεσε και χίλια μπράβο στο παλικάρι που έβαλε της φωνές και είπε γιατί να πάμε για καφέ μέσα στο μολ? Μας φτύνουν και θα αφήσουμε και λεπτά σε αυτούς? Και γκόμενα να τους είχαμε αν μας έφτυνε έτσι θα την διαολοστελναμε και θα φεύγαμε…

Αυτά για την ώρα.

Γιώργος Ρούσσος

6977 290 361

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να

πω κι εγω τα δικα μου...

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα περισσοτερο κοσμο... αλλα και αυτοι που

ηρθαν... παλι καλα!

Με ενοχλησε ο καγκουρακος με τα burnout του, οχι οτι δεν τα κανω κι

εγω, αλλα

1) δεν επρεπε να τα κανει σε μια πορεια που ολοι προσπαθουν να δειξουν

το καλυτερο προσωπο της μοτοσικλετιστικης κοινωνιας,

2) δεν επρεπε να τα κανει σε μια πορεια που η τιβι το πρωτο πραγμα που

θα κανει θα'ναι να εκμεταλλευτει τετοιες συμπεριφορες για να μας βγαλει

ΠΑΛΙ αλητες κλπ κλπ (οταν εκανε το burnout στο mall, ο τυπας με την

καμερα ειχε γονατισει και ειχε κανει γκρο πλαν στο λαστιχο, και μετα

πηγε να κανει και μια ληψη το στροφομετρο της Artemis (καλα δεν εβρισκε

κανενα με περισσοτερες στροφες? :P) για να τα συνδυασει μετα στο

μονταζ)

3) δεν επρεπε να το κανει στη μαπα των απο πισω του την ωρα που

ειμασταν πορεια και λιωναμε στη ζεστη

Επισης, χωρις να θελω να παρεξηγηθω... για ποσα χρονια ακομα αυτοι που

θα μας αντιπροσωπευουν στην τηλεοραση και θα μιλανε εκ μερους μας θα

ειναι μουσατοι μαλλιαδες που μοιαζουν να εχουν βγει απο ταινια του

Dirty Harry, Hell's Angels κλπ? Δεν θα ηταν καλο ο κοσμος να δει οτι

ειμαστε κι εμεις σαν κι αυτους και οχι κατι μακρινο και ξενο που θα

επρεπε να φοβουνται και να κατακρινουν! Ελπιζω να εγινα κατανοητος,

φυσικα και δεν εχω κατι με τους ανθρωπους που εχουν μουσια και μαλλια, αντιθετως τους γουσταρω τους τυπαδες αυτους γιατι ειναι original, γιατι ετσι γουσταρουν.

Αυτα κι απο μενα. Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι και

αυτη τη φορα να καταφεραμε κατι... Αντε να παμε και καμια

βολταααααααααα :D

Τροποποιήθηκε από τον Dik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

QUOTE((ΓΙΑΓΙΑ

ΑΡΚΟΥΔΑ @ Sat 01 Apr 06 - 17:34))

Δεν μου άρεσε. Ο κάφρος στην

αρχή της πορείας με της κομμένες εξατμίσεις που ξεσήκωνε τον κόσμος με

τον θόρυβο του κάνοντας μπερναουτ.  Δεν μου άρεσε. Το ότι ο κόσμος γκρινιάζει αλλά

δεν άρχετε να κάνει κάτι. Δεν μου άρεσε. Η δικαιολογία του εκπροσώπου

του μολ η οποία ήταν με λίγα λόγια . << δεν επιτρέπουμε την

είσοδο στης μοτοσικλέτες στο υπόγειο παρκινκ για λόγο του ότι ο τάπητας

είναι ολισθηρός και γλιστρά με μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος για τους

μοτοσικλετιστές. >>

<{POST_SNAPBACK}>

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Με ενοχλησε ο καγκουρακος με τα burnout του, οχι οτι δεν τα κανω κι

εγω, αλλα

1) δεν επρεπε να τα κανει σε μια πορεια που ολοι προσπαθουν να δειξουν

το καλυτερο προσωπο της μοτοσικλετιστικης κοινωνιας,

2) δεν επρεπε να τα κανει σε μια πορεια που η τιβι το πρωτο πραγμα που

θα κανει θα'ναι να εκμεταλλευτει τετοιες συμπεριφορες για να μας βγαλει

ΠΑΛΙ αλητες κλπ κλπ (οταν εκανε το burnout στο mall, ο τυπας με την

μονταζ)

3) δεν επρεπε να το κανει στη μαπα των απο πισω του την ωρα που

ειμασταν πορεια και λιωναμε στη ζεστη

Επισης, χωρις να θελω να παρεξηγηθω... για ποσα χρονια ακομα αυτοι που

θα μας αντιπροσωπευουν στην τηλεοραση και θα μιλανε εκ μερους μας θα

ειναι μουσατοι μαλλιαδες που μοιαζουν να εχουν βγει απο ταινια του

Dirty Harry, Hell's Angels κλπ? Δεν θα ηταν καλο ο κοσμος να δει οτι

ειμαστε κι εμεις σαν κι αυτους και οχι κατι μακρινο και ξενο που θα

επρεπε να φοβουνται και να κατακρινουν! Ελπιζω να εγινα κατανοητος,

φυσικα και δεν εχω κατι με τους ανθρωπους που εχουν μουσια και μαλλια,

αντιθετως τους γουσταρω τους τυπαδες αυτους γιατι ειναι original, γιατι

ετσι γουσταρουν.

Αυτα κι απο μενα. Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι και

αυτη τη φορα να καταφεραμε κατι... Αντε να παμε και καμια

βολταααααααααα :D

<{POST_SNAPBACK}>

=10000000000000 για αυτα που εγραψες και :thumbsdown: :thumbsdown: γι αυτους που τα εκαναν! :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά, θα χαρακτήριζα τη σημερινη πορεια ως πολυ καλη.

Σίγουρα υπήρχαν σημεία που με ενόχλησαν όπως>

η μικρή προσέλευση του κόσμου

η αδιαφορία περι σχετικής ενημέρωσης απο τους υπευθυνους (πχ κράτος), τους εμπλεκομενους (πχ μοτοσυκλετισκους φορεις, αντιπροσωπιες), τους αμεσα ενδιαφερομενους (εμας), τους υπολοιπους πολιτες

οι επιδειξεις ικανοτητων απο τους "μαχητες του δρόμου" (βλ burn out)

η μη τηρηση των αυτονόητων απο μερικούς δικυκλιστές (ορισμένοι για παράδειγμα εκριναν πως ήταν σωστό να συμμετάσχουν στη πορεια χωρίς κράνος)

Όμως, τα 8ετικα σημεία ήταν περισσότερα και για αυτό χαρακτηρίζω τη σημερινή πορεία ως πολυ καλή. Αναφέρω ορισμένα απο αυτά>

Η πλειοψηφια των ατόμων που συμμετείχαν συμπεριφέρθηκε α ψ ο γ α !!

Η οργάνωση από τους υπεύθυνους ήταν αρκετά καλή και τα σημεια κατε8υνσης τα οποια επιλεχθηκαν ηταν απολυτα ορθα

Η αστυνομία συνεβαλε θετικα στην ομαλη διεξαγωγη της πορειας

Αποδείξαμε οτι υπαρχουμε και οτι εχουμε δικαιωματα παραλληλα με τις υποχρεώσεις μας (τις οποιες δεν ξεχνουν να μας 8υμιζουν)

Δωσαμε ενα μηνυμα το οποιο μπορει να αποτελεσει το εναυσμα για νεες πιο δυναμικες κινητοποιησεις-ενεργειες

Διενεργήσαμε πραξη το θεμα σχετικα με την καμπανια περι κρανους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Και εγώ θα συμφωνήσω με τα υπέρ και τα κατα των παιδιών πιο πανω.

(να μην γραφω τα ιδια και σας κουραζω :) )

Αλλά για να ειμαι ειλικρινής εγώ νομιζα οτι θα ήμασταν ακόμα πιο λιγοι. Νομιζα οτι δεν θα ερχοταν σχεδόν κανεις!

Και αυτοι που μαζευτήκαμε παλι καλα! Επισης εντυπωσιάστηκα κ απο την συμμετοχη του ΜΟΘ! Μπραβο στα παιδια που κατέβηκαν γι'αυτο το λόγο!! :_thumbsup:

Η πορεια διεξηχθη ομαλα κατα την αποψή μου. Αλλα δυστυχώς στα κεντρικά δελτία των ειδήσεων τα πρωτεια τα πήραν άλλα γεγονότα με αποτέλεσμα εμας να μας βάλουν 3ο θέμα ή και καθόλου.

ο τυπας με την

μονταζ)΄

Και στο δελτίο του "ΣΚΑΊ" πρώτη μουρη το CBF μου!!! :thumbsup:

Τωρα που λέω δελτίο, αλήθεια μήπως υπάρχει κανεις που να το κατέβασε να μας το δώσει και σε μας....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικά θεωρώ την πορεία επιτυχημένη σε σχέση με προηγούμενων...

από εκεί και πέρα όλοι είδαμε πως θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη..

αρκετοί (μην πω πολλοί) που ήρθαν στην πορεία δεν ήξεραν ούτε είχαν διαβάσει τα αιτήματα.....γιατί γινόταν βρε αδερφέ! που σημαίνει ότι δεν υπήρχε η στοιχειώδης ενημέρωση..... που φυσικό είναι να μην σου μαζέψει κόσμο..

παρόλα αυτά, τα σημεία που σταματήσαμε , ο τρόπος που κινηθήκαμε, η πολύτιμη βοήθεια της τροχαίας, ήταν παραπάνω από σωστά συντονισμένα...

Τα μελανά σημεία τα έχετε αναφέρει ήδη..

Εγώ θα βάλω κάτι διαφορετικό στο τραπέζι...

πριν απαντήσω εδώ έκανα μια βόλτα από άλλα motoforum... ώστε να πάρω μια ιδέα από τις απαντήσεις άλλων παιδιών... να ακούσω γνώμες...

εκτός από εδώ και από άλλο ένα....σιγή...και εδώ δλδ όπως βλέπετε και έχετε δει ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το θέμα τόσο πριν όσο και μετά...

αυτό δεν το αναφέρω σε καμία περίπτωση για να "ανεβάσω" ή παινέψω" κάποιο-κάποια forum ¨εναντι άλλων...

απλά για να δούμε πόσο συλλογική ευθύνη έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ από κάθε πόστο...όπως μπορούμε... είδατε .. τα φυλλάδια που μοιράσαμε...λίγοι είμασταν... αλλά μοιράσαμε αρκετά έως πολλά :_thumbsup: που να είμασταν περισσότεροι!

εκτός από forum λείπανε και πολλές λέσχες, όλα αυτά τα αναφέρω απλά για να δούμε το αυτονόητο....το πόσο πιο εύκολα δλδ με λίγη οργάνωση μαζεύεται και κυρίως ενημερώνεται ο κόσμος..!

Τέλος αναφέρω κάτι που δεν έπεσε στην αντίληψη μου....και το αναφέρω για να πει κάποιος αν έγινε όντως έτσι...

Από moto.gr

Χρήστης : Cpt. Haddock

"Να προσθέσω κάτι άλλο που με χάλασε...

Όταν έφτασα στο Δέλεαρ, ήταν εκεί μια παρέα από το Mybike.. έγω από το μαγαζί...

Στην προτροπή ενός από μας (δε θυμάμαι ποιού) να έρθουν να κάτσουν μαζί μας, αρνήθηκαν...

Άλλος κόσμος... "

και το λινκ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t...5&pagenumber=13

απλά γιατι δεν νομίζω να έγινε έτσι....δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα....μήπως έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη άλλου...

Πάντως η πορεία στο μυαλό μου θα μείνει με θετικό τόνο και θα αξίζει ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από moto.gr

Χρήστης : Cpt. Haddock

"Να προσθέσω κάτι άλλο που με χάλασε...

Όταν έφτασα στο Δέλεαρ, ήταν εκεί μια παρέα από το myBike.gr.. έγω από το μαγαζί...

Στην προτροπή ενός από μας (δε θυμάμαι ποιού) να έρθουν να κάτσουν μαζί μας, αρνήθηκαν...

Άλλος κόσμος... "

και το λινκ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t...5&pagenumber=13

απλά γιατι δεν νομίζω να έγινε έτσι....δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα....μήπως έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη άλλου...

Τι ακριβως εγινε εκει ?

Ειμαστε αντικοινωνικοι ή εγινε παρεξηγηση ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι ακριβως εγινε εκει ?

<{POST_SNAPBACK}>

κοίτα εγώ το μόνο που πήρα χαμπάρι ήταν όταν ένα παιδί ήρθε και μας ρώτησε αν είμαστε του moto και του είπανε τα παιδιά όχι του mybike αλλά άμα γουστάρει ας κάτσει μαζί μας...

το αναφέρω μήπως δεν πήρα χαμπάρι κάτι άλλο (που δεν νομίζω γιατί όλα τα παιδιά που είμασταν μαζί μόνο αντικοινωνικά-κομπλεξικά δεν είναι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι ακριβως εγινε εκει ?

<{POST_SNAPBACK}>

Προσωπικα δεν καταλαβα αν μας προσεγγισε καποιο ατομο που δεν γνωριζαμε.

Η αληθεια ειναι οτι μεσα στο Δελεαρ ηταν 2 δικυκλιστες που καθονταν σε τραπεζακι πινοντας καφε, τους οποιους ομως και χαιρετισα αναφεροντας την καλημερα μου, αλλα μεχρι εκει.

Δεν υπηρξε εκ μερους τους, ουτε προσεγγιση, ουτε ερωτησεις "ποιοι ειστε και απο που". Σε μενα προσωπικα δεν συστηθηκε καποιος, ουτε με ερωτησε κατι.

Θα ηθελα να ακουσω απο τα υπολοιπα παιδια της ομαδας του mybike αν συνεβη το γεγονος που συζηταμε.

Κρινω οτι προκειται για παρεξηγησις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... Σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση.

Εξάλλου κ εγώ γνωρίστηκα με ενα παιδί απο το moto.gr και έδειχνε μια χαρα. Καμία παρεξήγηση.

(μονο που δεν θυμάμαι αν γνωριστήκαμε απο το Δελεαρ ή στο πεδίον του Αρεως...... :think: )

( :winking: : )

Τροποποιήθηκε από τον Άρτεμις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω θυμαμαι οτι μας προσεγγισε ενα παλικαρι να μας ρωτησει αν ειμαστε απο το moto και του ειπαμε οτι δεν ειμαστε αλλα αν θελει μπορει να ερθει μαζι μας... Καθε αλλο παρα κομπλεξικοι ημασταν! :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τώρα θα ήθελα να γράψω κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση..

Το 1ο είναι για κάποια παιδιά που διάνυσαν μεγάλες αποστάσεις (άλλοι γιατί συνδύασαν δουλειές τους με την πορεία και άλλοι μόνο για την πορεία, αν και δεν έχει διαφορά για μένα) που έκαναν τόσα χιλιόμετρα, κάποια ήταν από τον ΜΟΘ που ήρθαν από Θεσσαλονίκη, και σίγουρα και άλλοι που δεν γνωρίζω, και φυσικά και ο δικός μας ο Βασίλης που ήρθε από Κέρκυρα.... δλδ τι να πει κανείς... το μπράβο είναι μικρή λέξη...

Το 2ο είναι ότι τα περισσότερα άτομα που συμμετείχαν , ήταν άψογοι στο σύνολο τους σχεδόν..δεν υπήρχαν παρατράγουδα.. παρόλο που είμασταν αρκετές μοτό... η επίσκεψη από το The Mall ήταν κατ εμέ η έκπληξη της ημέρας και ειλικρινά μπράβο στους διοργανωτές για την απόφαση αυτή, για πολλούς λόγους... και τέλος δεν ξέρω αλλά σε αυτήν την πορεία...σε αυτήν την διαμαρτυρία... κάτι έγινε...σαν να κουνήθηκε λιγάκι ο τροχός...αρκεί να έχει και συνέχεια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...μην ξεχνάμε...αρκεί ένα λιθαράκι από τον καθένα ... και φτιάχνονται "κάστρα".... οπότε κλείνω με ένα "θα τα πούμε στην επόμενη..."

Και το 3ο είναι για τις ελάχιστες γυναικείες συμμετοχές.. Τι έγινε βρε παιδιά? Εκτός από την Άρτεμις, :thumbsup: είδα μία κοπέλα με ένα hornet και άλλη μία με ένα κροσσάκι.... άλλες δεν είδα.. ( και δεν μιλάω για δικάβαλες έτσι? :winking: ) Και έχει ανάγκες ο χώρος για τέτοιες παρουσίες... τι καλύτερο από μια όμορφη γυναικεία παρουσία σε μια όμορφη μοτό :ok: Εδώ μου δίδεται και η ευκαιρία να δώσω τα εύσημα και δημόσια στην Άρτεμις και ένα μεγάλο :respekt: που έρχεται μαζί μας ασχέτως διαδρομής , που είναι ενεργή και μάχιμη και μακάρι να έχει και αρκετές μιμήτριες, και να γίνουν πολλές πάρα πολλές, να τις καμαρώνουμε!

Νινί :wub: μου ξέρω ότι ίσως να μην ήθελες να τα γράψω δημόσια γιατί :blush: αλλά τι να κάνω....αφού μέσα σε αυτά που μου έκαναν καλή εντύπωση είσαι και εσύ... :winking: Ένα μεγάλο :respekt: και μια φωτό που μακάρι να φέρει και άλλες μιμήτριες! :blush:

gallery_233_236_12197.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά τι πάει να πει ακριβώς "είδα παιδί από το μοτο.γρ και έδειχνε μια χαρά"???

πώς περιμένατε να δείχνει;

να 'χει ένα μάτι στο κέντρο του μετώπου, ή τρία χέρια; (δύο για το τιμόνι κι ένα να καθαρίζει τα μυγάκια από τη ζελατίνα)

ή μήπως να ορμάει και να δαγκώνει όποιον δεν είναι από το μοτο.γρ??

αλήτες ρεμάλια τσαντάκηδες μηχανόβιοι είναι κι εκείνοι, σαν κι εμάς, κι εμείς σαν κι αυτούς, και όλοι σαν του bikenet και σαν του motogp.gr

εξάλλου πολλοί συμμετέχουν σε 2 και 3 και 4 φόρουμ ταυτόχρονα...

Τροποποιήθηκε από τον gdevelek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδιά τι πάει να πει ακριβώς "είδα παιδί από το μοτο.γρ και έδειχνε μια χαρά"???

πώς περιμένατε να δείχνει;

να 'χει ένα μάτι στο κέντρο του μετώπου, ή τρία χέρια; (δύο για το τιμόνι κι ένα να καθαρίζει τα μυγάκια από τη ζελατίνα)

Εννοούμε, φίλε Γιώργο, οτι δεν είχε το παραμικρό ίχνος παρεξήγησης (αν είχε να κανει με το προαναφερόμενο συμβαν) και όχι δεν περιμέναμε να δούμε Κύκλωπες και εξωγήινους στην πορεια.

Το 1ο είναι για κάποια παιδιά που διάνυσαν μεγάλες αποστάσεις (άλλοι γιατί συνδύασαν δουλειές τους με την πορεία και άλλοι μόνο για την πορεία, αν και δεν έχει διαφορά για μένα) που έκαναν τόσα χιλιόμετρα, κάποια ήταν από τον ΜΟΘ που ήρθαν από Θεσσαλονίκη, και σίγουρα και άλλοι που δεν γνωρίζω, και φυσικά και ο δικός μας ο Βασίλης που ήρθε από Κέρκυρα.... δλδ τι να πει κανείς... το μπράβο είναι μικρή λέξη...

:clapping::clapping::clapping:

Το 2ο είναι ότι τα περισσότερα άτομα που συμμετείχαν , ήταν άψογοι στο σύνολο τους σχεδόν..δεν υπήρχαν παρατράγουδα.. παρόλο που είμασταν αρκετές μοτό... η επίσκεψη από το The Mall ήταν κατ εμέ η έκπληξη της ημέρας και ειλικρινά μπράβο στους διοργανωτές για την απόφαση αυτή, για πολλούς λόγους... και τέλος δεν ξέρω αλλά σε αυτήν την πορεία...σε αυτήν την διαμαρτυρία... κάτι έγινε...σαν να κουνήθηκε λιγάκι ο τροχός...αρκεί να έχει και συνέχεια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...μην ξεχνάμε...αρκεί ένα λιθαράκι από τον καθένα ... και φτιάχνονται "κάστρα".... οπότε κλείνω με ένα "θα τα πούμε στην επόμενη..."

...όπου θα είμαστε ακόμα πιο πολλοί!!!

(συμπληρώνω εγω...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και το 3ο είναι για τις ελάχιστες γυναικείες συμμετοχές.. Τι έγινε βρε παιδιά? Εκτός από την Άρτεμις,  :thumbsup:  είδα μία κοπέλα με ένα hornet και άλλη μία με ένα κροσσάκι.... άλλες δεν είδα..  ( και δεν μιλάω για δικάβαλες έτσι?  :winking:  )  Και έχει ανάγκες ο χώρος για τέτοιες παρουσίες... τι καλύτερο από μια όμορφη γυναικεία παρουσία σε μια όμορφη μοτό  :ok:  Εδώ μου δίδεται και η ευκαιρία να δώσω τα εύσημα και δημόσια στην Άρτεμις και ένα μεγάλο  :respekt:  που έρχεται μαζί μας ασχέτως διαδρομής , που είναι ενεργή και μάχιμη και μακάρι να έχει και αρκετές μιμήτριες, και να γίνουν πολλές πάρα πολλές, να τις καμαρώνουμε!

Νινί  :wub:  μου  ξέρω  ότι ίσως να μην ήθελες να τα γράψω δημόσια γιατί  :blush:  αλλά τι να κάνω....αφού μέσα σε αυτά που μου έκαναν καλή εντύπωση είσαι και εσύ...  :winking:  Ένα μεγάλο  :respekt:  και μια φωτό που μακάρι να φέρει και άλλες μιμήτριες!  :blush:

gallery_233_236_12197.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Η αληθεια να λεγεται! Οντως ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις το ωραιο φυλο να συμμετεχει και θα'πρεπε να ειναι περισσοτερες παρουσιες.

Μια ερωτηση μονο... αυτη η φωτο... εχει καποιο λογο που μπηκε εκει το logo του mybike.gr? :tease: (just teasing) :_thumbsup:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Aνεβηκε στην gallery κι οταν ανεβαινει μια φωτο εκει παιρνει αυτοματα το logo του φορουμ ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Το ξερω (και ειναι watermark ωστε αν χρησιμοποιηθει καπου αλλου να φαινεται απο που ειναι) απλα ειπα να πειραξω λιγο τη φιλη μας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου φάνηκε πολύ λίγος ο κόσμος!!!!!!!!!!

Όσο για τα κράνη πιστεύω πως ένα ποσοστό λιγότερο του 10% δεν φορούσε (και δυστυχώς ο ένας ήταν και ο φίλος που πήγαμε στην πορεία).

Επίσης μου έκανε εντύπωση που δεν είδα σχεδόν καθόλου παπιά και μικρές μηχανές εκτός από ελάχιστες.Τέλος γενικά από οργάνωση ήταν πολύ καλά και μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[

Το ξερω (και ειναι watermark ωστε αν χρησιμοποιηθει καπου αλλου να φαινεται απο που ειναι) απλα ειπα να πειραξω λιγο τη φιλη μας :P

<{POST_SNAPBACK}>

Επρεπε να το είχα φανταστει!! Αλλά δεν ήξερα την έμπνευση του φωτογράφου... (τρομάρα μου) :P

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

Ανώτερα? Κανα 1000αρι δηλαδη...???? Μα έχω το ΧΧ :tease::thumbsup:

--------------------------------------------------------------------------------------

Σοβαρά τώρα μόλις θίξατε ένα θέμα που σκεφτόμουν κ εγω.

Πού είναι οι μοτοσυκλετίστριες γυναίκες? (οεο!) :)

Και μιλώ για την Αθήνα κυρίως όπου ζω και παρακολουθώ τί γίνεται. Στα βόρεια ξέρω έχουμε την ζωηρή Katεμισα ( :_thumbsup: )! Αλλά εδω...?

Κατα καιρους, σε διάφορα τόπικ έχω πιάσει μερικές γυναικείες απαντήσεις. Οι οποίες διαθέτουν δικό τους όχημα->δίτροχο. Ποτέ ομως δεν έχει τύχει να γνωριστουμε απο κοντα. Να ακολουθήσουν σε κάποια εκδρομή ή έστω καφέ μας. Γιατι? Αν φταει η παρέα τότε οκ, το μονο που θα πω είναι ελα να μας γνωρίσεις πρώτα. Αν όμως είναι για λόγους του στυλ: εσείς έχετε γρήγορες μηχανές (λέμε τωρα) και πού να ακολουθήσω εγω κλπ κλπ τοτε, να με συγχωρειτε, αλλα αυτο δεν θα το δεχτω. Μια παρέα είμαστε όλοι και παμε με ένα ρυθμο.

Ειλικρινά θα το χαιρόμουν πολύ αν σε κάποια απόδρασή μας, δω και γυναικείες συμμετοχές. Να ξεφύγω λίγο κ απο την αρσενική μάζα βρε παιδί μου που μόνο για επιδόσεις, τελικές και να υμνεί και να εξαίρει την αντρική παρουσία και δει την μοτοπαρουσία στο φόρουμ.... :P

Αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγα... ;)

Παίδες ελπιζω να μην βγήκα πολύ :offtopic: μια επισήμανση ήθελα να κανω.

Ευχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από τον Άρτεμις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να ξεφύγω λίγο κ απο την αρσενική μάζα βρε παιδί μου που μόνο για επιδόσεις, τελικές και να υμνεί και να εξαίρει την αντρική παρουσία και δει την μοτοπαρουσία στο φλόρουμ.... :P

Άντε, λόγω των καλών προθέσεων της Αρτέμιδος, θα παραβλέψουμε το φτύσιμο. : :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλέ ακούσατε τι ωραία χρωματάκια θα φορεθούν φέτος σε κορντούρες και γαντάκια;;; :blush:

(άντε βάλτε κι εσείς ένα χεράκι να κρατήσουμε τα κορίτσια στο φλόρουμ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά μπράβο και απο μένα στην Άρτεμις που κρατάει ψηλά την εκπροσώπηση του γυναικείου φύλλου στο φόρουμ μας.Άλλα οχι μόνο γι αυτό βέβαια,γιατί πραγματικά είναι μια μοτοσυκλετίστρια που δε διαφέρει σε τίποτα απο μας.

Ελπίζω η Άρτεμις να είναι μόνο η αρχή.Επίσης συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά που έθιξε και έγραψε. :worthy::worthy:

Επίσης φίλε Γιώργο είναι τουλάχιστον γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό τόπικ να κάνεις τέτοιο σχόλιο :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(άντε βάλτε κι εσείς ένα χεράκι να κρατήσουμε τα κορίτσια στο φλόρουμ...)

<{POST_SNAPBACK}>

Στο Hondos Center έχει ειδικές κάρτες Ταρώ με σχεδιάκια μηχανών. Αντί για τον ερημίτη, έχει μία BMW, αντί για το κάρο έχει μία Honda κλπ. Επίσης θέλω να επιστήσω την προσοχή σου στα προϊόντα της Elisabeth Arden, μελετημένα ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των οδηγών μηχανής. Κρέμα ημέρας προσώπου Yamy Aha! και κρέμα peeling KitTyMe (λάσπης).

@Θανάση, η Άρτεμις διαθέτει νομίζω το απαραίτητο χιούμορ.

Τροποποιήθηκε από τον apostat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα