Jump to content
afrolykos

1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων

Recommended Posts

το θεμα το βρηκα στο διπλα ξερετε που εσεις που ειστε και εκει και εδω

το τοποθετησε ο αφρικανος 31 και θα ακολουθησουν και αλλες πληροφοριες

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΑΠΡΙΛΙΑ 2006 ας πουμε μερικες αληθειες......

Το 2005

Τα διοδια αυξηθηκαν 43% !!!

Ο ΦΠΑ στα κρανη αυξηθηκε αντι να μειωθει

Οι νεες πινακιδες δικυκλων ειναι ακαταλληλες και επικινδυνες

Η αστυνομευση ειναι αδικη και εισπραχτικη

οι δρομοι ειναι σε αθλια κατασταση

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ..!!!!

παμε στο υπουργειο μεταφορων γιατι με ευθυνη του κο Λιαπη:

απουσιαζει καθε πολιτικη για το δικυκλο

Τα δικυκλα αντιμετωπζονται απο τον ΚΟΚ σαν αυτοκινητα

Προωθουνται εισπρακτικα μεσα

Συνεχιζεται ο αποκλεισμος των νεων απο την μοτοσυκλετα

Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Συγκεντρωση την Πρωτοαπριλια 2006 στις 11.00 στο πεδιο του Αρεως.Θα ακολουθησει πορεια(με τις μηχανες) προς το Υπουργειο Μεταφορων

ΜΟΤΟΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σου απαντησω μονολεκτικα!!!

Δυστηχως δεν προκειτε να βγει τιποτα απο την ολη ιστορια :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς taz: Φιλε μου τα ιδια ειπαν πολλοι οταν καναμε την πορεια πριν χρονια και 1 αιτημα μας ηταν η εισοδος των δικυκλων στις λεωφορειολωριδες......Τελικα μετα απο πιεσεις ολων μας το κερδισαμε! (μην υποτιμας τις χιλιαδες μοτο/στων που θαναι κει και την δυναμη που εχουμε)

Και στο τελος ας κανουμε κατι και ας μην πετυχει(παρα να καθομασται και να κλαιμε την μοιρα μας)

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΦΙΣΑ (ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ...) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΟΤ (Λαγουμτζη 44) δευτ,τεταρτη και παρασκευη 21.00-00.00 να παρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα σου απαντησω μονολεκτικα!!!

Δυστηχως δεν προκειτε να βγει τιποτα απο την ολη ιστορια  :this:

<{POST_SNAPBACK}>

Εχεις καθε δικαιωμα να λες την γνωμη σου

μονο και μονο

επειδη καποιη

αγωνιζονται ακομα

αλωστε αυτο ειναι μια προταση

κανε και εσυ την δικια σου

και που ξερεις

και μην απελπιζεσε αδελφε ενα λιθαρακι εμεις ενα αυτοι που θα ερθουν φτανει να υπαρχει κινιση :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθε συγκεντωση εχει καποια αποτελεσματα οποια και αν ειναι αυτα ακομα και μη ουσιαστικα .Σε αυτο ειμαι καθετος διαφωνω με οποιαδηποτε αλλη γνωμη που λεει οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα.

Ακομα στο φιναλε και να σε εχουν στο στομα τους για λιγες μερες καποιοι ειναι ενα μικρο κερδος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΦΙΣΑ  (ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ...) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΟΤ (Λαγουμτζη 44) δευτ,τεταρτη και παρασκευη 21.00-00.00 να παρει

<{POST_SNAPBACK}>

Υπάρχει περίπτωση να την scan-άρει κάποιος για να μην τρέχουμε στα γραφεία της ΛΕΜΟΤ ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν δουλευω (που θα το προσπαθησω να μην) θα ειμαι εκει.

Εχω συμμετασχει σε ολες τις εκδηλωσεις διαμαρτυριας που εχουν γινει απο MOTOE και απο την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.(Ανεξαρτητως αν πετυχαμε κατι ή οχι)

Για διαφορα δικαιωματα στην μεγαλειωδη πορεια που κατεληξε στην Βουλη,για τις ειδικες θεσεις παρκινγκ των μοτοσυκλετων που εγινε στο Κολωνακι(Σκουφα),για τα δολοφονικα κολωνακια και τις τσιμεντινες μπαλες στα πεζοδρομια,για τα ακριβα διοδια (στα διοδια Κιουρκα και Σχηματαριου).

Το να μην παω γιατι σκεφτομαι πως δεν θα αλλαξει τιποτα ειμαι ενας απο τους "συμμαχους" της εκαστοτε κυβερνησης για την καταντια της αντιμετωπισης του μοτοσυκλετιστη.

Αν ειμασταν ολοι σαν αυτους που θα πανε να ειστε σιγουροι πως σημερα η μοτοσυκλετα θα απολαμβανε πολλα προνομια.

Αν πετυχουμε και το ελαχιστο ομως,θα το απολαυσεις και συ που δεν ηρθες να βοηθησεις.(Βολικο ε?)

Αν δεν ειχε χυθει αιμα καποτε για τα εργατικα δικαιωματα σε πορειες και διαμαρτυριες σημερα ισως δεν ειμασταν αυτο που ειμαστε.Θα ειμασταν πολυ χειροτερα.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ!!! ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ?

Για μενα?.....Κοψτε τον λαιμο σας να μπορεσετε να ειστε και σεις εκει (οπως θα τον κοψω και γω)(Εκτος κι αν συντρεχει ποιο σοβαρος λογος απο το να κατσω σπιτι μου και να πιω το φραπεδακι μου)

Ετσι...ωμα το λεω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΑΠΡΙΛΙΑ 2006 ας πουμε μερικες αληθειες......

Το 2005

Τα διοδια αυξηθηκαν 43% !!!

για όλους...είτε μοτό...είτε αμάξια....είτε νταλίκες....    :/

Ο ΦΠΑ στα κρανη αυξηθηκε αντι να μειωθει

Όπως σε όλα τα προιόντα...δυστυχώς....  :winking: 

Οι νεες πινακιδες δικυκλων ειναι ακαταλληλες και επικινδυνες

επικίνδυνες δεν ξέρω αν είναι αλλά ακατάλληλες και κυρίως κακάσχημες σίγουρα...

Η αστυνομευση ειναι αδικη και εισπραχτικη

χρόοοονιααα τώρα.... και αν εξαιρέσεις το κράνος, τα υπόλοιπα π.χ ραντάρ είναι κοινά για όλα τα μέσα μεταφοράς...  :/ 

οι δρομοι ειναι σε αθλια κατασταση

επίσης κάτι κοινό για όλα τα μέσα μεταφοράς... 

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ..!!!!

τι αλήθεια??  :rolleyes:  Και ποιος το πίστεψε? ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Και δεν πάμε στην πορεία? :yawn: Πάντως η άποψη μου είναι πως με μια πορεία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ τίποτα.....και όπως έχει δείξει η ιστορία ούτε η αρχή είναι....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ... τουλάχιστον συνδυάζετε και με καφεδάκι λέει μετά...κάτι είναι και αυτό... :D

Υ.Γ Α...και δεν είμαι απαισιόδοξος.... :lipssealed: απλά έχω ξαναπάει λέει :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι καλο και πρεπει να γινονται κινητοποιησεις μοτοσυκλετιστων. Πρεπει να δινουμε το παρων σε καθε ευκαιρια και να φωναζουμε ''ειμαστε εδω!''

Οι ''υψηλα υσταμενοι'' ξερουν να εκμεταλευονται την ΑΔΡΑΝΙΑ πολυ καλα.

Ας μην τους κανουμε τη χαρη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν πάμε στην πορεία? :yawn: Πάντως η άποψη μου είναι πως με μια πορεία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ τίποτα.....και όπως έχει δείξει η ιστορία ούτε η αρχή είναι....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ... τουλάχιστον συνδυάζετε και με καφεδάκι λέει μετά...κάτι είναι και αυτό... :D

Παντα βγαινει κατι και ας μην το βλεπεις.

Υ.Γ Α...και δεν είμαι απαισιόδοξος.... :lipssealed: απλά έχω ξαναπάει λέει :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Που να ησουν κιολας δηλαδη! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υ.Γ Α...και δεν είμαι απαισιόδοξος....  :lipssealed:  απλά έχω ξαναπάει λέει  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Που να ησουν κιολας δηλαδη! :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Αλέξη δεν είμαι απαισιόδοξος....απογοητευμένος είμαι από τις εκάστοτε λέσχεις που οργανώνουν κατά καιρούς μια πορεία και τέλος... οκ πάμε στην πορεία...ΚΑΙ?? εδώ αγρότες κλείνουν ΕΘΝΙΚΕΣ για ΜΕΡΕΣ, οι ναυτεργάτες είδατε τι έκαναν για ΜΕΡΕΣ και πήραν τα π@π@ρια τους.... εμείς περιμένουμε με μια αθώα βολταρίστικη πορεία μια φορά κάθε 5 χρόνια να κάνουμε κάτι? Αυτό εννοώ.. :winking: Θα μου πεις ναι ρε φίλε κάτι είναι και αυτό από το να πας για καφέ....μαζί σου αλλά με τέτοια πρόταση δεν κάνουμε τίποτα....απλά λέμε ότι "προσπαθήσαμε"...

Και μιας και λέμε για ΦΠΑ στα κράνη..... να ταν μόνο αυτό ρε παίδες... Εδώ μας τα παίρνουν από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ.....από την αγορά καινούργιας, από το να πουλήσεις την προηγούμενη, από μηχανικούς που χρεώνουν μια απλή δουλειά για χειρουργείο, από τον βαφέα που φτιάχνει τα πλαστικά και χρεώνει ότι έκανε άγαλμα, από τα μπουφάν, μπότες τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, βενζίνη, ανταλλακτικά, αξεσουαρ,λάστιχα κτλ κτλ κτλ η λίστα ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ..

Ναι Αλέξη, σίγουρα το κράνος είναι το κυριότερο και φυσικά μακάρι να πετύχουμε κάτι, αλλά δυστυχώς το κράνος και το μπουφάν και οι μπότες όχι μόνο δεν θεωρούνται εξοπλισμός αναβάτη αλλά ούτε και γραβάτα....μάλλον για σκάφος πολυτελείας και άνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε αδικω.Καμμια φορα κι εγω ετσι το σκεφτομαι.Οτι δεν ιδρωνει το αφτι τους.Ομως το να καθεσαι και απραγος ειναι ακομα χειροτερο.Τους βολευει.

Εγω το ειπα και το ξαναλεω.Ας προσπαθησουμε να κινηθουμε ολοι οι οργανωμενοι (εννοω αυτους που ειμαστε σε λεσχες φορουμ κτλ)( αλλα και με αφισες κτλ να παρακινησουμε και τους ανοργανωτους) ωσαν αυτοκινητα για μια εβδομαδα.Δεν θα παθουμε και τιποτα στην τελικη.

Να δεις τι θα γινει μετα!!!

Για σκεψου τοσες χιλιαδες δικυκλα μεσα στην Αθηνα να μην κινουνται αναμεσα στα αυτοκινητα,να μην βγαινουν ολα μαζι μπροστα στα φαναρια,να παρκαρουν (ΝΟΜΙΜΑ) σαν αυτοκινητα κατα μηκος στο πεζοδρομιο κι οχι καθετα,καταλαμβανοντας μια θεση παρκινγκ αυτοκινητου.

Να οδηγουμε ο ενας πισω απο τον αλλο.Να μην ερχεται μια μοτοσυκλετα στο πλαι μιας αλλης παρολο που χωραει.

Να δεις τοτε το κυκλοφοριακο χαος που θα δημιουργηθει μεσα στην Αθηνα.

Ας το κανουμε για μια ολοκληρη εβδομαδα αυτο και θα δεις μετα αν θα ιδρωσει το αφτι τους.

Τοτε θα καταλαβουν το ποσο καλο κανει η μοτοσυκλετα στην καθημερινη τρελα των δρομων της πολης οπου ζουμε.Τοτε ισως καταλαβουν οτι πρεπει να βοηθησουν την μοτοσυκλετα κι οχι να την αφηνουν στο περιθωριο.

Τοτε θα δωσουν κινητρα.

Μπορει η ΜΟΤΟΕ να το οργανωσει αυτο?Μπορει καποιος αλλος?

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να γινω σαν αυτοκινητο για μια εβδομαδα.

Θα βλεπω το χαος και θα γελαω.

Και ξερεις ποια θα ειναι η πλακα?Οτι αυτο που θα κανουμε δεν ειναι σε καμμια περιπτωση παρανομο.Δεν ειναι απεργια.Δεν ειναι κλεισιμο δρομου οπως κανουν οι αγροτες.Ειναι παντελως νομιμοτατο!!!

Θα εχουν μιλησει και οι εκπροσωποι στα ΜΜΕ οτι αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα στην αντιμετωπιση της μοτοσυκλετας αυτο θα το κανουμε μονιμα.Εκει να δεις μονιμη και νομιμη τρομοκρατια!!!

Θεληση να υπαρχει απο τον καθεναν μας και μετα να δεις αποτελεσματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουσατε βεβαια οτι στις 30-31 εχουνε απεργια οι "εκλεκτοι" βενζινοπωλες !

Πως θα κατεβω τωρα μου λετε? :ranting:

Τροποποιήθηκε από τον ducduc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω παντως θα δωσω το παρον σιγουρα!

Αληθεια... θα μαζευτουμε απο πριν καπου οι του mybike.gr η παμε χυμα? Ισως μπορεσω να γνωρισω απο κοντα και μερικους συμφορουμιτες... :thumbsup: (αν δεν τυχει νωριτερα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eγω παντως θα δωσω το παρον σιγουρα!

<{POST_SNAPBACK}>

Εγω θα χρειαστω πιτ στοπ στη Πατρα ... ενδιαφερεται κανενας να μου πουλησει καμμια 20ρια λιτρακια στη μαυρη αγορα ??? :grin:

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αληθεια... θα μαζευτουμε απο πριν καπου οι του mybike.gr η παμε χυμα? Ισως μπορεσω να γνωρισω απο κοντα και μερικους συμφορουμιτες... :thumbsup: (αν δεν τυχει νωριτερα)

<{POST_SNAPBACK}>

Πληροφοριακά και μονο, μεσω της ομαδας που εχουμε συγκροτησει (βλ επισυναπτομενα θεματα), σκοπευουμε να συμμετασχουμε στην εν λογω συγκεντρωση.

Επισης, προθεση μας αποτελει, να μοιρασουμε και ενα ενημερωτικο εντυπο περι ασφάλειας. Ειναι το εντυπο "action" που ειχαμε ετοιμασει, διχως ομως το λογοτυπο του mybike.gr, το οποιο αφαιρεσα για ευνοητους λογους.

Όσοι συμφωνουν με την ιδεα της ομάδας, μπορουν να κατεβάσουν το εν λογω αρχείο και να μεριμνησουν να εχουν μαζι τους μερικά αντίτυπα ωστε να τα μοιράσουμε παρέα.

Επισυνάψεις:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3148&st=45

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3155&st=60

Action_without_logo_.pdf

Τροποποιήθηκε από τον Λυγκέας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληροφοριακά και μονο, μεσω της ομαδας που εχουμε συγκροτησει (βλ επισυναπτομενα θεματα), σκοπευουμε να συμμετασχουμε στην εν λογω συγκεντρωση.

Επισης, προθεση μας αποτελει, να μοιρασουμε και ενα ενημερωτικο εντυπο περι ασφάλειας. Ειναι το εντυπο "action" που ειχαμε ετοιμασει, διχως ομως το λογοτυπο του mybike.gr, το οποιο αφαιρεσα για ευνοητους λογους.

Όσοι συμφωνουν με την ιδεα της ομάδας, μπορουν να κατεβάσουν το εν λογω αρχείο και να μεριμνησουν να εχουν μαζι τους μερικά αντίτυπα ωστε να τα μοιράσουμε παρέα.

Επισυνάψεις:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3148&st=45

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3155&st=60

<{POST_SNAPBACK}>

Ναι τσαντιστε με κι αλλο τωρα που δεν θα μπορω να κατεβω για τους @@ρες τους βενζιναδες :ranting: .

Εξακολουθω να πιστευω οτι καποιος καλος ανθρωπος θα μου θαψει ενα 20λιτρο στη Πατρα με χαρτη και αζιμουθια για να μπορεσω να ρθω :grin: .

Λυγκεα ευγε :_thumbsup: , μια αισθητικη παρατηρηση μονο .Φτιαξτε λιγο την αναλυση στη φωτο για τους μοτοσυκλετιστες .

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κατέβω και εγώ στην διαδήλωση αλλά ως καινούργιος και άγνωστος με όλους τους οδηγούς του εν λόγω site, θα δωθεί κάποιο ραντεβού στην διαδήλωση???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:clapping: Μπραβο μπραβο... το κατεβασα... το εκτυπωνω... :_thumbsup:

Ναι τσαντιστε με κι αλλο τωρα που δεν θα μπορω να κατεβω για τους @@ρες τους βενζιναδες  :ranting:

Εξακολουθω να πιστευω οτι καποιος καλος ανθρωπος θα μου θαψει ενα 20λιτρο στη Πατρα με χαρτη και αζιμουθια για να μπορεσω να ρθω :grin: .

Ποσο αραγε να παει να σου στειλουμε ενα 20λιτρο με κουριερ? Κατι σε Seven με το βανακι στο τελος στην ερημια :thumbsup: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε παιδιά, για εμάς που φοβόμαστε όλους αυτούς τους αλήταμπουραίους μαλιάδες με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού τύπου ληστεία τράπεζας και θέλουμε την θαλπωρή της παρέας για την επανάσταση, ας κανονίσουμε ένα ραντεβού σε ουδέτερο έδαφος.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το που;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
........ας κανονίσουμε ένα ραντεβού .......

.

<{POST_SNAPBACK}>

Πιστευω πως ειναι εφικτο να κανονισουμε ενα σημειο συναντησης ωστε να γνωριστούμε και να κινηθουμε παρεα προς το πεδιο του Αρεως.

Προτεινω, απο την ερχόμενη εβδομάδα, να προβουμε σε συγκεκριμενες προτασεις επι του θεματος. Οσοι ενδιαφερονται ας μεινουν συντονισμενοι.

Καλο ΠΣΚ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα θα με καταλάβετε σίγουρα!!!

Κόκκινο Nexus με αυτοκόλλητο το nickname μου στην ουρά!!!

Και κατι άλλο.

Ηδη έχει αρχίσει και παίζει να αλλάξουν οι πινακίδες, μετα απο διαπραγματεύσεις...

Αρα μη λέμε οτι δε βγαίνει τίποτα... Δράση χωρίς αντίδραση, δεν υπάρχει.

Τροποποιήθηκε από τον Gi_4ce!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανονιστε που βολευει.

Στην πορεια θα μπω στη ΛΕΜΟΤ.Κερκυραιε εποικοινωνησε με την ΑΧΛΕΜΟ (Πατρα) να σου δωσουν βενζινη......αλλιως συννενοησου με την Κελεμο (κερκυρα).1 απριλη δεν θα χει απεργια οποτε λογικα τα βενζιναδικα θα γεμιζουν (τουλαχιστον στην Αθηνα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα